evet konusu geçince söyledi çok düşündüğünü sanmıyorum. teşekkürler cevap için biraz rahatladım daha yeni yeni tanıyorum onu bir an düşüncesiz gibi geldi ama tanımaya devam etmem lazım.Erkekler böyle şeyleri hiç düşünerek söylemiyor eminim 1-2 ay sonra hatırlamaz bile. Eşyanın konusu geçmiştir o da sen alırsın demiştir hatta kendince size olan samimiyetini bile belirtmiş olabilir. Bence yersiz bir düşünce.
işsizlik yüzünden moralim bozuk bu yüzden hava değişikliği iyi gelir diye gittim biraz da zaten harcamalarımı minimumda tuttum hep yük olmamak adına her küçük gezimde böyle yapıyorum yoksa evde kafayı yerim sürekli. ayrıca tanımak açısından da iyi oldu diye düşünüyorum en azından bazı huylarını vs daha iyi tanıma şansı yakaladım bu taşınma işiyle. uzaktan olmuyor bu.Ya şöyle "sen alirsin, sen ismarla, şunu al" diyen tiplerden asiri nefret ederim. Sadece sevgililikle alakali degil boyle konuşan arkadaş bile olsa asiri itici geliyor. İnsanin yapasi gelse yapmaz. En azindan benim zirnik bisey yapasim gelmiyor ve gozumde aç gozlu biri oluyor o kişi. Cebinde para yokken soylemesi ayri leş, param oldugu halde "sen yap, sen al" diyen insan gozumde
Daha yeni tanistigi insana boyle rahat olmamasi lazim diyecegim ama sevgilim bile diyemediginiz, sevgili sayildiginizi dusundugunuz adam icin sehir degistirip evine gidiyorsun yardima "babanin parasiyla"... Ne diyelim.
Ben olsam ben de kafama takardım. Bu küçük bir şey değil bence.Kabaca davranış. Hem de yeni flört etmeye başlamışsınız yıllardır tanışsanız birbirinizi içki disli iyice tanımış olsanız neyse. Ben kıza da yakistiramam yeni flört ettiği birisi için böyle bir laf etse.çok çok küçük bir sorum var size dert bile sayılmaz ama kafaya taktım. yeni görüştüğüm biri var sevgili sayılırız ama bu flört dönemi tam yeni eve taşınmasına denk geldi. kendisi çalışıyor iyi bir yerde ben ise uzun süredir işsizim ve çok dert ediyorum bu konuyu. her neyse bu taşınma döneminde çok para harcadı tabi kolay değil. biz de ayrı şehirlerde yaşıyoruz. işsiz olduğum için pek maddi durumum da yok ailemden aldığım sadece ama yine de görüşmek için gittim taşınmasına yardım edeyim vs. diye. kafaya taktığım ise şu evi yaptı kendine göre eksikler var tabi mutfak alışverişi vs. gibi şeylerde yardım ettim kendi çapımda ama ufak eşyalardan biri için sen alırsın artık onu da gibi bir laf etti tamam dediği pahalı bir şey değil belki ama durumumu biliyor ona yardım için ailemden para alıp yolculuk ediyorum harcama yapıyorum vs. ailesinden de hiç para istemiyor az çok biliyorum anlıyorum yani onlardan istemiyor ama bana böyle bir şey demesi biraz gururumu kırdı sonuçta biliyor durumumu. haklı mıyım sizce yoksa boşuna mı takıyorum abartıyor muyum?
Ya şöyle "sen alirsin, sen ismarla, şunu al" diyen tiplerden asiri nefret ederim. Sadece sevgililikle alakali degil boyle konuşan arkadaş bile olsa asiri itici geliyor. İnsanin yapasi gelse yapmaz. En azindan benim zirnik bisey yapasim gelmiyor ve gozumde aç gozlu biri oluyor o kişi. Cebinde para yokken soylemesi ayri leş, param oldugu halde "sen yap, sen al" diyen insan gozumde
Daha yeni tanistigi insana boyle rahat olmamasi lazim diyecegim ama sevgilim bile diyemediginiz, sevgili sayildiginizi dusundugunuz adam icin sehir degistirip evine gidiyorsun yardima "babanin parasiyla"... Ne diyelim.
Çıkarcı bir erkek tipi mümkün olduğunca uzak dur ,ya da kendini kullandırmaya devam et .sen ailenin eline bakıp onca yardım etmişsin ,o eşya derdinde pessçok çok küçük bir sorum var size dert bile sayılmaz ama kafaya taktım. yeni görüştüğüm biri var sevgili sayılırız ama bu flört dönemi tam yeni eve taşınmasına denk geldi. kendisi çalışıyor iyi bir yerde ben ise uzun süredir işsizim ve çok dert ediyorum bu konuyu. her neyse bu taşınma döneminde çok para harcadı tabi kolay değil. biz de ayrı şehirlerde yaşıyoruz. işsiz olduğum için pek maddi durumum da yok ailemden aldığım sadece ama yine de görüşmek için gittim taşınmasına yardım edeyim vs. diye. kafaya taktığım ise şu evi yaptı kendine göre eksikler var tabi mutfak alışverişi vs. gibi şeylerde yardım ettim kendi çapımda ama ufak eşyalardan biri için sen alırsın artık onu da gibi bir laf etti tamam dediği pahalı bir şey değil belki ama durumumu biliyor ona yardım için ailemden para alıp yolculuk ediyorum harcama yapıyorum vs. ailesinden de hiç para istemiyor az çok biliyorum anlıyorum yani onlardan istemiyor ama bana böyle bir şey demesi biraz gururumu kırdı sonuçta biliyor durumumu. haklı mıyım sizce yoksa boşuna mı takıyorum abartıyor muyum?
Boşa üzülüyorsunuz. Biraz zaman geçsin cimri mi, görgüsüz mü yoksa samimi olmak için mi söyledi anlarsınız.çok çok küçük bir sorum var size dert bile sayılmaz ama kafaya taktım. yeni görüştüğüm biri var sevgili sayılırız ama bu flört dönemi tam yeni eve taşınmasına denk geldi. kendisi çalışıyor iyi bir yerde ben ise uzun süredir işsizim ve çok dert ediyorum bu konuyu. her neyse bu taşınma döneminde çok para harcadı tabi kolay değil. biz de ayrı şehirlerde yaşıyoruz. işsiz olduğum için pek maddi durumum da yok ailemden aldığım sadece ama yine de görüşmek için gittim taşınmasına yardım edeyim vs. diye. kafaya taktığım ise şu evi yaptı kendine göre eksikler var tabi mutfak alışverişi vs. gibi şeylerde yardım ettim kendi çapımda ama ufak eşyalardan biri için sen alırsın artık onu da gibi bir laf etti tamam dediği pahalı bir şey değil belki ama durumumu biliyor ona yardım için ailemden para alıp yolculuk ediyorum harcama yapıyorum vs. ailesinden de hiç para istemiyor az çok biliyorum anlıyorum yani onlardan istemiyor ama bana böyle bir şey demesi biraz gururumu kırdı sonuçta biliyor durumumu. haklı mıyım sizce yoksa boşuna mı takıyorum abartıyor muyum?
Eşimle benimde aramızda böyle bir muhabbet olmuştu ben de çok yadırgamıştımçok çok küçük bir sorum var size dert bile sayılmaz ama kafaya taktım. yeni görüştüğüm biri var sevgili sayılırız ama bu flört dönemi tam yeni eve taşınmasına denk geldi. kendisi çalışıyor iyi bir yerde ben ise uzun süredir işsizim ve çok dert ediyorum bu konuyu. her neyse bu taşınma döneminde çok para harcadı tabi kolay değil. biz de ayrı şehirlerde yaşıyoruz. işsiz olduğum için pek maddi durumum da yok ailemden aldığım sadece ama yine de görüşmek için gittim taşınmasına yardım edeyim vs. diye. kafaya taktığım ise şu evi yaptı kendine göre eksikler var tabi mutfak alışverişi vs. gibi şeylerde yardım ettim kendi çapımda ama ufak eşyalardan biri için sen alırsın artık onu da gibi bir laf etti tamam dediği pahalı bir şey değil belki ama durumumu biliyor ona yardım için ailemden para alıp yolculuk ediyorum harcama yapıyorum vs. ailesinden de hiç para istemiyor az çok biliyorum anlıyorum yani onlardan istemiyor ama bana böyle bir şey demesi biraz gururumu kırdı sonuçta biliyor durumumu. haklı mıyım sizce yoksa boşuna mı takıyorum abartıyor muyum?
eğer bahsettiği şey küçük bişeyse (10 15 tl gibi bişey oluyorsa) açgözlü olmamak için ince davranmış derimişsizlik yüzünden moralim bozuk bu yüzden hava değişikliği iyi gelir diye gittim biraz da zaten harcamalarımı minimumda tuttum hep yük olmamak adına her küçük gezimde böyle yapıyorum yoksa evde kafayı yerim sürekli. ayrıca tanımak açısından da iyi oldu diye düşünüyorum en azından bazı huylarını vs daha iyi tanıma şansı yakaladım bu taşınma işiyle. uzaktan olmuyor bu.
haklı olduğunuz noktalar var bana da itici geldi biraz o cümle ama çok düşünmeden söylemiş gibiydi de bir yandan bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?