kırılmakta haklı mıyım?

yukki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
324
350
103
32
çok çok küçük bir sorum var size dert bile sayılmaz ama kafaya taktım. yeni görüştüğüm biri var sevgili sayılırız ama bu flört dönemi tam yeni eve taşınmasına denk geldi. kendisi çalışıyor iyi bir yerde ben ise uzun süredir işsizim ve çok dert ediyorum bu konuyu. her neyse bu taşınma döneminde çok para harcadı tabi kolay değil. biz de ayrı şehirlerde yaşıyoruz. işsiz olduğum için pek maddi durumum da yok ailemden aldığım sadece ama yine de görüşmek için gittim taşınmasına yardım edeyim vs. diye. kafaya taktığım ise şu evi yaptı kendine göre eksikler var tabi mutfak alışverişi vs. gibi şeylerde yardım ettim kendi çapımda ama ufak eşyalardan biri için sen alırsın artık onu da gibi bir laf etti tamam dediği pahalı bir şey değil belki ama durumumu biliyor ona yardım için ailemden para alıp yolculuk ediyorum harcama yapıyorum vs. ailesinden de hiç para istemiyor az çok biliyorum anlıyorum yani onlardan istemiyor ama bana böyle bir şey demesi biraz gururumu kırdı sonuçta biliyor durumumu. haklı mıyım sizce yoksa boşuna mı takıyorum abartıyor muyum?

Erkekler böyle şeyleri hiç düşünerek söylemiyor eminim 1-2 ay sonra hatırlamaz bile. Eşyanın konusu geçmiştir o da sen alırsın demiştir hatta kendince size olan samimiyetini bile belirtmiş olabilir. Bence yersiz bir düşünce.
evet konusu geçince söyledi çok düşündüğünü sanmıyorum. teşekkürler cevap için biraz rahatladım daha yeni yeni tanıyorum onu bir an düşüncesiz gibi geldi ama tanımaya devam etmem lazım.

Ya şöyle "sen alirsin, sen ismarla, şunu al" diyen tiplerden asiri nefret ederim. Sadece sevgililikle alakali degil boyle konuşan arkadaş bile olsa asiri itici geliyor. İnsanin yapasi gelse yapmaz. En azindan benim zirnik bisey yapasim gelmiyor ve gozumde aç gozlu biri oluyor o kişi. Cebinde para yokken soylemesi ayri leş, param oldugu halde "sen yap, sen al" diyen insan gozumde👎👎👎👎👎

Daha yeni tanistigi insana boyle rahat olmamasi lazim diyecegim ama sevgilim bile diyemediginiz, sevgili sayildiginizi dusundugunuz adam icin sehir degistirip evine gidiyorsun yardima "babanin parasiyla"... Ne diyelim.

Ya şöyle "sen alirsin, sen ismarla, şunu al" diyen tiplerden asiri nefret ederim. Sadece sevgililikle alakali degil boyle konuşan arkadaş bile olsa asiri itici geliyor. İnsanin yapasi gelse yapmaz. En azindan benim zirnik bisey yapasim gelmiyor ve gozumde aç gozlu biri oluyor o kişi. Cebinde para yokken soylemesi ayri leş, param oldugu halde "sen yap, sen al" diyen insan gozumde👎👎👎👎👎

Daha yeni tanistigi insana boyle rahat olmamasi lazim diyecegim ama sevgilim bile diyemediginiz, sevgili sayildiginizi dusundugunuz adam icin sehir degistirip evine gidiyorsun yardima "babanin parasiyla"... Ne diyelim.
işsizlik yüzünden moralim bozuk bu yüzden hava değişikliği iyi gelir diye gittim biraz da zaten harcamalarımı minimumda tuttum hep yük olmamak adına her küçük gezimde böyle yapıyorum yoksa evde kafayı yerim sürekli. ayrıca tanımak açısından da iyi oldu diye düşünüyorum en azından bazı huylarını vs daha iyi tanıma şansı yakaladım bu taşınma işiyle. uzaktan olmuyor bu.
haklı olduğunuz noktalar var bana da itici geldi biraz o cümle ama çok düşünmeden söylemiş gibiydi de bir yandan bilemiyorum.

bende böyle sen alırsın onu da tarzında konuşan insanlardan hoşlanmam. yalnız daha yeni tanistiginiz hatta sevgili SAYILIRIZ dediginiz biri için koşa koşa yardıma gitmek niye...cok yenisiniz.bu kadar fedakarlığa gerek yok. henüz tanıma asanasındasınız işsiz olduğunuz halde başka şehire girmeniz üstelik yeni tanidiginiz biri için gitmeniz yanlış bence...o gelsin ..islerinide kendi halletsin. sizin yardıma gideceğiniz zaman şimdiki zaman değildi bence...sorunuza gelinceye ben hoşlanmam bu tarz muhabbetlerden. sen alırsın arsizliktir bence

çok çok küçük bir sorum var size dert bile sayılmaz ama kafaya taktım. yeni görüştüğüm biri var sevgili sayılırız ama bu flört dönemi tam yeni eve taşınmasına denk geldi. kendisi çalışıyor iyi bir yerde ben ise uzun süredir işsizim ve çok dert ediyorum bu konuyu. her neyse bu taşınma döneminde çok para harcadı tabi kolay değil. biz de ayrı şehirlerde yaşıyoruz. işsiz olduğum için pek maddi durumum da yok ailemden aldığım sadece ama yine de görüşmek için gittim taşınmasına yardım edeyim vs. diye. kafaya taktığım ise şu evi yaptı kendine göre eksikler var tabi mutfak alışverişi vs. gibi şeylerde yardım ettim kendi çapımda ama ufak eşyalardan biri için sen alırsın artık onu da gibi bir laf etti tamam dediği pahalı bir şey değil belki ama durumumu biliyor ona yardım için ailemden para alıp yolculuk ediyorum harcama yapıyorum vs. ailesinden de hiç para istemiyor az çok biliyorum anlıyorum yani onlardan istemiyor ama bana böyle bir şey demesi biraz gururumu kırdı sonuçta biliyor durumumu. haklı mıyım sizce yoksa boşuna mı takıyorum abartıyor muyum?
Ben olsam ben de kafama takardım. Bu küçük bir şey değil bence.Kabaca davranış. Hem de yeni flört etmeye başlamışsınız yıllardır tanışsanız birbirinizi içki disli iyice tanımış olsanız neyse. Ben kıza da yakistiramam yeni flört ettiği birisi için böyle bir laf etse.

:) Feda olmaya koşar adım...
Fedakarlık edıyorsunuz, beklentıye gırıyorsunuz, halıyle kırılıyorsunuz...
Yarın bir gün tepki verınce 'yapmasaydın' derler, o yuzden bu hayatta ınsanlar deler de geçer adamı sız de bır duruş sahıbı olun. Kendınızı harcatmayın.

aynen öyle

çok merak ettim o aldıracağı şeyle çok büyük kara mı geçecek

ayıp yahu kendi evinin eşyasını flörtözün alsın diye laf atmak nedir

görgüsüz...

İşsizlik sizi çok germiş belli.
Pahalı birşey değil demişsiniz, adam size bana buzdolabı al demedi heralde, tabak çanak bişeydir sanıyorum bahsedilen. Samimiyetten söylenmiş bir söz. Evde bu eksik var denilince,aranızdaki yakınlaşmaya istinaden onu da sen alırsın bana demiş, ne var bunda? Madem çok düşüncesizce geldi, "param olmadığını biliyorsun, işe girince seve seve alırım" deseydiniz.

Çıkarcı bir erkek tipi mümkün olduğunca uzak dur ,ya da kendini kullandırmaya devam et .sen ailenin eline bakıp onca yardım etmişsin ,o eşya derdinde pess

Konu nasıl yol almış, sizden ne istedi bilmiyorum ancak hoş değil yaptığı.

İnsanlar kaç aylık yıllık sevgilisinin evine giderken tereddüt ederken yeni tanıdığınız tanımaya çalıştığınız biri için başka şehire gitmek neden. Yardım için bile olsa çok zamansız çok yersiz olmuş. Büyük cesaret.
Burada okumuştum bir konuda
Çok fedakarlık insanın kul hakkına tecavüzdür diye.
Demir tavında gerekmiş bunu unutmayın

ya esya cok pahalı bişiy değilse ve yeri geldiğinde bunu söylediyse takılacak bişiy yok ..
ama sıksık al et yap diyen tipse uzak durmakta fayda var..
bir de her zaman bi durusunuz olsun sıksık gitmeyın , yapmayın o da gelsin size mesela..

Boşa üzülüyorsunuz. Biraz zaman geçsin cimri mi, görgüsüz mü yoksa samimi olmak için mi söyledi anlarsınız.

Yaşin kac bilmiyorum ama ayri sehirlerde sevgiililik olayi zaten basli basina zor ve asiri sorumluluk isteyen herkesin basaramayacagi bir durumdur. Sen zaten onun icin kalkip gelmissin ona yardim etmissin daha ne olsun bence cok bile fazla. BEnim bu tur durumlarda dusuncem erkeklerin daha sorunluluk sahibinilmalri. Tam tersini dusunenlerde vardir hatta bazilari bana kizaaktir bile ama bence birakin sizden birsey istemeyi sizin biletlerinizi bile o karsilamaliydi en azından teklif etmeliydi.
Zaten bir ise girip para kazanmaya basladiginizda siz bunun karsiligini verirsiniz. Ama suan sizin ona degil onun size destek olmasi gerek.

Eşimle benimde aramızda böyle bir muhabbet olmuştu ben de çok yadırgamıştım :KK70:aklıma geldi senin anlattığınla şimdi anılarım canlandı .Sen ısmarlarsın demişti bir kaç kez , bir kez de çok istediği bir şeyi bana aldırmıştı parası olduğu halde . Ama sonradan anladım ki kötüniyeti yokmuş . 2 yıldır evliyiz hala bazen der sen al ben senin almanı istiyorum diye. Değişik bir psikoloji anlam veremedim hala ama erkekler pek kurnazlık düşünmez bu konularda. Hani ne aldırırsam kardır gibi. :KK66:

işsizlik yüzünden moralim bozuk bu yüzden hava değişikliği iyi gelir diye gittim biraz da zaten harcamalarımı minimumda tuttum hep yük olmamak adına her küçük gezimde böyle yapıyorum yoksa evde kafayı yerim sürekli. ayrıca tanımak açısından da iyi oldu diye düşünüyorum en azından bazı huylarını vs daha iyi tanıma şansı yakaladım bu taşınma işiyle. uzaktan olmuyor bu.
haklı olduğunuz noktalar var bana da itici geldi biraz o cümle ama çok düşünmeden söylemiş gibiydi de bir yandan bilemiyorum.
eğer bahsettiği şey küçük bişeyse (10 15 tl gibi bişey oluyorsa) açgözlü olmamak için ince davranmış derim
ama söylerkenki tavrı da önemli.. o kadar yaptım ettim sende bunu yapıver gibi miydi mesela

buluştuğunuzda kim yapar harcamaları?

Normal karşılıyanlar olmuş ama benim sevgili sayıldığım insan il değiştirecek, ailesinden harçlık ile yanıma gelecek baş tacı yaparım. Kendi almak istese de aldırmam, zaten masraf ettin derim. Kesinlikle çıkarcı, net.

Back
X