- 15 Mayıs 2016
- 324
- 350
- 103
- 32
çok çok küçük bir sorum var size dert bile sayılmaz ama kafaya taktım. yeni görüştüğüm biri var sevgili sayılırız ama bu flört dönemi tam yeni eve taşınmasına denk geldi. kendisi çalışıyor iyi bir yerde ben ise uzun süredir işsizim ve çok dert ediyorum bu konuyu. her neyse bu taşınma döneminde çok para harcadı tabi kolay değil. biz de ayrı şehirlerde yaşıyoruz. işsiz olduğum için pek maddi durumum da yok ailemden aldığım sadece ama yine de görüşmek için gittim taşınmasına yardım edeyim vs. diye. kafaya taktığım ise şu evi yaptı kendine göre eksikler var tabi mutfak alışverişi vs. gibi şeylerde yardım ettim kendi çapımda ama ufak eşyalardan biri için sen alırsın artık onu da gibi bir laf etti tamam dediği pahalı bir şey değil belki ama durumumu biliyor ona yardım için ailemden para alıp yolculuk ediyorum harcama yapıyorum vs. ailesinden de hiç para istemiyor az çok biliyorum anlıyorum yani onlardan istemiyor ama bana böyle bir şey demesi biraz gururumu kırdı sonuçta biliyor durumumu. haklı mıyım sizce yoksa boşuna mı takıyorum abartıyor muyum?