KİRLİ ÇAMAŞIRLAR

"İşime karışma, çok canını sıkıyorsa da al buyur sen yap" de geç görümceye, ezdirme kendini.
Sakin sakin lafını sok yeri gelirse. Eşinizle iletişiminiz nedir bilemem ama ona da izah edersin durumu.

"İşime karışma, çok canını sıkıyorsa da al buyur sen yap" de geç görümceye, ezdirme kendini.
Sakin sakin lafını sok yeri gelirse. Eşinizle iletişiminiz nedir bilemem ama ona da izah edersin durumu.
Ya eşim bababsna cevap vermem hususunda cok hassas yaslı oldgu içn idare et diyor ama kpnde yaslı olmasna ragmen bni sinirlendrmek içn elinden gelenş yapyor kızlarını ayırıyor bni kendnden sogutuyor yani..

Bebeğim çişiyle kp nin çişini karşılaştırmadım ki. Elimiz pis olsada Yukarız geçeriz anlamında dedim. Takıntınız varsa birşey diyemem zaten
Yıkayınca gecer mantıgındasn ama görümce basimda dikilip kirli çamasrı bana yaptrmasida sinir bozucu.. Sonucta kendi babasi resmen kullanıyor insanı

kendi çamasırlarınızı da eldivenle mi atıyorsunuz
valla bizim gelin de annemın camasırlarını eldıvenle atsa makınaya cok bozulurum
aynı sekılde ben de yapmam böle bşi
hayvan mı bunlar ya insan sonucta

Ya eşim bababsna cevap vermem hususunda cok hassas yaslı oldgu içn idare et diyor ama kpnde yaslı olmasna ragmen bni sinirlendrmek içn elinden gelenş yapyor kızlarını ayırıyor bni kendnden sogutuyor yani..

Bi şey derdim de çok gaddarca olacak... Sonra ölüm döşeğinde de helallik ister dururlar.
Ha ne var baştan kıymet bilsen değil mi?

Neyse, siz yine de kp konusunda çok keskin davranmayın, yaşlılar bi yerden sonra artık çocuk gibi oluyorlar.
"Hee baba hee" deyip tiye alın en olmadı, yaşlı da olsa, kendinizi ezdirmeyin. Gerekirse lafınızı ona da söylersiniz.
Esas mesele eşinizin sizin arkanızda durabilmesi. Bunun haricinde çok da bir şey diyemiyorum.

Ya
ya size bsy diycem smdi olmayacak.. Sen nie kendinşe kp yi kıyaslıyorsun ki.. Ne yani kendin için yaptıgın herseyi kv ye yada kp ye yapabilirmisin .. Gelinine gelince empati kurarak onun durumunu anlamaya calis derim

Atrı yasıyoruz o yalnz oldgu içn sadece onunkileri öyle atyorum kendi evimde eşimle ben varız zaten

bozuluyorsa bir zahmet babasinin camasirini kendi yikasin, elalemin adaminin donunu tutmaya merakli degilsin sende, pis degilse alsin kafasina gecirsin madem.

Ar
tık bu saatten sonra asla eski ben değilim zaten ben sessiz kala kala bunların dilleri böyle uzadı

Ya

ya size bsy diycem smdi olmayacak.. Sen nie kendinşe kp yi kıyaslıyorsun ki.. Ne yani kendin için yaptıgın herseyi kv ye yada kp ye yapabilirmisin .. Gelinine gelince empati kurarak onun durumunu anlamaya calis derim
hayır yapamam tabiki de
ama çamasırlarını eldiven takarak da makinaya atmam
bu cok buyuk ayıp bence

resmen sizden tiksiniyorum demek
bari bunu gizli yapsaydınız

birsey diyecem simdi olmayacak derken ?

Canm insanlard
Hoş olmamış ama tabiki iğrenebilirsinizzz.. Zor sizin için.. Bende çok tiksinirim ama kırmamak adına Yinede elimle tutardım yani.. Yıkıyorsun geçiyor sonuçta..
Bence de o görevi görümcenize verin..
canm karsımdakilerden o hassasiyeti görsem bende elbet ona göre davranırım.. Ama görümce basmda dikilp babbasnın pis camasrlarını attırıyor bide eldivenime söz ediyorsa orada kusura bakmasın onkadar düşünceli olamam.. Hem onlardan gördüklerim bunlardan ibaret değil buna benzer öncedende cok sözlerine maruz kaldim

hayır yapamam tabiki de
bu cok buyuk ayıp bence

İnsan hassasiyet gördüğü kişiye hassas davranır.. Söylediğim sözler işte

gayet normal yaptıgınız görümcenız saygısız

Bir şekilde bu görevi ona verin.. Kimse hizmetçi değil tabiki ama insan kırılır yani sen o evin kızı olmuşsun..
Yatalak hasta falan delilse Ada'm temizliğine dikkat ediyorsa böyle yapma bence.. Yinede fikir senin tabii.. Allah yardımcın olsun canım

hayır yapamam tabiki de
bu cok buyuk ayıp bence

Mesela bzm gelin abnengildeyken asla ona camasr falan attırmayzda teniz camamsırı astırmayız bile.. Yani ben varken asla ona bunu yaptrmam utanırım iç çamasrları görmesnden.. Neyse kaldıkı temiz camasrı bile astrmıyorum .. Onlarda bana bu denli hassas olsalar bende herseye dkkat etmesni bilirim.. İkincisi şu bi gercek sen bir gelinsen o ailede kesinlkle yabancısn yüzüne belli etmeselerde arkandan içten içe herkesin kafasnda yabancısın.. Yine gelin içinde onlar aynı şeklde o yüzden bu olayı cok kurcalamamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…