KİRLİ ÇAMAŞIRLAR

Ee hic atmayin o zaman eldiven takilinca kizi sonucta uzulmustur vebali hasta gibi bahane bulsaydiniz yada direk soyleseydin yani eldiven takmak yerine daha hos olurdu kendi babanzinkini eldiwenle atmazdiniz heralde biraz empati gerci kadinda bi alem at iste kendin minnet etme boyle eldiven giyip atarlar kalirsjn oyle

Ke
kendi babanla kv aynı olmaz canm ama gelinimiz eldiven taksa asla yadırgamam ben !!!

Bence irrite edici bir davranış yaptığın
Hassas olabilirsin,haklısın ama bu şekilde de hoş olmuyor
Şunu yapabilirsin
Herkesin çamaşırını yıkarken eldiven takarsın
Ben genel olarak hassasım dersin

Bence irrite edici bir davranış yaptığın
Hassas olabilirsin,haklısın ama bu şekilde de hoş olmuyor
Şunu yapabilirsin
Herkesin çamaşırını yıkarken eldiven takarsın
Ben genel olarak hassasım dersin
Tatlm kpnyalnz yasıyor ve sadece onun camasrları cıkıyor

Herkes kendi anne babasına bakmak zorunda ,gelinler kp e kv ye bakmak zorunda değil dinen de zorunluluğu yok. Gençliklerinde gelinlerin evinde huzur bırakmazlar, bakıma muhtaç olunca gelin baksın derler, gelin bakmayınca da kötü olur zalim olur, niye o kötülükleri yaparken gelini kim düşündü. Ha birde bakarsın bakarsın bir gün bakmayınca bütün emeğini inkar ederler, çöpe atarlar.
Benim de annem babam hayatta gelinlerimizde var, Allah muhtaç etmesin bakıma muhtaç olsalar kızları olarak ben bakarım, gelinlerimizden böyle bir beklentiye girmem. Günü birlik gidince bile elimden geldiğince çocuklarımdan fırsat oldukça annemin işini ben yaparım, gelinlerden beklemem, yaparlarsa da Allah razı olsun derim, yapmazlarsa niye yapmıyorlar demem.
Ablamın kv si felç geçirdi ve üç eltisi var ablamdan başka bakan yok, altından alıyor her türlü kişisel temizliğini yapıyor, kendi kızı tatilde geldi, kişisel temizliği için ablamı çağırıyor, kendi yapamıyormus! Evine dönmek için bahaneler üretiyor, bütün bunların sonucunda diğer bakmayanlarla ablam bir kefeye konuluyor, ablamın yerinde olsam asla yapmam.

Agzna saglk kuzum çok iyi anlatmssin aynen öle.. En iyisi mesafeli olucan o kadar !

Size sordular mi sana bakacagiz, yapalim mi seni diye?

Anne babalar kendileri icin cocuk yaparlar. Cocugun bu konuda bir soz hakki olmaz.

Kendisine bakan, fedakarlik yapan ailesine de cocugun kendisi bakmalidir. Gelin ve damadin boyle bir zorunlulugu yok.

Yani ilerde kendinize bakilmasini arzu ediyorsaniz, bunu kendi cocuklarinizdan talep edeceksiniz.

Kisisel bakim, temizlik camasirlari da kapsar. Kizi varken gelinine camasirlarini yikatan insan veya kendi varken geline babasinin camasirlarini yikatan insanlar iyi okusun.

Ke

kendi babanla kv aynı olmaz canm ama gelinimiz eldiven taksa asla yadırgamam ben !!!
Ke

Kendi babanizla tabiki kp arasnda tabiki fark war ama oda onun babasi ben olsam atmazdim atmak zorunda olsam da eldiwen takmazdim kizinin yaninda gurur kirici siz yadirgamam demissiniz ama kisiden kisiye fark eder bu sorsak eminim cogunluk babasinin elbiselerinjn eldiwenle atilmasindan rahatsiz olur... Sakin yanlisda anlamayin dedim gibi ben olsam kizi warken atmazdim ha oo yoksa Allah icin atardim sonucta bakima muhtac insan

Hayır haklısın. Kayınvalidem bazen evde olmayınca eşimle kp çamaşırsız kalmasın diye oraya gidip makine açıyoruz. Ben asla dokunamam, eşim atar makineye çamaşırları.

Hayatta tutamam, ne münasebet kp.in kirli çamaşırlarına dokunayım? Eşiminkini zor atıyorum ben makineye...

Tat
bi kere kızı nın orada iken bana o işi yaptırması asıl saygısızlık.. Bende doğal olarak pis bsyi tutmakta mecbur değilim.. Bu insanlık hali.. İlk saygıszlığı yapan gorumce..ben eldiven takarak bi nevi pna cevap oldu ve hiçte pişman değilim

Keske bende hiç başlamasaydım ama ben kimseye karsılık veremiyordum.. Hiçbirseye hayır diyemiyordum tavrımı belli edemiyordum ama karsımdaki insanlar bunun tam tersiydi.. Bende bu yuzden cok doldum ve bu hale geldim.. Yoksa kendmi beğenmek gbi olmasin ama bnm gibi gelini zor bulurlar!!!!

Ben zaten kizinin atmasi taraftariyim siz meselede haklisiniz ama yaptiqiniz hareket gurur kirici benim atmam hos olmaz gelip kendin at deseydin emin ol daha hos olurdu herkez anne baba konusunda hassasdir nasil bizler anne babamza karsi hassassak oda oyledir ne bileyim ben asiri uzulursum gorsem

Eşin senin tiksindiğini bilmiyor mu? İstifra edilmiş şeyi kim olsa tutmak istemez ne var eldivenle tuttuysan sonuçta yardımcı oluyorsun öyle ya da böyle. Allah razı olsun diyeceklerine kulp takmak nedir? Bazı insan hassas olabiliyor, burdaki bayanların suyla sabunla yıkarsın geçer dedikleri şey bizim için geçmiyor işte. Pis bir şeye dokununca yıkadıktan sonra bile dokunan yerlerimin parmaklarımın uyuştuğunu hissediyorum. Çoğu insanın telefonuna kumandasına anahtarına dokunamıyorum dokunsam defalarca elimi yıkıyorum. Misafirliğe gittiğim yerlerde elektrik anahtarlarına kapı kollarına peçete ile dokunuyorum başkasının kullandığı katı sabunu kullanmıyorum. Kp in kirli kıyafetine dokunmak mümkün mü bu durumda? Eşimin babası kirli çorabını çıkarmıştı yıkayım diye alıp elimde yıkayamadım kendi babamın olsa yine yıkayamazdım eşimin olsa yine yıkayamam. ve saygı duyulmasını beklerim. Bu öyle ben titizim sen pissin olayı da değil olabildiğince dağınık biriyim evim konusunda sürekli silip süpüreyim durumum yoktur ama başka insanların temas ettiği kullandığı şeyler konusunda takıntılıyım bu çocukken de böyleydi.

Anlyorm ama anne babasini cok düşünen insan böle bsy için gelinden cok kendi koşardı.. Demekki onlar senin kadar düşünmüyorlar

Yaa ben de öyleyim, hayır diyemiyorum. Özellikle eşimin ailesine. Onlar patır patır konuşuyorlar, ben fıs. Ama alttan alttan kendi istediklerimi de yapıyorum. Onlara he he desem de, kendi bildiğimi okuyorum. Böyle buldum çareyi...

Doğrudur, bu devirde saygılı insan hele ki saygılı ve kibar gelin bulmak zor, ben de öyle düşünüyorum. Ama biz artık kendimizi ezdiriyoruz ayıp olmasın diye diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…