kendi babanla kv aynı olmaz canm ama gelinimiz eldiven taksa asla yadırgamam ben !!!Ee hic atmayin o zaman eldiven takilinca kizi sonucta uzulmustur vebali hasta gibi bahane bulsaydiniz yada direk soyleseydin yani eldiven takmak yerine daha hos olurdu kendi babanzinkini eldiwenle atmazdiniz heralde biraz empati gerci kadinda bi alem at iste kendin minnet etme boyle eldiven giyip atarlar kalirsjn oyle
Tatlm kpnyalnz yasıyor ve sadece onun camasrları cıkıyorBence irrite edici bir davranış yaptığın
Hassas olabilirsin,haklısın ama bu şekilde de hoş olmuyor
Şunu yapabilirsin
Herkesin çamaşırını yıkarken eldiven takarsın
Ben genel olarak hassasım dersin
Herkes kendi anne babasına bakmak zorunda ,gelinler kp e kv ye bakmak zorunda değil dinen de zorunluluğu yok. Gençliklerinde gelinlerin evinde huzur bırakmazlar, bakıma muhtaç olunca gelin baksın derler, gelin bakmayınca da kötü olur zalim olur, niye o kötülükleri yaparken gelini kim düşündü. Ha birde bakarsın bakarsın bir gün bakmayınca bütün emeğini inkar ederler, çöpe atarlar.bakma diyen arkadaşlara sesleniyorum,sizin aileniz veyahut çok değil zaman su gibi akıp geçiyor bizde yaşlanacağız, kimin ne durumda yaşlanacağını kimse bilemez bakıma muhtaç kalabiliriz ve çoçuklarımızın yardımına ihtiyaç duyabiliriz,sizler bugün böyle konuşarak şimdiden çoçuklarınızın beyinlerine "bakmak zorunda değiliz" mesajını veriyorsunuz.
Bence geleceği düşünün.
BÜYÜKLERİMİZE BAKMAK ZORUNDAYIZ,NASIL Kİ ONLAR BİZE BAKTIYSA.
Tatlm kpnyalnz yasıyor ve sadece onun camasrları cıkıyor
Evimde öle deglm amaO zaman ben evimde de böyle yıkıyorum sonuçta kirli bunlar desin veya hiç yıkamasın bana uygun kaçmaz siz yıkayın deyip görümceye atsın topu
Agzna saglk kuzum çok iyi anlatmssin aynen öle.. En iyisi mesafeli olucan o kadar !Herkes kendi anne babasına bakmak zorunda ,gelinler kp e kv ye bakmak zorunda değil dinen de zorunluluğu yok. Gençliklerinde gelinlerin evinde huzur bırakmazlar, bakıma muhtaç olunca gelin baksın derler, gelin bakmayınca da kötü olur zalim olur, niye o kötülükleri yaparken gelini kim düşündü. Ha birde bakarsın bakarsın bir gün bakmayınca bütün emeğini inkar ederler, çöpe atarlar.
Benim de annem babam hayatta gelinlerimizde var, Allah muhtaç etmesin bakıma muhtaç olsalar kızları olarak ben bakarım, gelinlerimizden böyle bir beklentiye girmem. Günü birlik gidince bile elimden geldiğince çocuklarımdan fırsat oldukça annemin işini ben yaparım, gelinlerden beklemem, yaparlarsa da Allah razı olsun derim, yapmazlarsa niye yapmıyorlar demem.
Ablamın kv si felç geçirdi ve üç eltisi var ablamdan başka bakan yok, altından alıyor her türlü kişisel temizliğini yapıyor, kendi kızı tatilde geldi, kişisel temizliği için ablamı çağırıyor, kendi yapamıyormus! Evine dönmek için bahaneler üretiyor, bütün bunların sonucunda diğer bakmayanlarla ablam bir kefeye konuluyor, ablamın yerinde olsam asla yapmam.
bakma diyen arkadaşlara sesleniyorum,sizin aileniz veyahut çok değil zaman su gibi akıp geçiyor bizde yaşlanacağız, kimin ne durumda yaşlanacağını kimse bilemez bakıma muhtaç kalabiliriz ve çoçuklarımızın yardımına ihtiyaç duyabiliriz,sizler bugün böyle konuşarak şimdiden çoçuklarınızın beyinlerine "bakmak zorunda değiliz" mesajını veriyorsunuz.
Bence geleceği düşünün.
BÜYÜKLERİMİZE BAKMAK ZORUNDAYIZ,NASIL Kİ ONLAR BİZE BAKTIYSA.
Ke
kendi babanla kv aynı olmaz canm ama gelinimiz eldiven taksa asla yadırgamam ben !!!
Kendi babanizla tabiki kp arasnda tabiki fark war ama oda onun babasi ben olsam atmazdim atmak zorunda olsam da eldiwen takmazdim kizinin yaninda gurur kirici siz yadirgamam demissiniz ama kisiden kisiye fark eder bu sorsak eminim cogunluk babasinin elbiselerinjn eldiwenle atilmasindan rahatsiz olur... Sakin yanlisda anlamayin dedim gibi ben olsam kizi warken atmazdim ha oo yoksa Allah icin atardim sonucta bakima muhtac insanKe
kendi babanla kv aynı olmaz canm ama gelinimiz eldiven taksa asla yadırgamam ben !!!
KP nin çamasrlarını makineye atarken eldiven takıyorum bi gün görümcem camasrları istedi ve ben yine eldiven taktım.. O da eldiven takmana gerek yok pis birsey yok dedi bende içim rahat etmiyo dedim.. Pis değil dedi yine .. Bende benm huyum böle deyince afra tafra yaptı bana ...ne alaka anlamadım sonra yanls bsymi dedim diye üzüldüm .. Saygısızlıkmı yaptım ??
bi kere kızı nın orada iken bana o işi yaptırması asıl saygısızlık.. Bende doğal olarak pis bsyi tutmakta mecbur değilim.. Bu insanlık hali.. İlk saygıszlığı yapan gorumce..ben eldiven takarak bi nevi pna cevap oldu ve hiçte pişman değilimKendi babanizla tabiki kp arasnda tabiki fark war ama oda onun babasi ben olsam atmazdim atmak zorunda olsam da eldiwen takmazdim kizinin yaninda gurur kirici siz yadirgamam demissiniz ama kisiden kisiye fark eder bu sorsak eminim cogunluk babasinin elbiselerinjn eldiwenle atilmasindan rahatsiz olur... Sakin yanlisda anlamayin dedim gibi ben olsam kizi warken atmazdim ha oo yoksa Allah icin atardim sonucta bakima muhtac insan
Keske bende hiç başlamasaydım ama ben kimseye karsılık veremiyordum.. Hiçbirseye hayır diyemiyordum tavrımı belli edemiyordum ama karsımdaki insanlar bunun tam tersiydi.. Bende bu yuzden cok doldum ve bu hale geldim.. Yoksa kendmi beğenmek gbi olmasin ama bnm gibi gelini zor bulurlar!!!!Hayır haklısın. Kayınvalidem bazen evde olmayınca eşimle kp çamaşırsız kalmasın diye oraya gidip makine açıyoruz. Ben asla dokunamam, eşim atar makineye çamaşırları.
Hayatta tutamam, ne münasebet kp.in kirli çamaşırlarına dokunayım? Eşiminkini zor atıyorum ben makineye...
Evimde öle deglm ama
Ben zaten kizinin atmasi taraftariyim siz meselede haklisiniz ama yaptiqiniz hareket gurur kirici benim atmam hos olmaz gelip kendin at deseydin emin ol daha hos olurdu herkez anne baba konusunda hassasdir nasil bizler anne babamza karsi hassassak oda oyledir ne bileyim ben asiri uzulursum gorsemTat
bi kere kızı nın orada iken bana o işi yaptırması asıl saygısızlık.. Bende doğal olarak pis bsyi tutmakta mecbur değilim.. Bu insanlık hali.. İlk saygıszlığı yapan gorumce..ben eldiven takarak bi nevi pna cevap oldu ve hiçte pişman değilim
Anlyorm ama anne babasini cok düşünen insan böle bsy için gelinden cok kendi koşardı.. Demekki onlar senin kadar düşünmüyorlarBen zaten kizinin atmasi taraftariyim siz meselede haklisiniz ama yaptiqiniz hareket gurur kirici benim atmam hos olmaz gelip kendin at deseydin emin ol daha hos olurdu herkez anne baba konusunda hassasdir nasil bizler anne babamza karsi hassassak oda oyledir ne bileyim ben asiri uzulursum gorsem
Keske bende hiç başlamasaydım ama ben kimseye karsılık veremiyordum.. Hiçbirseye hayır diyemiyordum tavrımı belli edemiyordum ama karsımdaki insanlar bunun tam tersiydi.. Bende bu yuzden cok doldum ve bu hale geldim.. Yoksa kendmi beğenmek gbi olmasin ama bnm gibi gelini zor bulurlar!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?