abla hayırdır oğlun procter gamble da falan mı çalışıyor?
ben hep hanım hanımcıktım içimdeki cevheri sen göremedin şimdiye kadar
ama yokluğumu farketmişsin çok çalıştım bu ara kirli çıkı olucam yaa
işte nerdeeeee bunu anlayacak abi zaten anormallik abimde sen değer vermezsen başkası hiç değer vermez
geçen sene annem kemoterepi aldıgı için saçlı tamamen döküldü
bu sırada yengemin anneside kemoterapi almaya başladı ama yengemin annesi çok yaşlı annem yaşında çocugu var
abim sürekli anneim yanında oflayıp ufluyormuş işte kayınvalideminin saçları döküldüğü için bin parçaya bölünüyorum diyormuş anneme
annem oğlum üzülme bak benim de dökülüyor ama zamanla çıkacak diye teselli ediyormuş
abimde anne senin çıkar ya onun çıkmazsa kaç yıldır hiç kesmemiş saçını diye üzülüyormuş
tamam üzül oda annen ama niye kendi anneni önemsemiyorcasına davranıyorsun onun morale ihtiyacı varsa kendi annenin de var
offff offff ey abi canın yanmasın ama aklındanda çıkmasın bu yaptıkların da pişman ol
ben burda sinirlendim valla ama ben böyle durumlarda gelin/damadın değil evladın suçlu olduğunu düşünüyorum
ben anneme nişanlımın nelerden hoşlanmayacağını üzülebileceğini kırılacağını en baştan söyledim
aynı şekilde nişanlıma da ailemin nelere karşı çıkacağını neye üzüleceğini söyledim herkes dikkat ediyor konuşmalarına davranışlarına
ailem oldu ki nişanlımı kırdı tepkisini ben veririm tam tersi için de geçerli
ağabeyiniz yengenizin bunları söylemesine izin vermemeli tavrını koymalıymış
nihayetinde ne olursa olsun o gelin/damat yabancı nasıl yetiştiğini kültürünü vs. bilmediğimiz biri
evde zencefil yok malesef. az önce pekmezi karabiberle karıştırıp verdim. komşum söyledi. umarım faydası olur. ilk iş eve zencefil alacağım. teşekkür ederim...
teşekkür ederim canım. yarın ilk iş zencefil alacağım eve...
ben bir kere azıcık çemkirmeye kalktım da bayıldı attı kendini. daha doğrusu bayılmış numarası yaptı.
benimki bildiğiniz oscarlıktır yani...
ama geçen sene ramazan bayramında da çemkirdim. o gün bugündür pek görmedik birbirimizi....
bazı insanlar tatlı dilden anlamıyor malesef. daha çok tepene çıkıyorlar...
sen yaptıysan kesin onlar haketmişlerdir...
ağzına sağlık....
herşeyde vardır bir hayır bak biraz önce netten vandan bir arkadaşımın doğum yaptıgını kızı oldugunu öğrendim onun hikayeside şöyleydi
nedeni bilinmiyordu onunda beş aylıkken bebeği ölmüş
sonra bir dış gebelik üstüne bizim bildiğimiz 2 tane 5-6 haftalık düşük bir tanede kimyasal gebelik geçirmişti bu bizlerle paylaştıgı ama hep sıkıntısı vardı ve bütün bunları 1,5 yıl içinde yaşadı bizim tayinimiz çıktıgında hamile oldugu söylemişti dün akşam doğum yapmış
sabır sabır sabır ve duaaaa başka çaremiz yok ki inaşşalah bizimde bebklerimiz olacak bizlerde paylaşacağız burada fotograflarını yaramalıklarını hastalıklarını şirinliklerini
kızlarrr artık yarından itibaren 27 yaşındayımm
kusura bakma karanfil
benim dogum günüm oldugunda sadece seyyah bana hediye gönderdi, özelden adresimi isteyerek
sen benimkini kutlasaydın, facebookta kutlardım, ve hediye gönderirdim
çok şükür halimize
bu arada uyku tutmuyor beni bir türlü uyuyamıyorum
nette hamilleik öncesi muayene ilgil sayfaları buradaki hamileleirn paylaşımlarını okudukça farkında olmadan felaket kasıldım
bu gece arkadaslardan geldik, okumaya başladım
eşim hastaneye gitti yine
ben de hemen size kaçtım
aman oğlan misfirkilkte sıçtı batırdı üstünü başını, balık yedi, kokuyordu, küvete soktuk yıkadım başkasının evinde
çocuklu kadın ne işin var misafirlikte
kudurdu da kudurdu, 1,30 kadar ayaktaydı
millete okey oynatmadı, masaya çıkacagım diye sızlandı durdu.
sen ne zaman gideceksin üniversite hastanesine?
sonra büyüdüğünde de bu kadar kahrını çektiğin veledin karısı seni istemeyecek
adamın ümüğünü sıkarım
siz facelerde de mi arkadaş oldunuz
gece gece kıskançlık damarlarımı kabartma
alırım hediyemi geri
tedavilik birşey demiyorlarki
sürekli tahlil istiyorlar onada iyi diyorlar kanla idrar
vandakiler ameliyat olabilir demişti buradakiler kesinlikle önermiyor
şu diş yaptırma sürecim bitsin artık nasipse diyeceğim ama 6a kanama 4 ayda lohusa kanaması az değil
en son en büyük kanamamda beni yatağa yatırdılar yağımın altına masa üstünede sandalye koydular sakın bayılmasın ayılamaz dediler koyun kesmiş gibi kan boşalıyordu
evdeki koridordaki halılar filan felaket kan olmuş eşim yıkamaya vermiş yıkamacıda cinayet işlenmiş diye şikayet etmiş birde ifade vermiş eşim
nerdeeeee selin gibiiii hamile olmak sabah akşam iiğne deli deşik oldu kalçam her gün serum yemekten dubaaaa gibi şiştim yatalak hsata gibi yattım kustukça kanama arttı
çok güçlüdürüm aslında öyle nane molla misali değildi bünye aynı bünye değişen birşey yok aynı sıkıntıları yaşama ihtimalim yüksek ama tedbirlik bişeyde yok bir ara rahim ağzına dikiş atacakalrdı ama kanama varken atılmaz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?