Kirli Çıkılar )))

ben hep hanım hanımcıktım içimdeki cevheri sen göremedin şimdiye kadar
ama yokluğumu farketmişsin çok çalıştım bu ara kirli çıkı olucam yaa

aferim sana
tabi çırağanda düğün yapmak kolay olmayacak

izninle oha demek istiyorum abine bu kadar da olmaz hakkaten
bu erkekler neden ortayı bulamıyorlar acaba
ya hepten karıköylü
ya hepten anakuzusu
peeeeeeeeh
en iyisi yalnızlık

işte mesele burda zaten
herkes yerini bilse

kızlar bir de şu tarafından düşünün
demek ki dört dörtlük olmuyor
ailelerden dertlisiniz ama eşlerinizden sorununuz yok düşüncesizlikleri hariç
bdvde çok konu var adamlar hem yapıyor hem de yerse diyor

mesela kızımın babasının ailesi allah var şeker gibilerdi
hiç biriyle sorunum olmadı
gel gör ki babası tam bir beceriksiz iş bilmez sorumsuzdu
demek ki hepsi bir arada olmuyor
en azından çekirdek ailenizde iyisiniz
buna da şükretmek lazım

pek bir polyannacılık oldu gece gece ama napim yani
bu da bir gerçek

benim kayınvalidem eşimi 3,5- 4 yaşından beri büyütmüş. benimkinde de konversiyon bozuklugu var ve hiç bir zaman bir şey söyleyemezsin haksız da olsa, bayılıyor. senin kendini kötü hissetmeni sağlıyor. ama kesinlikle de böyle ağız polemiklerine girmez. çok akıllıdır. bir de çirkef olsa hiç çekilmez sanırım. o yuzden kızdıgım zamanlarda bile hiç tartışmadık. o bana laf söylemedi. eğer ben kırgınlığımda kızdıgımda bir laf söylesem eşim bana kızar. annem sana bir şey söyledi mi, içinden geçen niyeti bilsem de söylemez yani ve ben söylesem konversiyonu tutar, yok yere sen suçlu olursun, anlatabildim acaba. sadece gecenlerde en son hyaptıgımı yemeğinde ben önlerinden çekip aldım ve o gunden beri arayıp torunu sormadı, oysa 50 kere arardı, belli küsmüş. eşimin bundan haberi yok. benim ailem yanına gitmek istiyoruz bir kaç gunlugune, bilse götürmez misilleme olarak. sen bizimkileri üzdün, ben de seni götürmem der.

sen ne zaman gideceksin üniversite hastanesine?

kızımın dua defterini hazırladım
besmeleyle başladım hayırlı olur inşallah
kısa duaların hepsini yazacaktım
bikaç tane yazdım öğrendikçe yazıcam diğerlerini dicem motive eder umarım
dinimiz kitabımız peygamberimiz 4 büyük din,kitap,peygamber ,melek onları yazdım
ay heyecan yaptım öğrenir inşallah amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

çok şükür halimize
bu arada uyku tutmuyor beni bir türlü uyuyamıyorum
nette hamilleik öncesi muayene ilgil sayfaları buradaki hamileleirn paylaşımlarını okudukça farkında olmadan felaket kasıldım

kusura bakma karanfil
benim dogum günüm oldugunda sadece seyyah bana hediye gönderdi, özelden adresimi isteyerek
sen benimkini kutlasaydın, facebookta kutlardım, ve hediye gönderirdim

siz facelerde de mi arkadaş oldunuz
gece gece kıskançlık damarlarımı kabartma
alırım hediyemi geri

bu gece arkadaslardan geldik, okumaya başladım
eşim hastaneye gitti yine
ben de hemen size kaçtım

aman oğlan misfirkilkte sıçtı batırdı üstünü başını, balık yedi, kokuyordu, küvete soktuk yıkadım başkasının evinde
çocuklu kadın ne işin var misafirlikte
kudurdu da kudurdu, 1,30 kadar ayaktaydı
millete okey oynatmadı, masaya çıkacagım diye sızlandı durdu.

çok şükür halimize
bu arada uyku tutmuyor beni bir türlü uyuyamıyorum
nette hamilleik öncesi muayene ilgil sayfaları buradaki hamileleirn paylaşımlarını okudukça farkında olmadan felaket kasıldım

kasılmakla asılmakla büzülmekle ezilmekle bir şey olmuyor bıdıkcım
doktoruna git tedavini ol duanı et herşey olacağına varır
ve de hayırlısı olur inşallah
düşünme çünkü yapacak somut şeyler var
onları yap sıra düşünmeye gelsin

sonra büyüdüğünde de bu kadar kahrını çektiğin veledin karısı seni istemeyecek
adamın ümüğünü sıkarım

sen ne zaman gideceksin üniversite hastanesine?

randevu tarihi geçti ben gitmedim büyük bir hata belki yaptıgım ama çok korkmaya başladım
hatta gideceğim günün gecesi uykum da epeyi ağlaşımım annem eşim uyandıramamış beni ellerim bacaklarım hangi şekildeyse kasılmış hiç açamamışlar ben uyandıgımda onlara göre sinir krizi geçirmişim heryerim yatak ıpıslaktı acile götürmek istemişler yalvarmışım götürmeyin diye ama hiç hatırlamıyorum
eşimde ne zaman korkmazsan rahat sakin olursan o zaman gideriz sen böyle korkunca zaten bünyen bebği kabul etmez dedi
bazen kendime çok acıyorum çevremde bir sürü hamile var ama bırak diğer yaşadıklarımı birkez olsun alttan ultrasona bakılmamış bense oooo yol geçen hanı ultrasaon aleti parmak el spekul mü nedir ooo yarım saat o pozisyonda masada yatırırp spnra birşey yok kalk dediklerini bilirim

sizce bu alttan muayne korkusunu ben mi abartıyorum yoksa sizlerdede var mı bu korku aslında ultrason aletiyle baksınlar alıştım ona ama diğerlerine alışmadım

2000. sayfaya yazacagım dedim. yazdım oldii

hayırlı, bereketli 3000. sayfalar görelimmm

asansör sesi duyuldu, eşim geldi galiba

hemen kapatayım

tedavilik birşey demiyorlarki
sürekli tahlil istiyorlar onada iyi diyorlar kanla idrar
vandakiler ameliyat olabilir demişti buradakiler kesinlikle önermiyor
şu diş yaptırma sürecim bitsin artık nasipse diyeceğim ama 6a kanama 4 ayda lohusa kanaması az değil
en son en büyük kanamamda beni yatağa yatırdılar yağımın altına masa üstünede sandalye koydular sakın bayılmasın ayılamaz dediler koyun kesmiş gibi kan boşalıyordu
evdeki koridordaki halılar filan felaket kan olmuş eşim yıkamaya vermiş yıkamacıda cinayet işlenmiş diye şikayet etmiş birde ifade vermiş eşim
nerdeeeee selin gibiiii hamile olmak sabah akşam iiğne deli deşik oldu kalçam her gün serum yemekten dubaaaa gibi şiştim yatalak hsata gibi yattım kustukça kanama arttı
çok güçlüdürüm aslında öyle nane molla misali değildi bünye aynı bünye değişen birşey yok aynı sıkıntıları yaşama ihtimalim yüksek ama tedbirlik bişeyde yok bir ara rahim ağzına dikiş atacakalrdı ama kanama varken atılmaz dediler

siz facelerde de mi arkadaş oldunuz
gece gece kıskançlık damarlarımı kabartma
alırım hediyemi geri

yahu kim kime hediye göndermiş kim kimi face de eklemiş ne oluyor bu özel mesajlarda ne yazıyorsunuz bana kimse birşey yazmamış eklememiş
benimde doğum günüm yaklaşıyor sayılır hani duyruluuuurrr martta

istemsiz güldüm ciddi misin şikayet mi etmiş eşinden ifade almışlar
canım çok geçmiş olsun
bu hikayeleri çok duymuşsundur ben de sana şahit olduklarımı anlatayım
benimkini zaten biliyorsun
teyzemin gelini hiçbir problem olmadığı halde 4 hamileliğinde aynen anlattığın gibiydi
üstelik çocuklar büyüyor doğuma yakın kaybediyordu
sonradan 2 çocuğu oldu
başka bir teyzemin kızı 12 sene çocuğu yok hiçbir problem yok dediler
artık ümidi kesti doktoru falan bıraktı
şimdi 3 tane çocuğu doğal yolla oldu
amcamın gelini 6 aylık hamileyken ablası kanserden öldü
haberi alınca çocuğu düşürdü 10 sene bir daha hamile kalamadı
şimdi bir kızı bir oğlu var
zaten hamile kalabiliyorsun bu çok büyük bir avantaj
ve tıp sürekli ilerliyor
yaşın da çok genç
acele etme üzülme istan etme
her evlat hayırlı değil bunu da unutma
allah hayırlısınız hayırlı zamanda versin inşallah
umudunu kesme ama kendine de zarar verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…