Kirli Çıkılar )))

kızım bunlar neler çeviriyor bilsen
özel mesajlarla dedikodu yapıyolar
gel guruptan çıkalım yeni topic açalım diyorlar
şu gıcık bu uyuz sen beni sev onu sevme yapıyorlar
beni faceden ekle seni davet edeyim evime gel ağırlayayım falan diyorlar
birbirlerine hediye neyim alıyorlar
ve bunların hepsi senfatın başının altından çıktı önüne gelene ilk gördüğüne özel mesaj atıyor
böle bir herkes beni sevsin benle ilgilensin benle sohbet etsin samimileşelim havası falan
korkarım yakında gülnidaya da atacak hatta atmış bile olabilir

bazen diyorum hiç doktora filan gitmeyeyim birşey demiyorlar yada yapmıyorlar ne zaman hamile kalırsam ozaman gideyim yada uzun zaman kalamazsam gideyim diyorum
sonrada diyorum cahil cahil konuşma sus

bazen diyorum hiç doktora filan gitmeyeyim birşey demiyorlar yada yapmıyorlar ne zaman hamile kalırsam ozaman gideyim yada uzun zaman kalamazsam gideyim diyorum
sonrada diyorum cahil cahil konuşma sus

önce bi git bi araştırsınlar hormon mormon genetik falan fişman ne varsa
sonra bırak peşini
bugünler de güzel eşinle keyfini çıkar
daha çocuk olunca çoooooooook düşünücen
geleceği eğitimi sağlığı osu busu şusu

oooooooooooo desene bana mesaj atan olmadı ama kulaklarım çok çınladı
kesin demişlerdir offfff bu akıllıbıdık hiçte akıllı değil bıktırdı bizi
desinler desinler ne yapayım birde onları mı dert edeyim aman boşver
ben onları seviyom yinede

ahahhaha
ben de seni seviyom gulüüüüüüüüüüüüm
haydi yat allah rahatlık versin
ben de gideyim

tek neden rahim kalp şeklindeymiş bebeğin eşi ilk hamilelikte rahim ağzına tutunmuş

bu aralar herkes rüyasında beni hamile görüyor
bu da yeni moda hamilemisin diye soramıyorlarsa rüyamda seni gördüm hamileydin diye soruyorlar

karanfilce yeni yasin hayrli olsun..merak ettim simdi ne tursusu yaptin? lahana mi?

kırmızı pancar turşusu canım..

senfattt ben senin doğum gününü kutlamamışım mı farketmedim tatlım seneye şölen yapim senin için

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzeller

karanfilcecim yeni yaşının hayırlara vesile olmasını diliyorum ,sağlıkla nice senelere inşaallah

günydın hanımlar
karanfilce doğum günün mü,farmasi yazınca fark ettim.yeni yaşın kutlu olsun.
farmasi benim ablam da kızkardeşim de teyzem de yok.ve burda bu özlemimi siz dolduruyorsunuz.valla iyi ki varsınız

haketmiş ne yaparsın
hakedene hakettiğini vereceksin

ben de esirgemem

bazen ağzıma lafı verse bile uğraşasım olmuyor
bazen en iyisi yokmuş gibi davranmak
ama zaten kaynanacuğummmmm çirkefleşirsem neler olabilecğini bildiği için , ( 11 yıl önceki tecrübelerine dayanarak ) artık yaşı da genç değil benimle cebelleşecek hali yok
aklı varsa da benle uğraşmasın zaten
11 yıl önceki farmasi yok artık daha beteri varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

o zaman şimdiden afiyet olsun kayınvalidene
ne güzel işte
gönül almak için illa pahalı şeyler olması gerekmiyor
önemli olan hatırda olmak

canımmmmmmmmmmmmmmm

iyi pazarlar arkadaşlar.
karanfilce nice güzel yaşlara canım.bu yeni yaşında hakkında hayırlı olacak tüm isteklerini versin rabbim inşallah.
akıllıbıdık neler yaşadın sen canım ya.korkmandan daha doğal ne olabilir.
yardım aldın mı peki,belli ki aşamamışsın.
bana gelince dün deli gibi yağan sağanaktan sonra camlar berbat olmuş,bugünse hava güneşli,şöyle bir cam kapı girişeyim.
şükür büyük kızımın sınav ve projeleri de bitti,notlarımız da çok güzel maşallah.
şimdiden karne hediyesini aldık,güle güle kullansın yavrum.

günaydın kızlar;
fırınıma yağçözü sıktım. sizi okucam diye kaldı da kaldı...fırına birşey olduysa alırım parasını ona göre.....
sabah kalktım ve ben kek yaptım. portakallı havuçlu...
sayenizde yeniden hamarat mı oluyorum ne....
bu arda kim kime mesaj atıyormuş bakayım...
neden kimse bana yazmıyor....
ay beni sevmiyor musunuz yoksa....:2::2::2::2:

merhaba canım
kolay gelsin
kızına da maşaallah ,başarılarının devamı gelsin inşaallah

burada bir pizza tarifi verilmişti. sanırım derfat vermişti tam emin değilim. bugün onu yapıcam inşallah. ama kullanmam gereken tepsi ne kadar olmalı. yuvarlak olarak sadece fırın tepsim var. borcam da yapıcam. kare mare olsun....hangi büyüklükteki olmalı...bir bilen varsa bana et atsın ya....

yazıklar olsun
evine kargoladıgım kaymaklı ekmek kadayıfını, sucugu, hatta gecen gun yaptıgın haşhaşlı kekteki haşhaşı gönderdim
yerken iyi hoş
şimdi tü kaka mı olduk

ayıp ettin
eski mesajarına bak
seninle de mesajlaşmıştık

sana da özel mesaj atmıştım. hatta buraya arada uğrayan royem var. onunla bile özel mesajlaştım

sana da özel mesaj atmıştım. hatta buraya arada uğrayan royem var. onunla bile özel mesajlaştım
ay ben almadım...bir bakayım mesaj kutuma. ve hemencecik boşaltayım.ne olur bi daha at...bak heyecan yaptım şimdi ne yazmıştın ki acep....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…