burada bir pizza tarifi verilmişti. sanırım derfat vermişti tam emin değilim. bugün onu yapıcam inşallah. ama kullanmam gereken tepsi ne kadar olmalı. yuvarlak olarak sadece fırın tepsim var. borcam da yapıcam. kare mare olsun....hangi büyüklükteki olmalı...bir bilen varsa bana et atsın ya....
topik tam bir motivasyon grubu gibi.günaydın kızlar;
fırınıma yağçözü sıktım. sizi okucam diye kaldı da kaldı...fırına birşey olduysa alırım parasını ona göre.....
sabah kalktım ve ben kek yaptım. portakallı havuçlu...
sayenizde yeniden hamarat mı oluyorum ne....
bu arda kim kime mesaj atıyormuş bakayım...
neden kimse bana yazmıyor....
ay beni sevmiyor musunuz yoksa....:2::2::2::2:
merhaba canım
kolay gelsin
kızına da maşaallah ,başarılarının devamı gelsin inşaallah
abla hayırdır oğlun procter gamble da falan mı çalışıyor?
bizde bu hafta pek temizlik yapılamadı sadece ortalığı yüzeysel süpürdüm geçtim
evde ses çıkaramıyorum eşimin finalleri var ben de oturdum ders çalışıyorum :126:
daha ilk tez izleme dönemim 6 ay boyunca neler yaptım onları anlatıyorumsirkeciiii hu huuu
nasıl gidiyor tez
kızlar kahvaltımızı yaptım evi derledim topladım hava o kadar güzelki anlatamam
güneş pırıl pırıl:))))
içim ısındı şimdi kocişle sahilde yürüyüş yapmaya gidioruz bi kaç da tamirat işleri falan var onlarıda alcam yanıma haberi yok:)))
onlrıda halledim birazda gezinim şöyle gözüm gönlüm açılsın kışın buzları erisin:))))
böyle günlerde o kadar neşeli ve mutlu oluyorumki:))))))))
daha ilk tez izleme dönemim 6 ay boyunca neler yaptım onları anlatıyorum
elimde örnekler var arkadaşlardan aldığım; kimisi çok yaymış kimisi çok toplamış ben de kafama göre yazmaya çalışıyorum işte
asıl sen neler yapıyorsun? Hiç görünmüyorsun işler gezmeler yoğundu sanırım bize hiç şefkat göstermiyorsun
seyyah neden boş kek kalıplarını ekledin? amacın ne? Sılanın misketlerinden ne istedin?
yaa sorma misafirliğe gittik misafir geldi oydu buydu derken uğrayamadım
bi de hep bi hamaratlık sohbetleri vardı o sohbetlere katkıda bulunamayacağımı düşündüğüm ve de pek sevmediğim için girmedim
aslında farmasiyle meyrayı bekliyorum sen de biraz içindesin aslında işlerin şöyle ki
ben babanne tarzı para biriktiriyorum yastık altı yerine banka farkıyla
tl olarak hiçbişeye bulaşmadan
bi anda iş yeri açma mülk alma gibi olaylar gelişir de o sırada altında veya dolarda olan paramı zarar etmeden bozamam endişesiyle
amaaaa kararlarımda değişiklik oldu bi süre daha burada çalışmak istiyorum
yani düşünüyorum daha yaşım 26 şimdiden iş yeri açarsam tamam rahat olacak ama istersem 70 yaşına kadar çalışabileceğim bir iş olacak ve ben çok erken başlayıp sonra sıkılmak istemiyorum
en azından gençken en büyük şirketlerden birinde şu şu pozisyonlarda çalıştım gibisinden anılar biriktirmek istiyorum
işyeri açmaya madden yaklaştıkça manen bunlarla doldu kafam
maddi tatmin ve rahatlık şimdikinden çok daha fazla olacak ama ya manevi tatmin diye düşünmekten alamıyorum kendimi :44:
Eki Görüntüle 610906 .................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?