Kirli Çıkılar )))

canım bence normal fırın tepsisi büyüklüğünde bir tepsiye yapılır

şekli önemli olmaz

topik tam bir motivasyon grubu gibi.
yapmak güzel de yedikten sonra yakması olmasa o güzel yiyecekleri.

merhaba canım
kolay gelsin
kızına da maşaallah ,başarılarının devamı gelsin inşaallah

amin canım cümlemizin.
çocuğun başarısı geçen yıllara göre düştü.matematik ortalaması 85 gelmiş,diğerleri 90 ve üstü.
hem 4. sınıf olması,hem de benim yeterli zamanı ayıramamam ve bu yazın üstümüzde bıraktığı zorluklar var.
maalesef her şey çocuğun gözü önünde gelişti.yaş ta büyük olunca herşeyin farkındaydı yavrucum.
küçük bile ninem nerede diye dolandı,zor işler kızlar bunlar,çok zor.
bu dönem daha çok zaman ayıracağım çocuğuma inşallah.
ben de iyi kötü toparladım kendimi,arada geri dönüşler olsa da,ilk zamanki gibi olmuyor.
rabbim her acının sabrını versin,ne diyeyim.

bu arada kızların odalarını ve yatak odasını hallettim.
camlar,kapılar,tüm dolap içleri boşaltılıp mis gibi yapıldı.
zaten dağınık sevmeyen bir insan olduğumdan topluydu,sadece giysi havları oluyor,yünlü ve kazaklardan gelen.
silip,süpürüp,tozlarını da aldım.çamaşır ve ütü işimi de dün hallettim,alışverişlerim de bitti.
azıcık dinlenip salon ve mutfağı halledeceğim.perdelerimi yeni yıkayıp ütülediğimden perde derdim yok en azından.
dünden de yemeğimi yaptım,onunla da uğraşmayacağım.
yazdıklarıma şöyle bir baktım da biz kadınların ne çok işi var aslında ve de sorumluluğu.
herkül haltetmiş yanımızda.her işin üstünden geliyoruz evelallah.

abla hayırdır oğlun procter gamble da falan mı çalışıyor?

procter and gamble'dan teklif geldi ama askerliğini yapmadığı için olmadı maalesef oğlum bu gibi firmaların ürünlerinin tanıtımını yapan bir ajansta çalışıyor. yaklaşık altı senedir deterjana nerdeyse para vermedim askere gittiğinde işi bırakacak. öyle alışmışım ki bedava deterjana, nasıl para veririm bilmem. bir de hep iyi markaları kullanmaya alıştırdı beni, o zaman nasıl onca parayı veririm ben onlara:18::18: şimdiden stok yapmam lazım diyorum, gülüyor bana

bu arada unutmadan, sirkeci, kekin muhteşem görünüyor canım
karanfilce kabak tatlısını ben de çok severim, seninki de şahane görünüyor
pepeti ellerine sağlık, kurabiyeler, profiterol çok lezzetli görünüyor
akıllıbıdık, ne güzel sofralar kurmuşsun maşallah, çoook becerikli kızsın
selin senin de menü süper, karnıbaharı ben de deneyeyim böyle. çok güzel görünüyor
farmasi sana da maşallah canım ellerine sağlık. geldi mi kalıpların yoksa:26:

bizde bu hafta pek temizlik yapılamadı sadece ortalığı yüzeysel süpürdüm geçtim
evde ses çıkaramıyorum eşimin finalleri var ben de oturdum ders çalışıyorum :126:

sunny ablacım kalıplarım geldi ve denemelere başladım bile
ablacım Allah oğluna şimdiden hayırlı teskereler nasip etsin
banucum Rabbim sizlere sabır teyzeye bol bol rahmet eylesin
sirkencubin Allah enişteye zihin açıklığı versin

kızlar kahvaltımızı yaptım evi derledim topladım hava o kadar güzelki anlatamam
güneş pırıl pırıl:))))
içim ısındı şimdi kocişle sahilde yürüyüş yapmaya gidioruz bi kaç da tamirat işleri falan var onlarıda alcam yanıma haberi yok:)))
onlrıda halledim birazda gezinim şöyle gözüm gönlüm açılsın kışın buzları erisin:))))

böyle günlerde o kadar neşeli ve mutlu oluyorumki:))))))))

iyiki doğdun karanfilcim
yeni yaşın sana istediğin herşeyi getirsin inşallah
hayırlısıyla sağlıklı bir bebek ve eşinin mühendis olarak atanması vs bunlar benim aklıma gelenler :)

sirkeciiii hu huuu
nasıl gidiyor tez
daha ilk tez izleme dönemim 6 ay boyunca neler yaptım onları anlatıyorum
elimde örnekler var arkadaşlardan aldığım; kimisi çok yaymış kimisi çok toplamış ben de kafama göre yazmaya çalışıyorum işte

asıl sen neler yapıyorsun? Hiç görünmüyorsun işler gezmeler yoğundu sanırım bize hiç şefkat göstermiyorsun

afiyet olsun canımmmmm
tamirat işi nedir ?

ohhh mis gibi havada gez gel neşeli bayan sen mutlu bebiş mutlu kociş mutlu

yaa sorma misafirliğe gittik misafir geldi oydu buydu derken uğrayamadım
bi de hep bi hamaratlık sohbetleri vardı o sohbetlere katkıda bulunamayacağımı düşündüğüm ve de pek sevmediğim için girmedim

aslında farmasiyle meyrayı bekliyorum sen de biraz içindesin aslında işlerin şöyle ki
ben babanne tarzı para biriktiriyorum yastık altı yerine banka farkıyla
tl olarak hiçbişeye bulaşmadan
bi anda iş yeri açma mülk alma gibi olaylar gelişir de o sırada altında veya dolarda olan paramı zarar etmeden bozamam endişesiyle

amaaaa kararlarımda değişiklik oldu bi süre daha burada çalışmak istiyorum
yani düşünüyorum daha yaşım 26 şimdiden iş yeri açarsam tamam rahat olacak ama istersem 70 yaşına kadar çalışabileceğim bir iş olacak ve ben çok erken başlayıp sonra sıkılmak istemiyorum
en azından gençken en büyük şirketlerden birinde şu şu pozisyonlarda çalıştım gibisinden anılar biriktirmek istiyorum
işyeri açmaya madden yaklaştıkça manen bunlarla doldu kafam
maddi tatmin ve rahatlık şimdikinden çok daha fazla olacak ama ya manevi tatmin diye düşünmekten alamıyorum kendimi :44:

farmasicim 1000 tl gibi bir parayla şu dolar altın tl üçgeninde takılmak istiyorum sizin gibi
ben bu topiğin çok ekmeğini yedim çatır çatır para biriktirmeye ve tutumlu olmaya başladım Alllah'ın izniyle şimdi de bu işe girmek istiyorum
biliyorum herkese aynı şeyleri anlatmaktan sıkılmışsındır ama 1000 tl için hayali bi al sat yapıp kar vs örneği yapabilir misin kafamda iyice yerleşmesi için
çok teşekkür ederim canım şimdiden

babanne tarzı deme esas en iyi sezgiler ananelerde babannelerimizde olmuştur hep. Ben de yeni yeni birikim yapmaya başladım
benim kirli çıkı çılgın bir teyzem var dün onunla aramızda geçen konuşmadan ufak bir kesit vermek istiyorum teyzemler 2009 da bir ev aldılar ve ortaya sağlam da para koydular 2009 şubatta sattığım altınlar 74 bin ediyordu oysaki ondan 7-8 ay önce o altınların ederi 47 bin filandı dedi dün eve gelince sadece oturdum meraktan kaba bir hesap yaptım(znginin malı züğürdün parmağını işletir misali ) şimdi o altınların ederi 150 bin filan oluyor ki bu hesaplamalar hep fiiziksel değerler üzerinden. Yani hep diyorlar ya altın kısa orta vadede kazandırmıyor ama uzun vadede iyi kar sağlıyor. çok doğru...

sen daha çok gençsin enerjiksin olduğun yer de iyi bir yer orda devam edebildiğin kadar edip sıkılıp yetti gari dediğinde de eczaneni çok raahtlıkla açablirsin. Ama zaman var daha kararların zamanla çok daha farklılaşabilir. Biz bile çok saçmalıklar gördüğümüzde çevremizde burada değil de y dışında mı devam etsek diye düşünebiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…