- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
kızlarrr artık yarından itibaren 27 yaşındayımm
canım sanırım anladım anlattığın yeri. güzel bir yerde oturuyorsun o zaman..evet canım oluyo canımı sıkcak bişey bulamayınca hayatımda o an her şey düzgünse geçmişe takılıp canımı sıkıorum bi tür hobide diyebilirz:)))
yahu papatyacım senin hiçmi derdin yok annem
2 çocuklulara özencene bebişine sımsıkı sarıl ya olmasayddı......
bundan 2 yıl sonra oğlunun bu halini özliceksin daha çok tadını çıkar
dert arama kız kendine pazar pazar....
canım lansinoh kullanabilirsin. emzirme esnasında da kullanılabilen ve bebeğe zarar vermeyen bir krem...karanfilce Rabbim sana hayırlı, sağlıklı, mutlu bir ömür versin
inşallah eşinle ve çocuklarınla geçireceğin güzel günler nasip etsin
kızlar biz de bugün alış verişe çıktık
mağazayı kapatacak yer, bugün açık değildi
o yüzden başka bi yerden aldık ufak tefek şeyleri
selin bak sana söyliyeyim aldıklarımı
zıbın, pijama, şapka, tulum, çorap, minik ayakkabı, patik
tırnak makası, sıcak su torbası, minik biberon, emzik
ufak tefek görünüyorlar ama 120 tl tuttu bunlar
diğer büyük şeyleri almadık, eşimle gidince alcam onları da
küvet, bebek ve anne çantası vs.
ama var yaa, ben bile heveslendim, sen gitsen kendini kaybedersin bence
çok şirin şeyler, hele o çoraplar, Allahım ne kadar küçükler
kızlar size iki şey sorcam, akıllıbıdık yazınca aklıma geldi
ben şu ana kadar alttan kontrol edilmedim, doktor böyle bi talepte bulunmadı yani
bundan sonra söyler mi böyle bişey, ben kendimi çok kasan biriyim de, orası kilitlenir de, canımı yakarlar diye korkuyorum :18:
diğer soracağım da şu
göğüslerimin kahve kısımlarında ince kabuklar oluştu, soyuluyor
burda lansinoh diye bi kremden bahsedilmişti
senfat sen mi önermiştin
hani doğumdan 15 gün önce kullanmaya başla demiştiniz, şimdi mi başlasam acaba
çünkü doğumdan sonra göğüsleri çatlayıp da emzirmekte zorlananları görüyorum ve endişeleniyorum ben de :26:
tatlım düşünelim de bizi bizden alıp gitmesine de müsade etmiyelim geçmişin
canım istanbulun uzaaaaak hatta en uzak ilçesinde oturuorum sahilide var büyük diil ama çoooooook şirin:))))
yani hem istanbulda oturuorum hem istanbulda oturmuyorum diyebilirim:)))
hatta bazen gezmeye başka bi şehre gidebiliyorum:)))) öle diyim sana:)))
evacım düşüncelerin bana gayet mantıklı geldi canım
eğer çalıştıgın yerde rahatsan insanlarla ilişkinde senin canını çok sıkcak dayanamıyorum dedirtcek kimse yoksa
ve işin seni şu an için tatmin ediosa kıpırdama yapabildiğin kadar devam et bencede
sonuçta senin ilerde çocugun olcak işte o zman artık benim esnek çalışma saatlerim olsun diyceksin çocuk planlarını yapmaya başladıgın zman eczane planlarınıda o zman yap bence....
hem kendi işinle ilgilenirsin,hem çocuguna gereken vakti gösterebilirsin
hem eczaneni belki satın alcak kadar para biriktirebilirsin.... bana düşüncelerin çok mantıklı geldi
sonuçta şu an seni kasan esnek çalışma saatlerine sahip olmanı gerektircek bi durum yok......
farklı bi alanda çalışıosun dediğim gibi seni tatmin ediyosa devam et bence.......
seyyah neden boş kek kalıplarını ekledin? amacın ne? Sılanın misketlerinden ne istedin?
herkes gider mersine seyyah gider tersine
millet tabakları tepsileri masaları doldurup çekiyor
seyyah boş kalıpları
teeeeyyyyyy
oysa seyyah bize kalp şeklinde kalıp yapmanın kısa yolunu anlatıyordu di mi :) bana öle geldi en azından
şurda vizyonunuzu genişletiyorduk
kirli çıkı oldunuz boşa para harcamayın kolay yoldan kalp şeklinde kekler yapın kocişinize boşa kalp kalıbına para vermeyin demeye getiriyorduk ama
neylersin
kafa anca h2o falan basınca işte
farmasicim ellerine sağlık her sütlaç dendiğinde aklıma çocukluğum gelir:)))
annem sütlaçları yapıp dolaba kaldırırdı kaselerde bende azcık soguyunca gider kaselerin yanlarından sularını içerdim hemde hepsinin:)))
tabi kaselerde pirinç kalırdı annemde sütlacı hep koyu yaptım sanardı :))) bi anlam veremezdi:))) pirincinide az attım neden böle olduki derdi hep:)))) canım yaaa.....
şimdi ne zman sütlaç yapsam yesem yüzümde bi tebessüm olur ... ve hala annemin haberi yok
akşam konuşurken sölim bari
hani o katı sütlaçların vardıya sütlerini ben içiodum diye:))) hihihihihihi:))))
evet canım oluyo canımı sıkcak bişey bulamayınca hayatımda o an her şey düzgünse geçmişe takılıp canımı sıkıorum bi tür hobide diyebilirz:)))
yahu papatyacım senin hiçmi derdin yok annem
2 çocuklulara özencene bebişine sımsıkı sarıl ya olmasayddı......
bundan 2 yıl sonra oğlunun bu halini özliceksin daha çok tadını çıkar
dert arama kız kendine pazar pazar....
seyyah biz ettik sen etme bilemedik değerini işte
ayrıca sirkeci ve bende para çok neyse parası verir alırız kalp şekilli felan kalıplar hıhhhh
evacım düşüncelerin bana gayet mantıklı geldi canım
eğer çalıştıgın yerde rahatsan insanlarla ilişkinde senin canını çok sıkcak dayanamıyorum dedirtcek kimse yoksa
ve işin seni şu an için tatmin ediosa kıpırdama yapabildiğin kadar devam et bencede
sonuçta senin ilerde çocugun olcak işte o zman artık benim esnek çalışma saatlerim olsun diyceksin çocuk planlarını yapmaya başladıgın zman eczane planlarınıda o zman yap bence....
hem kendi işinle ilgilenirsin,hem çocuguna gereken vakti gösterebilirsin
hem eczaneni belki satın alcak kadar para biriktirebilirsin.... bana düşüncelerin çok mantıklı geldi
sonuçta şu an seni kasan esnek çalışma saatlerine sahip olmanı gerektircek bi durum yok......
farklı bi alanda çalışıosun dediğim gibi seni tatmin ediyosa devam et bence.......
yemin ederim şu çocuk hepimizden akıllı
selam. ne örüyonuz bakim
seyyah hayırdır?
eva canım ya şu champix için ne düşünüyorsun sizin firmanınmış
gideri var mı
allahıııııııııım
iyi ki size misafir falan olmamışız öööööööööööööööööööğk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?