Kirli Çıkılar )))

illaki baraya soracam.. yoksa içim rahat etmiyor. niye ki acaba...
saç bakımı ile ilgili tüm topikleri gezdim...ama içime sinmedi...
ben geçen hafta saçıma kırık fön çektirmeye gittim.
saç kremi mi kullanıyorsun ded. ben de evet dedim. saç kremi saçın sönük durmasına sebeb olurmuş. neyse...
saç bakım kremleri ve serumlar var dedi.
duştan sonra saçın hafif nemli iken sürüyorsun, kurulamıyorsun dedi. saç diplerine uygulanmıyormuş...
daha hacimli gösteriyormuş.şimdi ben bukadar şeyi biliyorum.
kozmetik marketin altını üstüne getirdim bulamadım. hepsi için 1 dakika bekleyin durulayın diyor..
bulmam gerek bu kuaförün söylediği şeyi
çatlarım yoksa...
böyle bir ürün, bilen kullanan duyan var mı aranızda...

selin yanlis hatirlamiyorsam sendin galiba,kirmizi lahanayi dograyip oyle buzdolabina koydugunu yazmistin galiba..benim simdi dolapta unutmus oldugum kirmizi lahanam var kotu olmadan saklamam lazim....acil cevap lutfennn

Son düzenleme:

o ürünler eczanelerde satılıyor sanırım papatya
yeğenimin kuzeni eczanede çalışıyor bu tür ürünlerden prim alıyor
maaşı 3-4 bini buluyor böylece
burdan evanın ne kadar kazanacağını da oranlamış olduk

Son düzenleme:
evacım o mesajı gönderiyorsun da kutunu neden boşaltmıyorsun canım
gidemiyoruz kutuna telefonla yetinmek zorunda kalacaksın

ayrıca altın olağanüstü bir durum olmadıkça dibe vurmaz canım korkma ama para durduğu yerde dibi görür bizim paramız hele de

temizliyorum o vakit

selin yanlis hatirlamiyorsam sendin galiba,kirmizi lahanayi dograyip oyle buzdolabina koydugunu yazmistin galiba..benim simdi dolapta unutmus oldugum kirmizi lahanam var kotu olmadan saklamam lazim....acil cevap lutfennn

canım kırmızı lahayı rondoya atıosun yada rendede rendeliosun hepsini
sonra bi kavanoz ayarlıosun kapağı sağlam olan içine kırmızı lahananı dolduruosun sütten 2-3 parmak boşluk kalcak bir kiloluk kavanoz için ölçü veriorum
içine bir çay bardağı sirke koyyosun kavanozun üstünede iki-3 diş bütün sarımsak koyyosun ve tamamı doluncaya kadar suyla dolduruorun su üstüne çıkcak yani kağagını sıkcıa kapatıp buzdolabına koyyosun 2 gün sonra kullanıma hazır kullancan kadarını suyun altında yıka slatada sirke tadı seviyosan hiç yıkama ben yıkamıorum şahsen
kavanozun üstünden lahana aldıkça su doldur canım suyuda eksilio lahana aldıkça yoksa üst tarafların rengi değişir:)))))
3 ay buzdolabında saklanabiliyo
bi nevi turşu yapıosun diyelim:)))))))

avonda var ben kullanıyorum vazgecılmezımmm sanırım pantende de var -resımlerımde saclarımı görebilin sanıırm

tesekkurler canimm :)) sarmisak koymasam olmaz mi?...benim simdi 3 ayri kavanozum vardi ,dograyip onlara doldurdum.dogradigim lahanayi tuz ile ovup su ve sirke karsimini dokup dolaba kaldirdim.Ben ilk defa yaptim sen tecrube etmissindir diye sorayim dedim :))

az önce eşimin babaannesinin vefat haberini aldık.
evet çok yaşlıydı ama her ölüm erken, ve hayat bir o kadar fani...

pepeti ben seni neden daha önce görmedim acaba çok güzelsin cancazım

kızlar bizim ıslak kurabiye var yaaaaaaaa
bu sefer içine ceviz koydum
ve hrikaaaaaaaaaaa oldu

az önce eşimin babaannesinin vefat haberini aldık.
evet çok yaşlıydı ama her ölüm erken, ve hayat bir o kadar fani...

ay allah rahmet eylesin
mekanı cennet olsun inşallah
yakın mı gidecek misiniz

yani sarımsaksız nasıl olur bilemiorum tursuda hep olurya onun için koydum ben hiç koymadan yapmadım canım nasıl olur o yüzden bilemiorumki....
benim yaptıgım aynısı fakat ben tuzla ovmadan koydum.... bide sarımsak koydum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…