Kirli Çıkılar )))

az önce eşimin babaannesinin vefat haberini aldık.
evet çok yaşlıydı ama her ölüm erken, ve hayat bir o kadar fani...
canım başınız sağolsun. allah mekanını cennet eder inşallah...
avonda var ben kullanıyorum vazgecılmezımmm sanırım pantende de var -resımlerımde saclarımı görebilin sanıırm
resimlerini gördüm. saçların çok güzelmiş de sen de başka güzelsin...
avon satan bir tanıdığım yok. pantendeki nasılbirşey.

sağol canım. amin mekanı cennet olur inş....

ilk tarifini 27 eylülde yazmışsın(941.sayfada).aradığın tarif bu muydu? senin poğaçan burada meşhur oldu :) ellerin dert görmesin.püf noktalarını belirterek açıkça yazmışsın.bn daha denemedim ama aklımda bu tarif bi de sayende bir blog daha öğrenmiş oldum.teşekkür ederim cnm

karanfil bugün hiç uğradı mı?
parti veriyor sanırsam
bizi davet etmedi ama

evet parti veriyorum
parti için sabah 7 de kalkım 8 de kahvaltının başına oturdum 8.30 da evden çıktım.
9 da sınav yerine gittim.
sınava başladım.
40 dk da nerdeyse sınavda kimse kalmamıştı ki.
bi kız kaldı saçını başını yolabilirdim 1 buçuk saatte sadece 20 matematik sorusunu çözdü. mat2 zormuş ondanmış..

neyse öğleden sonraki oturum kısa sürdü.
sınav çıkışı yakındaki ahbabları ziyaret ettim.
eşim ve erkek kardeşim geldi markete gittim.

en küçük kardeşimi(diş hekimi aday adayı) garajdan almaya gittik eve geldik annemin gönderdiği fırın böreklerinin üstüne mum koymadık tabi
doğal olarak mumları da üfleyemedim 27 tane facia olurdu zaten :111:

eşime tuvalet banyo temizletim güya ama kendim mahvoldum.çamaşır suyuyla kafayı buldum :111:
eşini temzilik işlerinde eğiten birinden tavsiyeler istiyorum.
yani ham kocadan bahsediyorum bilen kocadan değil..

şimdi de başım ağrıyor ama işler bitmiyor tabi.
iki haftadır da temizlik yapmadım çok pis temizlik yapasım var eşimin yaptıkları hiç tatmin etmedi.
neyse yarın okul rahat geçer inşallah. ben de öğleden sonra bakarım canlar

akşama kadar gezip eğlenmeyi planladığımız doğum günü böyle geçti işte.

karanfilceeeeeeeeeeeeeeeee

topiğin kaynana eğitmeni ben
koca eğitmeni sensin

benim günüm de pek güzeldi nişanlımla bebek fuarına gittik
yeterli dozu aldıktan sonra bebek planlarını da erteleyerek kaçtık
akşam istiklal caddesinin akışına bıraktık kendimizi ıssız adamdaki restoran leblona gittik sahibi de ardanın mutfağını sunan adam
fener balığı kavurması, köz patlıcanlı risotto ve keçi peynirli pancar salatası yedik
sonra da vapurumuza binip eve geldik deniz havası da almış olduk

kullanabilisin canım bi de kantaron yağı var yaralara çok iyi geliyor benim elim yandı geçen hafta yağ sıçradı o kadar azaldı ki lekeler çok şaşırdım sen de bul bence canım
valla sadece çatı için bakarlar normal doğum yapacaksan benim sezeryan olacağı kesin olduğundan bakmadı dr
takılmıyorum ben ya yaşadım ve bitti geçmişe özzlemim de yok ikinci kere yaşarsam özel olmayacak o yüzden özel kalsın diye geçmişi özlemiyorum yaşadığım her hatayı sevdim ben çünkü her şerde bir hayır var ona inanırım ve yaşadım hepsinde
Eki Görüntüle 610906 .................................
bunu denemeliyimmmmmmmmmmmm süper fikir seyyahımmmmmmmmm
ben de sen gibiyim doğuma gircem sezeryan sonda takacaklar iki asistan açamadı bacaklarımı o kadar kasmışım ki dr boşuna yormayın kendinizi açmaz 2 yıldır ben bile açamadım uyurken takın dedi de öyle kurtuldum heheheheh

arkadaşımın da rahmi kalp gibiydi öyle kanaması olurdu ki her seferinde bebek gitti diyordu oluk oluk kanaması oluyordu bir de eşi şehir dışındaydı kv ile arası bozuktu ailesi uzaktaydı tek başınaydı o kanamalarda tek giderdi dr ve tek başına da doğuma gitii 5 yaşında oldu oğlu yani rabbim isterse olur canım rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evladın olması için dua ediyorum karanfilime de sana da

bakalım şimdi de böyle gülebilecek misin
yine bdv dekiler gibi ddersen seni boğazlarım seyyah

10 dkya takıldım kopum gelicem
ve de bu mesajı görmeden bdvdekiler gibi demiştim
ahahhahaha
senfattan çalıcan mı ikizliği

portakallı ördek avakadı salatası yemediniz mi canım
biz bunların tadını bilmeyenleri topiğe almıyoruz

bugün benim doğum günüm
yaş oldu 35

avmye gittik kendime hediye almadım oğluma 2 sweeet aldım lcden bi de 2 araba oyuncak
kendime eşofman takımı alacaktım adidasta kampanya vardı bir alana bir bedava diye alsam mı almasam derken çıktım oysa çok uygun ve güzeldi pişmanım bunda eşimin payı büyük ben baktıkça lazım mı kampanya hep var kredi kartı da aldı başını gitti dedi ve çıktım yaaaa keşke alaydım 180 liraya 2 wşofman takımı alıyorudm ya 90liraya geliyordu yarın gidip alsam mı yaaaa

ha kek yapıcam dedim ya demin yaptım amaaaaaaaaa yumurtayı kırdım şekeri kattım dedim ki kabartma tozu falan alayım dolaptan anaaaaaaaayok maya var netten baktık oluyormuş koydum ama olmadı yaaaaaa şişmedi yedik ama olsun

doğum günün kutlu olsun canım
aynı gün doğmuşuz heheheheheh

doğum günün kutlu olsun lovelicim

10 dkya takıldım kopum gelicem
ve de bu mesajı görmeden bdvdekiler gibi demiştim
ahahhahaha
senfattan çalıcan mı ikizliği

seyyah zaten derdimi küçümser bi halin var emin oldum msjı okuyunca öyle dediğine zaten
aaaah ahhh çeken bilir seyyah hanım
bırak bu biz neler gördük geçirdik bunlar da dert mi triplerini

ya canım ya
bakmayın şu kocaların ağızlarına
şimdi aile faciası yaratmak istemiyorum bir evlilik bozucu olarak ama
o kadar çalışıp da neden kendine bişey alırken başkasını dinliyorsun
eşofman ya senin üniforman bir nevi
kendisi eminim her gün başka gömlekle gitmeyi biliyodur işe
sinirim depreşti bak şimdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…