avakadı salatası
ya canım ya
bakmayın şu kocaların ağızlarına
şimdi aile faciası yaratmak istemiyorum bir evlilik bozucu olarak ama
o kadar çalışıp da neden kendine bişey alırken başkasını dinliyorsun
eşofman ya senin üniforman bir nevi
kendisi eminim her gün başka gömlekle gitmeyi biliyodur işe
sinirim depreşti bak şimdi
ya canım ya
bakmayın şu kocaların ağızlarına
şimdi aile faciası yaratmak istemiyorum bir evlilik bozucu olarak ama
o kadar çalışıp da neden kendine bişey alırken başkasını dinliyorsun
eşofman ya senin üniforman bir nevi
kendisi eminim her gün başka gömlekle gitmeyi biliyodur işe
sinirim depreşti bak şimdi
canım aslında bende pek takılmam da bazen bana geliyorlar işte...bir de benim ev takıntım var. hastalık mıdır nedir bilmem. ama hafta sonları falan hiç evden adım atasım gelmiyor. avm ye falan gitsem de aklım evde oluyor.takılmıyorum ben ya yaşadım ve bitti geçmişe özzlemim de yok ikinci kere yaşarsam özel olmayacak o yüzden özel kalsın diye geçmişi özlemiyorum yaşadığım her hatayı sevdim ben çünkü her şerde bir hayır var ona inanırım ve yaşadım hepsinde
bugün benim doğum günüm
yaş oldu 35
avmye gittik kendime hediye almadım oğluma 2 sweeet aldım lcden bi de 2 araba oyuncak
kendime eşofman takımı alacaktım adidasta kampanya vardı bir alana bir bedava diye alsam mı almasam derken çıktım oysa çok uygun ve güzeldi pişmanım bunda eşimin payı büyük ben baktıkça lazım mı kampanya hep var kredi kartı da aldı başını gitti dedi ve çıktım yaaaa keşke alaydım 180 liraya 2 wşofman takımı alıyorudm ya 90liraya geliyordu yarın gidip alsam mı yaaaa
ha kek yapıcam dedim ya demin yaptım amaaaaaaaaa yumurtayı kırdım şekeri kattım dedim ki kabartma tozu falan alayım dolaptan anaaaaaaaayok maya var netten baktık oluyormuş koydum ama olmadı yaaaaaa şişmedi yedik ama olsun
seyyah zaten derdimi küçümser bi halin var emin oldum msjı okuyunca öyle dediğine zaten
aaaah ahhh çeken bilir seyyah hanım
bırak bu biz neler gördük geçirdik bunlar da dert mi triplerini
deliböcük bana geçen seneki zmanlarımı hatırlatıosunuz:)))) eşim o zman istanbulda oturuodu yani şu an oldugumuz gibi eeeeeeen uzak ilçesinde diil içinde:))))
en kötü 15 günde bi taksime giderdiiiiikkkkk of ya çok özlemişim bi taksim yapalım kocişle:))))))
sonna bizim her buluşmamızdan sonra yaptıgımız klasiğimiz vefaya gidip boza içmekti:)) özellikle kışın şimdi marketten falan alıoruz ama o vefanın tadı yok yaaa((((
ya seyyahcım benimde bugünki menüm
portakallı ördek (dün ava çıkmıştıkda ayıptır sölemesi)
bamya çiçeği eşiliğinde közlenmiş avokado
kremalı denizanası çorbası:))))))
portakallı ördek (dün ava çıkmıştıkda ayıptır sölemesi)
bamya çiçeği eşiliğinde közlenmiş avokado
kremalı denizanası çorbası:))))))
kızlar eşimin tam bir ay sonra doğum günü
hediye olarak fener forması almayı düşünüorum eminim ona bundan daha güzel bi hediye alamazdım:)))))))
bide o gün onu buranın en şık balık restoranına götürmeyi düşünüüorum şööööyle şık bi akşam yemeği ısmarlim:))) bide minnak bi pasta alim:)))))
öğlen götürüp veririm diorum restorana akşam getirsinler masaya:)))))
sizce naasıl olur yada başka bi fikri olan varmı??????
kızlar eşimin tam bir ay sonra doğum günü
hediye olarak fener forması almayı düşünüorum eminim ona bundan daha güzel bi hediye alamazdım:)))))))
bide o gün onu buranın en şık balık restoranına götürmeyi düşünüüorum şööööyle şık bi akşam yemeği ısmarlim:))) bide minnak bi pasta alim:)))))
öğlen götürüp veririm diorum restorana akşam getirsinler masaya:)))))
sizce naasıl olur yada başka bi fikri olan varmı??????
benim öğrenciliğim taksimde beşiktaşta geçti artık kafam kaldırmıyo sürekli o kadar kalabalığı gürültüyü ama
arada bir gidiyoruz yetiyor
ben uğraşamam öyle kalpli kalıp filan beni bozar elimdeki neyse onu yapar koyarım önüne sıkıysa yemesinşurda vizyonunuzu genişletiyorduk
kirli çıkı oldunuz boşa para harcamayın kolay yoldan kalp şeklinde kekler yapın kocişinize boşa kalp kalıbına para vermeyin demeye getiriyorduk ama
neylersin
kafa anca h2o falan basınca işte
papatya eğitimle beraber saçlardaki tel sayısı da azalıyor dimiillaki baraya soracam.. yoksa içim rahat etmiyor. niye ki acaba...
saç bakımı ile ilgili tüm topikleri gezdim...ama içime sinmedi...
ben geçen hafta saçıma kırık fön çektirmeye gittim.
saç kremi mi kullanıyorsun ded. ben de evet dedim. saç kremi saçın sönük durmasına sebeb olurmuş. neyse...
saç bakım kremleri ve serumlar var dedi.
duştan sonra saçın hafif nemli iken sürüyorsun, kurulamıyorsun dedi. saç diplerine uygulanmıyormuş...
daha hacimli gösteriyormuş.şimdi ben bukadar şeyi biliyorum.
kozmetik marketin altını üstüne getirdim bulamadım. hepsi için 1 dakika bekleyin durulayın diyor..
bulmam gerek bu kuaförün söylediği şeyi
çatlarım yoksa...
böyle bir ürün, bilen kullanan duyan var mı aranızda...
daha ne ister ki bir erkek karısından...
bence gayet hoş bir fikir...
eşinin doğum günü şimdiden kutlu olsun canım...
benim nişanlımın da bi ay sonra ama karar veremedim napsam diye
bu tipik poz vardır ya çiftlerin cep telefonu ile kendini çektiği hatta selin senin albümünde var
onu kesip ülkelerin ünlü yerlerindeki fotolara yapıştırmayı düşünüyorum photoshopla
sonra altlarına 2014 2015 2016....vs. tatilimiz diye yazacağım fotocudan çıkarttırıcam mantar panoya asacağım
geleceğe dönük bi hediye olacak :)
benim nişanlımın da bi ay sonra ama karar veremedim napsam diye
bu tipik poz vardır ya çiftlerin cep telefonu ile kendini çektiği hatta selin senin albümünde var
onu kesip ülkelerin ünlü yerlerindeki fotolara yapıştırmayı düşünüyorum photoshopla
sonra altlarına 2014 2015 2016....vs. tatilimiz diye yazacağım fotocudan çıkarttırıcam mantar panoya asacağım
geleceğe dönük bi hediye olacak :)
ben istanbulda büyümedim:))) anadoluda büyüdüm ve küçükken istanbul gözümde o kadar büyük bi yerdiki .... hele taksim:)))))))
ailemle geldiğimizde ergenken falan hep müzede gezerdik akşam çokda fazla çıkmazdık çıksakda ailecek gezerdik ben ünidede istanbulda bulunmadın ne zman tayinim çıktı o zman ve şimdi
doyamıyorum:)))))))
keşke sadece saç teli azalsa...papatya eğitimle beraber saçlardaki tel sayısı da azalıyor dimi
saçıma ekonomiğinden en pahalısına kadar denemediğim saç bakım ürünü kalmadı çözümü annemin uyguladığı kocakarı karışımlarında buldum
maya e vitamini tableti zeytinyağı yumurta sarısı badem yağı vs vs karışımlarını yapar saçımıza sürerdi o zaman saçlar coşardı geçen haftalarda yine evimdeki aktar yağlarıyla öyle bir karışım yaptım iyi geldi
bu arada saçı yağlıysa kullandığın şampuanda saç rkremi olmasın yoksa daha çabuk yağlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?