Kirli Çıkılar )))

aşortman olsa bir nebze hadi fikrini al da

doğum günün kutlu olsun allah en güzel şeyleri versin sana
bak sinirden yazmamışım onu da

dimi yaaaaa
aslında garibim de yılardır almadı kendine bişey ihtiyacı da var ne biliyim
kızdım işte :41

deliböcük bana geçen seneki zmanlarımı hatırlatıosunuz:)))) eşim o zman istanbulda oturuodu yani şu an oldugumuz gibi eeeeeeen uzak ilçesinde diil içinde:))))
en kötü 15 günde bi taksime giderdiiiiikkkkk of ya çok özlemişim bi taksim yapalım kocişle:))))))
sonna bizim her buluşmamızdan sonra yaptıgımız klasiğimiz vefaya gidip boza içmekti:)) özellikle kışın şimdi marketten falan alıoruz ama o vefanın tadı yok yaaa((((

ya seyyahcım benimde bugünki menüm

portakallı ördek (dün ava çıkmıştıkda ayıptır sölemesi)
bamya çiçeği eşiliğinde közlenmiş avokado
kremalı denizanası çorbası:))))))

lovelicim mutlu huzurlu yıllarrrrrrrrrrrrrrr
yeni yaşında bütün güzel dileklerinin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle

canım aslında bende pek takılmam da bazen bana geliyorlar işte...bir de benim ev takıntım var. hastalık mıdır nedir bilmem. ama hafta sonları falan hiç evden adım atasım gelmiyor. avm ye falan gitsem de aklım evde oluyor.

canım doğum günün kutlu olsun.
al gitsin bence...hem kendine hediye vermiş olursun...

seyyah zaten derdimi küçümser bi halin var emin oldum msjı okuyunca öyle dediğine zaten
aaaah ahhh çeken bilir seyyah hanım
bırak bu biz neler gördük geçirdik bunlar da dert mi triplerini

koskoca ceo demem döverim bak seni
ben sana 3 mesaja sığmayacak karakterde cevap yazıyorum sen burda doğumgünü partilerinde fink atıyosun
bi de üstüne gelmiş trip yapıyosun
ne diyeydim git kes mi diyeydim
en fazla gel omzunda ağla dicem
onu nasıl yapıcaz daha dark icat etmedi sanaldan versiyonunu
anca börtüböcüğe gelince olur
allahım ne kadan da paylaşılamayan sevilen bi insanım ya rabbim
hanginizle çay içicem bilemedim
ben hepinizi ekip sunnycime gidim bari

kızlar eşimin tam bir ay sonra doğum günü

hediye olarak fener forması almayı düşünüorum eminim ona bundan daha güzel bi hediye alamazdım:)))))))
bide o gün onu buranın en şık balık restoranına götürmeyi düşünüüorum şööööyle şık bi akşam yemeği ısmarlim:))) bide minnak bi pasta alim:)))))
öğlen götürüp veririm diorum restorana akşam getirsinler masaya:)))))
sizce naasıl olur yada başka bi fikri olan varmı??????

benim öğrenciliğim taksimde beşiktaşta geçti artık kafam kaldırmıyo sürekli o kadar kalabalığı gürültüyü ama
arada bir gidiyoruz yetiyor

portakallı ördek (dün ava çıkmıştıkda ayıptır sölemesi)
bamya çiçeği eşiliğinde közlenmiş avokado
kremalı denizanası çorbası:))))))

ben bir daha bıldırcın yaparsam bilin ki o gün selinle karşılaştık

daha ne ister ki bir erkek karısından...
bence gayet hoş bir fikir...
eşinin doğum günü şimdiden kutlu olsun canım...

ben anlamaz öle şeylerden
malum yapmayalı yapılmayalı çooooooooook oldu
bana güzel geldi

ben şimdi kendime pek bi acıdım yav

benim öğrenciliğim taksimde beşiktaşta geçti artık kafam kaldırmıyo sürekli o kadar kalabalığı gürültüyü ama
arada bir gidiyoruz yetiyor

ben istanbulda büyümedim:))) anadoluda büyüdüm ve küçükken istanbul gözümde o kadar büyük bi yerdiki .... hele taksim:)))))))
ailemle geldiğimizde ergenken falan hep müzede gezerdik akşam çokda fazla çıkmazdık çıksakda ailecek gezerdik ben ünidede istanbulda bulunmadın ne zman tayinim çıktı o zman ve şimdi doyamıyorum:)))))))

ben uğraşamam öyle kalpli kalıp filan beni bozar elimdeki neyse onu yapar koyarım önüne sıkıysa yemesin
papatya eğitimle beraber saçlardaki tel sayısı da azalıyor dimi
saçıma ekonomiğinden en pahalısına kadar denemediğim saç bakım ürünü kalmadı çözümü annemin uyguladığı kocakarı karışımlarında buldum
maya e vitamini tableti zeytinyağı yumurta sarısı badem yağı vs vs karışımlarını yapar saçımıza sürerdi o zaman saçlar coşardı geçen haftalarda yine evimdeki aktar yağlarıyla öyle bir karışım yaptım iyi geldi
bu arada saçı yağlıysa kullandığın şampuanda saç rkremi olmasın yoksa daha çabuk yağlanır.

daha ne ister ki bir erkek karısından...
bence gayet hoş bir fikir...
eşinin doğum günü şimdiden kutlu olsun canım...

benim nişanlımın da bi ay sonra ama karar veremedim napsam diye
bu tipik poz vardır ya çiftlerin cep telefonu ile kendini çektiği hatta selin senin albümünde var
onu kesip ülkelerin ünlü yerlerindeki fotolara yapıştırmayı düşünüyorum photoshopla
sonra altlarına 2014 2015 2016....vs. tatilimiz diye yazacağım fotocudan çıkarttırıcam mantar panoya asacağım
geleceğe dönük bi hediye olacak :)

vay hin vay
sen ona hediye değil de gelecekteki kendi hediyelerini hazırlıyorsun
tuttum seni

çok orjinal bi hediye olur bence vedeeeeee çok sevimli ne bilim böle bi gülümseme oturdu suratıma:)))))

istanbul gerçekten çok güzel ve ben her köşesini gezmeye çalışıyorum
ama en çok yemek yeme kısmı ilgi alanıma giriyor
ki hiç iğrenmem heryerde yemek yerim güzelse her yemeği lezzeti denerim
uzakdoğuya gitsem kesin böcek filan da yerim ben

keşke sadece saç teli azalsa...
canım kullandığım şampuanda krem yok. ikisini ayrı ayrı kullanıyorum.
bende bir araştırayım netten neler bulabilceğim.

ben saçıma zeytinyağı sürüorum her zman diil ama - günde bir bide streç filmle kaplıorum hatta gülceksiniz ama bide eşimede yapıorum bende bide pembe maske var onuda sürüorum yüzüme tabi benim süslü kocamda sürüo:))) o kadar komik oluoruzki uzaylı gibi bidahaki yaptığımızda fotomuzu çekicem ve sizinle paylaşcam:))))))))))

ben napsam kendinede yapıo inanırmısınız:)))
mesela topuklarıma krem sürüorum banada banada diye tutturuo
yüzüme krem sürerim banada diye kendinede sürüo
saçıma bakım yaptıgımda onada yaparım zaten
hatta cımbızımı ortak kullanıoruz:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…