Kirli Çıkılar )))

keşke sadece saç teli azalsa...
canım kullandığım şampuanda krem yok. ikisini ayrı ayrı kullanıyorum.
bende bir araştırayım netten neler bulabilceğim.

canım ben lorealin bakım şampuanı ve serumlarını kullanıyorum
loreal aminexil advanced diye bi araştır istersen ben memnun kaldım
internette kuaföre göre daha ucuz

keşke sadece saç teli azalsa...
canım kullandığım şampuanda krem yok. ikisini ayrı ayrı kullanıyorum.
bende bir araştırayım netten neler bulabilceğim.

zeytinyağı dökülmeye iyi gelirmi bilmem ama benim saçımı parsparlak yapıo ve hiç bi zararı yok ..... bi dene istersen:)))) en köt dökülmeye iyi gelmese bile parlatır yumuşatır:))))

paptya bir araştır bakalım şimdilik aklıma gelenler:

bana cildiye uzmanı novocrin plasenta diye bir şampuan vermişti hem ampülleri vardı hem de şampuanı buğday kokulu gezerdim bir dönem faydalı omluştu
sarımsaklarla yapılan kürler de var saçkıranlarda direk saç çıkarıyor ama ben o tiyollü kokuya tahammül edemediğimden yapamadım

kerastase nin çimetoları var parası çoktur ama onlar da güçlendiriyor saçları.
böcük demiş loreal in aminexilli serumları da iyidir ayrıca hoş kokuludur da ve temiz saçlara uygulanır

bende cımbızlarımı eşimden köşe bucak saklıyorum. koyduğum yerde bulamıyorum...sinir oluyorum sinir.......
eeee ben bu saçlara ne yapacağım.
nasıl zeytin yağı sürüyon. bildiğimiz yağ mı. ne işe yarıyor peki...

canım ben lorealin bakım şampuanı ve serumlarını kullanıyorum
loreal aminexil advanced diye bi araştır istersen ben memnun kaldım
internette kuaföre göre daha ucuz
bir araştırayım bakayım. teşekkür ederim canım. allahım bu kadın olmak ne zor iştir ya...yok lazeri, yok kaşı, yok kılığı kıyafeti...
aman yaaaa... dönsem mi acaba....

bunlara da bir bakayım. teşekkür ederim.

canım ben fön makinamı çeyizime almıştım ilk kullandıgımda saçımı yaktım:))))
benim saçım önlere dogru uzun arkaları kısaydı kestirsem kısacık olcaktı
kısacık kestirmeyi göze alamdım ve ilk günde bi saçımı bildiğimiz saf zeytinyağıyla yedirdim bi güzel sonra sterç filmle sardım . ay sonra kırık saçlardan eser yoktu şaka gibi ama gerçek yanık saçımı adam etti
sonna haftada bie de bire düşürdüm belki dökülmeyede iyi geliodur benim dökülme gibi bi problemim olmadıgı için haftada bi uygula ek olarak tabi tedavisini yap önce kaynağını bul ama ek olarakta zeytinyağı sür en kötü saçını besler yani kesinlikle tavsiye ediorum:)))))))))) hani dökülmeye iyi gelmese bile dolgunlaştırır parlatır yumuşatır.... ama ben iyi gelceni umuyorum tek başına işe yararmı bilemiorum.....

ben bir de kafama bone aldım kurbağalı bir şey yeşil yeşil o yağları sürünce geçiriyorum hiç akmıyor

seyyahım ben bu özel mesaj işerini pek bilmediğim için anlamadım parça parça geleceğini
ben ettim sen etme
kader vurmuş zaten bi de sen vurma

benim kuzen bebekken bildiğiniz keldi saçları da nasıl cılız zayıftı
teyzem her hafta kızın saçına zeytinyağı badem yağı süre süre o saçları adam etti şimdi kuzenin saçları nasıl gür ve bakımlı
hala yaparmış o doğal yapılan şeyler boşa olmuyor
ha kuaföre soruyorsun onlar işe yaramaz vs diyolar ama yalaannn
ellerindeki ürünleri biz alalım onlar da para kazansın diye diyorlar

selincim denicem. çok teşekkür ederim. öncelikle saf zeytinyağı bulmam gerek. saç diplerine de sürülür mü, ve ne kadar zaman kalmalı saçımda...
yeniden teşekkürler

seyyahım ben bu özel mesaj işerini pek bilmediğim için anlamadım parça parça geleceğini
ben ettim sen etme
özel yazıp kulaktan kulağa fısıldaşmayın 10 dakika engeline takılmayın
ne varsa yazın biz de gülelim

selincim denicem. çok teşekkür ederim. öncelikle saf zeytinyağı bulmam gerek. saç diplerine de sürülür mü, ve ne kadar zaman kalmalı saçımda...
yeniden teşekkürler

canım saçım ilk yandığında 2 günde bir yapıodum yani bi gün yapıodum bi gün yapmıodum
sonna haftada bire düşürdüm şimdi 15 de bir yapıorum

evde zeytinyağın yokmu senin onunla yapıorum ben işte marketten aldıgımla:))) tabi köyden gelse dahada güzel olur ama benim egede falan bi köyüm olmadığı için bizim köyde ördek yetişio onuda avlayıp yiyoruz zaten:))))

saçımdada 3 saat kaldıgıda oldu 15-20 dk. kaldıgıda o zmanki vaktinle alaklı hatta ev işi yaparken yapıp kafamı streçliorumki enerjiden saç diplerim ısınıo daha güzel yiyo kafa derim zeytinyağını:))) ve diplarinede sürüorum tabiki sonnuçta zeytinyağı ne zararı olabilir olsa bana olurdu hatta ben ellerimdede bi 10 dk falan bekletiorum yıkamadan önce yumuşacık yapıo tırnaklarımın kırılmasını bile azalttı o kadar diyim:)))))))))))

ben ettim sen etme

bu mudur yani
bi saol falan da mı yok

sayfalara roadrunner gibi baktığım için atlamışım

karanfil ve loveli iyi ki doğmuşsunuz doğum gününüz kutlu olsun ailenizle sevidklerinizle birlikte nice mutlu yıllar geçirmeniz dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…