keşke sadece saç teli azalsa...
canım kullandığım şampuanda krem yok. ikisini ayrı ayrı kullanıyorum.
bende bir araştırayım netten neler bulabilceğim.
keşke sadece saç teli azalsa...
canım kullandığım şampuanda krem yok. ikisini ayrı ayrı kullanıyorum.
bende bir araştırayım netten neler bulabilceğim.
vay hin vay
sen ona hediye değil de gelecekteki kendi hediyelerini hazırlıyorsun
tuttum seni
ben saçıma zeytinyağı sürüorum her zman diil ama - günde bir bide streç filmle kaplıorum hatta gülceksiniz ama bide eşimede yapıorum bende bide pembe maske var onuda sürüorum yüzüme tabi benim süslü kocamda sürüo:))) o kadar komik oluoruzki uzaylı gibi bidahaki yaptığımızda fotomuzu çekicem ve sizinle paylaşcam:))))))))))
ben napsam kendinede yapıo inanırmısınız:)))
mesela topuklarıma krem sürüorum banada banada diye tutturuo
yüzüme krem sürerim banada diye kendinede sürüo
saçıma bakım yaptıgımda onada yaparım zaten
hatta cımbızımı ortak kullanıoruz:)))))))))))
bir araştırayım bakayım. teşekkür ederim canım. allahım bu kadın olmak ne zor iştir ya...yok lazeri, yok kaşı, yok kılığı kıyafeti...canım ben lorealin bakım şampuanı ve serumlarını kullanıyorum
loreal aminexil advanced diye bi araştır istersen ben memnun kaldım
internette kuaföre göre daha ucuz
paptya bir araştır bakalım şimdilik aklıma gelenler:
bana cildiye uzmanı novocrin plasenta diye bir şampuan vermişti hem ampülleri vardı hem de şampuanı buğday kokulu gezerdim bir dönem faydalı omluştu
sarımsaklarla yapılan kürler de var saçkıranlarda direk saç çıkarıyor ama ben o tiyollü kokuya tahammül edemediğimden yapamadım
kerastase nin çimetoları var parası çoktur ama onlar da güçlendiriyor saçları.
böcük demiş loreal in aminexilli serumları da iyidir ayrıca hoş kokuludur da ve temiz saçlara uygulanır
bende cımbızlarımı eşimden köşe bucak saklıyorum. koyduğum yerde bulamıyorum...sinir oluyorum sinir.......
eeee ben bu saçlara ne yapacağım.
nasıl zeytin yağı sürüyon. bildiğimiz yağ mı. ne işe yarıyor peki...
canım ben fön makinamı çeyizime almıştım ilk kullandıgımda saçımı yaktım:))))
benim saçım önlere dogru uzun arkaları kısaydı kestirsem kısacık olcaktı
kısacık kestirmeyi göze alamdım ve ilk günde bi saçımı bildiğimiz saf zeytinyağıyla yedirdim bi güzel sonra sterç filmle sardım . ay sonra kırık saçlardan eser yoktu şaka gibi ama gerçek yanık saçımı adam etti
sonna haftada bie de bire düşürdüm belki dökülmeyede iyi geliodur benim dökülme gibi bi problemim olmadıgı için haftada bi uygula ek olarak tabi tedavisini yap önce kaynağını bul ama ek olarakta zeytinyağı sür en kötü saçını besler yani kesinlikle tavsiye ediorum:)))))))))) hani dökülmeye iyi gelmese bile dolgunlaştırır parlatır yumuşatır.... ama ben iyi gelceni umuyorum tek başına işe yararmı bilemiorum.....
özel yazıp kulaktan kulağa fısıldaşmayın 10 dakika engeline takılmayınseyyahım ben bu özel mesaj işerini pek bilmediğim için anlamadım parça parça geleceğini
ben ettim sen etme
kader vurmuş zaten bi de sen vurma
selincim denicem. çok teşekkür ederim. öncelikle saf zeytinyağı bulmam gerek. saç diplerine de sürülür mü, ve ne kadar zaman kalmalı saçımda...
yeniden teşekkürler
seyyahım ben bu özel mesaj işerini pek bilmediğim için anlamadım parça parça geleceğini
ben ettim sen etme
kader vurmuş zaten bi de sen vurma
bu mudur yani
bi saol falan da mı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?