seyyah sakı son msjın gelmedi deme oturur ağlarım
ben ah etmedim kiyav gelmedi işte
karaktere falan takıldıysa belki kayıtlıdır
mesaj gönderden bak bari
sirkenin ahı tuttu
yav gelmedi işte
karaktere falan takıldıysa belki kayıtlıdır
mesaj gönderden bak bari
sirkenin ahı tuttu
ben ah etmedim ki
sadece size kolaylık olsun diye dedim
şimdiye çoktan iletişmiştiniz
seyyah valla çıldırırım
dünyanın şeyini yazdım
ben de diyorum nie bişe demiyor kalbine mi indi
ben anlamam onların hepsini tek tek kelime kelime hatırla çatlarım burda meraktan
sirke hakkında ne düşünüyosun bilmem lazım
demin dedikodumuza karışıyo amaaan sinir falan diyodun devamını getir
Mesaj gönderiken uyarı geliyor karakter fazla
10 dk dolmadı falan gibi
gönderilmediğini nasıl görmedin ya
çabık çabık yaz
ben ah etmedim ki
sadece size kolaylık olsun diye dedim
şimdiye çoktan iletişmiştiniz
eva bana özelden yazana kadar ben burdan ve özelden kırk ileti mesaj atarım diyorsun yanigel canım seninle iletişelim biz
bu beceriksiz çıktı
eee nasılsın sirkecim çoluk çocuk torun torba nasıl
ankarada havalar nasıl
biz de böle şeyleri konuşuyoz işte bi numara yok
sırf sizi gıcık etmek için böle yapıyolar
yoksa benim kimseye mesaj gönderdiğim falan yok
hatta onlar da göndermiyo da işte gönderdik falan diye yazalım duvara diyolar
hep senfatın işler bunlar
onun başının altından çıkıyor
seyyah gerçekleri kaldıramadığın ve diyecek bişey bulamadığın için msj gelmedi ayaklarına yatıosun di mi
eva bana özelden yazana kadar ben burdan ve özelden kırk ileti mesaj atarım diyorsun yani
evacım seyyah özelden bana da senin dedikodunu yapıyor ondan 10 dakikaya takılıyor neymiş o kadar okumuş ceoluğa kalkmış bir özel mesaj gönderemedi beceriksizz diyooo
çoluk çocuk torbalar iyiler ellerinden öpüyorlr seyyah
Ankarada şaşırılır derecede hava çok güzeldi bugün gece eve gelirken araba 6 dereceyi gösteriyorduhiç normal değil
yatsıyı halledip geldim bunu okuyunca sesli güldümbi daha nasıl toparlayıp yazcam diye yazamadım seyyahım
orta yerinden çatlamayacaksan yarın yazsam olur mu
yatsıyı halledip geldim bunu okuyunca sesli güldüm
yazar mı olacan başımıza eva
seyyahı yarını nasıl etsin
doğru saat geç olmuşama yatacağız ikimizde sirkeci saat geç oldu
bugün benim doğum günüm
yaş oldu 35
avmye gittik kendime hediye almadım oğluma 2 sweeet aldım lcden bi de 2 araba oyuncak
kendime eşofman takımı alacaktım adidasta kampanya vardı bir alana bir bedava diye alsam mı almasam derken çıktım oysa çok uygun ve güzeldi pişmanım bunda eşimin payı büyük ben baktıkça lazım mı kampanya hep var kredi kartı da aldı başını gitti dedi ve çıktım yaaaa keşke alaydım 180 liraya 2 wşofman takımı alıyorudm ya 90liraya geliyordu yarın gidip alsam mı yaaaa
ha kek yapıcam dedim ya demin yaptım amaaaaaaaaa yumurtayı kırdım şekeri kattım dedim ki kabartma tozu falan alayım dolaptan anaaaaaaaayok maya var netten baktık oluyormuş koydum ama olmadı yaaaaaa şişmedi yedik ama olsun
allah rahmet eylesin,kalanlara sabır versin.az önce eşimin babaannesinin vefat haberini aldık.
evet çok yaşlıydı ama her ölüm erken, ve hayat bir o kadar fani...
kuzum mutlu yıllar,sevdiklerinle dolu dolu,uzun bir ömür geçir inşallah.bugün benim doğum günüm
yaş oldu 35
avmye gittik kendime hediye almadım oğluma 2 sweeet aldım lcden bi de 2 araba oyuncak
kendime eşofman takımı alacaktım adidasta kampanya vardı bir alana bir bedava diye alsam mı almasam derken çıktım oysa çok uygun ve güzeldi pişmanım bunda eşimin payı büyük ben baktıkça lazım mı kampanya hep var kredi kartı da aldı başını gitti dedi ve çıktım yaaaa keşke alaydım 180 liraya 2 wşofman takımı alıyorudm ya 90liraya geliyordu yarın gidip alsam mı yaaaa
ha kek yapıcam dedim ya demin yaptım amaaaaaaaaa yumurtayı kırdım şekeri kattım dedim ki kabartma tozu falan alayım dolaptan anaaaaaaaayok maya var netten baktık oluyormuş koydum ama olmadı yaaaaaa şişmedi yedik ama olsun
daha ne olsun selin,bence plan mikemmel.kızlar eşimin tam bir ay sonra doğum günü
hediye olarak fener forması almayı düşünüorum eminim ona bundan daha güzel bi hediye alamazdım:)))))))
bide o gün onu buranın en şık balık restoranına götürmeyi düşünüüorum şööööyle şık bi akşam yemeği ısmarlim:))) bide minnak bi pasta alim:)))))
öğlen götürüp veririm diorum restorana akşam getirsinler masaya:)))))
sizce naasıl olur yada başka bi fikri olan varmı??????
Senin de doğum günün kutlu olsun.
Allah uzun ömürler versin canım..
bana da hediye filan almadık şu an ev kalabalık ondan aklına gelmiyor ama sonra eşim çok fena vicdan yapar biliyorum doğum gününde gezdiremedim vay hediye alamadım diye..
ama benim için hiç önemli değil Allah ömür verirse tüm pazarlar bizim gezeriz tadında zevk alır herşeyden birlikte vakit geçiririz.
eşinin dediği doğru indirimler her zaman oluyor canım. kendini üzme.
İnşallah en güzellerini alacağınız vakitler de gelecek.
yeter ki Rabbim sağlık huzur versin.
sağlık her şey bi nefes nelere bedel.
Allah kaybetmeden kıymetüini anlamayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?