- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
günaydın kızlar.
allah rahmet eylesin,kalanlara sabır versin.
kuzum mutlu yıllar,sevdiklerinle dolu dolu,uzun bir ömür geçir inşallah.
daha ne olsun selin,bence plan mikemmel.
eşim telafi eder diyorsun yani.hep böyle düşünceli olsun inşallah.
aynen,kadınların sevgi ihtiyacı bitmez,özel gün beklersek ölürüz yav.sağolsun çok vicdan sahibidir.
kutladı sabah erkenden ama dün bazı planlarımız vardı beni lunaparka götürcekti.
hem sınav hem misafir işleri bozdu.
şimdi vicdan yapmaya vakti olmaz da sonra der durur artık..
ben böyle şeylere çok önem vermem yani yeri zamanı önemli değil..
her zaman düşünsün her zaman sevsin dimi..
karanfil dün ben de 79 kuruştan portakal aldım doldurabildiğim kadar doldurdum poşeti daha seçecektim ama minikler kalmıştı bugün yine gelecekmişben de uygun fiyata yiyecek deterjan bulayım saldırıyorum ve çok mutlu oluyorum
banucum
alma sirkeci evde zaten yer yok dolaplar tıkılı diye düşünüdüğümde bile bir şeyler beni dürtüklüyor alıyorum artık zipliyorum olmadı arabanın bagajında gezer o deterjanlaryiyecekte pek yapmıyorum ama deterjan grubunda hep yapıyorum
doğru söylüyorsun zaten kış lastiğine geçtiğimizden beri yakıt tüketimimiz arttı gerçi soğukların da çok etkisi oluyorbagajın dolu olması, arabanın daha fazla yakıt yakmasına neden oluyor. iki deterjandan birşey olmaz da...
gunaydın seyyah ve eva hariç
onlara küstüm.
bagajın dolu olması, arabanın daha fazla yakıt yakmasına neden oluyor. iki deterjandan birşey olmaz da...
onlara küstüm.
bagajın dolu olması, arabanın daha fazla yakıt yakmasına neden oluyor. iki deterjandan birşey olmaz da...
onlara küstüm.
ben goldprice.org u takiplerimgünaydın kızlar
sirkeci daha önce altın takip ettiğinizi siteler yazılmıştı tekrar paylaşır mısınız bu tembel öğrenci için
ben goldprice.org u takiplerim
goldplus.com.tr var
kitco.com var
bir de altınkaynağa girerim orası da çok pratik geliyor bana
goldprice danteşekkürler sirkeci
onsun kaç dolar olduğuna hangisinden bakıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?