Kirli Çıkılar )))

sağolsun çok vicdan sahibidir.
kutladı sabah erkenden ama dün bazı planlarımız vardı beni lunaparka götürcekti.
hem sınav hem misafir işleri bozdu.
şimdi vicdan yapmaya vakti olmaz da sonra der durur artık..
ben böyle şeylere çok önem vermem yani yeri zamanı önemli değil..
her zaman düşünsün her zaman sevsin dimi..

herkese günaydınnnn
darksea başınız sağolsun
loveli doğum günn kutlu olsun:119:
selincim doğum günü planın senin de delibocuğun da süper,bana da fikir olduselin şu saça zeytinyağı sürme fikrini tuttum canım
karanfilce Allah mutluluğunuzu daim etsin ve tabi ki hepimizinkini de

ama dün yeni bi market keşfettim hiç girmemiştim çok büyükmüş..
kapaklı borcam istiyordum çok uygun fiyata aldım.
portakal 0,69 krş düşünün ardından 1 tl ye 340 gr lık garnitür ve bezelyeler aldım bi sürü cam şişede.
hem pratik olcak hem de şişelerini yazın domates için kullancam tek kullanımlık çok tatlılar.
balıklarımı aldım harika temizlemişler şok oldum kılçığını bile koymamışlar alabalığın.
bu alış verişleri yaptım çok mutlu oldum var ya

ne garip kızım ya tam oğlak işte..

Canım teşekkür ederim. ne bileyin sen zeytinyağı diyince ben sandım ki böyle egeden gelir ya saf. ondan kullanıcam. evde olmaz mı hiç.
ilk fırsatta denicem.
zaten sen öneriyorsan kesin sonuç alırım....

karanfil dün ben de 79 kuruştan portakal aldım doldurabildiğim kadar doldurdum poşeti daha seçecektim ama minikler kalmıştı bugün yine gelecekmiş ben de uygun fiyata yiyecek deterjan bulayım saldırıyorum ve çok mutlu oluyorum

aynen,kadınların sevgi ihtiyacı bitmez,özel gün beklersek ölürüz yav.

sizi stokçular sizi.bir de ileride çoluk çocuk olup,sayınız arttığında görmek lazım sizi.
ben ucuz da bulsam çok fazla almıyorum kızlar.
yöntemim evi fazla kalabalıklaştırmadan ihtiyacımı geçmeyecek kadar almak.
sürekli indirime giren ürünlerle dolap doldurmayı sevmiyorum.
haftalık listeler hazırlıyorum,nasılsa pazara gidiyorum,arada marketi de çıkarıyorum.
ilk evlilik yıllarımda sizin gibiydim,itiraf edeyim.

banucum
alma sirkeci evde zaten yer yok dolaplar tıkılı diye düşünüdüğümde bile bir şeyler beni dürtüklüyor alıyorum artık zipliyorum olmadı arabanın bagajında gezer o deterjanlar yiyecekte pek yapmıyorum ama deterjan grubunda hep yapıyorum

bagajın dolu olması, arabanın daha fazla yakıt yakmasına neden oluyor. iki deterjandan birşey olmaz da...

gunaydın seyyah ve eva hariç
onlara küstüm.

merhaba nasılsınız _

bizde eşimle bozuk para biriktiriyoruz sonra onlar ile dolar alıyoruz dün kumbaramızı açtık 100 dolar alıyoruz her ayın 20 sinde açıyoruz

bide küçük altın almak istiyorum ben ya yada gram altın bile olabilir her ay alsam fena olmaz aslında ama gelen parayı hep harcıyorum

bagajın dolu olması, arabanın daha fazla yakıt yakmasına neden oluyor. iki deterjandan birşey olmaz da...

onlara küstüm.
doğru söylüyorsun zaten kış lastiğine geçtiğimizden beri yakıt tüketimimiz arttı gerçi soğukların da çok etkisi oluyor

o bagajda çingene eşeğini kaybetse bulamaz hep eşimin fazlalıkları var şu sınavları bitsin ayıklasın bir orayı

sen naptın oğlanın uykusu düzene giriyor mu?

günaydın kızlar
sirkeci daha önce altın takip ettiğinizi siteler yazılmıştı tekrar paylaşır mısınız bu tembel öğrenci için

onlara küstüm.

haa seyyah mıymış diğeri
hayırdır senfat açtığın mantılar, kurduğun turşula,r buzluğa attığın kışlıklar,pataların böreklerin falan her şey yolunda mı

günaydın kızlar
sirkeci daha önce altın takip ettiğinizi siteler yazılmıştı tekrar paylaşır mısınız bu tembel öğrenci için
ben goldprice.org u takiplerim
goldplus.com.tr var
kitco.com var

bir de altınkaynağa girerim orası da çok pratik geliyor bana

merhaba hanımlar hepimize mutlu huzurlu bir gün dileğiyle .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…