Kirli Çıkılar )))

amanın nasıl bir hocaymış o....
acaba benim öğrencilerim ne diyor ki benimle ilgili...
şu ana dek 3 master öğrencisi mezun ettim. projelerini, makalelerini hep kendim yazdım ama onlara da öğrettim. şu anda devam eden 4 master 2 doktora öğrencim var.
oturuturum yanıma, makale nasıl taranır, istatistik hesaplamaları nasıl yapılır, proje nasıl yazılır öğretirim...
aldığım parayı haketmeye çalışıyorum...
herkes de iyi hoca olduğumu söyler sağolsunlar...
bazı hocalarda gerçekten öğrenciye çok çektiriyor, öğrencisine iyi davranmıyor, kişisel işlerini yaptırıyor...
ve daha neler neler...
anlatsam ağzınız açık kalır....
benim hocamda aşırı kaprisli bir adamdı . ne yapsam yaranamazdım. hiçbirşey den memnun olmazdı. Yardımcı doçentti. ben doktorayı bitirdiğimde bana etmediği eziyet kalmadı. üstünbe ben hemen doçent olunca eziyetleri giderek arttı. onun yüzünden gözümden düşen yaşın haddi hesabı yok...
belki de onun için ben öğrencilerime hep iyi olmak için uğraşıyorum....

üniversite hocalarından bazıları malesef çok kibirli oluyor. ulunduğu yeri sindiremeyen yada bulunduğu konuma ahbap çavuş ilişkisiyle torpille gelmiş insanlar ne oldum delisi oluyor...
ben doçent olduğum halde hiç hava atmam öğrenciye ama bazı asistanlar sanırsın rektör...
kırar geçirir ortalığı...
bir hocanın parasını aldığı derse girmemesi ne demek miş....
onca para alıyoruz...
aldığım parayı haketmek için elimden geleni yapıyorum...
rabbim gönlüne göre versin canım....

paptaya baş ağrısı için nane yağı (china oil olarak da geçiyor) ile şakaklarına başına minik minik masaj yaptır eşine çok çok rahatlatıyor
akşam bunuda bir deneyeyim. teşekkür ederim...

az önce de yazdım ya bizde de çok var. kibirden yanına yaklaşılmayan. ben mütevazi olunması taraftarıyım. sonuçta bizim orada olmamız allahın bir lütfu. bunu insanları ezerek, hor görerek kullanmamak gerek...
rabbim bana yardım etti. çok genç yaşta doçent oldum. 36 yaşımda profesör olmayı umut ediyorum...
bizim işimiz sevilmeden yapılacak bir iş değil. ben tatile giderken bile laptopumdan ayrılmam. şezlong üstünde makale düzelttiğimi bilirim...yazmıştır vatandaş. iki gün içnde düzelt yolla diye. tatil falan dinler mi dinlemez...
ama aynı zamanda işimiz çok ta zordur...
kafa sürekli doludur.
o proje bu makale öteki öğrenci dsüşünür dururum

bence burda herkes aldığı paranın hakkını vermeye çalışan insanlar..
benim bi zümrem var. sınıfın yarısı onda diğer labaratuarda da o işliycek dersi. geçen bana diyor hocam beni niye aramadın?
niye dedim.
uyumuş kalmışım insan bi arar dedi.
dersi 10 da başlıyor 12,30 da bitiyor.
ve ben bu insanın derse girmediğini bile farketmiyorum bi de bana demez mi nasıl farketmezsin diye. sanki derse girdiği var da normalde.
başka zümrem 5 dk geç kalcakmış derse benim sınıfa söyle beklesinler dedi. ben de söyledim çocuklara.
hemen diğer tenefüs idare demesin mi sen çocuklara böyle mi dedin diye.
diğer adam derse hiç girmese farkeden yok..
ama onun da parasının pulunun bereketi olmadığı gibi böyle tasarruf, ev ekonomisi gibi topiklerde işi de olmaz..

bir de kendi çeken kişiler öğrencilerine çektirmemeye çalışıyor.
çok iyi bi öğretmen olmayabilirim öğrencilerimin gözünde bilmiyorum ama sanırım kötü bir öğretmen de değilim.
derse girer anlatırım, anlayana kadar.. çalışan geçer çalışmayan kalır.
çalışanın hakkını çalışmayana asla yedirmem.

papatya eğer alanlarımız uyuşsaydı senin öğrencin olmak isterdim
ben tezimde destek aldığım projeyi yazarken 45 kere düzelttiğimi bilirim
bugün siyah derdi yazar giderdim ertesi günü bu çok siyah olmuş az beyaz yaz derdi yada gece yarısı evden arardı ben uyumuyorum sen de uyuma yetiştir şunu derdi
2007-2008 1 ocağıydı tezimde son düzeltmeleri yapıyorum yılbaşı gecesi; illa 1 ocakta mail atmayın çıktıyı alın gelin evimde bakalım dedi neyse arkadaşla çıktılarımızı aldık (tüm tez) evine gittik 1 ocak günü o kadar zor vasıta bulmuştuk ki evi de bilkentte ankarayı bilenler bilir bilkentte oturduğu yere tek otobüs vrdı ego ya bindik gittik aa ben de çıkıyordum zaten arkadaşımla görüşeceğim akşam bakarım dedihadi size güle güle dedi bindi 4X4 üne gitti hiç sizi de merkeze atayım burda otobüs beklemeyin demedi o gün tam 50 dakika o ayazda otobüs bekledik bi şey değil yolda 4 saatimizi yedi madem bakmayacaksın neden bizi yollara döktün
ama hakkını yemeyim burda harcanıyorsun sana referans olayım y dışında devam et dediği de çok oldu
doktoraya zaten burdaki işveren hocam sayesinde başladım yoksa düşünmem zordu

şu an okuldayım dersim var ama öğrenci yok
farmasi bence hesabını yaptıktan sonra gir ev için uygun fiyatlar emlak sektörü hızlı yükseliyor

uykuya bayılırım ama eşim ve oğlum erkenci bi de sabahçıyım mecburen erken kalkıyorum alıştım 9 oldu mu sırtım ağırıyor yatmaktan
ben de selin gibi her yerde her an uyuyabilme kapasitesine sahibim hele kafamı dayarsam en fazla 10dk sonra uyurum aileden genetik

farmasicim karın bereketli olsun darısı başıma ben 95 ten almıştım hala banka alışı 95lerde bekliyorum doğru yapıyorum dimi şimdi zil çaldı gelirim 10dkya

:99::99:

hadi ben bunları yaşadım ama sadece öğrenciydim asistan değildim
şu an benzer durumları eşim de yaşıyor danışman hocası aynı zamanda kpederin de arkadaşı eşimin küçüklüğünü biliyorlar ellerinde büyümüş eşim tez dönemi kpeder dedi ben X i tanıyamıyorum içine ne kaçtı acaba diye
akademik ortam malesef çok stresli oluyor
papatya sana profesörlüğünü de kutlarız en kısa zamanda

farmasi benim bildiğim yatrırım amaçlı bitmiş evden çok kar edilmez (kredi işine gireceksen eğer) ama topraktan evden kar çok edilir. Ama orda da mesele güvenilir sağlam birisinin olması. Eğer güücünüz yetiyor ekonominiz el veriyorsa eşini dinlemelisin

tarifini alalım o vakit

amin.....................

hayırlısı olsun farmasicim
sen işini bilirsin

selam
kandiliniz mübarek olsun
uzun zamandır yoktum.pek uğrayamıyorum.
ama çok şükür toparlanım.ameliyat yerim de düzeldi artık.

çokk şükür 15 gr altın birikimim oldu:)
tabi ben 98,30 dan almıştım ve çookk düştü.ama şimdi çıkışta yine.
99,5 olmadan bozdurmayacağım kısmetse.

kızlar faturalar nasıl geldi size
elektrik 97,5
doğalgaz.242 tl geldi:)
bence çokkk geldi.

daha sık uğramaya çalışacağım
hepinizi özledim.
sevgiler

benim böyle bir işim olmalıydı
kafamı kaşımaya vaktim olmayacak
ve ben evde oturuyorum

daha uzun yazıcam birazdan

sunny abla loveli sirkencubin

pek anlatamamışım galiba durumu
sıfırdan daire yapılacak
adamının birinin arsası var ve arsasını karşılığında 2 daire isteyerek benim kayınbiradere vermek istiyor

o arsaya da 8 daire yapılabilecekmiş
2 si adamın 6 tanesi kayınbiraderin ama kayınbirader o 6 daire hissesine girecek kişiler arıyor

eşime de demiş eşim de bana durumu anlattı

kayınbirader eşime maliyeti 90 bin tl olsa piyasası 130-140 bin tl abi demiş
durum bu

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.............

banu çok güzel bir paylaşım allah razı olsun
papatya geçmiş olsun
kandilimiz mübarek olsun
tüm güzel şeylere vesile olsun hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

size kaça gelecek yani? 90 bine mi? ama bu işin ticaretini de yapacaksa 90 binlik maliyetine verir mi? Kayınbiraderin güvenilir mi ilk defa mı böyle bir işe girişiyor yoksa önceden de yapıyor muydu? Çok soru sordm galiba

canım biz kayınbiraderle bu işe girişip daireleri 90 tl ye mal etmeyi düşünüyoruz kayınbiraderden daire satın almıyacağız

o da bizim gibi güvenilir kendisini uğraştırmayacak zamnında ödeme yapan birisini bulabilecek mi acaba

kayınbirader inşaat işlerinin içerisinde
biz de 3 sene önce kooperatif dairesi yaptırmıştık 3 aşağı 5 yukarı işin içerisindeyiz yani
ve doğrudur o fiyata maledilir ortalama bir ev zaten

ben 75 bine maaletmiş 85 bine satmıştım

bana artısı para biriktirmemi
piyasa şartlarını öğrenmemi
10bin tl kara vesile olmuş oldu

anladım şimdi
eşin ve kayınbiraderin iki kardeş müteahhitlik işine gireceksiniz piyasayı biliyorsunuz yabancısı değilseniz etraflıca düşünün neden olmasın :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…