hem de en aynalısındansazanlık mı var :))
canım yaaaa,şaka yapıyorum... :))
tabiki atlayacaksın,bilen atlar...
bilen herkes cevap verebilir.... :))
evacım, özel eczacım,birşey soracağım sana... :))
bizimle gelecek bir arkadaş var...
umredeyken regl olma durumu var....
geciktirici bir ilac soruyor ama, aynı zamanda hamilelik şüphesi de varmış...
yani hem, hamile değilse adetini geciktirecek,hem de hamileyse bebeğe zarar vermeyecek bir ilaç istiyor....
ben biraz araştırdım...
primolut-n.... (bu bebeğe zarar verebilirmiş herhalde? )
progestan....
duphaston.... (en güvenli bu gibi,hem adet geciktiriyormuş,hem de bir gebelik sözkonusuysa,bebeğe zarar vermiyormuş )
bilmediğim bir konu yanlış bilgi vermek istemem,o nedenle ehline sorayım dedim... :)
hangisini ve nasıl (adete kaç gün kala,günde kaç tane vs. ) kullanmasını tavsiye edersin?
benim de sıkıntı olacak ama sadece birkaç gün,o nedenle ilaç kullanmak istemiyorum,zararlıdır diye...
zararsızlarsa ben de kullanayım :))
aldım bile canım...
renkler somon, pudra.
koyu renk pantalon ve eteklerle uygun olur diye düşündüm.
bakalım gelsin de inşallah beğenirim. olmazsa geri yollarım artık....
teşekkür ederim önerin için....
allrıgt derfat ve darksea cocuklarınz kac yasınde benım kızm 28 aylıkken tam konustu öncesınde anne baba seklındeydı canınızı sıkmayınn
meyracım özel mali müşavirimevacım, özel eczacım,birşey soracağım sana... :))
bizimle gelecek bir arkadaş var...
umredeyken regl olma durumu var....
geciktirici bir ilac soruyor ama, aynı zamanda hamilelik şüphesi de varmış...
yani hem, hamile değilse adetini geciktirecek,hem de hamileyse bebeğe zarar vermeyecek bir ilaç istiyor....
ben biraz araştırdım...
primolut-n.... (bu bebeğe zarar verebilirmiş herhalde? )
progestan....
duphaston.... (en güvenli bu gibi,hem adet geciktiriyormuş,hem de bir gebelik sözkonusuysa,bebeğe zarar vermiyormuş )
bilmediğim bir konu yanlış bilgi vermek istemem,o nedenle ehline sorayım dedim... :)
hangisini ve nasıl (adete kaç gün kala,günde kaç tane vs. ) kullanmasını tavsiye edersin?
benim de sıkıntı olacak ama sadece birkaç gün,o nedenle ilaç kullanmak istemiyorum,zararlıdır diye...
zararsızlarsa ben de kullanayım :))
hıııım anladım mantıklı diğer 3 daire de alacaklar iyi seçilmeli mevkisi nasıl mevkisi de iyi ise ne zaman bitecekmiş hoş para olunca 1-2 yılda bitiyor o kadar bile kalmıyor ama mantıklı hem de güzel bir birikimsunny abla loveli sirkencubin
pek anlatamamışım galiba durumu
sıfırdan daire yapılacak
adamının birinin arsası var ve arsasını karşılığında 2 daire isteyerek benim kayınbiradere vermek istiyor
o arsaya da 8 daire yapılabilecekmiş
2 si adamın 6 tanesi kayınbiraderin ama kayınbirader o 6 daire hissesine girecek kişiler arıyor
eşime de demiş eşim de bana durumu anlattı
kayınbirader eşime maliyeti 90 bin tl olsa piyasası 130-140 bin tl abi demiş
durum bu
hayırlısı olsun güzelim ya inşallah iyi olurcanlarım çok teşekkür ederim hatırlayanları hepinizi öpüyorum..
bizim o iş iyice karıştı ya nasıl anlatsam..
1 hafta daha ertelendi
geçen sene ev sahibi paraya sıkışınca en yakın arkadaşına satmış gibi gösterip düşük faizli ev kredisi çekmiş..
135 tlden göstermişler satışı..
adam diyor ki bankadan maximum 135 tl lik kredi çekmelisin yoksa 10bin tl cezası varmış
neyse işte yeni çıkan yasa böyle diyormuş
aslında biz kendimizi ayarlamıştık
şimdi 20bin tlsini ihtiyaç kredisi gibi göstereceğiz
fazla faizini adam ödeyecek ama..
çok karışık anlatamadım sanırım
neyse işte..
haftaya kaldı..
valla benimki 30 aylık..
3 yaşını beklemeden kreşe mi gitse acabaaa??
yarım gün mesela öğle uykusuna kadar..
diye düşünür olduk açıkcası..
babası sabır emsalidir aslında ama onun bile sabır taşı çatlıyor..
çünkü elinde çevresinde ne varsa kaldırıp kaldırıp atıyor
hiç böyle bir çocuk değildi
koyun gibiydi
neler oluyor anlamıyorum
kızlar(( çok üzgünüm......
bugün akıl almaz bi hata yaptım Allah beni nasıl biliyosa öyle yapsın!!!!!
biz aile sağlığı merkezlerine aşı dağıtımı yapıoruz bugün bi aile sağlığı merkezine aşı verdim
fakat aşıların 10 tanesini bebekler için verceme 6 tanesini bebekler için 4 tanesinide yetişkinler için vermişim
bugün bi aile sağlığı merkezindeki hemşirede aşıyı kontrol etmeden yapmış bebek aşısı diye
bi tane anne kuzusuna hepatit A aşısının bebk dozu yapılcana yetişkin dozu yapıldı
hemşire yaptıktan sonra farketmiş hemen aradı bi karışıklık olmuş dedim
hata ikimizdede var ben aşıyı yanlış verdim oda kutuyu kontrol etmeden aşı yapmış(((((
çok üzgünüm çok mutsuzum
sonuç olarak ,aşı yapılan bebek 1 yaşından büyük bünyesi kuvvetliyse hafif bi ateşle atlatcak bu durumu yoksa sarılık olabilir yada farklı komplikasyonlar çıkabilir
bugün o kadar üzüldümki felaket bi karın ağrısı başladı dr. gittim bi sorun yok stresten yorgunluktan olabilir dedi....
nolur dua edin bişey olmasın
aklımdan çıkmıyo o bebeğe bişey olcana bana olsun .....(((((
inşallah bişey olmaz ailesi biliyor mu durumu bilgilendirildi mi hani haberleri olursa gelişecek komplikasyona hazırlıklı olurlardı bişey olmaz allahın izniyle dua edelim de olmasın işin zor senin hayatım insan hayatı ile uğraşıyorsun oluyor malesef böyle aksiliklerr hadi sen de can taşıyorsun fazla hırpalama kendini
ah selinkızlar(( çok üzgünüm......
biz aile sağlığı merkezlerine aşı dağıtımı yapıoruz bugün bi aile sağlığı merkezine aşı verdim
fakat aşıların 10 tanesini bebekler için verceme 6 tanesini bebekler için 4 tanesinide yetişkinler için vermişim
bugün bi aile sağlığı merkezindeki hemşirede aşıyı kontrol etmeden yapmış bebek aşısı diye
bi tane anne kuzusuna hepatit A aşısının bebk dozu yapılcana yetişkin dozu yapıldı
hata ikimizdede var ben aşıyı yanlış verdim oda kutuyu kontrol etmeden aşı yapmış(((((
çok üzgünüm çok mutsuzum
sonuç olarak ,aşı yapılan bebek 1 yaşından büyük bünyesi kuvvetliyse hafif bi ateşle atlatcak bu durumu yoksa sarılık olabilir yada farklı komplikasyonlar çıkabilir
bugün o kadar üzüldümki felaket bi karın ağrısı başladı dr. gittim bi sorun yok stresten yorgunluktan olabilir dedi....
ah selin
o bebeğe de sana da senin bebeğine de bişey olmasın dua et
eminim olmaz Allah o meleğe bi şey yapmaz merak etme
ama canım bence aileyle konuşmalısın
kendin anlatmalı helallik istemelisin
ben bilmek isterdim
daha sonra öğrenirlerse daha kötü olabilir
bu tavrımı son zamanlardaki halimle değerlendirme lütfen
bence olması gereken bu
eminim konuşursan hem hazırlıklı olur hem de samimiyetine güvenirler
arkadsın kızıda 36 ay doldu hala konusmaıyoırdu 2 aydır krese basldı daha ıyı ben anlıyorum artık konusmasınıvalla benimki 30 aylık..
3 yaşını beklemeden kreşe mi gitse acabaaa??
yarım gün mesela öğle uykusuna kadar..
diye düşünür olduk açıkcası..
babası sabır emsalidir aslında ama onun bile sabır taşı çatlıyor..
çünkü elinde çevresinde ne varsa kaldırıp kaldırıp atıyor
hiç böyle bir çocuk değildi
koyun gibiydi
neler oluyor anlamıyorum
kızlar(( çok üzgünüm......
çok üzgünüm çok mutsuzum
hemşire arkadaşın aradı mı hiç ya da sen aradın mı hemşireyi umarım herhangi bişey yoktur olsaydı belli olurdu şimdiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?