Kirli Çıkılar )))

sazanlık mı var :))
canım yaaaa,şaka yapıyorum... :))
tabiki atlayacaksın,bilen atlar...
bilen herkes cevap verebilir.... :))
hem de en aynalısından
o değil de şimdi gelir senfat ben yoktum hiç adım geçmemiş nerelerde diye merak etmediniz der (tabi ki seyyah da der)

canım doktorlar primoluttan başkasını bunun için vermiyolar sanki
ben de primolut kullanmıştım hem de 15 günlük umre için 13 gün
ben ovulasyondan 10 gün sonra kanda baktırdım negatif çıktı 2 gün sonra da başladım zaten.

güle güle kullan canımmmmmmmmmm

iyi akşamlar kızlar.
farmasi düşündüğün iş hayırlıysa olsun inşallah canım.
istersen bir istihareye yat,gönlün daha rahat olur,ne dersin.

allrıgt derfat ve darksea cocuklarınz kac yasınde benım kızm 28 aylıkken tam konustu öncesınde anne baba seklındeydı canınızı sıkmayınn

valla benimki 30 aylık..
3 yaşını beklemeden kreşe mi gitse acabaaa??
yarım gün mesela öğle uykusuna kadar..
diye düşünür olduk açıkcası..
babası sabır emsalidir aslında ama onun bile sabır taşı çatlıyor..
çünkü elinde çevresinde ne varsa kaldırıp kaldırıp atıyor
hiç böyle bir çocuk değildi
koyun gibiydi
neler oluyor anlamıyorum

meyracım özel mali müşavirim primolut-n gebelik şüphesi varsa kesinlikle kontrendike benim bildiğim
progestan da gebelikte kullanılabilir ama bence iptal çünkü hasta hamileyse ve ilaç yüzünden değil de başka bir sebeple düşük yaparsa (Allah korusun) bu durum kontrendikasyonları arasında yer aldığı için kullanımı uygun değil bana kalırsa
duphastonun kontrendikasyonları içerisinde ise aşırı duyarlılık vs gibi her ilaçta olabilecek şeyler dışında bişey yok senin de dediğin gibi diğerlerine göre güvenli
ancaaaak ben olsam hiçbirini kullanmazdım diyecem ama çok da özel bir durum çok özel bir yere gidiliyor çünkü. karar vermek çok zor canım ya ben teratojen olmadığı kanıtlanmış ilaçlara bile şüpheyle yaklaşıyorum
en son çare ille de kullanacaksa bu gibi durumlar için jinekologlar yaygın olarak ne kullanıyor onu bilmek daha iyi olur.

meyracım işinize karışmak gibi olmasın da kızımız gebelik düşünüyor anlaşılan..
bence tıkır tıkır işleyen hormonlarını allak bullak etmese
tamponla felan idare etse??
ben olsam kullanmam..

hıııım anladım mantıklı diğer 3 daire de alacaklar iyi seçilmeli mevkisi nasıl mevkisi de iyi ise ne zaman bitecekmiş hoş para olunca 1-2 yılda bitiyor o kadar bile kalmıyor ama mantıklı hem de güzel bir birikim
hayırlısı olsun güzelim ya inşallah iyi olur

arkadaşımın oğlu da konuşmuyordu dr ona kreşe yolla demişti sen her dediğini anladığın için çaba göstermiyor demişti ıh ıh diye anlatıyordu herşeyi
bu zamane çocuklarının sendromları oluyormuş 6 ayda bir

ya dün 1 gr altın sattım bugün bir baktım banka işletim ücreti kesmiş 41 lira geçen de 3.5 lira kesmişti etti 45lirazarar ettim iyi mi neyse ders oldu

kızlar (( çok üzgünüm......

bugün akıl almaz bi hata yaptım Allah beni nasıl biliyosa öyle yapsın!!!!!
biz aile sağlığı merkezlerine aşı dağıtımı yapıoruz bugün bi aile sağlığı merkezine aşı verdim

fakat aşıların 10 tanesini bebekler için verceme 6 tanesini bebekler için 4 tanesinide yetişkinler için vermişim
bugün bi aile sağlığı merkezindeki hemşirede aşıyı kontrol etmeden yapmış bebek aşısı diye
bi tane anne kuzusuna hepatit A aşısının bebk dozu yapılcana yetişkin dozu yapıldı
hemşire yaptıktan sonra farketmiş hemen aradı bi karışıklık olmuş dedim
hata ikimizdede var ben aşıyı yanlış verdim oda kutuyu kontrol etmeden aşı yapmış(((((

çok üzgünüm çok mutsuzum
sonuç olarak ,aşı yapılan bebek 1 yaşından büyük bünyesi kuvvetliyse hafif bi ateşle atlatcak bu durumu yoksa sarılık olabilir yada farklı komplikasyonlar çıkabilir
bugün o kadar üzüldümki felaket bi karın ağrısı başladı dr. gittim bi sorun yok stresten yorgunluktan olabilir dedi....
nolur dua edin bişey olmasın
aklımdan çıkmıyo o bebeğe bişey olcana bana olsun .....(((((

inşallah bişey olmaz ailesi biliyor mu durumu bilgilendirildi mi hani haberleri olursa gelişecek komplikasyona hazırlıklı olurlardı bişey olmaz allahın izniyle dua edelim de olmasın işin zor senin hayatım insan hayatı ile uğraşıyorsun oluyor malesef böyle aksiliklerr hadi sen de can taşıyorsun fazla hırpalama kendini

Son düzenleme:

benim evlaadıma yapılsa benide o hemşireyide parçalardım((
ailesine haber verilmedi ancak bebek takibe alındı hemşire cep telini vemriş bi sorun oluşursa arayın demiş....
zaten bu aşının iki doz yapılması lazım fakat belli aralarla
bu bebeğe iki doz aynı anda yapıldı diyebilirim(((

nasıl yaptım nasıl yaptım hala bilmiorum((( böyle bi hata nasıl yapılır............

ah selin
o bebeğe de sana da senin bebeğine de bişey olmasın dua et
eminim olmaz Allah o meleğe bi şey yapmaz merak etme
ama canım bence aileyle konuşmalısın
kendin anlatmalı helallik istemelisin
ben bilmek isterdim
daha sonra öğrenirlerse daha kötü olabilir
bu tavrımı son zamanlardaki halimle değerlendirme lütfen
bence olması gereken bu
eminim konuşursan hem hazırlıklı olur hem de samimiyetine güvenirler

yarın aramayı düşünüodum zaten ama olayı anlatmak için diil anket yapıldıgını bebeğin aşıdan sonraki 24 saatini sormayı düşünüodum(((((( çok büyük bi risk şikayetde edilebilirim hakkımda soruşturmada açılabilir ((( nasıl insanlar olduklarınıda bilmiyorumki....

selincim hepimizin hataları olabliyo,şimdi önemli olan bundan sonra yapılması gerekenler canım,bebeği de takibe almışsınız

arkadsın kızıda 36 ay doldu hala konusmaıyoırdu 2 aydır krese basldı daha ıyı ben anlıyorum artık konusmasını kesınlıkle ıyı bır öğretmenlı krese yolla

ayyy selin cok uzuldum yaaa ınsalh bısey olmaz yavrum yaaa hepımz dua edelım

selincim ya benim de çok moralim bozuldu okuyunca hem bebeğe hem de sana üzüldüm
vicdan yapmanı üzülmeni anlıyorum ama sen de can taşıyorsun önce bi sakinleş yarın arar sorarsın
hepimiz insanız hata yapabiliriz bilerek yapmadın ki
diğer taraftan bebiş ve ailesi için de çok zor bi surum durduk yere başlarına ne geldi
offff bilemiyorum benim de çok canım sıkıldı bu işe
inşallah hiçbişey olmaz bebişe
bu gece dua et bol bol hepimiz edelim

hemşire arkadaşın aradı mı hiç ya da sen aradın mı hemşireyi umarım herhangi bişey yoktur olsaydı belli olurdu şimdiye

hemşire arkadaşın aradı mı hiç ya da sen aradın mı hemşireyi umarım herhangi bişey yoktur olsaydı belli olurdu şimdiye

hayır hemşireyide tanımıorum aradım bugün eğer seni ararlarsa beni mutlaka ara dedim cep telimi bıraktım
şimdiye kadar bi geri dönüş olmadı(((
tek tessellim bu telim çalcak diye ödüm kopuyo..... ama olsaydı şimdiye kadar belli olurdu diorum
umarım hafif bi ateşle atlatmıştır bebecik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…