allright mantar çorbasında mantarların kararmaması için özel bir yöntemin var mı? kararıyor mu?
allright biz bugun hep sana hayırlı olsun dedik, sen yokken
pazartesi tapu halledilecek demiştin?
hani lokum, çikolata hayırlı olsun diyoruz sana
hep seyyahla senfat yüzünden herkesi çekiştirip duruyorlar kutumu dolduryorlarsirkeci özelden ne çok bıdı bıdı yapmışsın mesaj kutun dolmuş taşmış
amanın nasıl bir hocaymış o....
acaba benim öğrencilerim ne diyor ki benimle ilgili...
şu ana dek 3 master öğrencisi mezun ettim. projelerini, makalelerini hep kendim yazdım ama onlara da öğrettim. şu anda devam eden 4 master 2 doktora öğrencim var.
oturuturum yanıma, makale nasıl taranır, istatistik hesaplamaları nasıl yapılır, proje nasıl yazılır öğretirim...
aldığım parayı haketmeye çalışıyorum...
herkes de iyi hoca olduğumu söyler sağolsunlar...
bazı hocalarda gerçekten öğrenciye çok çektiriyor, öğrencisine iyi davranmıyor, kişisel işlerini yaptırıyor...
ve daha neler neler...
anlatsam ağzınız açık kalır....
benim hocamda aşırı kaprisli bir adamdı . ne yapsam yaranamazdım. hiçbirşey den memnun olmazdı. Yardımcı doçentti. ben doktorayı bitirdiğimde bana etmediği eziyet kalmadı. üstünbe ben hemen doçent olunca eziyetleri giderek arttı. onun yüzünden gözümden düşen yaşın haddi hesabı yok...
belki de onun için ben öğrencilerime hep iyi olmak için uğraşıyorum....
üniversite hocalarından bazıları malesef çok kibirli oluyor. ulunduğu yeri sindiremeyen yada bulunduğu konuma ahbap çavuş ilişkisiyle torpille gelmiş insanlar ne oldum delisi oluyor...
ben doçent olduğum halde hiç hava atmam öğrenciye ama bazı asistanlar sanırsın rektör...
kırar geçirir ortalığı...
bir hocanın parasını aldığı derse girmemesi ne demek miş....
onca para alıyoruz...
aldığım parayı haketmek için elimden geleni yapıyorum...
rabbim gönlüne göre versin canım....
aaa farmasi müheahit misin seeenn
10 parmağında 20 marifet farmasi yaa
birazda bize sürtün de bize de geçsin şu pratik zekan
olmaz mı
teşekkür ederim canım. ben önce öğretmek sonra da istemek taraftarıyım her zaman. lisanstan yeni mezun bir öğrenciye git makale tara desem aval aval bakar bilgisayara. arkamdan da bir sürü atıp tutar. sonuçta biz her öğrenci başına para alıyoruz.papatya sen ne güzel ne tatlı bir hocasın yaa öğrencilerin çok şanslı
ben hocamı severdim iyi adamdı amaaaa
bana makale taramasını öğretmedi
seminerlerime bakmadı bile
tez önerimi tez başlığımı kendim yaptım
bilmem kaçyüz hastadan kayıt aldım klinik tez yaptım
etik raporlarımı hep ben hazırladım
istatistiğimi başka hocadan yardım isteyerek yaptırdı 1 kez bile kontrol etmedi
140 sayfalık doktora tezimin herşeyini ben yaptım
teslimden önce 1 kez yazım kontrolü yaptı o kadar..
haa bir de gerekli yerlere imza attı mecburen..
bizde asistan odasına çıkmak yasaktı..
gidip oturamazdın
boşsan hocanın hastalarına bakacaksın...
bu şartlarda tez yaptık ya inanamıyorum
kaç hasta baktın kaç paralık iş yaptın kaç puan kazandık nöbette hastalara iyi davrandın mı
en önemli şeyler bunlardı....
iyiki kaçmışım ordan..
bizde hoca olarak kalan kişilerin normal olmadığını düşünüyorum
sonuçta para desen dışarda gani gani..
benim bu bahsettiğim hocama
doçentliğini aldığı sene özel hastaneden ayda 40000tl maaş teklifi gelmişti..
ve bu adam yani 'akademisyen ruhlu hocam' kabul edip gitmemişti
normal değil..hiç değil..
bekliyoruz canım daha uzun yazmanı.benim böyle bir işim olmalıydı
kafamı kaşımaya vaktim olmayacak
ve ben evde oturuyorum
daha uzun yazıcam birazdan
para hakedilmeden kazanılan paranın da pek bereketi olmuyor...herkes aldığı paranın karşılığı kadar çalışsın ne yapalım değil mi. bizde de vardır. haftanın bir günü gelir dersine girer gider...bence burda herkes aldığı paranın hakkını vermeye çalışan insanlar..
benim bi zümrem var. sınıfın yarısı onda diğer labaratuarda da o işliycek dersi. geçen bana diyor hocam beni niye aramadın?
niye dedim.
uyumuş kalmışım insan bi arar dedi.
dersi 10 da başlıyor 12,30 da bitiyor.
ve ben bu insanın derse girmediğini bile farketmiyorum bi de bana demez mi nasıl farketmezsin diye. sanki derse girdiği var da normalde.
başka zümrem 5 dk geç kalcakmış derse benim sınıfa söyle beklesinler dedi. ben de söyledim çocuklara.
hemen diğer tenefüs idare demesin mi sen çocuklara böyle mi dedin diye.
diğer adam derse hiç girmese farkeden yok..
ama onun da parasının pulunun bereketi olmadığı gibi böyle tasarruf, ev ekonomisi gibi topiklerde işi de olmaz..
bir de kendi çeken kişiler öğrencilerine çektirmemeye çalışıyor.
çok iyi bi öğretmen olmayabilirim öğrencilerimin gözünde bilmiyorum ama sanırım kötü bir öğretmen de değilim.
derse girer anlatırım, anlayana kadar.. çalışan geçer çalışmayan kalır.
çalışanın hakkını çalışmayana asla yedirmem.
senin hocanda gerçekten pek insafsızmış....resmen eziyet etmiş...papatya eğer alanlarımız uyuşsaydı senin öğrencin olmak isterdim
ben tezimde destek aldığım projeyi yazarken 45 kere düzelttiğimi bilirim
bugün siyah derdi yazar giderdim ertesi günü bu çok siyah olmuş az beyaz yaz derdi yada gece yarısı evden arardı ben uyumuyorum sen de uyuma yetiştir şunu derdi
2007-2008 1 ocağıydı tezimde son düzeltmeleri yapıyorum yılbaşı gecesi; illa 1 ocakta mail atmayın çıktıyı alın gelin evimde bakalım dedi neyse arkadaşla çıktılarımızı aldık (tüm tez) evine gittik 1 ocak günü o kadar zor vasıta bulmuştuk ki evi de bilkentte ankarayı bilenler bilir bilkentte oturduğu yere tek otobüs vrdı ego ya bindik gittik aa ben de çıkıyordum zaten arkadaşımla görüşeceğim akşam bakarım dedihadi size güle güle dedi bindi 4X4 üne gitti hiç sizi de merkeze atayım burda otobüs beklemeyin demedi o gün tam 50 dakika o ayazda otobüs bekledik bi şey değil yolda 4 saatimizi yedi madem bakmayacaksın neden bizi yollara döktün
ama hakkını yemeyim burda harcanıyorsun sana referans olayım y dışında devam et dediği de çok oldu
doktoraya zaten burdaki işveren hocam sayesinde başladım yoksa düşünmem zordu
inşallah rabbim nasip eder...hadi ben bunları yaşadım ama sadece öğrenciydim asistan değildim
şu an benzer durumları eşim de yaşıyor danışman hocası aynı zamanda kpederin de arkadaşı eşimin küçüklüğünü biliyorlar ellerinde büyümüş eşim tez dönemi kpeder dedi ben X i tanıyamıyorum içine ne kaçtı acaba diye
akademik ortam malesef çok stresli oluyor
papatya sanaprofesörlüğünü de kutlarız en kısa zamanda
herkese iyi günler..
ben bu aralar çok yoğunum
benim kız konuşamadığının acısını bize çıkarttırıyor
yoktan yere ağlıyor sinir krizleri geçiriyor
ya sabır çekmekten dilimde tüy bitti
bu durumlarda çare bulamadığımdan başıma ağrı saplanıyor
öğle uykusundayken yürüyüş yapıyorum biraz oksijen almak için
haliyle de işe geç geliyorum
senfatcığım senin sorun arada kaynamasın
ben kararmaması için bişey yapmıyorum
ama limonla ovulursa kararmaz diye biliyorum canım
trendyol da adil ışık var. orada 3 adet bluz gömlek beğendim. 3'ü 106 tl ediyor. tam alıyordum kredi kartı numaramı yazdım. ama kirli çıkı geldi aklıma. vazgeçtim. bir taraftan diyorum ki alayım beğenmezsem geri yollarım.
ne yapayım sizce....
ihtiyacım var mı...sanırım yok...ama renkleri güzel. dar da değiller. rahat gibi görünüyorlar...şifon hepsi de...
sunny abla loveli sirkencubin
pek anlatamamışım galiba durumu
sıfırdan daire yapılacak
adamının birinin arsası var ve arsasını karşılığında 2 daire isteyerek benim kayınbiradere vermek istiyor
o arsaya da 8 daire yapılabilecekmiş
2 si adamın 6 tanesi kayınbiraderin ama kayınbirader o 6 daire hissesine girecek kişiler arıyor
eşime de demiş eşim de bana durumu anlattı
kayınbirader eşime maliyeti 90 bin tl olsa piyasası 130-140 bin tl abi demiş
durum bu
evacım, özel eczacım,birşey soracağım sana... :))
bizimle gelecek bir arkadaş var...
umredeyken regl olma durumu var....
geciktirici bir ilac soruyor ama, aynı zamanda hamilelik şüphesi de varmış...
yani hem, hamile değilse adetini geciktirecek,hem de hamileyse bebeğe zarar vermeyecek bir ilaç istiyor....
ben biraz araştırdım...
primolut-n.... (bu bebeğe zarar verebilirmiş herhalde? )
progestan....
duphaston.... (en güvenli bu gibi,hem adet geciktiriyormuş,hem de bir gebelik sözkonusuysa,bebeğe zarar vermiyormuş )
bilmediğim bir konu yanlış bilgi vermek istemem,o nedenle ehline sorayım dedim... :)
hangisini ve nasıl (adete kaç gün kala,günde kaç tane vs. ) kullanmasını tavsiye edersin?
benim de sıkıntı olacak ama sadece birkaç gün,o nedenle ilaç kullanmak istemiyorum,zararlıdır diye...
zararsızlarsa ben de kullanayım :))
farmasıcım ben dogru anlamısm. öğlen okumustum cevap yazdım ama koptu. paran bekleyıp durcana verın ve yaptırın ama tabıkı arsanın yerı cok önemli yerı guzel ve elden cıkabılecek bır yerse kesınlıkle degerlendır canımmm... burda bısuru kııs bu sekılde kazanıyor
atlamadan duramadım
bu konuyu senfat ın eşi daha iyi bilir ona sorduralım
canım ihtiyacın varsa
ve de renkleri hemen hemen diğer giysilerinle kombine müsaitse uzun vadeli düşünüp alabilirsin
renkler günübirlik ve de gerçekten ihtiyaç değilse bir daha düşün derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?