- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
hayır hemşireyide tanımıorum aradım bugün eğer seni ararlarsa beni mutlaka ara dedim cep telimi bıraktım
şimdiye kadar bi geri dönüş olmadı(((
tek tessellim bu telim çalcak diye ödüm kopuyo..... ama olsaydı şimdiye kadar belli olurdu diorum
umarım hafif bi ateşle atlatmıştır bebecik....
selincim gönlüü ferah tut canım,inş hafif ateşle atlatmıştır bebiş.bi şe olsaydı ararlardı zaten
kızlar(( çok üzgünüm......
bugün akıl almaz bi hata yaptım Allah beni nasıl biliyosa öyle yapsın!!!!!
biz aile sağlığı merkezlerine aşı dağıtımı yapıoruz bugün bi aile sağlığı merkezine aşı verdim
fakat aşıların 10 tanesini bebekler için verceme 6 tanesini bebekler için 4 tanesinide yetişkinler için vermişim
bugün bi aile sağlığı merkezindeki hemşirede aşıyı kontrol etmeden yapmış bebek aşısı diye
bi tane anne kuzusuna hepatit A aşısının bebk dozu yapılcana yetişkin dozu yapıldı
hemşire yaptıktan sonra farketmiş hemen aradı bi karışıklık olmuş dedim
hata ikimizdede var ben aşıyı yanlış verdim oda kutuyu kontrol etmeden aşı yapmış(((((
çok üzgünüm çok mutsuzum
sonuç olarak ,aşı yapılan bebek 1 yaşından büyük bünyesi kuvvetliyse hafif bi ateşle atlatcak bu durumu yoksa sarılık olabilir yada farklı komplikasyonlar çıkabilir
bugün o kadar üzüldümki felaket bi karın ağrısı başladı dr. gittim bi sorun yok stresten yorgunluktan olabilir dedi....
nolur dua edin bişey olmasın
aklımdan çıkmıyo o bebeğe bişey olcana bana olsun .....(((((
canım yaa belki çocugum olsaydı yine üzülürdüm ama kahrolurmuydum bilmiorum
insanın evladı olunca o annelik içgüdüsü olunca varya içinden bişey koparıyolar sanki şimdi o annenin yerine koyyorum kendimi
inan kendim için falan tedirgin olmuyorum o bebecik için akşamdan beri ağlıyorum keşke elimde olan bişey olsa
yapabileceğim telafi edebileceğim bezen sağlıkta çalıştıgım için nefret ediorum ya hiçbişeyi ama hiçbişeyi geri alamıosun!!!!!!!!!!!!!!!
evrak işi olsa düzeltmişini gönderirsin ama naptıysan sadece bi sefer yapma hakkın var offfffffffffff....................
kızlar Yasin inledik eşimle.bol bol dua ettim hepimiz için
Rabbim Habibinin yüzü suyu hürmetine hepimizi ( kendimizi ,eşlerimizi, çocuklarımızı sevdiklerimizi , dostlarımızı ve dost niyetlilerimizi )
hepimizin önünden arkasından sağından solundan üstünden altından gelebilecek her türlü maddi ve manevi kötülüklerden , şerden ve şirkten vesveselerden korusun inşaallah
hepimizi duası kabul ibadeti makbul sağlığı sıhhati yerinde akıllı fikirli imanlı ve de huzuruna gideceğimiz zaman bu imanını muhafaza ederek kendisine kavuşan kullarından olmayı nasip etsin AMİN
selin yazdıklarını okuduğumdan beri bir garip oldum :18:
bir şeyler yazıp seni rahatlatmak istiyorum
sen çok samimi dürüst birisin yaptığın yanlışı burda gelip bizimle paylaşman bile iyi niyetini gösteriyor
umarım mücadeleci bir bünyesi vardır da o bebeğe hiç bir şeycik olmaz :26::26::26:
selin yazdıklarını okuduğumdan beri bir garip oldum :18:
bir şeyler yazıp seni rahatlatmak istiyorum
sen çok samimi dürüst birisin yaptığın yanlışı burda gelip bizimle paylaşman bile iyi niyetini gösteriyor
umarım mücadeleci bir bünyesi vardır da o bebeğe hiç bir şeycik olmaz :26::26::26:
amin inşaallah canım ya
valla yarım saattir içimde yangın var çok üzüldüm ağlamak geliyor içimden resmen bütün organlarım içimde ağlıyor çok kötüyüm ya
hep birlikte dua edelim birşey olmasın kuzucuğa
allahım bu kız beni öldürecek
evde eski bir kek kalıbı var onda kek istedi
dedim ki o eski ondan kullanıyorum çıkmaz ondan kek iyi olmaz dedim
keki yaparken de şimdi bu kek kalıba yapışırsa çıkmazsa ziyan olursa ben seni napim dedim
el cevap.... büyüklerin de bir bildiği var beni dinlemeliydin şimdi bunun içinde yiyeceksin bu keki...diyecekmişim
bense sinirlenip bağırmayı düşünüyordum ...güldüm
körük getirim mi kızlar
tamaaaam telaş yok sakin geçti gitti
olsa şimdiye kadar olurdu
hiçbişeyi yok bebeciğin
dua edicez bu gece ona da selinin bebeciğine de
süperrrrrrrrrrrrrrrr cevap
aferin sıla'ya
seyyahcım kek kalıbını unlamayı dene bir dahaki sefere kolay çıkması için
ben de seninle aynı düşünüyorum karanfilcesevimsiz ve multicim,
ersağdan ürün alırsanız dediğim gibi önce denemelik alın tabi her ürün aynı etki derecesine sahip olmuyor.
bir de insanların öncelikleri vardır.
mesela bembeyaz iç çamaşırı biri için vazgeçilmez olabilir, ama başka biri için beyazlıktan biraz taviz verip daha sağlıklı olanı tercih önceliklidir. biliyorsunuz doğada hiç bişey %100 verimli değildir.
benim önceliğim sağlık ve yahudiye para kazandırmamak yiyeceklerde katkı maddelerinden uzak durmaya çalışmak oluyor.
ama bazen de dayanamayıp lezzetli bi çikolataya kanabiliyorum.
mesela bulaşık matiği daha denemedim ama kötü çıkarsa yine finish e döncem mecbur.
kirli çıkan tencereler olursa devam edemem ama zehrini elma sirkesiyle gidermeye çalıcam işte.
tuvalet ve lavaboyu da banyo wc ile temizliyorum ama 3-4 aya bir de çamaşır suyuyla yıkıyor çamaşır suyunu aza indirmeye çalışıyorum.
tuvalette çamaşır suyu rahim kanserine neden oluyormuş.
çok doğru geldi buharı boğazımızı parçalıyor rahim de kanser için çok elverişli bi bölge
işte böyle karanfilce iyi dedi beğenmedik demeyin sonra
inanır mısın bugün aklımdan geçtinselam
kandiliniz mübarek olsun
uzun zamandır yoktum.pek uğrayamıyorum.
ama çok şükür toparlanım.ameliyat yerim de düzeldi artık.
çokk şükür 15 gr altın birikimim oldu:)
tabi ben 98,30 dan almıştım ve çookk düştü.ama şimdi çıkışta yine.
99,5 olmadan bozdurmayacağım kısmetse.
kızlar faturalar nasıl geldi size
elektrik 97,5
doğalgaz.242 tl geldi:)
bence çokkk geldi.
daha sık uğramaya çalışacağım
hepinizi özledim.
sevgiler
kızlar(( çok üzgünüm......
bugün akıl almaz bi hata yaptım Allah beni nasıl biliyosa öyle yapsın!!!!!
biz aile sağlığı merkezlerine aşı dağıtımı yapıoruz bugün bi aile sağlığı merkezine aşı verdim
fakat aşıların 10 tanesini bebekler için verceme 6 tanesini bebekler için 4 tanesinide yetişkinler için vermişim
bugün bi aile sağlığı merkezindeki hemşirede aşıyı kontrol etmeden yapmış bebek aşısı diye
bi tane anne kuzusuna hepatit A aşısının bebk dozu yapılcana yetişkin dozu yapıldı
hemşire yaptıktan sonra farketmiş hemen aradı bi karışıklık olmuş dedim
hata ikimizdede var ben aşıyı yanlış verdim oda kutuyu kontrol etmeden aşı yapmış(((((
çok üzgünüm çok mutsuzum
sonuç olarak ,aşı yapılan bebek 1 yaşından büyük bünyesi kuvvetliyse hafif bi ateşle atlatcak bu durumu yoksa sarılık olabilir yada farklı komplikasyonlar çıkabilir
bugün o kadar üzüldümki felaket bi karın ağrısı başladı dr. gittim bi sorun yok stresten yorgunluktan olabilir dedi....
nolur dua edin bişey olmasın
aklımdan çıkmıyo o bebeğe bişey olcana bana olsun .....(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?