Kirli Çıkılar )))

kızlar hayırlı akşamlar
kandiliniz mübarek olsun
dualarınıza beni de katın olur mu
hayırlısıyla çok zorlanmadan normal doğum yapabileyim :18:

neyse geçmişi okuyayım biraz

canım çok üzüldüm olaya ... aileyi arama derim çünkü kurum kurallarının dışına çıkıyorsun zaten hemşire bağlantı kuracakmış. bence birim sorumluna iletin tutanak tutturun ve ailye birim sorumluların ulaşsın eğer aile galeyana gelmeye müsaitse senin için can sıkıcı olabilir kendin yanlış adım atma

benim çalıştığım hastanede de yanlış yapaıruz maalesef ki oluyor hemen geri bildirim yapıyoruz danışman hocaya kanser hastalarında çok fazla yan etki yaşanıyor kemoterapi vs .. bazen hatamız tedaviyi etkilemeyecek bir seanslık hata oluyor ama vicdanen rahat etmediğimiz için hemen bldiriyoruz ya ileri ki tedavisinden doz eksiltiliyor ya da es geçiliyor.

artık yıpratma kendini ve bebeğini de hepimiz bu gecenin hürmetine dua edelim o minik bebeğe çok geçmiş olsun canım.

selincim gönlüü ferah tut canım,inş hafif ateşle atlatmıştır bebiş.bi şe olsaydı ararlardı zaten

canım yaa belki çocugum olsaydı yine üzülürdüm ama kahrolurmuydum bilmiorum
insanın evladı olunca o annelik içgüdüsü olunca varya içinden bişey koparıyolar sanki şimdi o annenin yerine koyyorum kendimi
inan kendim için falan tedirgin olmuyorum o bebecik için akşamdan beri ağlıyorum keşke elimde olan bişey olsa
yapabileceğim telafi edebileceğim bezen sağlıkta çalıştıgım için nefret ediorum ya hiçbişeyi ama hiçbişeyi geri alamıosun!!!!!!!!!!!!!!!
evrak işi olsa düzeltmişini gönderirsin ama naptıysan sadece bi sefer yapma hakkın var offfffffffffff....................

canım okuyunca çok üzüldüm

ne o bebeğe ne sana ne de senin bebeğine birşey olmasın
Rabbim hepinizi korusun inşaallah

perşembeleri kuran okuyoruz teyzelerle
ben de hergün türkçesini okumaya çalışıyorum
bugün kandil için de okuduk
hepimiz için selin özellikle senin ve bebek için dua ettim
dediğin gibi olsa şimdiye olurdu
yine edicem bu gece sen de üzülme senin de bebeğin var
ara dememim sebebi burdan tanıdığım kadarıyla zaten yeterince üzüldün vicdan azabı çekmemen için
prosedür nasıl işler bilmem
aileyi de bilmiyoruz tabi
sadece insani olarak düşündüm
neyse iyi düşünelim iyi olsun

benim çocuğumu karıştırdılar ayol hastanede
özür diledikleri için bişi demedim onlar için de üzüldüm
ama eğer öle davranmasalardı elimden neler çekerlerdi artık tanımışsınızdır beni

Rabbim Habibinin yüzü suyu hürmetine hepimizi ( kendimizi ,eşlerimizi, çocuklarımızı sevdiklerimizi , dostlarımızı ve dost niyetlilerimizi )
hepimizin önünden arkasından sağından solundan üstünden altından gelebilecek her türlü maddi ve manevi kötülüklerden , şerden ve şirkten vesveselerden korusun inşaallah
hepimizi duası kabul ibadeti makbul sağlığı sıhhati yerinde akıllı fikirli imanlı ve de huzuruna gideceğimiz zaman bu imanını muhafaza ederek kendisine kavuşan kullarından olmayı nasip etsin AMİN

amin
en çok ettiğim dua şeytana uydurma ve benden yüz çevirme
çok uydum çünkü

selin yazdıklarını okuduğumdan beri bir garip oldum :18:
bir şeyler yazıp seni rahatlatmak istiyorum
sen çok samimi dürüst birisin yaptığın yanlışı burda gelip bizimle paylaşman bile iyi niyetini gösteriyor
umarım mücadeleci bir bünyesi vardır da o bebeğe hiç bir şeycik olmaz :26::26::26:

amin inşaallah canım ya

valla yarım saattir içimde yangın var çok üzüldüm ağlamak geliyor içimden resmen bütün organlarım içimde ağlıyor çok kötüyüm ya
hep birlikte dua edelim birşey olmasın kuzucuğa

allahım bu kız beni öldürecek
evde eski bir kek kalıbı var onda kek istedi
dedim ki o eski ondan kullanıyorum çıkmaz ondan kek iyi olmaz dedim
keki yaparken de şimdi bu kek kalıba yapışırsa çıkmazsa ziyan olursa ben seni napim dedim
el cevap.... büyüklerin de bir bildiği var beni dinlemeliydin şimdi bunun içinde yiyeceksin bu keki...diyecekmişim
bense sinirlenip bağırmayı düşünüyordum ...güldüm

körük getirim mi kızlar
tamaaaam telaş yok sakin geçti gitti
olsa şimdiye kadar olurdu
hiçbişeyi yok bebeciğin
dua edicez bu gece ona da selinin bebeciğine de

süperrrrrrrrrrrrrrrr cevap
aferin sıla'ya

seyyahcım kek kalıbını unlamayı dene bir dahaki sefere kolay çıkması için

körük getirim mi kızlar
tamaaaam telaş yok sakin geçti gitti
olsa şimdiye kadar olurdu
hiçbişeyi yok bebeciğin
dua edicez bu gece ona da selinin bebeciğine de

valla kapatalım bu mevzuyu seyyahcım ya

yoksa mideme kramp girecek ve benim içim dışıma çıkacak
ya da ben pc mi kapatıp maç izleyeyim bari eşimle çocuklarla kafam ağırlaştı iyice

kızlar bayağı ilerlemiş sayfalar yazayım size sonra dönüp geçmişi okuyacam kızım izin verirse

dualarınız için hepinize teşekkürlerr, size bahsettiğim arkadaşlarım dün akşama doğru gittiler dr ye, bebeğin kalbindeki deilk şuan için ameliyar gerktirmiyormuş, %95 küçülme %35 te kapanma ihtimali varmış, eğer kapanmazsa ilerleyen zamnda ameliyat olcakmış, dr demiş 2 ayda bir kontrole getirin

süperrrrrrrrrrrrrrrr cevap
aferin sıla'ya

seyyahcım kek kalıbını unlamayı dene bir dahaki sefere kolay çıkması için

canım kalıp çok eski unla da yağla da çıkmıyor artık ahı gitmiş vahı kalmış
ben onu seramikte kalıp çıkarırım diye atmadım
başla bir sürü kalıp var hanfendi onda istedi
bir musibet bir nasihatten iyidir yaptım bende
sonuç...dağıldı

ben de seninle aynı düşünüyorum karanfilce
kullandığımız deterjanların %60ını derimiz solunum yoluyla içimize alıyormuş
durulamak da çözüm değilmiş
inanır mısın bugün aklımdan geçtin
bi archobi vardı, nerelerde acaba diye
neyden ameliyat olmuştun ki, unutmuşum galiba
bu arada hoş geldin

selin bence daha fazla üzme kendini
dua et bu güzel gecede
bak bebeğin olumsuz etkilenir böyle durumlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…