- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
provakatör değil de yuvarlak konuşmalarevet gümüşün getirisi altına göre çok fazladır ama kaybettirmesi de bir o kadar yamandır haniii
hiç bunlardan bahsetmiyorlar değil mi canım
adamlar tam bir provakatör
selaaam. ne var ne yok bacılar?
şansımı kaçırmadan meyradan kutsal topraklarda, dua isteyeyim.
canım oğlumun konuşması ve benim kalbimin imanla dolup taşması için dua edermisin.
allah razı olsun şimdiden. hayırlı yolculuklar...
benim bu ay su faturam 33 lira gelmiş çok istikrarlıyım
ama az önce eşim şehir dışı denilebilecek bir yerde radar yakalanmış kameraya da çekmiş hız limiti ile ilgili hiç bir uyarı yok 343 liraymış evlat acısı gibi koydu
15 gün içinde ödersek % 25 indirim varmış hamdolsun
ayy dediğin kadar var ya. uff yok yere masraf.
bi kez biz de yakalnmıştık. yemeğe bi yere gidiyoduk eşim çok acıkınca basmıştı gaza...
50 liralık yemek için 200 lira ceza ödemiştik
benim bu ay su faturam 33 lira gelmiş çok istikrarlıyım
ama az önce eşim şehir dışı denilebilecek bir yerde 91 le radara yakalanmış kameraya da çekmiş hız limiti ile ilgili hiç bir uyarı yok 343 liraymış evlat acısı gibi koydu
15 gün içinde ödersek % 25 indirim varmış hamdolsun
allright işyerine çok az gelmiş sterilizasyon işleri aklıma geldi birden o çok elektrik harcar valla bravo
inşallah canım,
oğlunun adını bile hatırlıyorum... :)
radar cezası bana da çok koyar..nerde yemiş??ankaralıyım ya ondan sorduydum:)))
şu elektrik geçen ay çok geldi diye zabıta memuru gibi dolanıyorum akşam eşimi sabah sekreterimi uyarmayla duymazlarsa açık ışıkları kapatarak..ama emeklerimin karşılığını almışım..gündüz vakti alaturka tuvalete ışık giriyor onu kullanalım diye banyonun alafranga tuvaletini hava kararana kadar kullanmıyorum mesela.. bu tip şeylere çok dikkat ediyorum artık ya..
77 tl de gece elektrik sobasını yakmam rağmen gelen fatura..
2 kez yapıp çok beğendiğim ıslak kurabiyelerimm
oğlum görmesin diye sakladım. onlardan yiyince iştahı zaten olmayan oğlum gün boyu kurabiyeyle yaşıyo
Eki Görüntüle 616945
yani hız yapan yapmayı seven birileri olsak hadiradar cezası bana da çok koyar..nerde yemiş??ankaralıyım ya ondan sorduydum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?