- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
sen sigara içme, evinde sigara içirtme, gelen misafire içirtme, elin adamı gelsin apartman boşluğunda sigara içsin ve olan duman, koku sana gelsin
sinir oluyorum öyle tiplereee
benim başıma gelen durumsen sigara içme, evinde sigara içirtme, gelen misafire içirtme, elin adamı gelsin apartman boşluğunda sigara içsin ve olan duman, koku sana gelsin
sağol farmasi dolarlar iyi oldu da sarıkız yine sallanıyorsevimlicim sen bildirimini yap bana
sirkencim dolarların hayırlı olsun
sen sigara içme, evinde sigara içirtme, gelen misafire içirtme, elin adamı gelsin apartman boşluğunda sigara içsin ve olan duman, koku sana gelsin
bizim genç kızdan ( 61 yaşındaki anneciğim )bana düşenler
Eki Görüntüle 621488 Eki Görüntüle 621489 Eki Görüntüle 621490 Eki Görüntüle 621491
evet sabunları paketinden çıkarıp direk kalorifer üzerine koyuyorum orda ısıyla beraber kuruyor tıkır tıkır oluyor ve böylece banyoda daha uzun dayanıyor. yoksa aldığımız sabunu hemen kullanalım daha hızlı tükenir. Ben bu bilgiyi annemlerden öğrendim
dolunaya göre mi yapıyorsun?
sirkecim aslında başta dolunaya göreydi galiba
kadınlar kulübünde bulduğum bi sayfada öğrendim
sadece dolunay değil, ay takvimine göre özel tarihler var
o günlerde alıyorum
Allah'tan alternatif tarihler var, yaklaşık 8-10 gün sonra
o zaman alırım artık
ayın hallerine göre bu bizim psikolojimize ve metabolizmıza da yansıyormuş aygül diye bir kız tarihleri yazıyordu o tarihlerd epilasyon yapanların tüyleri daha geç ve zayıflamış olarak çıkıyordu bir nevi aydan gelen lazer olarak düşünebiliriz. Hatta o dönemde başlanan diyetler yada ayın dolunaya doğru gittiği dönemde yapılan yatırımlar daha etkin olurmuş.ciddi ciddi işe yarıyor muu
ayın hallerine göre bu bizim psikolojimize ve metabolizmıza da yansıyormuş aygül diye bir kız tarihleri yazıyordu o tarihlerd epilasyon yapanların tüyleri daha geç ve zayıflamış olarak çıkıyordu bir nevi aydan gelen lazer olarak düşünebiliriz. Hatta o dönemde başlanan diyetler yada ayın dolunaya doğru gittiği dönemde yapılan yatırımlar daha etkin olurmuş.
Bugün sporda ben karnıma baklava yapmak istiyorum nasıl olabilir dedim benimle dalga geçtileeeer
ciddi ciddi işe yarıyor muu
evet işe yarıyor çoğu zaman
azalma yok fazla ama daha güçsüz ve geç çkıyorlar en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?