Kirli Çıkılar )))

sen sigara içme, evinde sigara içirtme, gelen misafire içirtme, elin adamı gelsin apartman boşluğunda sigara içsin ve olan duman, koku sana gelsin

sinir oluyorum öyle tiplereee

dış kapımız hiç iyi değil. zaten çelik de değil. olduğu gibi duman içeri giriyor.
kendi evim olsa yaptırım çelik kapı hiç uğraşmam milletle.

hanımıyla görüştüm normal görüşen iyi komşularız zaten.
eşi diyomuş asansörde de içenler oluyo onu da şikayet etsin..

banane onlardan benim evimi dolduran adamın kapımın dibinde içtiği sigara.
bi daha sigara kokusu alınca polisi aramayı düşünüyorum çok kızdım

komşuya vereceğimiz en ufak bi rahatsızlıkta bile şu hadisi hatırlamak gerek bence..
Peygamber Efendimiz: "Bana Cebrâil komşu hakkı hususunda o kadar çok tavsiyelerde bulundu ki, nerede ise komşuyu komşunun malına vâris kılacak sandım" buyurmuşlardır.

sevimlicim sen bildirimini yap bana
sirkencim dolarların hayırlı olsun

bugün öğleden sonra annemin günü vardı oraya gittim

akşam menümde annemden getirdiğim

mercimekli çörek (afyon yöresine ait)
peynirli börek
lahana sarması kuru biber dolması
cevizli irmik tatlısı
yanına da çay ve de kahvaltılıklar tamamdır

sen sigara içme, evinde sigara içirtme, gelen misafire içirtme, elin adamı gelsin apartman boşluğunda sigara içsin ve olan duman, koku sana gelsin

benimde wc nin havalandırmasından geliyor
üst katta ergen var bitane o mu gizli içiyo
yoksa balkon soğuk diye wc de mi içiyolar bilmiyorum ama leş gibi kokuyo..
şikayet etsemde bir işe yaramaz zaten
komşu hakkı çok önemli cidden
helede aynı çatı altında 12 daire mecburen kendin kadar başkalarınıda düşünmen lazım

ben de bazen apartmana girdiğimde sigara içilmiş olduğunu görüyorum, "hangi embesil, hangi idiot bu apartmanın içinde sigara içen" diye saydırıyorum napim, sinirimi öyle çıkarıyorum ben de. son zamanlarda o kokuyu hiç almadım mesela

haa bir de yöneticiye soruyorum kimin içtiğini, yazık kadıncağız bilmiyorum diyor ama her kim içiyorsa onu uyarmıştır sanırım.

ben sabun 2-3 paket alıp, nevresimlerin ve iç çamaşırların oldugu çekmecelere hatta çorap çekmecesine bile birer tane koyuyorum. güzel koku veriyor. ama eşim sabun kokusunda cok hoşlanmıyor, sabun kokusu bana temizlik ve hijyen çağrıştırıyor, seviyorum.

bugün eşim annesinde yedi yemeği.
biz de kardeşimle börek yaptık şimdi yiycez.
öğleni baya geç yedik.
bir de ıslak kurabiye yaptım kardeşime
o burdayken herşeyi sıkıştırmaya çalışıyorum. yurtta kalıyor şimdi çocuğum, 13 yaşından beri yurtta.

bu arada ben elektrikten bu ay çok korkuyordum. o kadar çok fırın çalıştırdım ki nerdeyse her gün çalıştı. buzdolabının kapağı açık unutuuk, kişi sayısı arttı tatil oldu süpürge daha çok çalıştı filan.
39 tl gelmiş
geçen ay 34.5 di.

dolunaya göre mi yapıyorsun?

sirkecim aslında başta dolunaya göreydi galiba
kadınlar kulübünde bulduğum bi sayfada öğrendim
sadece dolunay değil, ay takvimine göre özel tarihler var
o günlerde alıyorum
Allah'tan alternatif tarihler var, yaklaşık 8-10 gün sonra
o zaman alırım artık

ciddi ciddi işe yarıyor muu

eşim geldi.
söylemiş kazağı kaybettiğini.
inanmamış annesi.. gelince de telefonda eşime bağıarark konuşuyordu, sesi geliyordu..
o yetmezmiş gibi bir de başımıza kahverengi çizgili kazak çıktı..
2 yıl önce almış..
bu kesinlikle hayal ürünü bi kazak..
yani turkuaz kazağı hatırlıyoruz onu anında kaybettik bunu hatılamamamız imkansız öyle bi kazak yok diğer oğlanlarına almış bize de aldım sanıyor.

ben bu kadının nasıl bi psikolojiye sahip olduğunu anlayamıyorum.
eşim nasıl üzüldü.
insan evladını bu kadar üzer mi.
aldığım gömlekleri giyiyorsun kazakları giymiyorsun demiş.:26:

ciddi ciddi işe yarıyor muu
ayın hallerine göre bu bizim psikolojimize ve metabolizmıza da yansıyormuş aygül diye bir kız tarihleri yazıyordu o tarihlerd epilasyon yapanların tüyleri daha geç ve zayıflamış olarak çıkıyordu bir nevi aydan gelen lazer olarak düşünebiliriz. Hatta o dönemde başlanan diyetler yada ayın dolunaya doğru gittiği dönemde yapılan yatırımlar daha etkin olurmuş.

Bugün sporda ben karnıma baklava yapmak istiyorum nasıl olabilir dedim benimle dalga geçtileeeer

evet duydum öyle deniyor daa.. hani sevimsiz denemiş ya o bakımdan bildiğim kadarıyla uzun süredir de deniyor etkisini ciddi ciddi farketti mi acaba :44:

evet işe yarıyor çoğu zaman
azalma yok fazla ama daha güçsüz ve geç çkıyorlar en azından

doğru bazen geç çıkar bazen hemen çıkıverir :44:
en yakın ne zaman canım.. şu an iki adet ortasına yakınım.
var mı 15 tatilde bi gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…