Kirli Çıkılar )))

kadında ne eziyet etti ya
olabilir kaybolmuştur
sevmemiş giymemişte olabilir
herkesin zevki bir mi ya
yok gömleği giyiniyorsun kazagı giymiyorsun bıdı bıdı

doğru bazen geç çıkar bazen hemen çıkıverir :44:
en yakın ne zaman canım.. şu an iki adet ortasına yakınım.
var mı 15 tatilde bi gün.

tahminimce var
aycangül adlı üye blog sitesi oluşturdu, orda paylaşıyor tarihleri
sanırım 8-10 gün içinde var bi tarih daha
benim adet problemim olmadığı için şu an verilen tarihleri fırsat buldukça değerlendiriyorum

kadında ne eziyet etti ya
olabilir kaybolmuştur
sevmemiş giymemişte olabilir
herkesin zevki bir mi ya
yok gömleği giyiniyorsun kazagı giymiyorsun bıdı bıdı

adamla 29 yaşnda evlendim.
dedim bu adam ne kadar olgun maşallah..
meğer annesi olgunlaştırmış adamı.
herkes çocuklarını idare eder benim eşim idare ediyor kadını.
diğer çocuklarına da yapamaz haa.
bi küçüküğü var çok sinir biridir şu evli olan..
eşim gibi değil çok terstir annesine de çok terstir yapmadığını bırakmaz ama pek sevgilidir.
en küçüğü tıpta okuyan geçen gittiğimizde annesine söylemediğini bırakmamış yemek yok diye..

ama bu bıdı bıdılar hep eşime yapılır.. nedir bu adamın çektiği yaaa
adamı gazlayamıyorum da anne sonuçta söyleyeceği en ufak bişey ahireti için nelere malolabilir

Karanfilce rica etsem ıslak kurabiyenin tarifini yazabilir misin?Çok güzel gözüküyor.

behlül kesildin başımıza

karanfil o kayınvalideni rüyasında aldığı kazaklar kovalasın e mi ne üsteleyip duruyor alıyorum giysene neden giymiyorsun ama bak giy dedim; öz annesi de olsa kendinden soğutur bu davranışlar.

karanfil o kayınvalideni rüyasında aldığı kazaklar kovalasın e mi ne üsteleyip duruyor alıyorum giysene neden giymiyorsun ama bak giy dedim; öz annesi de olsa kendinden soğutur bu davranışlar.

behliye yada behiye olsun seyyah behlül çok maskülen

peki eşin ne diyor baklava işine

dün söyledim eşime spora başlıycam kaydetcekler diye..
gözleri açılıvırdı..
meğer adam birlikte spor yapalım derken evi kasdediyormuş.
evimin dışında giyinip soyyunmam uygun değilmiş..
merak etme ben bi giyinirim bi daa çıkarmam dedim.. napcan işi kurtarcan mecbur

ne diyecek tabi ki yakışır diyor ama biliyorum erkekler kadar kolay olmaz daha fazla çalışmam lazım
açılsın tabi sen de başla bakalım ilk raporlarını bekliyorum

ne diyecek tabi ki yakışır diyor ama biliyorum erkekler kadar kolay olmaz daha fazla çalışmam lazım
açılsın tabi sen de başla bakalım ilk raporlarını bekliyorum

cidden baklavaya yakışır mı dedi..
ne bilim bana bayanda bi itici geldi birden:26:

bim neden daha dikkatli diye düşünüyorsun:44::44:

benim annemde güya bizi korumak için kışın tuvalette içerdi ıyyyyyyy neffffffret ederim o kukudan 1 metrekarelik yerde üst üste iki sigara bide tuvaltte hep midem bulanmıştır
hep tuvaletimi tutardım evde tuvalte girmemk için alışkanlık oldu hala tutyorum çok zararlı bişey ama :))))

sirkencim aycangülün verdiği tarihlerde ağda lazer her ne ile tüylerini alıyorsan tavsiye ederim

sigara kokusunun tuvalet kokusundan pek farkı yok bana göre
hatta benim tuvaletim daha temiz kokar o meretten
hamilelikte o bekletmeyi yapma idrar yolu enfeksiyonu direk bebeği etkiliyo Allah korusun
hoş bende senden pek farksız sayılmam ama benim bi nedeni yok

kızlar belki biraz görgüsüzlük yapcam ama evlenirken herşeyi herşeyi beyaz almışım ev şimdi bembeyaz sıkıldım ayol renk gelsin istiorum azcık buldumda bundum gibi anlaşılmasın ama gözüm biraz değişiklik istioy acaba odanın şeklinimi değiştirsem:))) belki gözüme değişik gelir:))

ocak ayı birikim tablosunu 1 . sayfaya ekledim hayırlı olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…