Kirli Çıkılar )))

canım istersen birkaç gün önceden yapıp buzluğa koyar, sonra banyosunu yaptırırsın istersen akşamdan yapıp buzdolabına koyup (dondurmadan) ertesi gün ıslatıp yapabilirsin. ben her türlü yaptım, her türlü güzel hemen yapıp ıslatıp yaptığım bile oldu. sen ne zaman yaparsan yap, dondurucudan çıkarıp yapmıyorsan ıslatınca bir iki saat bekletirsen daha güzel olur. dondurucudan çıkarıp yapacağın zaman buzunu çözdürmeden ıslatıp tepsiye koy pişir canım. üzerine de ister galete unu koy, ister yumurta sarısı, haşhaş, çörekotu hepsi süper olur

Son düzenleme:

çok süper anladım her türlü:86:

sağol canım heycandan atlamışım:))
sizi de eşinle kavuştursun Allah
ama hiç ayrılmayın

bildiğin fındılsız sade bitter çikolatayı alıp bir cezveye koy
başka küçük bir tencerede de su kaynat cezveyi tencerenin üstüne koy buharında erit

bende çok yaparım bu böreği çıtır çıtır olur..suyun içi buzlu olsa daha güzel oluyo

aynı sorun bende oldu
elli kere servis geldi
yok zemindendir
yok borulardandır dediler
en son ben cinnet geçirince açtılar kombiyi
kombinin içinde zamazingolardan birinde gösterge bozukluğu varmış
zaten ev yeniyse yapan kimse muteahhit falan ona atın topu

maşallah burda okuğum topicte herkes çok ağrı oluyo demişti
dayanıklı hatunsun demek..
hadi yarasın bidaha çıkmasınlar

Allah razı olsun bitanem
çok şükür hamd olsun korktuğum gibi olmadı
Allah herkese kılsız tüysüz günler versin
saç,kaş , kirpiklerimiz dışında bütün tüylerimizin dökülmesi dileğiyle

gelmiş geçmiş olsun
unufak olsun seni rahat bıraksınlar

farmasi çok geçmiş olsun canım.
genital bölgede iç kısımlar çok acıyor bende. bir bacaklarım da bileğimin hemen üstü.
ben dayanıyorum ama. kıl tüy kalmasın da o kadarcık acı olsun ne yapalım...

akşama menümde:
şehriye çorbası
köfteli patates yemeği
pirinç pilavı
turşu ve yoğurt var...

diyette olduğumdan bunların sadece azıcığından yiyebileceğim....

kızlar yazdan patlıcanı bütün bütün kızartıp buzdolabına koymuştum akşamdan çıkardım imam bayıldı yapcam göya , ssabah bi baktım patlıcanlar ölmüş bitmiş sürünüo nerdeyse:)))) napim napim didim bunları güzelce minik minik kestim ezildi gibiler zaten tencerede kıymalı soğan kavurdum içinede patlıcanları attım kavurma gibi bişeysi yaptım eşim bayıldı ama ben pek bayılmaım acaba diorum üstüne salçalı su yapıp fırına versem içine bide bezelye k,atsam tadında bi değişiklik olurmuki? ne bilim fırın ayrı bi tat katarmıki:))) yanınada pilav yapim iyi gider gibi sanki sanki:)) acil cevap verin kalkıp yapcam ben ev süpürmeye gidiorum geldiğimde lütfen biri cevap versin:))

ymek dünden kaldı değerlendirmek istiorum napcama karar veremiorum:)))

Son düzenleme:

fırında her türlü gider bence
patlıcanla pilav zaten yakışır
ben 1 aydır fırına girecek her şeyi fırında yapıyorum fatura 20-25 lira fark etti
ama böle devam edicem daha güzen nasılsa

benim kpss ile ilgili mesajımı okudun mu selincim
sana bir daha dediklerinde o soruları sorar mısın
çok merak ediyorum cevaplarını

kat kat yapsaydın fırında daha iyi olurdu sanki, bir kat patlıcan bir kat kıyma gibi:26: ama böyle de az salçalı suyla fırına at ama bezelyeyi ben bağdaştıramadım içine. koyma bence hiç. çıkarınca da sıcakken üzerine maydanoz doğra. güzel olur kesin. bir nevi musakka yani sonuçta patlıcan kızarmış hatta üzerine seviyorsanız beşamel bile olabilir birazcık:))

Son düzenleme:
senfat yazdıkların çok üzücü
allah insanı sağlıktan hele de akıl sağlığından etmesin
anlattığın şüphe kısımları eniştemde birebir gerçekleşti
tvden beni dinliyorlar
telefona dinleme aleti yerleştirmişler
tek avuntumuz bir tek ablama ve babasına güveniyordu
ablamdan hiç şüphelenmedi
çok iyi bir işi olmasına rağmen sebepsiz işe gitmedi
doktora da gitmiyordu
ablam hep yanında oldu
en sonunda işte atılma aşamasına gelince ki müdürleri çok idare etti rapor aldılar izin yazdılar doktora gitmeye de ikna edemediler
ablam sonunda resti çekti ne işe gidiyorsun ne doktora hep destek oldum sana 3 çocukla biz ne yiyip ne içicez ben çocuklarımı alıp gidiyorum babamın evine deyince eniştem bi kendine geldi
adam laz çok fevri neşeli hareketli sinirli bi adamdı
şimdi kutusunu almış ilaçlarını koyuyor her gün kendi kendine içiyor pamık gibi bi şi oldu sürekli suratında bi gülümseme bi sakinlik
yaşayıp gidiyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…