evet sallıyoruz haşhaşlıyı :))
ablacım buzdolabında 1-2 saat bekletiyoruz değil mi??
buzlukta filan değil yani.
ama ben bugünden dolaba soğuk su koyayım. hazır olsun.
o zaman yarın kalkayım ilk işim böreği hazırlamak olsun ardından da mercimek köfteyi yaparım. bu gece de kurabiyeyi.
ben bu böreği yediğim arkadaş üzerine galeta unu serpmişti bir de boydan karnını bıçakla yarmıştı. harikaydı bayılmıştım
canım istersen birkaç gün önceden yapıp buzluğa koyar, sonra banyosunu yaptırırsınistersen akşamdan yapıp buzdolabına koyup (dondurmadan) ertesi gün ıslatıp yapabilirsin. ben her türlü yaptım, her türlü güzel hemen yapıp ıslatıp yaptığım bile oldu. sen ne zaman yaparsan yap, dondurucudan çıkarıp yapmıyorsan ıslatınca bir iki saat bekletirsen daha güzel olur. dondurucudan çıkarıp yapacağın zaman buzunu çözdürmeden ıslatıp tepsiye koy pişir canım. üzerine de ister galete unu koy, ister yumurta sarısı, haşhaş, çörekotu hepsi süper olur
merhaba kızlar
sunny abla beni sormuş ay çok mutlu oldumablacım benim evde netim yok oyun oynar ders çalışmam diye annem aldırmadı (yanlış anlamayın ergen değilim yaşım 34 amma velakin bilgisayar oyunu seviyorum tek kötü alışkanlığım sigaram falan yok o olsun barim )
karanfilcem kardeşi yollamışsın Allah kavuştursun
farmasi arkadaşım da bana acımaz dedi genital ben de hafta sonu için randevu almıştım da tırnak yiyerek bekliyorum iyi demek ki insandan insana değişmiyor pek boşuna emla almayayım dayanamazsam alırım artık
sirkeci senin bahsettiğin yere sordum sağolsun tüm bacak 600, 500 yaparız dediler zannımca bu gittiğim yere yaptırcam ya da biraz daha bekleyeceğim onlar 400 dedi neticede güzellik salonuna da gidesim yok adam gibi olsun fiyatı fazla olsun şu sağlık sigortalarımın ödemesini ayarlayayım bacağa öyle geçerim artık
iyi ki iki kuruşluk altınım var yerlerde geziyor yatırım yapmak istediğiniz ama düşsün diye beklediğiniz bişi varsa ya da borcunuz falan söyleyin ben alayım garanti düşer nasıl olsa
bu arada konuşulmuş değinmeden geçemeyeceğim o 2010 kpss ye ben ameliyatlı halimle çalıştım son bir ay tamam çok zor değildi tiroiddi ama psikolojik olarak zorlayan bir süreç oldu ve ben hüngür hüngür ağlayarak girmiştim sınava yapamayacağım bu hastalık mahvetti beni diye o sene yok kopyalar çekildi atamalar gecikti bilmem ne ben de helal etmiyorum kimseye hakkımı gerçi ben atandım o puanla ama belki bambaşka yere atanacaktım eşimden ayrılmayacaktım ama standart sapma sağolsun
ben de hep Karanfilce gibi Allahım bana da eşime de haram lokma nasip etme diye dua ederim eşime de ilk dediğim babam bana haram yedirmedi sen de sakın yedirme idi o nedenle yakınlarda girdiğim sınavlar için torpil aradım tam birini buldum hasta oldu işimle uğraşamadı başkasını buldum onun da yakını rahatsızlandı ben öyle el elde başbaşta girdim ki ben sadece önüm kesilmesin diye uğraşıyordum neyse bundan sonrası nasip kısmet oradan yiyecek ekmeğim varsa kazanırım
ben hiç çikolata eritmedim ki nasıl eritilir teflona koyarız erir mi
ne biliyim böyle sizlerin yaptığı.. sen bile tutturursun dediği..
** HAŞHAŞLI ÇÖREK ** - arzumcum - Blogcu.com
şunun gibi bişey de yapabilirim aslında ama ya tutturamazsam.
bir de bi kg un demiş ne bilim 1 kg un nasıl olur
vaaaooww gerçekten olur mu öylesüpersin ablacım yaa
canım istersen birkaç gün önceden yapıp buzluğa koyar, sonra banyosunu yaptırırsınistersen akşamdan yapıp buzdolabına koyup (dondurmadan) ertesi gün ıslatıp yapabilirsin. ben her türlü yaptım, her türlü güzel hemen yapıp ıslatıp yaptığım bile oldu. sen ne zaman yaparsan yap, dondurucudan çıkarıp yapmıyorsan ıslatınca bir iki saat bekletirsen daha güzel olur. dondurucudan çıkarıp yapacağın zaman buzunu çözdürmeden ıslatıp tepsiye koy pişir canım. üzerine de ister galete unu koy, ister yumurta sarısı, haşhaş, çörekotu hepsi süper olur
tekonolocik işkence
evet ya unutmuşum farmasi can çekişiyodur şimdi lazerde
farmasi lazer ağda yaptıracaktı bugün
seyyah horul horul uyuyodur
ne güzel hayırlı olsun..
devleti istiyosa orası nasip olsun inş. ama bu şartlarda oldukça iyi
seyyah nerden buluyosun böle tipleri
çok sinir bi olay cidden ama çok da komik
aklıma yine argo bi deyim geldi bakalım farmasi tahmin edebilecek mi yine
kızlar altın nolmuş
bu arada kardeşim yeni bi işe başlıyacakmış çok sevindim :))
1800 maaş+kira+yemek+araba
İnşallah devlete atanması da nasip olur.
hmm anladım canım.
bugün canım çok sıkkın ya yeni ev aldık demiştim ya
kombi taktırdık fln kombide sürekli su basıncı düşüo
tesisatta kaçak varmış
görünür borulardan kaynaklı değilse yerin altındaki borularda olabilirmiş
çok moralim bozuldu
maşallah burda okuğum topicte herkes çok ağrı oluyo demişti
dayanıklı hatunsun demek..
hadi yarasın bidaha çıkmasınlar
Allah razı olsun bitanem
çok şükür hamd olsun korktuğum gibi olmadı
Allah herkese kılsız tüysüz günler versin
saç,kaş , kirpiklerimiz dışında bütün tüylerimizin dökülmesi dileğiyle
canım hamdolsun çok şükür iyiyim gittim geldim
acı hemen hemen hiç olmadı diyebilirim
özellikle genital hiç acımadı
acı sadece birkaç defa ilginçtir ki alt bacaklarımın bileğine doğru yerlerde oldu hemşire hanım yağsız bölgelerde acı olur dedi
bir de hangi dozda çalıştığını sordum en son 20 ama size 19 ile başladık dedi ağrı eşiğiniz baya yüksek dedi isterseniz düşürelim mi dedi hayır dedim
inşaallah sonuçları da iyi olur
ilk izlenimlerim böyle
kızlar yazdan patlıcanı bütün bütün kızartıp buzdolabına koymuştum akşamdan çıkardım imam bayıldı yapcam göya , ssabah bi baktım patlıcanlar ölmüş bitmiş sürünüo nerdeyse:)))) napim napim didim bunları güzelce minik minik kestim ezildi gibiler zaten tencerede kıymalı soğan kavurdum içinede patlıcanları attım kavurma gibi bişeysi yaptım eşim bayıldı ama ben pek bayılmaım acaba diorum üstüne salçalı su yapıp fırına versem içine bide bezelye k,atsam tadında bi değişiklik olurmuki? ne bilim fırın ayrı bi tat katarmıki:))) yanınada pilav yapim iyi gider gibi sanki sanki:)) acil cevap verin kalkıp yapcam ben ev süpürmeye gidiorum geldiğimde lütfen biri cevap versin:))
ymek dünden kaldı değerlendirmek istiorum napcama karar veremiorum:)))
kızlar yazdan patlıcanı bütün bütün kızartıp buzdolabına koymuştum akşamdan çıkardım imam bayıldı yapcam göya , ssabah bi baktım patlıcanlar ölmüş bitmiş sürünüo nerdeyse:)))) napim napim didim bunları güzelce minik minik kestim ezildi gibiler zaten tencerede kıymalı soğan kavurdum içinede patlıcanları attım kavurma gibi bişeysi yaptım eşim bayıldı ama ben pek bayılmaım acaba diorum üstüne salçalı su yapıp fırına versem içine bide bezelye k,atsam tadında bi değişiklik olurmuki? ne bilim fırın ayrı bi tat katarmıki:))) yanınada pilav yapim iyi gider gibi sanki sanki:)) acil cevap verin kalkıp yapcam ben ev süpürmeye gidiorum geldiğimde lütfen biri cevap versin:))
ymek dünden kaldı değerlendirmek istiorum napcama karar veremiorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?