Kirli Çıkılar )))

evettt kızlar bende yok yok diyordum başıma geldi.
bi arkadaşım bi kaç gündür face de nerde olduğunu yazıp duruyor..
şimdi de hangi dinlenme tesisinde olduğunu yazmış

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 10 ziyaretçi)
karanfilce

herkes dışardan mı izliyo nedir:44:

benim mutfak dandini makine boşaltılacak bulaşık pek yok ama çay içtik öylece bıraktım masaya geldim yayıldım

yaa gülme çıkılara gelir başına

kapalılık konusumuydu hatırlar gibiyim ama pek neydi ne olmuştu çıkaramadım
ben varmıydım mevzuda yoluştuk mu seninle yoksa:26:

kibar kibar pek bi saygılı yoluştuk
sınıfındaki çocukların anneleri kapalı 2-3 kişi biz açığız diye evde çıngar çıkmıştı
formaların kaldırılması konusu

Kızaaam!!!!!

Seyyah ''bazıları'' demediği halde yolmuşun onu sen

Kimbilir ona kaç tane ünlem fırlattın

birileri paraları çatır çatır yemiş
çıkı çıkı biriktirmeye gelmiş
nerelerdeydin guzuuum
dağlarda mı kaydın
yaylalarda da mı yuvarlandın
maldivlere mi gittin

x dinlenme tesislerindeki 3 numaralı wc de işimi görüyorum mu yazmış yoksa
deli bunlar yaa
aslında facebook bir nevi indikatör oldu artık kim nasıl hal alıyor çok güzel seyreyleyebiliyor insan

daha evime yeni adım attım teyzemdeydik yemek tv derken baya oturmuşuz

karanfil ben kokostar kurabiyenin üzerine beyaz çikolatayı benmari usulü erittim sıcak su hazırla bir cezveye içine de bardağı oturt onun içine de çikolataları kır sıcak suyun etkisiyle erir çikolatalar
mercimek köfteye gelince ben 2 su bardağı mercimeği 2 su bardağı suda haşlıyorum üzerine 1 sb ince bulgur atıyorum bir yandan da soğan ve salçayı az yağda kavuruyorum (bu göz kararı oluyor ama ben soğanı bol tutuyorum) taze nane maydanoz doğruyorum bir yandan da. Mercimeğin içine kavrulmuş soğanı koyuyorum karıştıyorum bol nar ekşisi ve limon sıkıyorum üzerine de doğradığım yeşillikleri koyup şekil veriyorum

papatya profiterole gelince:
1/2 paket margarini bir tencerede erit üzerine 1 su bardağı su ekle kaynasın üzerine 1 çimdik tuz 1 yemek kaşığı da şeker ekle 1 sb un ekle bunları hızlı hızlı karışıtır höşmerim pişirir gibi pişir ama dikkat et hamur çabuk yanar sürekli karıştır. bir kenara al soğumaya başlarken 3 yumurtayı tek tek yedirerek kır bu aşamada blendır kullanırsan işin rahat olabilir. sonra bu elde ettiğin hamuru kaşık yardımıyla minik minik dök (bunlar sonra şişiyor kocaman oluyor) 180 derecede 40 dakika pişir. dolgu kreması için 2.5 sb süt 3 yk un 5 yk şeker ve 1 paket vanilyadan oluşan karışımı pişir. bu hamurların içini bu dolgu kremasıyla doldur üzerine de dr oetker çikolata sosunu pişir dök.

şu saatte yaptıracaksın

VURUN KAHPEYE

Amerikalı kadın öldürüldü.

Deniyor ki...
Tek başına ne geziyordu?

*

Kadın dediğin...
Tek başına sokağa çıkmaz çünkü!

*

Hatırlayın...
Rus kızı, ahtapot gibi uzanan ellerden kurtulmak için Taksim’de otobüs durağının üstüne tırmanmıştı, ayakkabısı çıkmıştı, çorabını çekiştiriyorlardı aşağıdan, külotunu cep telefonuna kaydediyorlardı. Alman kız taksicilere, Litvanyalı kız eczaneye, Hırvat kız benim kameramana sığınmıştı, kazağı duruyordu ama, sutyeni yırtılmıştı, sutyeni... Bacaklarını açıp göstermek istedi, rtük var dedik, kollarını sıyırıp gösterdi, mosmordu. Salyalarını akıta akıta sırıtanlar, 50’şer lira filan ödeyip, çıktılar.

*

Aramıza döndüler.
Otobüse, vapura, tenhaya.

*

Tecavüz ederken suçüstü yakalanan adam, henüz tecavüz gerçekleşmediği için “yarım kaldı” indirimi aldı bu memlekette... Tecavüzünü kameraya kaydeden sapık “eski sevgilisiymiş” indirimi aldı. “Tecavüzde bağırmıyorsa, rıza göstermiş sayılır” indiriminden faydalanan var. Üvey kızına tecavüz edip, “kızın ruh sağlığı bozulmadı raporu”yla indirim alan var. Ormanda saldıran, döve döve çırılçıplak soyan, ancak, astım krizi geçirerek bayılıp yakalanınca, “orası ıssız bi yer, isteseydim yapabilirdim” indirimi alan var. Tecavüz edip, hamile bırakan, sonra da “zaten bakire değildi” indirimi alan var. Tanımadığı birine saati soran eşini delik deşik ederek öldürüp “cilve yaptı” indirimi alan var. Eşini katledip, “kot giyiyordu, piercing takıyordu, çantasında doğum kontrol hapı buldum” indirimi alan var. Kadın programında, “babam bana tecavüz etti” diyen kızını öldürüp, “babasını kamuoyunda mahcup etti” indirimi alan var. Mahkemeye takım elbiseyle geldi diye “iyi hal” indirimi alan seri tecavüzcü var.

*

Bakın, daha bu hafta...
Denetimli serbestlik yasası çıkarıp, bismillah, ilk kimleri bıraktılar?
Kadın dövenleri.

*

Hırt cumhuriyetidir.

*

Amerikalı kadının öldürülmesinden daha vahimi... Kadının öldürülmesine hiç kimsenin şaşmamasıdır!

evet yarının -bugünün konusunu açıyorum
eşiniz/sevgiliniz nasıl bir insan olsun istersiniz/isterdiniz
ya da şu anda memnun musunuz
yani dediğim dedik onun kuralları işleyen biri mi
kılıbık höt desen oturan biri mi-bu benim tercihim-
sabah yani akşama doğru geldiğimde herkes fikrini yazmış olsun
ayakkabımı alırım gelirim yoksa

harika bir yazı seyyahcım... kimin yazısı bilmiyorum ama böyle duyarlı olup bunu bizimle paylaştığın için sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…