- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
benim mutfak dandini makine boşaltılacak bulaşık pek yok ama çay içtik öylece bıraktım masaya geldim yayıldımbenim de yapmam lazım ama benim tırt bi film için oturma şansım yok
bulaşık yıkadım dinlencem belim koptu.
güya bulaşık makinası var ama elde yıkanacak da ne çok çıkıyor arkadaş. dolabı filan boşalttım.
evettt kızlar bende yok yok diyordum başıma geldi.
bi arkadaşım bi kaç gündür face de nerde olduğunu yazıp duruyor..
şimdi de hangi dinlenme tesisinde olduğunu yazmış
herkesin yapısı farklıdır Sahabeler içinde de Hz. Ömer hiddetiyle bilinirdi..
Ancak o bile müslüman olduktan sonra bu hiddetine rağmen şu olayı yaşamış bir insandır:
Adamın biri, Hz. Ömer'in kapısını çalar. Fakat içerden sesler gelmektedir. Seslerden, Hz. Ömerin eşinin, ona bağırıp çağırdığını duyar. Gerisin geriye döner.
O arada, kapının vurulduğunu duyan Hz. Ömer kapıyı açar. Hızla uzaklaşan adama niçin geldiğini sorar. Adam:
-Önemli değil ya Ömer! Birşey yok! diyerek kaçamak cevap verirse de Hz. Ömer ısrar eder:
-Geldiğine göre, der, muhakkak bir sorunun var!
Adam, ister istemez şöyle der:
-Ya Ömer! Sana benim hanımı şikâyete gelmiştim. Fakat baktımki, sizin eşiniz benimkinden daha beter! Sizi üzüyor, size karşı geliyor! Ve siz buna karşı susuyorsunuz! Bu durumda, kendimden utandım. Şikâyetten vazgeçtim!
Hz. Ömer, şu anlamlara gelecek şekilde bir cevapta bulunur:
-Kardeşim der, eşim evimin direği, evimin ve namusumun bekçisidir. Çocuklarımı yetiştiriyor, ev işlerini yapıyor, çamaşırlarımı yıkıyor, nefsimi teskin ediyor. Bütün bunlardan sonra o kadar da taşkınlığı olsun artık canım! Buna sabretmek lâzım. Herşeyi mesele etmemek, doğal karşılamak gerek.
Yoluştuğun bendim zuzu
Saçımı başımı yolduydun,hatırladınmı
SEYYAH uzak dur bacım bundan,ikimizide parçalar
kapalılık konusumuydu hatırlar gibiyim ama pek neydi ne olmuştu çıkaramadım
ben varmıydım mevzuda yoluştuk mu seninle yoksa:26:
Kızaaam!!!!!
Seyyah ''bazıları'' demediği halde yolmuşun onu sen
Kimbilir ona kaç tane ünlem fırlattın
evettt kızlar bende yok yok diyordum başıma geldi.
bi arkadaşım bi kaç gündür face de nerde olduğunu yazıp duruyor..
şimdi de hangi dinlenme tesisinde olduğunu yazmış
daha evime yeni adım attım teyzemdeydik yemek tv derken baya oturmuşuz
karanfil ben kokostar kurabiyenin üzerine beyaz çikolatayı benmari usulü erittim sıcak su hazırla bir cezveye içine de bardağı oturt onun içine de çikolataları kır sıcak suyun etkisiyle erir çikolatalar
mercimek köfteye gelince ben 2 su bardağı mercimeği 2 su bardağı suda haşlıyorum üzerine 1 sb ince bulgur atıyorum bir yandan da soğan ve salçayı az yağda kavuruyorum (bu göz kararı oluyor ama ben soğanı bol tutuyorum) taze nane maydanoz doğruyorum bir yandan da. Mercimeğin içine kavrulmuş soğanı koyuyorum karıştıyorum bol nar ekşisi ve limon sıkıyorum üzerine de doğradığım yeşillikleri koyup şekil veriyorum
papatya profiterole gelince:
1/2 paket margarini bir tencerede erit üzerine 1 su bardağı su ekle kaynasın üzerine 1 çimdik tuz 1 yemek kaşığı da şeker ekle 1 sb un ekle bunları hızlı hızlı karışıtır höşmerim pişirir gibi pişir ama dikkat et hamur çabuk yanar sürekli karıştır. bir kenara al soğumaya başlarken 3 yumurtayı tek tek yedirerek kır bu aşamada blendır kullanırsan işin rahat olabilir. sonra bu elde ettiğin hamuru kaşık yardımıyla minik minik dök (bunlar sonra şişiyor kocaman oluyor) 180 derecede 40 dakika pişir. dolgu kreması için 2.5 sb süt 3 yk un 5 yk şeker ve 1 paket vanilyadan oluşan karışımı pişir. bu hamurların içini bu dolgu kremasıyla doldur üzerine de dr oetker çikolata sosunu pişir dök.
kızma seyyah bu saatte oku ama yarın yap makul saatlerde de ye yoksa bu saatlerde yapılıp yenen şey hep kilo olarak sana geri dönerşu saatte yaptıracaksın
altın piyasası nolur acaba akadaşalar bu aralar biraz uykuda galiba...
gece nöbete mi kaldın seyyah tek başına napıyosun burda
uyur okur seyyah hadi iyi geceler git yat
sabah 1 de kalkıyosun sonrabende gideyim bari
VURUN KAHPEYE
Amerikalı kadın öldürüldü.
Deniyor ki...
Tek başına ne geziyordu?
*
Kadın dediğin...
Tek başına sokağa çıkmaz çünkü!
*
Hatırlayın...
Rus kızı, ahtapot gibi uzanan ellerden kurtulmak için Taksimde otobüs durağının üstüne tırmanmıştı, ayakkabısı çıkmıştı, çorabını çekiştiriyorlardı aşağıdan, külotunu cep telefonuna kaydediyorlardı. Alman kız taksicilere, Litvanyalı kız eczaneye, Hırvat kız benim kameramana sığınmıştı, kazağı duruyordu ama, sutyeni yırtılmıştı, sutyeni... Bacaklarını açıp göstermek istedi, rtük var dedik, kollarını sıyırıp gösterdi, mosmordu. Salyalarını akıta akıta sırıtanlar, 50şer lira filan ödeyip, çıktılar.
*
Aramıza döndüler.
Otobüse, vapura, tenhaya.
*
Tecavüz ederken suçüstü yakalanan adam, henüz tecavüz gerçekleşmediği için yarım kaldı indirimi aldı bu memlekette... Tecavüzünü kameraya kaydeden sapık eski sevgilisiymiş indirimi aldı. Tecavüzde bağırmıyorsa, rıza göstermiş sayılır indiriminden faydalanan var. Üvey kızına tecavüz edip, kızın ruh sağlığı bozulmadı raporuyla indirim alan var. Ormanda saldıran, döve döve çırılçıplak soyan, ancak, astım krizi geçirerek bayılıp yakalanınca, orası ıssız bi yer, isteseydim yapabilirdim indirimi alan var. Tecavüz edip, hamile bırakan, sonra da zaten bakire değildi indirimi alan var. Tanımadığı birine saati soran eşini delik deşik ederek öldürüp cilve yaptı indirimi alan var. Eşini katledip, kot giyiyordu, piercing takıyordu, çantasında doğum kontrol hapı buldum indirimi alan var. Kadın programında, babam bana tecavüz etti diyen kızını öldürüp, babasını kamuoyunda mahcup etti indirimi alan var. Mahkemeye takım elbiseyle geldi diye iyi hal indirimi alan seri tecavüzcü var.
*
Bakın, daha bu hafta...
Denetimli serbestlik yasası çıkarıp, bismillah, ilk kimleri bıraktılar?
Kadın dövenleri.
*
Hırt cumhuriyetidir.
*
Amerikalı kadının öldürülmesinden daha vahimi... Kadının öldürülmesine hiç kimsenin şaşmamasıdır!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?