Kirli Çıkılar )))

evacım normalde mayalı hamurdan yapılan şeyler 30-40 dk arası pişer
içine kürdan batırırsın içi hamur değilse pişmiştir

çok sağol farmasicim
ben hiç mayalı hamurla poğaça yapmadım
fırını kaç derece yapayım canım
amanıın
eva dökül dökül

175-180 derece idealdir piştiğini kokusundan ve renginden anlarsın yada aç fırını poğaçaların altını kontrol et kızardıysa tamamdır

evacım kusura bakma canım sağolsun sirkenciğim imdada yetişmiş

ben telefon ile konuşurken piyasaları takip ederken bugünün karını cebe indirirken

allah bereket versin farmasi. hem kuzuları hem de cebi doyurdun becerikli kadınsın vesselam

amin ablacım amin
Allah razı olsun
ablacım hepsine de ifrat ve tefrit noktasında olmadan yetişmeye çalışıyorum işte gücümün yettiğince
ama kuzucuklar her zaman önce gelir

eva kolay gelsin canım, sende de potansiyel varmış bak, maşşallah sana bi de aklıma gelmişken, şu robotunun parçalarını tam yerleştirmemiş olabilir misin acaba:26: bir defasında bana da öyle oldu, bozuldu sandım ama haznesini tam yerleştirememişim meğerse, çalışınca yeni bulmuş gibi sevinmiştim

Son düzenleme:
aslında ne zman kullancana bağlı değişir bu soru bence:)) kısa zman için kullancaksan mesela 4-5 ay içinde hiç altın riskine girme kalsın para olark ama ben birikim yapcam yeri yok öylece biriksin diosan altın uzun vadede hep kazandırır yatır altına dokunma unut gitsin o parayı hiç bi işlem yapmasan bile üstünde 2 yıl sonra değer kazanmış olcak:))))
sorunun cevabı zmana göre değişir uzun zmansa altından korkma....

bnede gidimde bari mantıcıklarımı yapim çok seviorum bu sosyete mantısını çok pratik kolay ve lezzetli tavsiye ederim

ayrıca farmasicim bizde çok haşhaş kullanırız ama bizimki siyahtır genelde hiç sarı haşhaş hatırlamam
hatta ben bizim orda en çok haşhaş üretildiğini snaıodum senin peksimetin farklı bi türevini bizde yapıoruz bi arada ben yapim adıda amasya çöreği:)))
ben peksimeti hep tatlı bişey zannederidm meğerse tuzlu bildiğimiz haşhaşlı çörekmiş:))))))))

canım amasya çöreğini de bilirim o da burgu burgu yapılıyor değil mi ?

ve peksimetlerim pişti

badecim ailemin saadetini borçlu olduğum yiyeceklerden biri haşhaşlı peksimetler

Eki Görüntüle 626855

şimdi bütün aile mutlu mesut geziyosunuzdur evin içinde
biraz dinlendim şimdi sıra tatlıda
kalburabastı yapmaya marş marş farmasi

farmasi benim komşu teyze seni görse dünya aleme yayın yapardı
ben her hafta başı kek poğaça filan yaparım eşim sabah kahvaltıda yesin diye
bunu duyunca''pii ne biçim kadınsın sen erinin evini yıkacaksın,pasta börek anca misafir gelince pişer müsrif olma''demişti

Son düzenleme:
canım amasya çöreğini de bilirim o da burgu burgu yapılıyor değil mi ?

evet :)))) 4 kez katlıosun açıosun katlıosun açıosun sonna dinlendiriosun sonna burgu burgu tepsiye diziosun sizin peksimetin
daha büklümlü ve siyah hali çünkü biz hep siyah haşhaş kullanıoruz:)))))
o daha iyi kafa yapıo benden sölemesi bak:)))))

bizde de bugün şehriye çorbası
tavuk köftesi
patates püresi
zeytinyağlı pırasa
makarna var ben tatlı yapamam heralde uzun bir süre

evet hamd olsun Allah nazarlardan esirgesin mutlu mesut zombi gibi evin içinde geziyoruz

senin komşu teyze acaba şunu da biliyor muyki yenen ve dağıtılan yere Allah bereketiyle daha çok verir

bu dünyada çalışıp kazanmaya çalışıyoruz hiç yemiyelim mi

yiyelim yedirelim açılalım mutlu olalım huzurla dolalım AMİNNNNNNNNN

Son düzenleme:
kızlar fırın makarnayı hiç hazır kremalı mantar çorbasıyla yapan var mı ben bir yerde yedim, çok güzel olmuştu. soramadım da ne olduğunu düşündük kızımla, galiba hazır çorbaydı dedik. denedik biz de, evdekiler de çok beğendi. ben aslında hiç hazır çorba kullanmam. ama bunun için bulunduruyorum bir iki tane

Siyah haşhaşı hamuri işlerinin görünümünü kara düşürüyor diye tercih etmeyiz canım
sarı daha akça pakça yapıyor :)))

abla ben fırın makarnayı
haşlanmış makarnaya azıcık süt maydanoz baharatlar kaşar ve beyaz peynir maggie bulyon domates biber doğrayıp yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…