bizde de bugün şehriye çorbası
tavuk köftesi
patates püresi
zeytinyağlı pırasa
makarna varben tatlı yapamam heralde uzun bir süre
amin gelde onlara anlat işte
evet hamd olsun Allah nazarlardan esirgesinmutlu mesut zombi gibi evin içinde geziyoruz
senin komşu teyze acaba şunu da biliyor muyki yenen ve dağıtılan yere Allah bereketiyle daha çok verir
bu dünyada çalışıp kazanmaya çalışıyoruz hiç yemiyelim mi
yiyelim yedirelim açılalım mutlu olalım huzurla dolalım AMİNNNNNNNNN
amin gelde onlara anlat işte
tereyağı ve eti altın olarak görüyolar
ha durumları kötümü 3 evi var ..demek böyle yapıp ev alıyolar:26:
çocukları var mı onların ?
kızlar fırın makarnayı hiç hazır kremalı mantar çorbasıyla yapan var mıben bir yerde yedim, çok güzel olmuştu. soramadım da ne olduğunu düşündük kızımla, galiba hazır çorbaydı dedik. denedik biz de, evdekiler de çok beğendi. ben aslında hiç hazır çorba kullanmam. ama bunun için bulunduruyorum bir iki tane
iki oğlu var biri evli biri bekar...
ben merak ettim anlatır mısın
zira eşim tam bir makarna canavarı :)))
bir paket fırın makarnaya iki paket kremalı mantar çorbası kullanıyorum. istenirse yarı yarıya da yapılabilir. bir paket çorba normalde 5 bardakla yapılır. bunda ikibuçuk bardak su ile pişiriliyor. ama bardak ölçüsüne göre aşırı koyu olursa biraz açılabilir suyla. bu arada su yerine süt de kullanılabilir. ben yumurta eklemedim ama o da eklenebilir çorbaya. haşlanmış makarna ve çorba karıştırılıp üzerine kaşar rendesiyle fırınlanır.
farmasi senin verdiğin linkte çorbayı kendisi yapmış. hazır çorba kullanmak istemeyenler için daha güzel
cahilliğime verin lütfen yeni ev hanımı oluyorum ya :))
fırın makarna ayrı mı oluyor??
abla ben fırın makarnayı
haşlanmış makarnaya azıcık süt maydanoz baharatlar kaşar ve beyaz peynir maggie bulyon domates biber doğrayıp yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?