Kirli Çıkılar )))

canım ben kredi çekmek diorum fakat onun faizi uygun diil
başka türlü ben büyük miktarda para biriktiremem hani bide hemen olsun diosan alıp ödemek daha mantıklı bizim arabamızda ikinci el 12 binimiz vardı
10 de krei çektik borcunun 8 ayı bitti son 4 ay kaldı ödeniyo bitiyo gidio:))

ama öncelikle senin para akışını nereye aktardıpını bulman lazım
kıyafetmi , dışarda yemek mi? vs.. sonra buna kota koymak......
aylık kazancını nasıl bölüştüosun mesela
yüzde 15 i kira
yüzde 30 u kredi kartı vs...

herkese merhaba,güzel bir haftasonu diliyorum
selincim senin bikaç defadır BES'in olduğunu yazdığını görüyorum
ben de üye olsam mı diyorum senin ki hakkında biraz bilgi verebilir misin canım
tabi selin hariç herkesin bilgi ve tecrübelerine açığım
eşim bugün sana BES yapalım dedi durduk yere ben de şaşırdım ve araştırmaya koyuldum hemen

resimci olsan çökecektim tepene
gerçi benim kız piyano da çalmak istiyor

cincon eliiiiiiiiiiiiiif
iyi güzel hoş elbisen de
neden acabası beni kaale almıyorsun
öğretmenler didiik
sabahçılar didik
resimlerimize bakın didiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

bes artı hayat diyorum
uçaktan köpekbalıklarına atarsın ousu
sen sağ ben selamet

Son düzenleme:

canım, söyleyebilceklerim söylenmişti zaten. resime karşı yeteneği olduğu çok açık. resim dersine resim öğretmeni mi sınıf öğretmeni mi giriyor? resim öğretmeni giriyorsa bu konuyu onunla da konuş, fikrini al ve özel ders aldır derim ben. özel ders dediğim fazla bi para değil 20-30 tl bişey, yanına başka çocuklar bulursa da iyi olur. ya da öğretmenle birlikte başka sınıflarda derse de girebilir.

hocam hoşgeldin
araba demek masraf demek şu son iki aydır araba için yaptığımız masrafları yazıyorum

460 lira 15 bin bakımı (daha indirimli oldu tek çekim olduğundan yoksa 540 liraydı)
890 lira kasko (ihtiyari mali mesuliyeti yüksek tutturduk bunu öneriyorlardı)
840 lira kış lastiği
260 lira radara girme cezası (dümdüz ve uyarı olmayan ş dışı sayılabilecek bir yolda 50 ile gitmek gerekiyormuş keklik gibi yakalandık)
260 lira MTV

daha bunların içinde yakıt yok

yapabliyorsan biriktir kredi işine en az şekilde ve kısa vadede olacak şekilde gir.

bes artı hayat diyorum
uçaktan köpekbalıklarına atarsın ousu
sen sağ ben selamet
hayat sigortası kişi öldüğünde başkalarına verilen prim olmuyor mu? onunla ilgili çok hayal kırıklığı yazıları okumuştum verdikleri primler çok çok az olmuş.

evaa eğer çalıştığın kurumun anlaşması oln bir BES varsa ona girmen daha mantıklı yoksa kesintisi daha fazla olabiliyor (misal benimki kurum içinde havuz oluşturulduğu için % 1 lik dilimde ama dışardan başkası olsaydı % 2 lik kesinti diliminde olacaktı)

belki ben daha çok duyup egomu tatmin etmek istiyorum
allah allah

kendi sınıf öğretmeni değil ama resimden daha çok anlayan başka bir sınıf öğretmeni giriyor
zaten kadınla konuştuk o da aynı fikirde
ama işte kursa ölesine gitsin istemiyorum

hele bundan önceki sınıf öğretmeni aynı şu yeşil ağaç kırmızı ağaç hikayesindeki gibi ama gerçek hayatı algılaması lazım diye resmine bile karışıyordu
şimdi çıkıp da sılaya kübist çiz empresyonist çiz kızım derslerde kursta cinayet çıkar

gızlaaar, kardeşimin düğününde giyerim diye aldığım elbise bugün elime geçmiş bulunmakta çocuk gibi sevindim bea
çooooook güzel bayıldım bayıldım:)))

Eki Görüntüle 628463

canım benim eşimin besi vardı 2 yıldır bu 3. yılına girdi
dediki gel sanada yapalım bes..... bende madem onun var benimde olsun dedim neyim eksik ondan
bes hakıında şunu biliorum ocak ayında yeni bi düzenleme geldi bese
atıorum garnatide bes açtırdınmı başka bankaya 3 yılın dolmadan taşıyamıosun......orda 3 yılını dolurması lazım
sonna mesela 2 yıl ödedin sıkıştın dondurabiliosun
minimum 100 tl ile başlanıo 10 yıl boyunca paranı bankadan çekmezsen şayet 10. yılın sonunda paranı katlanmış bi şekilde alabiliosun senin paranı repoda altında sen nerde istersen orda değerlendiriolar mesela benimki karma şekilde şekilde değerlenio.... zaten devlet %25 üstüne koyyo artık haberin vardır mesela 100 tl yatırıosun ama hesabında 125 tl oluyo
ve bazı özel hastanelerden indirimli yaralanıosun bankan hangi hastaneyle anlaşmışsa....

ama seçicen bankayı çok iyi seç biz eşimle dedikki besler kredi kartından kesilmesin direk maaş hesabından kesilsin maaşımızı eksik farzedelim o yüzden eşimin garantide olan besini vakıf banka taşıdık bunlar aralık ayında oldu 2012 de sonna ocakda banka 3. yılın sonunda değişir diye bi kanun çıkmış
ayrıca bes hesabıda hemen taşınmıomuş 2 ay sonra diğer bankaya geçiomuş anlaşmaları öyleymiş
noldu?
eşimin hem garantide hem vakıfbankta bes hesabı açılmış oldu:)))) dedikki eşimin 2. hesabını kapatmayalım oda bebişin oldun:)maaşımıza yeni gelen zmaları hiç saymadık onları bese yatırdık:)))))
biz her ay 400 lira bes ödüoruz toplam 3 bes hesabına devlette 100 lira koyyo aylık 500 lira birikimimiz oluyo:))

seyyah piyano benim de istediğim şeyler arasında ilerde geniş bir eve geçince mutlaka bir duvar piyanosu alacağım çocuğum için.

elbisende çok güzel bu arada güle güle giy ama neden o kadan zayıfsın
uyuz oldum işte

ya o konu da bir muallakta
bu sistem daha yeni türkiyede
prim alan oldu mu ki
ya da kaç kişi aldı
ilk zamanlardaki gibi değildir şimdi sürekli yönlendirme var çünkü bu sektöre gelişme de var
garanti bana 4 yıl önce kapıdan çık araba çarparsa 50 bin demişti
ha ne kadar doğru bilemem

seyyahcım sılanın başka derslere ilgisi yok diosun ya belki o çocuk bile yetenkelerinin farkında diildir
ne yapılır bilemicem bu yetenek nasıl ortaya çıkarılır ama ben sılanın matematiğe karşı yada fiziğe karşı ilgisinin olabilceni düşünüorum

seyyahım cinayet belgesellerinden mi esinlendin

neler var inanamazsın
hele bu sigorta yüzünden eşini öz çocuklarını öldürenler tonla
200 hayat kadınını öldürüp çiftliğinde yaptığı partilerde arkadaşlarına yediren kanadalıdan bahsetmicem
aramızda hamişler var nolur nolmaz

sirkeci senin bes'in var mı

inan anlamıyorum ki
çok kitap okuyor türkçesi konuşması ifadesi cümleleri çok güzel
noktalama işretleri yok not 3
hayat bilgisini çok seviyor hayata dair bir çok şey de biliyor not 2
matematik zaten hak getire
çocuk resimden bile 4 alıyordu
sistem çocuğu değil çünkü
ee ama bu sınavlarda her şey sorulacak
nasıl olcak allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…