- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
hoşbulduk :) ben müzik öğretmeniyim ocaktan itibaran full ekders alıcam ama onuda har vurup harman savurmaktan korktuğum için burayı takip etmek çok faydalı olacak benım için
inşallah seneye yazın bir arabam olur
sizce kredi ödemek mi daha mantıklı para biriktirip mi almak daha iyi? 2.el den bahsediyorum bu arada.
hoşbulduk :) ben müzik öğretmeniyim ocaktan itibaran full ekders alıcam ama onuda har vurup harman savurmaktan korktuğum için burayı takip etmek çok faydalı olacak benım için
sizce kredi ödemek mi daha mantıklı para biriktirip mi almak daha iyi? 2.el den bahsediyorum bu arada.
herkese merhaba,güzel bir haftasonu diliyorum
selincim senin bikaç defadır BES'in olduğunu yazdığını görüyorum
ben de üye olsam mı diyorum senin ki hakkında biraz bilgi verebilir misin canım
tabi selin hariç herkesin bilgi ve tecrübelerine açığım
eşim bugün sana BES yapalım dedi durduk yere ben de şaşırdım ve araştırmaya koyuldum hemen
resimci olsan çökecektim tepene
gerçi benim kız piyano da çalmak istiyor
cincon eliiiiiiiiiiiiiif
iyi güzel hoş elbisen de
neden acabası beni kaale almıyorsun
öğretmenler didiik
sabahçılar didik
resimlerimize bakın didiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
hocam hoşgeldinhoşbulduk :) ben müzik öğretmeniyim ocaktan itibaran full ekders alıcam ama onuda har vurup harman savurmaktan korktuğum için burayı takip etmek çok faydalı olacak benım için
hayat sigortası kişi öldüğünde başkalarına verilen prim olmuyor mu? onunla ilgili çok hayal kırıklığı yazıları okumuştum verdikleri primler çok çok az olmuş.bes artı hayat diyorum
uçaktan köpekbalıklarına atarsın ousu
sen sağ ben selamet
canım, söyleyebilceklerim söylenmişti zaten. resime karşı yeteneği olduğu çok açık. resim dersine resim öğretmeni mi sınıf öğretmeni mi giriyor? resim öğretmeni giriyorsa bu konuyu onunla da konuş, fikrini al ve özel ders aldır derim ben. özel ders dediğim fazla bi para değil 20-30 tl bişey, yanına başka çocuklar bulursa da iyi olur. ya da öğretmenle birlikte başka sınıflarda derse de girebilir.
gızlaaar, kardeşimin düğününde giyerim diye aldığım elbise bugün elime geçmiş bulunmaktaçocuk gibi sevindim bea
çooooook güzel bayıldım bayıldım:)))
Eki Görüntüle 628463
herkese merhaba,güzel bir haftasonu diliyorum
selincim senin bikaç defadır BES'in olduğunu yazdığını görüyorum
ben de üye olsam mı diyorum senin ki hakkında biraz bilgi verebilir misin canım
tabi selin hariç herkesin bilgi ve tecrübelerine açığım
eşim bugün sana BES yapalım dedi durduk yere ben de şaşırdım ve araştırmaya koyuldum hemen
canım, söyleyebilceklerim söylenmişti zaten. resime karşı yeteneği olduğu çok açık. resim dersine resim öğretmeni mi sınıf öğretmeni mi giriyor? resim öğretmeni giriyorsa bu konuyu onunla da konuş, fikrini al ve özel ders aldır derim ben. özel ders dediğim fazla bi para değil 20-30 tl bişey, yanına başka çocuklar bulursa da iyi olur. ya da öğretmenle birlikte başka sınıflarda derse de girebilir.
hayat sigortası kişi öldüğünde başkalarına verilen prim olmuyor mu? onunla ilgili çok hayal kırıklığı yazıları okumuştum verdikleri primler çok çok az olmuş.
evaa eğer çalıştığın kurumun anlaşması oln bir BES varsa ona girmen daha mantıklı yoksa kesintisi daha fazla olabiliyor (misal benimki kurum içinde havuz oluşturulduğu için % 1 lik dilimde ama dışardan başkası olsaydı % 2 lik kesinti diliminde olacaktı)
seyyah piyano benim de istediğim şeyler arasında ilerde geniş bir eve geçince mutlaka bir duvar piyanosu alacağım çocuğum için.
bes artı hayat diyorum
uçaktan köpekbalıklarına atarsın ousu
sen sağ ben selamet
seyyahım cinayet belgesellerinden mi esinlendin
hayat sigortası kişi öldüğünde başkalarına verilen prim olmuyor mu? onunla ilgili çok hayal kırıklığı yazıları okumuştum verdikleri primler çok çok az olmuş.
evaa eğer çalıştığın kurumun anlaşması oln bir BES varsa ona girmen daha mantıklı yoksa kesintisi daha fazla olabiliyor (misal benimki kurum içinde havuz oluşturulduğu için % 1 lik dilimde ama dışardan başkası olsaydı % 2 lik kesinti diliminde olacaktı)
elbette ne demek ne demeksana anne diyebilir miyim
seyyahcım sılanın başka derslere ilgisi yok diosun ya belki o çocuk bile yetenkelerinin farkında diildir
ne yapılır bilemicem bu yetenek nasıl ortaya çıkarılır ama ben sılanın matematiğe karşı yada fiziğe karşı ilgisinin olabilceni düşünüorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?