Kirli Çıkılar )))

allah razı olsun hayırlı geceler

papatya ben sana mesaj yazarken gitmişsin neyse nasipse yarın okursun artık

anlamadım ous meselesini.eşlerle ilgili bir durum mu? :44:
selin bn lisans tamamlamada işletmeyi düşünüyorum.geçen sene hep bişeyler eksikti kayıt olamadım.bi de işitme engelliyim.sanırım harç ödenmiyor engellilerde, rapor gerektiriyordu.zamanım da yoktu kaldı.bu sene bn de başvuracam bi aksilik çıkmazsa

ben geldiiii akşam yaptığım böreklerden annemlere de götüreyim hem yesinler hem de evde az kalsın dağıtayım diye aniden evden çıktık orda da amcam ve halam da varmış herkese nasip oldu benim börekten
sirkencim açtığın zayıflama topiğinin linkini buraya koy da faydalanmak isteyenler gelsinler canımcım
yok kız ben kim zayıflama topağı açmak kim anca börek çörek topağı açabilirim yaptığım şeyler diye

selincim ben de olsam işletme yazardım galiba
yahu sen niye hemşireliğe devam etmiyorsun o kadar geçiş yapmışsın 1 sene de okumuşsun

ah sunny abla ah neler görmüş geçirmişsin
ben senin çok zeki ve kültürlü biri olduğunu yazılarınla ilk karşılaştığımda anlamıştım
zekan ve yeteneğin harcanmış bazı aksiliklerle karşılaşmasan çok büyük başarılar elde edebilirdin birçok alanda
ama şu da var ki maşallah mutlu bir evliliğin,pırıl pırıl 3 tane evladın var
bu da herkese nasip olmaz. belki ne alak diyeceksiniz ama niyeyse olayın bu yönü geldi benim de aklıma

eva ben tam anlayamadım
risperdal ne işe yarar
yani halk dilinde uyutur sakinleştirir gibi
yan etkisi var mı

evacığım
sana izlediğim belgesellerden birindeki hapisteki katilin sözlerinden bir kuble hedaye etmek istiyorum...beni bugün bırakırsanız yarın oturma odanızda olurum,ölümün tadını ağzımda hissediyorum

iyi geceler seyyah gitmediysen bi kac sey sorabilirmiyim? kpssden kac aldin bide 2. atamadan umutlumusun?

ağzının tadı kaçmış onun, bi şekerli çay içsin iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…