Kirli Çıkılar )))

amfetaminler coşturur ya biraz o coşkuyu baskılmak istemiş olabilir dr
ben de sana verildi sanmıştım

ver coşkuyu ver coşkuyu

seri katillerin hayatını okuyorum yahu
arka fonda cinayet belgeseli eşliğinde
ne var ki
ne kadan da doal bi durum

him yok ben arkeolog deilm ama olabillrdim epey ilgim war. kamu yonetimi mezuniyum bende sen oyle atamadan felan bahsedince bende beklemede oldugum icin ilgimi cekiyo.

him yok ben arkeolog deilm ama olabillrdim epey ilgim war. kamu yonetimi mezuniyum bende sen oyle atamadan felan bahsedince bende beklemede oldugum icin ilgimi cekiyo.

bi arkadaş girmişti o da özlemli bişi gibiydi de sen sandım bi an
senin puan kaç

hani su sessiz takipcilerden olansa hatirladigin benim 86 benimde ama iste sadece ankara istiyorum ondan bekliom bakalim

hani su sessiz takipcilerden olansa hatirladigin benim 86 benimde ama iste sadece ankara istiyorum ondan bekliom bakalim

yok o arkeologtu ama o arkeolog sen miydin onu çıkaramamıştım
lisans mı 86 çok iyiymiş

evet lisans ama o puani alana kadar neler cektim ben mezun olaloda bu sene 6 yil bitmis olacak o Yillar arasinda evlendim cocuk yaptim ve bukadar zaman sonra ders calistim kizimda kucuk daha cok zor oldu yani sen dahq iyi bilirsin l...

evet lisans ama o puani alana kadar neler cektim ben mezun olaloda bu sene 6 yil bitmis olacak o Yillar arasinda evlendim cocuk yaptim ve bukadar zaman sonra ders calistim kizimda kucuk daha cok zor oldu yani sen dahq iyi bilirsin l...

bilmem mi ya
hayırlısı olsun inşallah
en azından çalışıyosun demi bende iş de yok

yok calismiyorum canim evdeyim kzim 2.5 yasinda zaten atanirsam ayrilcaz bari atanana kadar beraber takilalim dedim hayirlisi olsun bakalim. dersaneye gittim iste sinav icin bana tarihi sevdiren arkadsimda arkeologdu allah razi olsun ondan yani sizlerdeki nasil bir bilgi sasiyorum dogrusu. bu devlet cok sey kaybediyor cokkk.

iyi geceler seyyahcim beni dinledigin icin tesekkurler.... umarim hakkimizda hayirlisi olur....

kültürel maddi çok şey hem de
ama anlayana canım

cinconum nörüyon sen niye yatmıyon ya
ben seriyi hala bitiremedim

günaydın kızlar
bugün memleketten döndük
evimi çooooooooooooooook özllemişim
sizleri de tabi ki
şimdi oturup yazdıklarınızın hepsii okuycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…