ben lahana sarmasını yerken üzerine nar ekşisi döküyorum, süper oluyor
hani bazen yemeklerin üzerindeki yogurdun üstüne nane, salça falan yaktırılır ya, ona da nar ekşisi ekliyorum. güzel oluyor.
bugun evden cıkardıklarım: eski mini fırınım, bir bıçak, 2 vakumlu hurç, bir bez çanta,
ohh evden eşya gittikçe rahatlıyorum.
hey allahım ya herşeyi de biliyor
suyunu da kavanoza koy ters çevir
hidayete erdik sonunda
bence topikcek delirdik
havucu ne zman koydum inan bilmiorum:)) öylece oymuşum zannımca deneme aamçlı koydum ama biraz abartmışım yada çokmu almıştımda koymuştum hatırlamıorumki....kabağa hiç bişey olmamış canım çok güzeldi:)) daha bugün yedim:))) patateside sebze çorbası yapcam diye koymuştum içine ne bilim:))) ilk tecrübelerimdi işte... ben kabağı rendeliorum tavada soteleyip buluğa atıorum kışında çıkarıp tavada şöyle bi soteleyip içine dereotu katıorum üstünede mayonezle yogurt çırpıp koyyorum tadı enfes oluyoselin havuc her daim bulundugu ve ucuz oldugu için konması gerekli olan bir şey değil tabiki. ama havuçları rondodan geçirip yogurtlu havuç salatası yada havuclu mücver yapabilirsin çayın yanına ya da havuclu kek, hiç olmadı mercimek corbasına at, bitir
kabak olayını sorayım. kabak bozulmadı mı? patates koymak da mantıklı değil, kışın patatesler daha taze ve ucuz oluyor. yazın yeni mahsül gelinceye dogru pahalılaşıyor. kabak mantıklı geldi, içine bezelye, havuç, patates attık mı türlü yapabiliriz.
:)))) evvet ben domatesi rendeliorum içine bir limon sıkıorum sonna içine zeytinyağ koyyorum yaprak pişerken tam yarısındayken bu karşımı iyce karıştırıp üstüne döküorum tadına doyum olmuyo nar ekşisi denemedim hiç denicem arkadaşım:)))nane yakmaktansa kekik ekle o da değişik aroma verir saplarını bile minik minik yapıp koyabilirsin.
bu arada çok alakasız ama bildiğim bir şeyi daha paylaşmak istiyorum (selin kesin biliyordur) yaprak sarmasını pişirirken üzerine rendelenmiş domastes ve nar ekşisi ekleyin bööööle bir lezzet olamaz.
mor lahanalı pilav ağzı burkmaz mı? Hani krem şantinin şeftali ya da vişne suyuyla renklendirildiğini biliyordum da pilavı ilk senden duydum.
salatalığın asıl vitamini suyunda değil mi
süzersek nasıl olcak
bu kayıp şehiri izleyen varmı
ordaki travseti benden daha kadınsı ya nasıl yapıyolar tövbe
işveye cilveye bak
işveye cilveye bak
işveye cilveye bak
nazar değmesin o zaman maşallahAllah nazarımı değdirmesin bugun 22.00 de uyudu canavar, inşaallah bu işi hallederiz. 3 ten beri uyumadı. 1 hafta daha 22.00 de uyusa, sonra 21.30a çekmeyi düşünüyorum saati.
ben şimdi biraz okuyum, üflmeyim. roman yani. sizin yüzünüzden okuyamıyorum
işvesini cilvesini bilmem ama onlardaki bacak bende olsa varya
ousum bana papaya tatlısı bile yapar gider taaaaa en tropikal yerden bulur getirir öyle ayva tatlısı falan peh......:)))
o diziyi izlemedim ama, tanıdığım o şekil insanlar vardıonların sohbeti çok güzel olur. bir de onların cilvesini benim diyen kadın yapamaz
aman abla sohbetmi ben caddede görünce kaçıyorum manyaklar ne yapacakları belli olmuyo
abla tanıdıkların sonradan toprak yola mı saptılar nerden tanıyosun
canım yolda görsem ben de korkarım onlardan. hatta iki tanesinin benim kızları kovalamışlığı vardır taksimdeama yıllar önce bir ortamda biriyle tanıştım. ama o dönmemişti daha. nasıl hoşsohbet, nasıl tatlıdilli anlatamam. hayatımda sohbetinden en çok hoşlandığım insanlardan biriydi. çok da iyi bir insandı özünde. daha sonra eşimle bulunduğumuz ortamlarda da birkaçıyla tanışıklığım oldu. sanırım onların bu korktuğumuz yönleri onların kendini savunma şekli
canım yolda görsem ben de korkarım onlardan. hatta iki tanesinin benim kızları kovalamışlığı vardır taksimdeama yıllar önce bir ortamda biriyle tanıştım. ama o dönmemişti daha. nasıl hoşsohbet, nasıl tatlıdilli anlatamam. hayatımda sohbetinden en çok hoşlandığım insanlardan biriydi. çok da iyi bir insandı özünde. daha sonra eşimle bulunduğumuz ortamlarda da birkaçıyla tanışıklığım oldu. sanırım onların bu korktuğumuz yönleri onların kendini savunma şekli
benim de arkadaşımı kovalamışlar
vallahi ne bileyim uzaylı görmüş gibi taş atıp kaçasım geliyo:26:
sohbet filan etmem ben yani hoş görmediğim bir hayatları var
istedikleri kadar iyi olsunlar ama benden uzak olsunlar
sen iyi cesaret etmişsin bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?