geçen gün nöbetimde bi travestiyi darp etmişlerdi otobanın kenarına atıvermişler
öyle kötü bi haldeydi ki başına demir sopa ile vurmuşlar yüzü kandan gözükmüyordu
kolunu kırmışlar 4 yerden çok üzüldüm haline daha 19 yaşındaydı bir de
ne olursa olsun kimse böyle bir şiddeti haketmez
bi de beni görsen
işvesini cilvesini bilmem ama onlardaki bacak bende olsa varya
ousum bana papaya tatlısı bile yapar gider taaaaa en tropikal yerden bulur getirir öyle ayva tatlısı falan peh......:)))
o diziyi izlemedim ama, tanıdığım o şekil insanlar vardıonların sohbeti çok güzel olur. bir de onların cilvesini benim diyen kadın yapamaz
bildiğin odun
bende aynen öyleyim
bıyıklarım olsa ousun asker arkadaşı sanarlardı beni
seyyah ben o diziyi 2 hafta önce teyzemlerde izledim(onlar izliyorlarmış mecbur izledik) konusu bir garip geldi sanki dizideki bütün erkekler gökçe bahadıra aşıktı. Bir de bir kız vardı hamile ama eşinden saklıyordu eşi de onu habire iteleyip duruyordu. Teyzemin anlattığına göre kız mıymıntının teki. Bana çok saçma gelmişti; sarmadı yani.
bu arada şu anda south park açık; küfürlerden birini çektir git diye tercüme etmişler çook yaratıcı.
kızlar bunlar evimden çektiğim resimler:)) birincisi gece vakti, ikincisi güneş doğarken:))
iki hafta yeterli
kayıp şehirden bahsetmiyor muydunuz?o dizi ne
hangi kız
kim itikliyor
south park akıllara zarar yahu
csı dizilerinde yaş sınırı 7 onda 18
çektir git de ayrı bi güzelmiş
sünepe bir kız vardı kocası buna habire afra tafra yapıyordu kız kocacım kocacım modundaydı. Ailesi çok varlıklıymış. Ben zaten yarım saat filan baktım taş çatlasa ama uğur polat gökçe bahadıra saplantılıymış ki zaten müştemilat gibi bir yere kapatmıştı.trink
jeton düştü
arada bakıyorum ama o dizide hamile kim sirkeci ben öle birini bilmiyom
kayıp şehirden bahsetmiyor muydunuz?
bir de fırıldak ailesi vardı starda az önce family guy ın türk hali gibi. Güzel başladı izlenebilir.
trink
jeton düştü
arada bakıyorum ama o dizide hamile kim sirkeci ben öle birini bilmiyom
selin Allah iyiliğini versin ousnun donu meşhur oldu
burda ütü orda çeyiz
sünepe bir kız vardı kocası buna habire afra tafra yapıyordu kız kocacım kocacım modundaydı. Ailesi çok varlıklıymış. Ben zaten yarım saat filan baktım taş çatlasa ama uğur polat gökçe bahadıra saplantılıymış ki zaten müştemilat gibi bir yere kapatmıştı.
Eğer fırsatın varsa cnbc e de conan başladı izle mutlaka sağlam espriler oluyor.
kızzzzzzz bende bdv ye takılıorum iyi gelio arada ama konu hep oraya ben napim aklım nerdeyse fikrimde mi orda nedir:)))
ay bu hamielliğin 5. ayı böle oldum normalde gayet uslu biriydim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?