Kirli Çıkılar )))

bdv de natlusu tek geçerim her mesajını okumak bana iyi geliyor.

bu arada elmayra pasif görünüyor. Ceza mı yedi yoksa kendi mi kapattı ki?

hiç haber vermiyorsun ama

bdv de eşi ve eşinin ailesi bölümünde bi hatun var düğün arifesi aliışverişinde adam beyin yıkama operasyonu geçirmiş
konu sahibide üzülmüş ona yorum yaptım ama konu nerden geldiyse benim osun donuna geldi:) ben getirdim
badecimde onu okumuş olay bu:)))))

bdv de natlusu tek geçerim her mesajını okumak bana iyi geliyor.

bu arada elmayra pasif görünüyor. Ceza mı yedi yoksa kendi mi kapattı ki?
olur mu ya
muklakuklam var benim
büyük aşkım
senfatı bile satarım o derece
ya kesin erkek
ya da ıqsu 675674657647456 falan

hemen el atayım

çok hoş yazmışsın ama
aynı olayı yaşamanızda konu sahibi için önemli
ben üzülmüştüm kıza ..seni okuyunca biraz rahatlar belki

sunny abla evinin mevkisi çooooooook güzelmiş sabah orda uyancan özellikle yazın saat 5 de kahveni içerken güneşin doğusunu izlicen arada bi tekmik atarakda ousu uyandırcan gelsene diye:))) yani ben olsam öle yapardım benimki pek uyanmazda zaten benimde o saatte ayakta olabilmemin tek koşulu sabah 5 e kadar uyumamak olurdu:)))
her neyse konuyu dağıttım bak hülyalara daldım:))) evinin manzarası çok güzeeeeeeeel benim evimdende görülüo amaaaaaaaaaa
sadece yemek odasının camından sandalyeye çıkıp bakmak lazım sandalye üstündede kahve içilmio:)) bide hava yağmurluysa gökyüzüyle aynı renk oluyo görünmüo aslında uzak diil ama evimin önündeki binalar çok yüksek:))))

çok hoş yazmışsın ama
aynı olayı yaşamanızda konu sahibi için önemli
ben üzülmüştüm kıza ..seni okuyunca biraz rahatlar belki

amaaaaan bade üzülcek o kadar çok şey varki anlmasız şeylere üzülüpte üzülme kotamı doldurmak istemiorum:)))
çabuk yaşlanırım kız yoksa ha o zman canım sıkılmışmıydı evet ama 1 saat sonna geçti gitti:))))
noldu iş halloldu bitti gitti ben 1.5 yıl nişanlı kaldım ve başıma gelebilcek herrrrrşey geldi ondan tecrübeliyim bu konularda:)))

benim ous saf dı o zamanlar
onun yüzüğünüde kendi aldı bende ısrar kıyamet ben ödiycem diye tutturdum
ama yok herşeyi o halletti..bana öyle bişey dese ne yapardım bilmiyorum ama bi uçan tekme atardım kesin
sonrasında dediğin gibi 1 saat sonra devam
erkeklerin höküzlüğü tutuyor işte ince düşünemiyolar... adam etmek kadına düşüyor

ben yatıyom yarın iş var gece kuşu gibi oturuom:))) yarın böyle olcam
i uykular hatunlar......

canım evimin ön tarafı burası. yaklaşık 16, 17 senedir burada oturuyoruz. çoook gündoğumu izledik, hepsi ayrı güzel. inşallah daha uzun seneler izlemek nasip olur. evimin arka tarafından da şahane gün batımı manzaramız olur. inşallah bir gün onu da eklerim

benim eşimin damatlığını biz almadık ama nişanda giydiği takım elbiseyi biz almıştık. Aslında damatlık da alınabilirdi ama k validem özellikle tembih etmişti yoo bunu biz halledeceğiz demişti eşime. Ben de ısrar etmedim.
böyle bir durum benim başıma gelse o lafı söylediğine ousumu pişman ederdim. Nasıl telafi edeceğini şaşırırdı. Kızın anlattığına göre adam hiç elini cebine atmamış bunda da bi iş var bence götürdü tek tek parasını anne babasının eline saydı gibi geliyor bana.

ptt kargosu diğer kargolara göre biraz daha ucuz ama biraz geç gidebiliyor, valizde alıyorlar ben yolladım daha önce, ama içine bakıyorlar öyle akacak yiyecek falan olmasın diye

ben 2 yıl önce falan bir yayladan kekik toplamıştım, sonra onları kuruttum. yemeğe katmak için kekik bolca var ama bu kekik dallı falan.
ne yapabilirim bunları, ne işe yarar sizce

dallı kekikse yemeğe koymanın dışında adaçayı gibi demleyip içebilirsin süper oluyor birazda limonla özellikle grip falanken çok işe yarıyor, yanlız çok koyma biraz acı olur o zaman

2 gündür bakamıyorum çok yazmışsınız, ara sayfalara baktım, bitiremedim yarın kaldığım yerden devam ederim ama çok yazmayınn

herkese iyi geceler tatlı rüyalarr

bence selinin durumuyla bu aynı değil
selinin ous ağzını açmamış
bu resmen öküz
ben bitirebilirdim bile
istemeyi biliyorsunuz ne demek yahu
o damatlıkla boğabilirdim sanırım

damatlığını alamıyor diye kıza, ama biz de gelinliği alıyoruz, diyen adam hiç evlenmesin erkek adam bunu söylemeye utanır bi kere

bence selinin durumuyla bu aynı değil
selinin ous ağzını açmamış
bu resmen öküz
ben bitirebilirdim bile
istemeyi biliyorsunuz ne demek yahu
o damatlıkla boğabilirdim sanırım

damatlığını alamıyor diye kıza, ama biz de gelinliği alıyoruz, diyen adam hiç evlenmesin erkek adam bunu söylemeye utanır bi kere
selin demiş ya hani yıkanmış bir beyin var diye ona göre konuştum yapıcı olmak adına
yoksa ilişkinin mutlaka tekrar gözden geçirilmesi gerek. Öyle bir adamla ömür nasıl tükenir bilinmez.

seyyah bu arada ben muklakuklanın açtığı bir konu bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…