Kirli Çıkılar )))

cevaplarına bak tatlım
bi de konu açsa evlere şenlik
erkekse alacam ben onu
inşallah erkektir
ahahahahhahaha

konusu yokmuş sirkencim, konulara yazdığı cevaplardan bahsetmiş

seyyah şimdi listende gördüm bir de ipektuncer vardı o da girmiyor uzun zamandır senin haberin var mı?

ipek ya
siteye ilk girdiğimde tanışmıştım
pek severim
ikinci çocuğu oldu
ameliyat falan oldu
uzun süredir girmiyor
du ben bi bakim ona

günaydın millet bu sabah erkenciyim kocişimin horlaamaa sesleri arasında kahvaltımı yaptım:)))) ses o kadar şiddetliki komşular uyanmasa bari
dün gece nöbetçiydi yoruldu zaar

Hayırlı sabahlarr..
ne kadar güzel bi gün güneşli..
İnşallah günümüz de bu gün gibi güzel geçer..

ben de sonunda dinlenebildim.
gece 11 de yatarak..
sabah da misafilerim gitti..
10 küsürde dersim başlıycak okula gitcem o vakte kadar bakıyım neler yazdınız..

benim babamı da hemen hıçkırık tutar
çok komik görünür bi de sinirli
aslında bal kabağını çok sevmezdim. ama köyden zaman zaman geliyor ve değerlendirme çabasna giriyorum.
geçtiğimiz yıllarda bu değerlendirmeyi dağıtma şeklinde yaparken bu yıl hiç fırsat kalmadan envayi çeşit değişik yiyecekte kullandım ama komşumun birinin de 2 kabağı vardı zaten kilerde

bir de sen de değerlendirme adına araştırma yapıyordun bi ara sanki..:44:
mücveri denemedim ama denemiycem sanırım canım çünkü çorba hüsranla sonuçlandı.
tatlıyla tuzluyu benim mide pek kabul etmedi.

ama bu bal kabağı reçeli top 2 diyebilirim.. top 1 kireçte kabak tatlısı yapmaya babayiğit lazım geçen yıl yaptım ama bu yıl uğraşamıycam.
top 3 fırında pişirip üstüne tahin ceviz koyma.. top 4 de kek hali(başkasında bu daha ön sıraları alabilir çünkü ben normalde keki hiç aramam)
mor pilavv çok ilginç özellikle çocuklar için..

ben de kuru domates koyuyorum eğer varsa harika oluyor

sen arkalara doğru okuyon mu
helal sana
he balık da tutardım ya
ama onlar teeeeeeeeee gençken
şimdi organik toto büyütüyom

hee 1. sayfadan başladım 1196 dayım aradan da 1500 den beri okudum yanisi az kaldı başlarda tasarruf öğreneyim diye okuyordum ama sonra baktım muhabbet de çok güzel napayım

aklıma geldi mavi sakal'ın şarkısı vardı çektir git diye çok severim hala çeviren de seviyormuş muhtemelen

kızlar bunlar evimden çektiğim resimler:)) birincisi gece vakti, ikincisi güneş doğarken:))

ablaa ne güzelmiş manzaran insanın ömrü uzar valla

ama bu bal kabağı reçeli top 2 diyebilirim.. top 1 kireçte kabak tatlısı yapmaya babayiğit lazım geçen yıl yaptım ama bu yıl uğraşamıycam.
kireçte kabak mı yapıyorsun hay maşallah eşimin yediği iki üç tatlıdan biri ama çok zor yapımı

günaydın kızlar mutlu huzurlu bir gün dileğiyle
ons iyice cortlamış

Arkadaşlar size bişey sorcam???

Oğluma sigorta emeklilik vs gibi bişeyler yaptırmak istiyorum ne dersiniz???

Bilginiz varmı????

koç allianz ın büyüyen çocuk diye bir hesabı var...çocuk 18 yaşına gelince birikmiş para faizi ile birlikte ödeniyor ki küçümsenecek bir para olmuyor...
en az ödeme mikyarı 100 ytl...
çocuğa bir şey olursa (allah korusun) tüm para faizi ile birlikte sigorta ettirene ödeniyor...
yok eğer sigorta ettirene bir şey olursa sigorta yarım kalmıyor....koç allinaz veli yerine geçip sigortayı ödemeye devam ediyor...üstelik birde çocuğa yetim maaşi bağlıyor...ve de çocuk 18 yaşına gelince aynı koşulda parasını alıyor...

çocuk isterse parayı toplu alıyor...isterse 5 yıllık maaş ya da 10 yıllık maaş olarak alabiliyor....
alman allinaz firması tarafında hazırlanan bir poliçe...ben kızım ve bir kaç arkadaşım için yaptım..ödeme şartları aylık ya da 3 aylık ya da 4 aylık ya da senelik ödeniyor....

Bi yerden alıntı yaptım nasıl sizce mantıklı mı???Bana akıl verinnnn

böyleyse çok mantıklı

hayırlı günler cümleten
okula 10 dk vardı uyandığımda
yine de yetiştirdim sılayı
eferim bana

bu sistem bes in aynısı.
adını değiştirmişler
bes devlet güvencesinde, bunda da devlet güvencesi var mı, ya da arada farkı ne
onu da bir araştırmalısın

gunaydın millet
dayanamadım cortlayan ons a biraz altına geçtim

haknur bence bes daha mantıklı; devletin %25 katkısı var; aynı durum büyüyen çocuk için de geçerli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…