selin demiş ya hani yıkanmış bir beyin var diye ona göre konuştum yapıcı olmak adına
yoksa ilişkinin mutlaka tekrar gözden geçirilmesi gerek. Öyle bir adamla ömür nasıl tükenir bilinmez.
seyyah bu arada ben muklakuklanın açtığı bir konu bulamadım
selin demiş ya hani yıkanmış bir beyin var diye ona göre konuştum yapıcı olmak adına
yoksa ilişkinin mutlaka tekrar gözden geçirilmesi gerek. Öyle bir adamla ömür nasıl tükenir bilinmez.
seyyah bu arada ben muklakuklanın açtığı bir konu bulamadım
evet birkaç cevabına baktım düz mantık duruyor Yarın daha ayrıntılı incelerim. biraz kitap okuyup uykuya geçsem iyi olacak (senfat özentisi )cevaplarına bak tatlım
bi de konu açsa evlere şenlik
erkekse alacam ben onu
inşallah erkektir
ahahahahhahaha
seyyah şimdi listende gördüm bir de ipektuncer vardı o da girmiyor uzun zamandır senin haberin var mı?
benim babamı da hemen hıçkırık tutarhayatta acı yiyemem
sizde oluyor mu ben kimsede görmedim acı yiyince beni bir hıçkırık tutuyor nefes alamıyorum 1 saat sürüyor hıçkırık,ağlamak cabası
öle hızlı yemek hayatta yiyemem yutamam
topuklu ayakkabı giyemem
sağ kolumda dirsek kısmı benim kolumun önünde hedef falan tutturamam bardakmış ördekmiş
yine kolumdan öle ağır poşetler falan taşıyamam
o kadar çok sigara içiyorum ki nefes falan sanmam boğulurum heralde
hele de beni taşıyabilecek yiğit nerde be sunnyim
90 kiloyum ben
aslında bal kabağını çok sevmezdim. ama köyden zaman zaman geliyor ve değerlendirme çabasna giriyorum.sen de hep yemeklere denk geliyorsun
sirkeci çorbaya kekik hiç aklıma gelmemişti. hep nane eklyiyordum.
farmasinin dediği gibi akcak, kokcak bişey değil, köfteye falan da koyabilirm.
bu arada karanfilce sen balkabagını çok seviyorsun ya, gecen ikbalde kadın balkabağı mücveri yaptı.
bugun de tv de mor pilav gördüm. mor lahanayı haşlayıp, suyunu pilav suyu yapıyor, pilav çok güzel görünüyor. ben hiç denk gelmemiştim şimdiye kadar deneyeceğim.
nane yakmaktansa kekik ekle o da değişik aroma verir saplarını bile minik minik yapıp koyabilirsin.
bu arada çok alakasız ama bildiğim bir şeyi daha paylaşmak istiyorum (selin kesin biliyordur) yaprak sarmasını pişirirken üzerine rendelenmiş domastes ve nar ekşisi ekleyin bööööle bir lezzet olamaz.
mor lahanalı pilav ağzı burkmaz mı? Hani krem şantinin şeftali ya da vişne suyuyla renklendirildiğini biliyordum da pilavı ilk senden duydum.
sen arkalara doğru okuyon mu
helal sana
he balık da tutardım ya
ama onlar teeeeeeeeee gençken
şimdi organik toto büyütüyom
seyyah ben o diziyi 2 hafta önce teyzemlerde izledim(onlar izliyorlarmış mecbur izledik) konusu bir garip geldi sanki dizideki bütün erkekler gökçe bahadıra aşıktı. Bir de bir kız vardı hamile ama eşinden saklıyordu eşi de onu habire iteleyip duruyordu. Teyzemin anlattığına göre kız mıymıntının teki. Bana çok saçma gelmişti; sarmadı yani.
bu arada şu anda south park açık; küfürlerden birini çektir git diye tercüme etmişler çook yaratıcı.
kızlar bunlar evimden çektiğim resimler:)) birincisi gece vakti, ikincisi güneş doğarken:))
kireçte kabak mı yapıyorsun hay maşallahama bu bal kabağı reçeli top 2 diyebilirim.. top 1 kireçte kabak tatlısı yapmaya babayiğit lazım geçen yıl yaptım ama bu yıl uğraşamıycam.
koç allianz ın büyüyen çocuk diye bir hesabı var...çocuk 18 yaşına gelince birikmiş para faizi ile birlikte ödeniyor ki küçümsenecek bir para olmuyor...
en az ödeme mikyarı 100 ytl...
çocuğa bir şey olursa (allah korusun) tüm para faizi ile birlikte sigorta ettirene ödeniyor...
yok eğer sigorta ettirene bir şey olursa sigorta yarım kalmıyor....koç allinaz veli yerine geçip sigortayı ödemeye devam ediyor...üstelik birde çocuğa yetim maaşi bağlıyor...ve de çocuk 18 yaşına gelince aynı koşulda parasını alıyor...
çocuk isterse parayı toplu alıyor...isterse 5 yıllık maaş ya da 10 yıllık maaş olarak alabiliyor....
alman allinaz firması tarafında hazırlanan bir poliçe...ben kızım ve bir kaç arkadaşım için yaptım..ödeme şartları aylık ya da 3 aylık ya da 4 aylık ya da senelik ödeniyor....
Bi yerden alıntı yaptım nasıl sizce mantıklı mı???Bana akıl verinnnn
böyleyse çok mantıklı
hayırlı günler cümleten
okula 10 dk vardı uyandığımda
yine de yetiştirdim sılayı
eferim bana
koç allianz ın büyüyen çocuk diye bir hesabı var...çocuk 18 yaşına gelince birikmiş para faizi ile birlikte ödeniyor ki küçümsenecek bir para olmuyor...
en az ödeme mikyarı 100 ytl...
çocuğa bir şey olursa (allah korusun) tüm para faizi ile birlikte sigorta ettirene ödeniyor...
yok eğer sigorta ettirene bir şey olursa sigorta yarım kalmıyor....koç allinaz veli yerine geçip sigortayı ödemeye devam ediyor...üstelik birde çocuğa yetim maaşi bağlıyor...ve de çocuk 18 yaşına gelince aynı koşulda parasını alıyor...
çocuk isterse parayı toplu alıyor...isterse 5 yıllık maaş ya da 10 yıllık maaş olarak alabiliyor....
alman allinaz firması tarafında hazırlanan bir poliçe...ben kızım ve bir kaç arkadaşım için yaptım..ödeme şartları aylık ya da 3 aylık ya da 4 aylık ya da senelik ödeniyor....
Bi yerden alıntı yaptım nasıl sizce mantıklı mı???Bana akıl verinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?