Kirli Çıkılar )))

Devlet güvencesini bilmiyorum kızlar daha yeni başladım araştırmaya sizde yardımcı olursanız sevinirim...Nasıldır bu sistem hangi banka yada sigorta şirk. yapıyor anlatın azcık yahuuuu????

gunaydın millet
dayanamadım cortlayan ons a biraz altına geçtim

haknur bence bes daha mantıklı; devletin %25 katkısı var; aynı durum büyüyen çocuk için de geçerli mi?

besde senin 55yaşınla çocuğun 18 yaşı tutmaz
burda çocuk üniye başlarken bi nevi destek olacak
güzel fikir
vardır güvence bence çünkü amaç zaten özele yönlendirmek

Son düzenleme:
besde senin 55yaşınla çocuğun 18 yaşı tutmaz
burda çocuk üniye başlarken bi nevi destek olacak
güzel fikir
vardır güvence bence çünkü amaç zaten özele yönlendirmek
yoo bes te 55 yaşı beklemek zorunda değilsin ki. Garantide 5 yıl ssonra çıkabiliyorsun (kesinti olmadan) yapıkredide de 10 yıl sonra. Bunu çocuğa da uyarlayabilirler.

günaydın kızlar
ben de artık uzun süre evdeyim
dün geçmişi okumayı bitirememiştim
bi yandan ona bakıyom
bi yandan da sizlere

günaydın kızlar
ben de artık uzun süre evdeyim
dün geçmişi okumayı bitirememiştim
bi yandan ona bakıyom
bi yandan da sizlere

günaydın cnm...
Tanışmıyoruz hamilesin galibaa
Bunlar son girişin gibi duruyor eğer yardıma kimsen yoksa Yavrun olunca benim gibi uzunnnnn süre ara verebilirsin bak bana kk tiryakisiydim oğlum 1 yaşına geldi işe başladım anca girebiliyorum evde olsam asla giremezdim...Ben bi tuşa bakıyorum emre 10 tuşa basıyo vallla

Kızlar çok güzel kafamı karıştırdınız aferimmmm sizeeee
yardımcı olmaya çalıştık burda sana beaaaa kafan karışır tabi kolay mı her ay bir yere para koyacaksın hangisi avantajlıysa onu seçmek istiyorsun. Bunun için en iyisi kendin araştırmalısın. BES hakkında soracağın bir şey olursa çekinme lütfen itina ile kafa karıştırırız

Çok güzel yapıyosunuz işinizi be yaaaa
Valla sorma olmayan parayı koymaya çalışmakta ayrıca kastıracak zatennn

takip ettiğim tek topik de burası
diğerlerine de arada bi bakıyorum tabi
benim iş yerinde girme gibi bi imkanım da olmayacağına göre
kızlar sizlerden ayrılmak zor olcak

takip ettiğim tek topik de burası
diğerlerine de arada bi bakıyorum tabi
benim iş yerinde girme gibi bi imkanım da olmayacağına göre
kızlar sizlerden ayrılmak zor olcak

Ben oğlumu 36+2 de doğurdum cnm buda sana bi dip not olsun dikkat et kendine olurmu

farmasi ve sirkeci;

bugün ilk defa arbitraj yaptım, öğrenmeye çalışıyorum.

akbankdaki altın hesabımdan 3 gr. altını dolara geçmek için kullandım. parite 52.40. 157,20 dolar yaptı.
gerçi bu bankada kara geçmek için arbitraj farkı ne onu da bilmiyorum.

şimdi sorum geliyor?

ben bu işlemden parite 52.40 ın altına düştükce kar edicem dimi. (ne kadar düştüğünde kar edeceğimi nasıl öğrencem ya, garantide 7 dolar fark vardı, ama akbankınkini bilmiyom)

diyelim ki 45 e düştü, ben de kar yapabiliyorum; o zaman doları satıp altına mı geçiyoruz?

suyunu da kavanoza koy ters çevir
hidayete erdik sonunda
badecim okuduğumdan beri ağzımı kapatamıyom
bu topikte en çok güldüğüm bu oldu belki de
elimde su var, içemiyorum iyi mi
yarıldım gülmekten

Ben oğlumu 36+2 de doğurdum cnm buda sana bi dip not olsun dikkat et kendine olurmu

üstüne bunu okuyunca böyle oldum :18::18::18::18:

Ben panik yapman için söylemedim cnm dikkatli ol diye yazdım benim doğum hikayemi okusana çok eğlenceliydi....

ben sabah garantiden 52.98 den aldım gramını. TL ile alsan daha fazla makas farkı oluyor ama dolarda daha düşük oluyor o makas farkı. Sen şimdi 52.40 dan aldıysan bunun üzerine çıktıkça kardasın demektir. Örneğin 55 oldu sattın dolarda durursun ons düştüğünde (diyelim ki 51 oldu ) yine altına geçersin böyle al sat yaparak minik karlar elde edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…