farmasi ve sirkeci;
bugün ilk defa arbitraj yaptım, öğrenmeye çalışıyorum.
akbankdaki altın hesabımdan 3 gr. altını dolara geçmek için kullandım. parite 52.40. 157,20 dolar yaptı.
gerçi bu bankada kara geçmek için arbitraj farkı ne onu da bilmiyorum.
şimdi sorum geliyor?
ben bu işlemden parite 52.40 ın altına düştükce kar edicem dimi. (ne kadar düştüğünde kar edeceğimi nasıl öğrencem ya, garantide 7 dolar fark vardı, ama akbankınkini bilmiyom)
diyelim ki 45 e düştü, ben de kar yapabiliyorum; o zaman doları satıp altına mı geçiyoruz?
badecim okuduğumdan beri ağzımı kapatamıyom
bu topikte en çok güldüğüm bu oldu belki de
elimde su var, içemiyorum iyi mi
yarıldım gülmekten
üstüne bunu okuyunca böyle oldum :18::18::18::18:
ben sabah garantiden 52.98 den aldım gramını. TL ile alsan daha fazla makas farkı oluyor ama dolarda daha düşük oluyor o makas farkı. Sen şimdi 52.40 dan aldıysan bunun üzerine çıktıkça kardasın demektir. Örneğin 55 oldu sattın dolarda durursun ons düştüğünde (diyelim ki 51 oldu ) yine altına geçersin böyle al sat yaparak minik karlar elde edebilirsin.
farmasi ve sirkeci;
bugün ilk defa arbitraj yaptım, öğrenmeye çalışıyorum.
akbankdaki altın hesabımdan 3 gr. altını dolara geçmek için kullandım. parite 52.40. 157,20 dolar yaptı.
gerçi bu bankada kara geçmek için arbitraj farkı ne onu da bilmiyorum.
şimdi sorum geliyor?
ben bu işlemden parite 52.40 ın altına düştükce kar edicem dimi. (ne kadar düştüğünde kar edeceğimi nasıl öğrencem ya, garantide 7 dolar fark vardı, ama akbankınkini bilmiyom)
diyelim ki 45 e düştü, ben de kar yapabiliyorum; o zaman doları satıp altına mı geçiyoruz?
evet doğru söylüyorsun ben sandım ki sen dolardan altına geçtinşimdi canımcım, sen anladığım kadarıyla dolarla altın almışsın.
ben altınla dolar aldım.
bu durumda paritenin dada da düşmesini beklemem gerekmiyor mu? yanlış mı biliyorum, beni aydınlat.
bi de zaten başım ağrıyo, akbankın sitesine de uyuz oldum, pariteler, ons falan hiç yok nerde yazdığını bi bulamadım.
benden önce sormuşsunelif sen şu anda millet altın alırken niye sattın ?
elif sen şu anda millet altın alırken niye sattın ?
evet evet cevaplayın hanımlar bende canlı yayında arbitraj izler öğrenirim
dikkat et zıplatma bebeği
günaydın herkese
öğlen olmuş ama olsun
birazdan hast.ye gidip mr çektiricem
dua edin mis gibi tertemiz olsun beynim, içinde abuk sabuk şeyler olmasın:18:
aceyle yıkanmış domestosla paklanmış olsun inşallah
sağ sağlim gel
seyyah geçen maaş konusunda olay çıkaran 4.üyelikmiş
hastalara bak
kimmiş ki diğerler belli mi
ben artık kendimden şüphelenmeye başladım
ben kimim burası neresi seyyah kim
galiba ben de seyyah değilim
günaydın cnm...
Tanışmıyoruz hamilesin galibaa
Bunlar son girişin gibi duruyor eğer yardıma kimsen yoksaYavrun olunca benim gibi uzunnnnn süre ara verebilirsin bak bana kk tiryakisiydim oğlum 1 yaşına geldi işe başladım anca girebiliyorum evde olsam asla giremezdim...Ben bi tuşa bakıyorum emre 10 tuşa basıyo vallla
Çok güzel yapıyosunuz işinizi be yaaaa
Valla sorma olmayan parayı koymaya çalışmakta ayrıca kastıracak zatennn
ben evdeyim, helak oldum, ilk aylarda her şey çok güzeldi, evim pırıl, bebğin altını değiştir, emzir, tv izle vs.
sonra kitap okumaya ve hamur ileri, yemekler denemeye başladım
şu anki durumum evi b.k götürüyor (abartmıyorum), akşama bir menü çıkarıyorum
ben ne yapıyorum düzen takıntımı attım 1 aydır üzerimden
çocuk uyudgunda ya uyuyorum, ya kitap okuyorum
ama kk ya gimek beni dinlendiriyor, buradan ayrıldıgımda sürekli çocukla meşgul olmak yoruyor beni, burda 2 yazarsam eğer, kendime vakit ayırmışım gibi geliyor.
iş yerinde yazabilir miyim bilmiyorum.
sürekli çocuktan bahsetmiyoruz burda, paradan da, hayata dair ne varsa
ve beni rahatlatıyor.
konuşmayı seviyorum, insanlarla beraber olmayı da. ama çocugu alıp komşulara çıktıgımda burnumdan getiriyor, 2 laf ettirmiyor, dun akşam gittim, pişman etti valla. burda ise daha rahat. komşu bile aramıyorum. hatta biraz önce kapımı çalan olursa içeri almam diye düşündüm. ev çok dağınık, eşim bu halime çok şaşırıyor. ben de ohh böyle daha güzelmiş dedim gece.
bir kaka yapıyo, git k.çını yıka falan ooo evde yarım saatin gidiyor, üzerine de bulatıysa, kıyafetini çıkartırken mızmız ....
senfat şu posta girişini bi temizle lütfen yoksa bütün dedikodularını dökecem ortaya
müdür garısısın bacım
ne ağlıyorsun
hemi de çift maaş (herkes takar bu çift maaşa ya )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?