Kirli Çıkılar )))

evet evet cevaplayın hanımlar bende canlı yayında arbitraj izler öğrenirim

dikkat et zıplatma bebeği

günaydın herkese
öğlen olmuş ama olsun
birazdan hast.ye gidip mr çektiricem
dua edin mis gibi tertemiz olsun beynim, içinde abuk sabuk şeyler olmasın:18:

şimdi canımcım, sen anladığım kadarıyla dolarla altın almışsın.
ben altınla dolar aldım.

bu durumda paritenin dada da düşmesini beklemem gerekmiyor mu? yanlış mı biliyorum, beni aydınlat.
bi de zaten başım ağrıyo, akbankın sitesine de uyuz oldum, pariteler, ons falan hiç yok nerde yazdığını bi bulamadım.

elif sen şu anda millet altın alırken niye sattın ?

evet doğru söylüyorsun ben sandım ki sen dolardan altına geçtin
oysaki sen tam tersini yapmışsın. Altın düşmeli ki elindeki dolarla daha fazla miktarda altın alabilmelisin doğru.

elif sen şu anda millet altın alırken niye sattın ?

arbitrajı öğrenmek istiyorum, elimde dolar yoktu; ben de altınla yapayım dedim.

burdaki mantık hatalarımı söyleyebilirmisin? ne yapmam gerekirdi? öğrenmeye çalışıyorum, şu anda bu işi yapan burda bi sen bi de sirkeci var, yardımcı olun da

bir de hesaplıyorum hesaplıyorum elif in aldığıyla ONS 1629 lara filan tekabül ediyor diyorum
tamam garanti biraz yüksekten uçar ama neden bu kadar yüksek bir de ons 1644 nasıl oluyor da iş 1629 lardan veriyor diyordum 2 dk da cozuttun beni elif:111:

aceyle yıkanmış domestosla paklanmış olsun inşallah
sağ sağlim gel

seyyah geçen maaş konusunda olay çıkaran 4.üyelikmiş

hastalara bak
kimmiş ki diğerleri belli mi
ben artık kendimden şüphelenmeye başladım
ben kimim burası neresi seyyah kim
galiba ben de seyyah değilim

Son düzenleme:

ben evdeyim, helak oldum, ilk aylarda her şey çok güzeldi, evim pırıl, bebğin altını değiştir, emzir, tv izle vs.
sonra kitap okumaya ve hamur ileri, yemekler denemeye başladım

şu anki durumum evi b.k götürüyor (abartmıyorum), akşama bir menü çıkarıyorum
ben ne yapıyorum düzen takıntımı attım 1 aydır üzerimden
çocuk uyudgunda ya uyuyorum, ya kitap okuyorum
ama kk ya gimek beni dinlendiriyor, buradan ayrıldıgımda sürekli çocukla meşgul olmak yoruyor beni, burda 2 yazarsam eğer, kendime vakit ayırmışım gibi geliyor.
iş yerinde yazabilir miyim bilmiyorum.
sürekli çocuktan bahsetmiyoruz burda, paradan da, hayata dair ne varsa
ve beni rahatlatıyor.
konuşmayı seviyorum, insanlarla beraber olmayı da. ama çocugu alıp komşulara çıktıgımda burnumdan getiriyor, 2 laf ettirmiyor, dun akşam gittim, pişman etti valla. burda ise daha rahat. komşu bile aramıyorum. hatta biraz önce kapımı çalan olursa içeri almam diye düşündüm. ev çok dağınık, eşim bu halime çok şaşırıyor. ben de ohh böyle daha güzelmiş dedim gece.

bir kaka yapıyo, git k.çını yıka falan ooo evde yarım saatin gidiyor, üzerine de bulatıysa, kıyafetini çıkartırken mızmız ....

Yazdıklarını bekar veya sadece evli biri olarak okusaydım aaa vah vah falan diyerek okurdum...Ama o kadar alışkınımki şimdi normal diye okudum valla

elif

arbitraj dolarla altın alıp satmaktır

kullandığımız para birimi dolardır

sen niye kafanı pariteyle cart curtla bulandırıyorsun canım

sen ons düşükken almaya ons yükselince satmaya bak gerisini boşver ( en basiti bu )

örneğin altını 53 dolardan alırsın 54 dolardan satarsın

aldığın altın 53.01 dolar oldum zaman kar elde etmeye başlıyorsun demektir
bu rakam ne kadar büyük olursa o kadar fazla kar elde edersin

müdür garısısın bacım
ne ağlıyorsun
hemi de çift maaş (herkes takar bu çift maaşa ya )

heee aynen öle bacımLafta öyle canım o eşim 10 yıllık müdür maaşını duysanız nerenizle gülersiniz bilmem

Hele benim maaşımı hiç sorma zaten karın tokluğuna çalışıyorum desem yeridir...Çünkü aldığım parayla 2 öğrencinin dersanesini ödüyorum.Biri oğluma babaannesi baktığı için 17 yaşındaki kaynım...Diğeri ise 17 yaşında annem olmadığı için yetim olan kardeşim...Ben sadece hayr işliyorum galiba bu da yeter artık....Eve girmiyor valla param

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…