okudum, evet biraz değişikmişBen panik yapman için söylemedim cnm dikkatli ol diye yazdım benim doğum hikayemi okusana çok eğlenceliydi....
hayırlı haberlerle dön inşallahdikkat et zıplatma bebeği
günaydın herkese
öğlen olmuş ama olsun
birazdan hast.ye gidip mr çektiricem
dua edin mis gibi tertemiz olsun beynim, içinde abuk sabuk şeyler olmasın:18:
ben evdeyim, helak oldum, ilk aylarda her şey çok güzeldi, evim pırıl, bebğin altını değiştir, emzir, tv izle vs.
sonra kitap okumaya ve hamur ileri, yemekler denemeye başladım
şu anki durumum evi b.k götürüyor (abartmıyorum), akşama bir menü çıkarıyorum
ben ne yapıyorum düzen takıntımı attım 1 aydır üzerimden
çocuk uyudgunda ya uyuyorum, ya kitap okuyorum
ama kk ya gimek beni dinlendiriyor, buradan ayrıldıgımda sürekli çocukla meşgul olmak yoruyor beni, burda 2 yazarsam eğer, kendime vakit ayırmışım gibi geliyor.
iş yerinde yazabilir miyim bilmiyorum.
sürekli çocuktan bahsetmiyoruz burda, paradan da, hayata dair ne varsa
ve beni rahatlatıyor.
konuşmayı seviyorum, insanlarla beraber olmayı da. ama çocugu alıp komşulara çıktıgımda burnumdan getiriyor, 2 laf ettirmiyor, dun akşam gittim, pişman etti valla. burda ise daha rahat. komşu bile aramıyorum. hatta biraz önce kapımı çalan olursa içeri almam diye düşündüm. ev çok dağınık, eşim bu halime çok şaşırıyor. ben de ohh böyle daha güzelmiş dedim gece.
bir kaka yapıyo, git k.çını yıka falan ooo evde yarım saatin gidiyor, üzerine de bulatıysa, kıyafetini çıkartırken mızmız ....
farmasi esas pilatine girmeliymişiz coştu gidiyor
sonuç ne çıktı canımm hayırlısı insallahbende bu sabah kan ve idrar verdim yarın öğleden sonra çıkacakmış bakalım kısmet inş ikimizde hamileyizdir canım
aminnnnnn
tüm isteyenlere nasip olur inşallah
heee aynen öle bacımLafta öyle canım o eşim 10 yıllık müdür maaşını duysanız nerenizle gülersiniz bilmem
Hele benim maaşımı hiç sorma zaten karın tokluğuna çalışıyorum desem yeridir...Çünkü aldığım parayla 2 öğrencinin dersanesini ödüyorum.Biri oğluma babaannesi baktığı için 17 yaşındaki kaynım...Diğeri ise 17 yaşında annem olmadığı için yetim olan kardeşim...Ben sadece hayr işliyorum galiba bu da yeter artık....Eve girmiyor valla param
Haknur az da ben karıştırayım kafanı bes 18 yaşından önce yapılmıyor diye biliyorum eskiden öyleydi halen öyleyse allianz da olabilir bir de hem bes ten muhtemel birikimi öğren hem allianz dan ona göre karar ver desem ne dersin
bu arada ben de kendime bes yaptırdım ama çok da güvenemediğimden şimdi her ay hem 100 tl bes ödüyorum hem de garanti de birikim hesaplarında 1 gr altın ve 150 tl biriktiriyorum ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorum altın ve tl yi de bes le beraber emekli ikramiyeme katıp ev mev alasım var çoookkk ileride bi deyiverin bakayım hepsini bes e mi yönlendirsem
okudum, evet biraz değişikmiş
yani sen bayağı eğlenceli anlatmışsın olayı
bakalım benimkisi nasıl olcak :26:
zaten erken doğumdan korkuyom hep
gerçi korkuyom da noluyo, çantam bile hazır değil
çok mu gamsızım ne
hayırlı haberlerle dön inşallah
sıla 5.5 aylık doğdu
ben tansiyon için yatarken hastaneden acil sezeyana aldılar beyin damarlarım genişlemeye başlamış beyin kanaması geçirecektim
kimse yoktu bizden başka rezilliğimi kimse görsün istemedim
ben özelde sıla üniversite hastanesinde
babası bi orda bi benim yanımda
film gibiydi
eşya meşya hak getire zaten çöp bile almamıştım
o hengamede bi de gidip hastane çıkışı falan almıştı babası
ama hastaneden 76 günde çıktı
seyyah sen deme zaten
senin hikayen hepten üzücü
ama şu anki durumunuz çok güzel bence
kızınla diyalogun, birbirinize olan düşkünlüğünüz...
öbürleri gelmiş geçmiş, bitmiş
önemli olan da şu an ve bundan sonrası
seyyah şoktamısın duygularını aleeeymm
azcık armut piş ağzıma düşçü gördüm seniya kıslar banada öğretin bişiler yaaa...
Ben çok cahil kaldım aranızda ne alıp satıyorsunuz kazancı ne nasıl oluyor nerden oluyor ne ne ne....Anlatında uyarsa bende yapem...Açın beni azcık yaffff
o daha büyük birikim boşver
sıla 5.5 aylık doğdu
ben tansiyon için yatarken hastaneden acil sezeyana aldılar beyin damarlarım genişlemeye başlamış beyin kanaması geçirecektim
film gibiydi
elif
arbitraj dolarla altın alıp satmaktır
kullandığımız para birimi dolardır
sen niye kafanı pariteyle cart curtla bulandırıyorsun canım
sen ons düşükken almaya ons yükselince satmaya bak gerisini boşver ( en basiti bu )
örneğin altını 53 dolardan alırsın 54 dolardan satarsın
aldığın altın 53.01 dolar oldum zaman kar elde etmeye başlıyorsun demektir
bu rakam ne kadar büyük olursa o kadar fazla kar elde edersin
sıla 5.5 aylık doğdu
film gibiydi
evet yazdım ama çok kısa mesaj dedi o yüzden böyle uzattımşimdi elimde 500 tl var. onunla dolar alıp, o dolarla da altın mı almam gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?