Kirli Çıkılar )))

Haknur az da ben karıştırayım kafanı bes 18 yaşından önce yapılmıyor diye biliyorum eskiden öyleydi halen öyleyse allianz da olabilir bir de hem bes ten muhtemel birikimi öğren hem allianz dan ona göre karar ver desem ne dersin

bu arada ben de kendime bes yaptırdım ama çok da güvenemediğimden şimdi her ay hem 100 tl bes ödüyorum hem de garanti de birikim hesaplarında 1 gr altın ve 150 tl biriktiriyorum ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorum altın ve tl yi de bes le beraber emekli ikramiyeme katıp ev mev alasım var çoookkk ileride bi deyiverin bakayım hepsini bes e mi yönlendirsem

Ben panik yapman için söylemedim cnm dikkatli ol diye yazdım benim doğum hikayemi okusana çok eğlenceliydi....
okudum, evet biraz değişikmiş
yani sen bayağı eğlenceli anlatmışsın olayı
bakalım benimkisi nasıl olcak :26:
zaten erken doğumdan korkuyom hep
gerçi korkuyom da noluyo, çantam bile hazır değil
çok mu gamsızım ne
dikkat et zıplatma bebeği

günaydın herkese
öğlen olmuş ama olsun
birazdan hast.ye gidip mr çektiricem
dua edin mis gibi tertemiz olsun beynim, içinde abuk sabuk şeyler olmasın:18:
hayırlı haberlerle dön inşallah

o daha büyük birikim boşver

Canım teşekkür ederim akşam eşimle araştırıp başlayacağız inş. hayırlısıyla...Teşekkür ederim yorumun için...Soruna gelince cahil kalıyorum bu konularda cevap veremicem kusura bakma....

sıla 5.5 aylık doğdu
ben tansiyon için yatarken hastaneden acil sezeyana aldılar beyin damarlarım genişlemeye başlamış beyin kanaması geçirecektim
kimse yoktu bizden başka rezilliğimi kimse görsün istemedim
ben özelde sıla üniversite hastanesinde
babası bi orda bi benim yanımda
film gibiydi

eşya meşya hak getire zaten çöp bile almamıştım
o hengamede bi de gidip hastane çıkışı falan almıştı babası
ama hastaneden 76 günde çıktı

seyyah sen deme zaten
senin hikayen hepten üzücü

ama şu anki durumunuz çok güzel bence
kızınla diyalogun, birbirinize olan düşkünlüğünüz...
öbürleri gelmiş geçmiş, bitmiş
önemli olan da şu an ve bundan sonrası

çok konuşma asabımı bozma diyon zannımca

ya kıslar banada öğretin bişiler yaaa...

Ben çok cahil kaldım aranızda ne alıp satıyorsunuz kazancı ne nasıl oluyor nerden oluyor ne ne ne....Anlatında uyarsa bende yapem...Açın beni azcık yaffff
azcık armut piş ağzıma düşçü gördüm seni (takılıyorum alınmıyorsundur umarım)

platin hesabı kuveyttürkte var diye biliyorum ama kuveytte hesabım olmadığı için durumlar ne bilmiyorm
sadece bildiğim son zamanlarda güzel arttı.

aaaa sıla 5.5 aylık mı doğdu??
erken doğduğunu biliyordum ama o kadar değil..
sıla bi mucize desene...
Allah bağışlasın sana inşallah..

kızlar hemen 3 ders saatinde dünyanın şeyini kaynatmışsınız.
ben de bitirdim sizin yüzünüzden hala okuldayım
ben de ben de seviyorum arkadeaşlarımı dostlarımı dost niyetlilerimi
hadi görüşürüz öptümm

Kızlar biraz önce kayınvalidemi aradım oğlum napıyor diye telefonu kapalıydı...Bende dedemizi aradım aramaz olaydım keşkemmmm

Sabaha kadar uyumayan hasta olan oğlum babaannesinin çiçeklerini devirmiş heryere topraklarını saçmış dedesi sinirden telefonda adam gibi konuşmadı bile

Emre nasıl didimm:26:Aldığım cevap şuydu...Fazlasıyla iyi merak etme her yer toprak onu temizliyoruzz patttt kapandı tilifonnnnn

Galiba oğlum babaannesinden annesinin intikamını alıyorrrr

şimdi elimde 500 tl var. onunla dolar alıp, o dolarla da altın mı almam gerek?

insanlar neler yaşıyor seyyehcımm şimdi yavrun iyi ya sağlığın yerinde ya gerisi boşşş valla boş

dün eşimle öle bir tartıstıkkı tamamen kendi sorumsuzlugu nedeniyle bana yüklemeye kalktı kabul edermiyim etmedim ... bugun bosanma davası açaçakmıs... gece diyorki yarın beraber gidelim açalım hersey senin olsun özgürlüğüm benim olsun. git isine aç davanı ben kabul ederim bunu barı bensiz yap didim. bensiz bisi yapmazda kendileri . daha aramadı açamadı zaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…