şimdi elimde 500 tl var. onunla dolar alıp, o dolarla da altın mı almam gerek?
insanlar neler yaşıyor seyyehcımm şimdi yavrun iyi ya sağlığın yerinde ya gerisi boşşş valla boş
dün eşimle öle bir tartıstıkkı tamamen kendi sorumsuzlugu nedeniyle bana yüklemeye kalktı kabul edermiyim etmedim ... bugun bosanma davası açaçakmıs... gece diyorki yarın beraber gidelim açalımhersey senin olsun özgürlüğüm benim olsun. git isine aç davanı ben kabul ederim bunu barı bensiz yap didim. bensiz bisi yapmazda kendileri . daha aramadı açamadı zaarrr
feci başım ağrıyor orucum ve bebek olabilir diye ilaç alamıyorummm migrenim tuttu ayakta duramıyorummmmmmmm
kirli çıkılar akıllı bacılar size danışmak istediğim bir konu var. Sizler bana kesin güzel tavsiyelerde bulunursunuz.
Martın ikinci haftasında bir yeğenimiz oluyor (görümcemden) Geçen hafta sonu k validem laf arasında artık siz de biletinizi ayarlayın gelirsiniz bebek doğduğunda gelmişken biraz da kalırsınız işlerinizden ona göre izinlerinizi ayarlayın dedi. Bu arada görümcem Urfada yaşıyor. Bebek doğduğunda görmeyi elbette isterim ama görümcemin k validesi k pederi olacak k validem de olacak sonra diğer bekar görümce ve kayınbirader de gitmek istiyorlarmış ee ananemizin de başı kel değil o da görmeli haklı olarak. Sorum şu ben bebek yeni doğduğu zamanlar illa gidip evinde ziyaret etmeli miyim? Herkes birarada olacağı için çok kalabalık olursak görümceme zor olmaz mı zaten yeni doğum yapmış olacak evde herkesin üstüsüte olması onu daha da zorlamaz mı? açıkçası çekiniyorum öyle bir anda yük olmak istemiyorum.
neden bdv konularında geziyorum sanıyorsunuzabowww o ne öyle yaaaaben çok çok misafirperverimdir gelene deli olurum ama böyle bir ortamda herkes beni deli eder herhalde...Bide lohusalık depresyonu:)))
Bir derdim var bölümüne bi baksana belki görümcen bişeyler yazmıştır doğum yapıcam bi sürü misafir geliyor diye:)))))
aaaa sıla 5.5 aylık mı doğdu??
erken doğduğunu biliyordum ama o kadar değil..
sıla bi mucize desene...
Allah bağışlasın sana inşallah..
kızlar hemen 3 ders saatinde dünyanın şeyini kaynatmışsınız.
ben de bitirdim sizin yüzünüzden hala okuldayım
ben de ben de seviyorum arkadeaşlarımı dostlarımı dost niyetlilerimi
hadi görüşürüz öptümm
neden bdv konularında geziyorum sanıyorsunuzbelki rast gelirim konusuna diye.
bu arada doğum izninde buraya gelecek ve burda mevlüt okutacaklarmış ama bir yandan da biz onlar evlendiğinden beri hiç ziyaretlerine gidemedik çünkü hep en ufak tatilde onlar buraya geldiler hiç şimdiye kadar gitmedik diye de bir sitem var ama ziyaret böyle lohusalık anında olmamalı dimi?
Bir derdim var bölümüne bi baksana belki görümcen bişeyler yazmıştır doğum yapıcam bi sürü misafir geliyor diye:)))))
şimdi elimde 500 tl var. onunla dolar alıp, o dolarla da altın mı almam gerek?
insanlar neler yaşıyor seyyehcımm şimdi yavrun iyi ya sağlığın yerinde ya gerisi boşşş valla boş
dün eşimle öle bir tartıstıkkı tamamen kendi sorumsuzlugu nedeniyle bana yüklemeye kalktı kabul edermiyim etmedim ... bugun bosanma davası açaçakmıs... gece diyorki yarın beraber gidelim açalımhersey senin olsun özgürlüğüm benim olsun. git isine aç davanı ben kabul ederim bunu barı bensiz yap didim. bensiz bisi yapmazda kendileri . daha aramadı açamadı zaarrr
evet yazdım ama çok kısa mesaj dedi o yüzden böyle uzattım
aha şu çıkardığım dilimde tüğ bitti
453475945 kere anlattım
erken doğdu didim
1240gr didim
küvözde yattı 76 gün didim
ölümlerden döndük didim
didim de didim
biliyodum zati geçmişi falan okumadığınızı
kirli çıkılar akıllı bacılar size danışmak istediğim bir konu var. Sizler bana kesin güzel tavsiyelerde bulunursunuz.
Martın ikinci haftasında bir yeğenimiz oluyor (görümcemden) Geçen hafta sonu k validem laf arasında artık siz de biletinizi ayarlayın gelirsiniz bebek doğduğunda gelmişken biraz da kalırsınız işlerinizden ona göre izinlerinizi ayarlayın dedi. Bu arada görümcem Urfada yaşıyor. Bebek doğduğunda görmeyi elbette isterim ama görümcemin k validesi k pederi olacak k validem de olacak sonra diğer bekar görümce ve kayınbirader de gitmek istiyorlarmış ee ananemizin de başı kel değil o da görmeli haklı olarak. Sorum şu ben bebek yeni doğduğu zamanlar illa gidip evinde ziyaret etmeli miyim? Herkes birarada olacağı için çok kalabalık olursak görümceme zor olmaz mı zaten yeni doğum yapmış olacak evde herkesin üstüsüte olması onu daha da zorlamaz mı? açıkçası çekiniyorum öyle bir anda yük olmak istemiyorum.
ne zor bilirim prematüre çocuk
ilk mamsını kaç cc veriyoduk unuttum yeğenimin ama iki damla bişeydi
biberonu çekemiyodu bile
Allah kimseye yaşatmasın .çok zor bişey
aile boyu beşiğin etrafındaydık nefes alması durdumu diye
acaba seyyah erken doğanlardamı oluyo bu aşırı hareket hayal gücünün kuvvetli olması dikkatini verememe
benim yeğen hiperaktif görünüşte ama testlerde,tahlillerde herşey normal çıkıyo
ve dediğin gibi derlsere 0 ilgi icat ,doğa,hayvanlar,hayal alemi 10000000000000
geçen kartondan bir uçak yapmış na böyle kaldık
erken doğunca bunlar içerde bişeyi bırakıp öyle geliyolar dünyaya ama ne:44:
ne zor bilirim prematüre çocuk
ilk mamsını kaç cc veriyoduk unuttum yeğenimin ama iki damla bişeydi
biberonu çekemiyodu bile
Allah kimseye yaşatmasın .çok zor bişey
aile boyu beşiğin etrafındaydık nefes alması durdumu diye
acaba seyyah erken doğanlardamı oluyo bu aşırı hareket hayal gücünün kuvvetli olması dikkatini verememe
benim yeğen hiperaktif görünüşte ama testlerde,tahlillerde herşey normal çıkıyo
ve dediğin gibi derlsere 0 ilgi icat ,doğa,hayvanlar,hayal alemi 10000000000000
geçen kartondan bir uçak yapmış na böyle kaldık
erken doğunca bunlar içerde bişeyi bırakıp öyle geliyolar dünyaya ama ne:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?