Kirli Çıkılar )))

allah bundan sonra sağlık sıhhat versin inşallah amin

evaaaaaaaaaaaaa
çatlak kremi getireyim mi bebeeem
facede bi arkadaşım daha olduu

bence bu fikrini güzelce anlat kadına da lütfedip gelmedi demesin
gidin ama kalmayın bence
ya da git köle izaura modunda yardım et gittiğine değsin laf yeme
gitsem zaten boş durmam mutlaka bir işin ucundan tutarım.
Aslında ben pek gitme taraftarı değilim dedim ya yük olacakmışım gibi geliyor ben olsam yatılı olduğu için istemem yani hadi annem geliyor k validem de geliyor gerisine ne gerek var diye düşünürüm. Az toparlandıktan sonra isterim misafiri

sunny abla sen de bir şeyler söyle lütfen

pöff ablamında tansiyondan oldu erken doğumu
onunda hayati tehlikesi vardı Alaah korumuş ikinizde
sıla yeğenime göre daha erken doğmuş
bizim sıpa 32 haftalık doğdu ama 1.300grdı
valla zeka fışkırıyo ama etrafındakileri deli ediyolAr o ayrı
Allah hayırlı sağlıklı ömür versin hepsine

senin yeğeninden başka ne beklenir ki kzııım
amin inşallah

alemsin yaa bensiz onu da yapamaz diyor..

evliliğin ilk yılları iyi ekşınlı geçerdi bi gece olmasa diğer gece küsecek kavga çıkartacak bişey bulurdum ama hep ailesinin yaptıklarında.. kv de de gerek mesaj yoluyla gerek telefon ya da face yoluyla sebebp olurdu bu olaylara tabi...
ben defalarca derdim biz boşanalım böyle olmayacak diye.. Allah tan daha onun ağzından bi kere bile çıkmazdı.. çıkmasından çok korkardım .. öyle bişey olsa durum vahim demektir çünkü..
selamün aleyküm
bugün takip edemedim sizi
canımda hiçbirşey yapmak istemiyor
herkes eşinin ailesi ile sorun yaşar bende ters kendi ailemle uğraşıyorum ya off
aleykümselam canım..
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
feci başım ağrıyor orucum ve bebek olabilir diye ilaç alamıyorummm migrenim tuttu ayakta duramıyorummmmmmmm
geçmiş olsun canım.. uyumayı denesen... benim uyuyunca geçer de..

bence de gitmek mantıksız geliyor ama aile durumunuzu ilişkilerinizi bilemem... kv uygun görmüş baksana oysa orda çekinecek sıkılacak olan kendi kızı..
ilk günler kv ve annesi olmalı bence bir de doğum yapmış yaşı görümcene uygun aileden biri..
abisinden, kayınpederinden çekineceği durumlar olabilir. üstelik bir çok kişi var iş yapmasa bile yorulur gibi geliyor bana..
eee altın ne takcaksınız..

:26::26:
canım sadece 5.5 rakamını görmemişimm ya da gördüm ama algılamamışım..

biliyorum kendimi affettirmem çok zor olucakkk

gelirken sağlık ocağna uğradım ne zamandır erteliyorum şu kan tahlilini bi yaptırayım dedim..
hani demiştim ya geceleri ayaklarım yanıyor diye..
nette yanan ayak sendromu yazıyor

doktora gittim benim de yanıyor genetik bişey olmaz dedi.
evet benim de anneannemin yanıyor.

neyse yine de kansızlık için bir iki tahlil istedi kan verdim.
ayrıca gelirken markete uğradım doğuş filiz 9.9 tl iyi dedim 2 paket alıverdim bi de tomurcuk tabi öyle işte

dimi zor yani hep birarada olmamız.
altın işi hala muallakta tam yada yarım olacak.

bunu bana biri yapacak karanfilim
sırf aklı başına gelsin diye boşar bi daha geri alırım
pire nerde yorgan burda

canım ben olsam gitmezdim herhalde:26: hem kendi annesi, babası, hem kayınvalide ve kayınpeder, üstüne kız ve erkek kardeşler hanımlar neyse de erkekler gelince onun için zor olmaz mı:44: gerçi evini bilemem, belki müsaittir. ama sen bir arayıp onunla mı konuşsan. ama bu sefer de gelmeyin diyebilir mi:26: sen en iyisi kayınvalidenle iyicene konuş bunu. daha olmazsa, nisan ya da mayıs gibi de gidebilirsiniz bebeği görmeye

kızlar derfat bir pizza tarifi vermişti, deneyen oldu mu:26: bir de elossada var pizza tarifi. hangisini yapsam bilemedim:26: siz ne diyosunuz

bunu bana biri yapacak karanfilim
sırf aklı başına gelsin diye boşar bi daha geri alırım
pire nerde yorgan burda
beni mi boşardın yani anlayamadım :111:

kız öyle deme bu işler çok riskli hele erkek açısından..
Allah tan ki hani şu boşuyorum lafıyla boşanma izni sadece erkeklerde var.
yoksa biz dakkaya bir boşar geri dönüşü olmayan yollara girerdik..
:111:
kızlar derfat bir pizza tarifi vermişti, deneyen oldu mu:26: bir de elossada var pizza tarifi. hangisini yapsam bilemedim:26: siz ne diyosunuz

ben yaptım güzel oldu
derfatınkini tavsiye ederim ama elossanınkini bilemem çünkü onu yapmadım

senin kv biraz vurdumduymaz herhalde. onun niyeti bütün sülalenin bir araya gelip, hoş sohbet etmesi fakat bunun için kesinlikle yanlış yer ve zaman seçmiş. yeni doğum yapan birinin yanına gidecek olan kişi bir kere o evde; ya yemek yapacak, ya temizlik, alışverişi de var tabi. bu arada "bebeğe biraz biz bakarız, sen git azıcık uyu gece uyuyamamışındır" dicek birileri lazım. lahusa kadının evinde bir sürü erkek varken, o kadın nasıl rahat etcek o da ayrı mesele. sürekli terlicek, her istediğinde duş alamayacak, bebeğini istediği yerde emziremez. zoooor çok zor.

benim annem kesinlikle böyle bir şey yapmazdı. kayınvalidem bu tarz planlamalar konusunda genelde kimseye sormicak gibi duruyor, ama o bile yapmazdı; kaldı ki zaten kabul etmezdim o kadar misafiri.

valla ben zaten misafir sevmem, ne yalan söylim. misafirliğe gitmeyi de hiç sevmem. ama tabi senin oraya bi kere gitmen gerekiyor, bence daha müsait bir zaman seçin. en azından bebek azıcık ele gelir olsun.

bu tariften ne kadar büyüklükte oluyo pizza, azsa iki ölçü yaparım

sağol abla önerin için. Kayınvalidem pek bir çılgındır onun yerine ananeyle konuşmak daha mantıklı çünkü o daha oturaklı . Takı işinde bile ona danıştığımda acele etmeyin buraya gelecek mevlüde o zaman herkes takarken siz de takarsınız dedi. Yarım mı tam mı konusuna da siz bilirsiniz siz ne yaparsınız o da size onu yapar birbirinizde kalmaz gibi bir yorum yaptı.

gelmeyin mi diyon bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…