Kirli Çıkılar )))

seni bboşardım dabi kızıııım
ben gelemem öle şeylere
zaten öle yaptım
ben gidiyom geliyon mu dedim
gelmedi

benim tepsi 32 cm lik yuvarlak tepsiydi. ama biraz daha ince yapılabilir yani 40 a kadar yolu var..
hamuru çok hafif oluyor satılanlar gibi hafif yani.
biz eşimle bir tepsi yemiştik.
bence sen 2 tepsi yap

valla çılgınmış canım o kadar insanı orda toplamaya kalktığına göre. daha o zamana kadar eklemeler bile yapabilir bakarsın

gelmeyin mi diyon bize

gelin, gezelim dolaşalım, masraflar benden diyorum :))) eve tıkılmayın, beni de daraltmayın diyorum. :))))

ben burda öğretmen arkadaşlarla, sadece dışarda görüştüm, kimsenin evine gitmem, daralıyorum. sevmiyorum; bu da böyle bir yapı işte.

seni bboşardım dabi kızıııım
ben gelemem öle şeylere
zaten öle yaptım
ben gidiyom geliyon mu dedim
gelmedi

ama ben de annesinin kahrını çektim

ama şimdi yine de çok pişmanım. anne ve babasının yaptıklarını o çekmemeliydi. çok üzülüyorum yaptıklarım için.
şimdi yapsalar bile bıdı bıdı yapmıyom. hatta eşimi rahatlatıyor kafasına takmamasını söylüyorum.. ama 1 yıl onu çok üzdüm çokkk beni de annesi...
neler yaptı ama hiç anlatasım gelmiyor

benim tepsi 32 cm lik yuvarlak tepsiydi. ama biraz daha ince yapılabilir yani 40 a kadar yolu var..
hamuru çok hafif oluyor satılanlar gibi hafif yani.
biz eşimle bir tepsi yemiştik.
bence sen 2 tepsi yap

önce bir tepsimi ölçeyim o zaman siz ikiniz bir tepsi yediyseniz, ben iki ölçü yapayım öyleyse. bıraksam bir tepsiyi eşim yer zaten

anlat gulüm açılırsın

seyyah çok alemsin ya

bizim okulda bir hocanın anlattığı gibi çok eskilerden bir olay olmuş neyse sonunu adam şöyle bağlamış '' boşadığım karının topuğuna bakmam '' dediği gibi sen de bir boşarım daha da dönüp bakmam diyenlerdensin öyle mi

bugün altında alıma başladım hayırlısı artık :)))

merhaba herkese şöle topiğinize bi göz attımda muhabbetiniz çok akıcı ve güzel geldi bende aradabir aranıza katılabilirmiyim :)

aynen öle yaptım
iyi mi kötü bilmiyorum
en azından faturaları ödüyordu

çil çil altınların hayırlı olsun

anaam doğum anıları hemen atlamalıyım
benim oğlanda 8 aylık doğdu. 2300 gr 47 cm.
sarılık oldu falan filan...
çok şükür şimdi boyu 1 yaş önden gidiyor
ama onu ne oyunlarla besledim bir anlatsam roman olur he
şimdide anasından ayrılmak istemeyen koca bir sıpa oldu

aha okul forması geri dönüyormuş çok şükür

okul sütü zehir küpü de başlamış

sıpasından ayrılamayan dana pardon ana desek ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…