Kirli Çıkılar )))

Ben okumaya başladıkça sayfalar ilerliyor, yetişemiyorum.

sirkeci mesajını aldım, çok teşekkür ederim, inşaalah hayırlısı olur.

bir de bi arkadas bana msj göndermiş kk.da. okuduysan mesajı tamamı tıkla yazıyordu, mesajı gördüğüme dair, o nasıl yapılıyor, bilen var mı

pepeti ve derfat hayırlı haberler bekliyoruz.

ben bugun ilk defa tavuk köfte deneyeceğim, eşim sever inşaallah.

kavga meselesine gelinmiş. bizimde ilk yılımızda arkadasım 2 iş arkadası ile dışarı çıkmıştı, zaten gün aşırı nöbette, evde olması gereken zamanda dışarda geziyor, ben çıldırıdım tabi. arıyorum gel diye falan bir süre sonra açmadı. tüm arkadaslarının cebi var bende. ben ne yaptım aradım arkadasını ve kusura bakma, benimki telimi açmıyor , sen yanındakine ver bakayım teli dedim. bağırmaya başladım telde. bu arkadaslar bekardı ve bizimkiyle epey dalga geçmişler, senfat seni evde tavayla bekliyor, kafana geçirecek falan diye. geldi epey kavga ettik. çok yoruluyorum gezmeliyim falan filan, beni rezil ettin cart curt... şimdi arkadasları evli ve biri bana ne kadar haklıymışsın öyle yapmakta diyor her hatırlayışında. şimdi tartışmıyorumuyuz evet ama hiç takmıyorummmmmmmmm

merhaba herkese şöle topiğinize bi göz attımda muhabbetiniz çok akıcı ve güzel geldi bende aradabir aranıza katılabilirmiyim :)

hoşgeldin kalplerasi sana da sınav yapasım var aslında ama, topiğin öğretmenleri hazır ortada yokken öğretmencilik oynayıp bi sınav yapim dedim bi gitti bi daha gelmedi (GLCIN geri dön)

kreşlerde de dağıtılıyormuş.
oğluma istemediğim halde içirirlerse cıngar çıkarırım

istemediysen içirmezler. yanlız oğlun, diğerlerini süt içerken görür ve içmek isterse belki üzülüp verebilirler.
özellikle öğretmeniyle tekrar konuşmakta fayda var. bazıları insiyatif kullanmaya pek meraklı olabiliyor.

merhaba hoşgeldin cnm....Çatlak ve delüysen tabiki

hoşgeldin kalplerasi sana da sınav yapasım var aslında ama, topiğin öğretmenleri hazır ortada yokken öğretmencilik oynayıp bi sınav yapim dedim bi gitti bi daha gelmedi (GLCIN geri dön)

bende sayenizde nişanlanmadan önceki çatlak ve delü halime dönerim die ummuştum ortaya çıkartın onu istedim ne değnektiyse eşimle tanıştığımda bi dokundu tesiri geçmedi :) please meee

anlat gulüm açılırsın

yok canım açılmam kesin iyi biliyorum ama deryadan bir katre anlatayım..
seyyahcım dinlemek isteyeceğini düşündüğümden anlatıyorum inşallah sıkılmazsın. sıkılacak olanlar okumaın çünkü benim ki de bir bdv klasiği..

benim kv yanlış bi evlilik yapmış ama acısını kendi çocuklar ve eşi çekmiş diyebiliriz ya da ahlakı öyle bilmiyorum..
çok kültürlü bilgili kendince ama düğünde yapıkları ve sonrasında bana hiç öyle gelmiyor.

şöyle söyleyeyim dostu arkadaşı hiç yok, ev hanımı olmasına rağmen hiç gezmesi yok sadece avm lere gider. face açtıktan 1-2 hafta sonra arkadaş listesi 10 kişi civarına düşmüş biri. apartman yönetici kapıcı bilimum kişlerle tartışmış ve küsmüş.
kendi kayınvalidesiyle hiç görüşmüyor iki erkek kardeşiyle hiç görüşmüyor kız kardeşleriyle de zaman zaman iyi/kötü.
7/24 kayınpederimi takip eder. günlük akşama kadar konuşmalar mesajlar her gece gözetimden geçer. kp o yüzden toptan temizler mesela beni arasın annesini arasın sorgu başlar hemen ne konuştuklarını öğrenene kadar da yakasını bırakmaz. o bluz mevzunda da beni akrabalarıma verdiğini düşünüyor eşim ağzından kaçırttı bi ara. böyle yani..

düğün olacağında ailemle hiç konuşmadılar görüşmediler kp yazın yoğun olur kendi de 1 kere bile aramadı onun gözünde erkek evi naz evi biz aramalıymışız. bizimkiler çok cimri ailein oturduğu evin merkeze kaç km uzak olduğunu gelip gidemeyeceklerini söyleyip durdular altı üstü 1 saat arabayla bu arada. evlendikten sonra da beni alabilmek için kaç km yaptığını söylemişti kp bana ve ben yine şoklarda yine ağlamış yine şişmiş gözler..

babasının dükkanı var çocukları yazları hep babalarına yardım etmişler onun karşılığnda babaları mihir ve bir miktar eşyamızı almak üzere söz vermiş zaten çalıştıkları zaman maaşlarını da babalarına verdiler. mihrimi babası verdi ama istediğim mihri vermedi söz verdiler ama takmadılar. 100 gr bilezik taktılar artı bi set.
ben nişanlı olduğumu hiç anlamadım. nişanda benim sülaem vardı belki 30-40 kişi onlar sadece kendi çekirdek aileleri olarak geldiler.
benim aile tarafımda nişanda para takılır. onlardan kimse yok diye benim akrabalarım hem ona hem bana para taktılar.sırf eşim orda mahzun kalmasın diye. ve o gece kv o paraları almak istedi. oysa bizde erkek tarafı da kız tarafı da para takar ama kızda kalır o para ve kız kendine bilezik bozdurur.gece boyu kv somurttu.

o gün bütün samimi olduğumuz ahbablar başıma toplandı ve "kızım biz seni akıllı biri sanırdık sen böyle bi hatayı nasıl yaptın" dediler. eşi şizofren bi akrabamız var kv si neler çektirdi. o dedi ki sanki kendi kv mi gördüm.ve eşin de anacıya benziyor. o gece eşime mesaj attım sanırım bu iş olmayacak biz senin ailenle yapamıyacaz. eşim çok kötü olmuş o yol zehir olmuş.. bana da o gece zehir oldu..

alış verişler başladı dertler başladı. kv ne sizin akrabaya ne bizim akrabaya alış veriş yapmayalım dedi sonra dürü vakti yaklaştı önce onlar getirdiler tabi.. sonra biz götürcez benim kız kardeşlerime de dürü hazırlayacaksın dedi ve ben reddettim. onlar dürüyü sandıkta getirdiler ve benim o çok kültürlü görgülü kayınvalidem bütün alınanları iç çamaşır+nişan elbisesi +1 adet takım bu kadar etiketleriyle getirmiş 30 kere de evde sergilemiş %50 indirimle aldığımız mağazayı övmüş durmuş. bizim sülale köylü olduğundan hor hakir görmüş kimseyle konuşmamış nerdeyse.. bunlar hep nişanda olanlar. haa bi de nişan günü sandık getirdiler ya sandığa görümcemi oturtmuş ve annemden para istemişler.erzurumda adet böyleymiş. zaten işine neresi gelise oranın adetini uyguladı. bizim adetler erzurum-konya-denizli nin erkek tarafına yontulan adet karışımı oldu.
bizlerin de hataları oldu tabi o günlerde onlar yaptıkça biz de kendi çapımızda diretmeye çalıştık ama onların hepsi "saygısız gelin" sıfatıyla bana yol su elektrik olarak geri döndü keşke diretmeseydim zaten bi işe yaramadı..
biz dürü götürdük bi akşam yemeğinde ve teyzelerine dürü almadığımız için o gece hep asık suratlı durdu hiç ilgilenmedi.
ama biz onlar geldiğinde yine karakterimiz uygun olanı yaptık ve en iyi şekilde ağırladık.

düğün alış verişlerinde benden önce evlenen eltim ve eşi olan kaynım tam bi görümcelik yaptılar. ve onların kriteri benim önümdeydi. onlara ne alındıysa aynısı bana da olacak ve o fiyat limitini aşamıycaz. oysa onlar kışın aldılar eşyayı biz ise yazın. fiyatların uçtuğu vakitler.. neyse eksik gedik oturma odası salon takımını ve bir adet çamaşır makinesini aldılar. gerisini ben kendim ve evlendikten sonra eşimle tamamladık. salon takımı da kv min zevki bu arada.

evlendikten sonra bize takılan takılar bi baktım kaynım götürdü gitti. annesi aldı vermedi uzun süre.. hoş zaten bişey de takılmadı 1 ince bilezik 300 tl para 4-5 de çeyrek.
kimseye takmamışlar onlara da takan olmadı.
evlendiğim hafta 42 kilydum(neler neler oluyordu ama hepsini anlatamıyorum çoğunu unuttum çünkü yazdıkça geldi aklıma bazıları)

bu arada hep affettim hepp
kimi zaman yaptıklarından özür dilerdi çünkü öyle mantıksız işler yapardı ki..

evlendik hala ben düşmanıyım hep öyle gördü. eltim boynu bükkük herşeye saygılı uygun gelin modeli. hep kıyas makbule böyle karanfil şöyle..
bir de rest çekebiliyorum her istedikleri zaman gitmiyorum ya iyice sevmedi beni.

bana bi arkadaşım face de yorum yapmış karanfilcim hayırlı olsun biz de bi gün sana gelmeyi düşünüyoruz(oğlunun adıyla açmış ve 4-5 yaşlarındaki oğlunun resmi de var)
bi gün sonra eşimin face ini açtım birlikteyiz mesaj gelmiş. kv mesaj atmış. mesajında şöyle yazyordu " oğlum karanfile bi erkek böyle yazmış sana neden kızlar face inde böyle yazmıyor sana da yazsınlar" gibisinden. evliyiz düşünün.. arkadaşlıktan çıkarmam onu görmemle bir oldu..eşim de çıkardı..
ufff daha neler yaa sıkıldım hakketen bu bitmezz seyyahcım..bunlar daha ilk aylar olanlar..

velhasıl kv nin bütün bu yaptıklarına rağmen eşim hep benim desttekcim oldu. anlayışlı olgun bi insan.. ilk başlar kpss bile çalıştırmıyordu kv bilerek ki oğlum burdan gidecek diye düşün ben 2 milyar eşim 800 tl maaş alırken.
kv geçen yıl babamların araba aldığını duymuş ve babamı aramış benim taktığım altınlarla araba mı aldınız diye
ona rağmen annem bu yıl boşver onu hasta kabul et sen umreye giderken görüş öyle git dedi..
çok şükür umreye giderken geçmişi sildim gözlerimden ve yine geçmişi hatırlamamaya çalışarak muamele ediyorum ona..
İnşallah Halık bilir...

sirkeci dogumdan 2-3 hafta sonra gitseniz, hem hava ısnır, urfada balıklıgölde falan bir tur atarsınız gitmişken. tabi gezdik demeyin de.

ben dogumda babaları istememiştim, memeyi çıkarıyorsun, agrın sızın, ne gerek var dedim. cuma gunu bebek görmeye gittik. kadının ikizleri olmuş. anne ve babası yanında. kadın babasının tam karşına oturdu, bi onu emziriyor, bir öbürünü. bana tuhaf geldi, ben utanırım öyle şeyden

sıpasından ayrılamayan dana pardon ana desek ona

valla gol üstüne gol yapıyosun bugün seyyah.
evet ben oğluna aşıkkkk, ellerini tutarak uyuyan, yanağı yanağımdayken tv izleyen, o yemek yedi diye o gün çocuklar gibi şen olan aşık bir anneyimm.
napayım çok yakışıklı ve tatlı ve mis kokulu bir kirpim var
onun için kocamı bile attım yataktan

sirkencubin sormuşsun ben de yazmak istedim

kayınvalidenin tutumunu beğenmedim tarzı bana göre değil (saygı duymak lazım )
lohusa kadının evini maşaallah düğün evine çevirmek fikri hiç güzel değil
o bayan normal mi sezeryan mı nasıl şekilde doğum yapacak ama nasıl yaparsa yapsun sonuçta canından can çıkacak
ayrıca tamam bebiş mebiş diyoruz ama ama ama ............. sonuçta evin içinde yeni bir varlığa o alışacak o varlık yepyeni bir dünya havasına alışmaya çalışacak

ya huzursuzluğun hat safhada olduğu günler olursa ilk etapta
kayınvaliden gerçekten bana çok düşüncesiz geldi
önce kızıının ve torunun can sağlığı huzuru ön planda olmalı hemen gösteriş delisi gibi ev ahalisini bir araya toplamanın yangından mal kaçırır gibi altın toplamaya çıkmanın alemi ne anlayamadım

sezeryan da olsa normal de olsa dikişleri sancısı vs si o doğum yapan bayan milletin içinde rahat edebilecek mi
kadınlar neyse de evde erkekler olunca ne kadar sakat bir durum kanaması olacak vs vs vs
çocuk sarılık vs olsa ya da anne herhangi bir komplikasyonla karşı karşıya kalsa hastanelerde vakit geçirecekler
valla yazarken içim şişti

ben olsam görümceyle açık ve net konuşurum
kayınvalideyle de eşimle de konuşurum

illa gitmek gerekiyorsa gider takısını takar evinde kalmadan ilk uçakla geri dönerdim
ama kesinlikle acil birşey olduğunu düşünmüyorum karşılıklı anlayışla aşılmayacak bir mesele değil yaza doğru gitseniz ortalık sakinleşince daha hoş olur bence

Ayyy öylelerine edep yahu azcık deyivercennn

ozaman hergün ben götürürüm sütünü.
gerçi ben UHT süt de vermiyorum.

feci başım ağrıyor orucum ve bebek olabilir diye ilaç alamıyorummm migrenim tuttu ayakta duramıyorummmmmmmm

canım sana kocakarı ilacı önereyim: disk pamuklardan al ya da yoksa normal pamuğu biraz düzelt üzerine kolonya ve karabiber dök ıslak kısma yeniden pamuk koy bunun gibi 3 tane hazırla birini alnının sağına, birini soluna birini de ortasına koy bağla inanılmaz yakıyor ama ağrıyı azaltıyor hatta geçiriyor gerçi ben en son canımın yanmasından acaba baş ağrımı unuttum mu dedim ama ilçasız geçer

bir de ben migren tuzu diye bişi buldum Tuz Gölü'nden geçerken bunu da alnına sürüyorsun katı bişi mentolle karışık orada tuzla ilgili bilumum malzeme yapmışlar aldım oda iyi geldi ama başka nerde bulunur bilmiyorum

istersen görümceni ara gelmek istediğini ama böyle bir çekincen olduğunu söyle ona bak kırılmam eğer ev çok kalabalık olacak diyorsan gelmeyelim sonra geliriz diyebilirsin bence en uygunu kayınvaliden hariç herkesin bir otel veya misafirhane varsa orada kalması aranızda kamudan birileri vardır öğretmenevi DSİ misafirhanesi gibi bir yer ayarlarsanız çok tuzlu da olmaz eğer siz gitmezseniz bile ailenin ev dışında bir yerde kalamsını sağlasanız ben istemezdim şahsen evin dolu olmasını hele de sezeryan olacaksa sıkıntı olur iyice

canım geçtim ben orayı epey oldu ilk anlatışın ama tekrardan yazdıysan görünce alıntılarım

bende sayenizde nişanlanmadan önceki çatlak ve delü halime dönerim die ummuştum ortaya çıkartın onu istedim ne değnektiyse eşimle tanıştığımda bi dokundu tesiri geçmedi :) please meee

bu arada ne sınavı yapıyorsunuz ??

seyyah gebelikteki yüksek tansiyona bağlı beyin kanamasından ölen çok duydum. hatta burada bir kadın dogumcu vardı, doğan cüceloğlu adı (bildiğimiz d.c.nun yeğeni olur) eşi eczacıydı ve 8 aylık hamileyken tansiyon ilacı alıp, uzun yola tam çıkacakları sırada, kadın pat arabada düşüyor. hemen en yakın özel hastaneye giriyorlar, adam dogum evindeki tüm dr. arkadaslarını çağırıyor, sezeryana alıyorlar, bebek kurtarılıyor, anne vefat ediyor. 5 yıl falan oldu, çok üzüldüm kadına, 1 çocugu daha varmış kadının.
bu adam yakışıklı, uzun boylu, zamanında muayahanecilik yapmış, parayı da götürmüş biriydi. 1,5 yıl önce yonca lodi konserindeydik. en öndeyim, yan tarafa kafamı çevirince baktım, adam yeni nişanlısı ile sarmaş dolaş, öpüşüp koklaşıyorlar, yeni yetmeler gibi. bir üzüldüm, gözlerim doldu. vefat eden karısı buna evlat vermek için öldü, ohh adam yenisini bulmuş, keyfi yerinde. şimdi evlendi, yeni eşi de eczacı.
eşime bu olayı anlatıp, ne kadar üzüldüğümü falan anlattım, ne güzel işte, adam evleniyor. genç,(40 lı yaşlarda) parası var, yakışıklı, kadınarın peşinden koşmak yerine evlenip, yuva kuracak, niye yadırgıyorsun dedi.

eşimin fakültede ortapedist arkadasının eşinde yüksek tansiyon çıktı, 2 gun düşüremediler, 28. haftaydı sanırım, sıladan da zayıf dogu. karısını hastaneye yatırınca eşimi aramıştı, dr. aç kalsın dedi, neden aç bıraktı ki diyor. o kadar erken hafta ki ameliyata alınacagı aklına bile gelmiyor adamın . çok üzülmüştüm ona da

uzmanlık yaparken üniversie hastanesi oldugunda sevk edilen beyin kanamalrı olurdu, kimi vefat ederdi, o durumda elden çok bir şey gelmiyor. 5 dak. ameliyata alıyorlar ama sonuç olumsuz olabiliyor.

aynen öle yaptım
iyi mi kötü bilmiyorum
en azından faturaları ödüyordu

çil çil altınların hayırlı olsun

Allah razı olsun bitanem

iyisini kötüsünü sen bileceksin
artılar çoğunluktaysa demekki iyi
değilse kötü

ama hepsi bir yana evlilikte bitmişse bitmiştir arada çocuk olmuş olmamış bence değişmez

katresi bu kadarsa deryası yüz yüz bitmez karanfilcim allah kolaylık versin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…