Kirli Çıkılar )))

senfat ben olsam aynı senin gibi düşünürdüm
hayatta ne kadar acımasız durumlarla karşılaşabiliyoruz değil mi
çok üzücü

seyyah maşaallah kuzucuğa
bu kız yetenekli vesselam

Baya oldu buraya giremiyeli... neyseki 2 ay önce evimizi aldık henüz taşınamasakda... azcık kritik kullanyoruz desemde parayı ufff harcıyoruz yine ...kredi akrtı maaş gelmeden bitiyor yaaa... nasıl bir taktik uygulasam eşimde bende para bırakmaz oldu maaşdan ödemeleri yapıyoruz çok az kalyor bana nasıl bir şekilde bereketlendirebilirim ne etsemkiiii ufff

yinede bunada çok çok şükürler olsun
:26::26::26::26::26::26::26::26:

YA KISLAR İSYAN EDİYORUM SİZEEEEEEEEEEEEEEEEE
BEN SİZE SECEREMİ DÖKTÜM TANITTIM SİZE KENDİMİ EEE BEN SİZİ BİLMİYORUM AYRINTISIYLA ANLATIN AZCIK KENDİNİZİ YAAA

seyyah , sılanın yeni çalışmaları da çok güzel. bir de dikkatimi çekti, hep bir hayvan da ekliyor sanki resimlerine, yanlış hatırlamıyorsam geçen seferkinde de bir yılan görmüştüm sanırım

katresi bu kadarsa deryası yüz yüz bitmez karanfilcim allah kolaylık versin valla

Allah razı olsun ablacım bütün bunlardan sonra nasıl oldu da ayrılmadınız diyebilirsin ben de bilmiyorum biz sevgili filan da değildik. beni kv hanım bulmuş eşime..
ben direten biri de değildim ailemle çok konuştum ayrılayım mı diye sonuçta nişanlılık tanışma süreci..
ama eşim o kadar saf ve iyi niyetliydi ki bi ara babam da tamam dedi atalım nişanı ama 2 gün hem ben hem annem kabul ettik hem de ağladık eşimden için çok iyi birisi olan ona olacak.. eşim çok kötü oldu.. annem dedi madem bu çocuğa annesi babası kıyabiliyor bize yakışmaz biz kıymayalım dedi işte böyle

bak yine ağladım...

BEN SİZE SECEREMİ DÖKTÜM TANITTIM SİZE KENDİMİ EEE BEN SİZİ BİLMİYORUM AYRINTISIYLA ANLATIN AZCIK KENDİNİZİ YAAA

ben yeterince açıldım sanırım.. burdaki arkadaşlar bile bu kadarını bilmiyorlardı..
bugünümü kendimi açma günü ilan ettim burnumu çeke çeke..

haknur biz birimizin şehirlerin, kiminin evinin yeri, kaynana ilişkilerini, dogumlarını, kocalarını, çocukları, evinde pişen yemeği, kocasının sevdiği yemekleri, açık mı kapalı mı, namaz kılıyor mu, ne iş yapıyor, ne kdaar maaşı var, bankada ne kadar parası var hepisini bilyoruz,
sen de takip ettikçe görürsün
hatta tek tek anlatabliriz.
mesela seyyah evlere temizliğe gidiyor muş

.......................................
okurummm okurummm okumammı bacımm...
Sıla feci tasarımlar yapmış Hakan akkaya nur yerlitaş halt etmiş seyyahcım maşallah .... Bende hep bir kızım olsun istemişimdir... Hoş hiç bişeyim yok ya neyseee

Son düzenleme:
azıcık özet geçseniz sizlerde sorsanız bende cevapliim :) ama geçmiş o kadarrrr uzunki müdür işten atar onu okumaya koyulsam :)

okurummm okurummm okumammı bacımm...
Sıla feci tasarımlar yapmış Hakan akkaya nur yerlitaş halt etmiş seyyahcım maşallah .... Bende hep bir kızım olsun istemişimdir... Hoş hiç bişeyim yok ya neyseee

kaç yıllık evlisin canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…