- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
seyyah gebelikteki yüksek tansiyona bağlı beyin kanamasından ölen çok duydum. hatta burada bir kadın dogumcu vardı, doğan cüceloğlu adı (bildiğimiz d.c.nun yeğeni olur) eşi eczacıydı ve 8 aylık hamileyken tansiyon ilacı alıp, uzun yola tam çıkacakları sırada, kadın pat arabada düşüyor. hemen en yakın özel hastaneye giriyorlar, adam dogum evindeki tüm dr. arkadaslarını çağırıyor, sezeryana alıyorlar, bebek kurtarılıyor, anne vefat ediyor. 5 yıl falan oldu, çok üzüldüm kadına, 1 çocugu daha varmış kadının.
bu adam yakışıklı, uzun boylu, zamanında muayahanecilik yapmış, parayı da götürmüş biriydi. 1,5 yıl önce yonca lodi konserindeydik. en öndeyim, yan tarafa kafamı çevirince baktım, adam yeni nişanlısı ile sarmaş dolaş, öpüşüp koklaşıyorlar, yeni yetmeler gibi. bir üzüldüm, gözlerim doldu. vefat eden karısı buna evlat vermek için öldü, ohh adam yenisini bulmuş, keyfi yerinde. şimdi evlendi, yeni eşi de eczacı.
eşime bu olayı anlatıp, ne kadar üzüldüğümü falan anlattım, ne güzel işte, adam evleniyor. genç,(40 lı yaşlarda) parası var, yakışıklı, kadınarın peşinden koşmak yerine evlenip, yuva kuracak, niye yadırgıyorsun dedi.
eşimin fakültede ortapedist arkadasının eşinde yüksek tansiyon çıktı, 2 gun düşüremediler, 28. haftaydı sanırım, sıladan da zayıf dogu. karısını hastaneye yatırınca eşimi aramıştı, dr. aç kalsın dedi, neden aç bıraktı ki diyor. o kadar erken hafta ki ameliyata alınacagı aklına bile gelmiyor adamın . çok üzülmüştüm ona da
uzmanlık yaparken üniversie hastanesi oldugunda sevk edilen beyin kanamalrı olurdu, kimi vefat ederdi, o durumda elden çok bir şey gelmiyor. 5 dak. ameliyata alıyorlar ama sonuç olumsuz olabiliyor.
çok isterse günlük şişe süt ama bir tanıdığımın ineğinden ev yoğurdu alıyorum.
rondada muzlu ballı yoğurt çekip içiriyorum
bu arada ne sınavı yapıyorsunuz ??
yok canım sınav falan, o anlık bir espriydi sadece
katresi bu kadarsa deryası yüz yüz bitmez karanfilcimallah kolaylık versin valla
YA KISLAR İSYAN EDİYORUM SİZEEEEEEEEEEEEEEEEE
BEN SİZE SECEREMİ DÖKTÜM TANITTIM SİZE KENDİMİ EEE BEN SİZİ BİLMİYORUM AYRINTISIYLA ANLATIN AZCIK KENDİNİZİ YAAA
BEN SİZE SECEREMİ DÖKTÜM TANITTIM SİZE KENDİMİ EEE BEN SİZİ BİLMİYORUM AYRINTISIYLA ANLATIN AZCIK KENDİNİZİ YAAA
okurummm okurummm okumammı bacımm..........................................
sunny abla mesaj güzeldi niye sildin
okurummm okurummm okumammı bacımm...
Sıla feci tasarımlar yapmışHakan akkaya nur yerlitaş halt etmiş seyyahcım maşallah .... Bende hep bir kızım olsun istemişimdir... Hoş hiç bişeyim yok ya neyseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?