şu niyaziyle bukeye bi sinir oluyorum
iki insan ikisi de bu kadar mıymıntı olabilir mi
Hani ben hani ben:)))Bende eklicem faceden seni:))))ad soyad rica edem
o diziyi mahsun mu çekiyordu
seyyahhhh bende senin renkli dünyanı merak ediyorum facede eklesek ya birbirmizi
amin seyyahcım amin
benim ortaokuldaki Türkçe öğretmenimle aynı okulda 12 yıldır meslektaşız
aynı şeyleri yazıp durmayacağım olayları anlatmıştım
adam 4 aydır 2 çocukla neler çektiğimi manen ve de Allah'a nasıl havale ettiğimi biliyor
bana geldi ve dediki ya senin duan nasıl da geçti
ya bizlere de dua filan etsen ( o kızlarının işe ve yuva kurmaya ihtiyacı var onları kastetti büyük ihtimal)
hocam mazlumun ahını almamak lazım hayatta benim gece gündüz öğlen araları ne çektiğimi en iyi bilen şüphesiz Yüce Rabbimdi ben O'na havale ettim bana en güzel vekil şüphesiz her zaman O..
ben bile bazen haklı bile olsam insanları Allah'a havale etmeye korkuyorum inanın dedim
hem de öyle seyyah hiç ummadığım tasavvur bile edemeyeceğim şekilde acı çektiklerine şahit oluyorum inan.( unutamadığım çok öyle değişik vakalar )
ben hiç sevmezdim o adamı
çok cahil sevimsiz gelirdi
müziği desen zaten allahlık
ama bu filmlerde işi götürdü
cahil insan bunu yapamaz diyorum bi taraftan
ya da çok iyi bir ekibi var ön planda bu
filmlerde de dizilerde de öle ayrıntılar var ki insanı gülümsetiyor ağlatıyor
kapadokyada çekileni izlemedim
beyaz melek falan çok güzeldi
bunu da sırf müzikleri için izliyorum
e bi de laz uşağuyuz daaa
mahsunun filmleri güzel de ben dizilerini izleyemiyorum. size de öyle geliyor mu bilmem ama onun dizilerinde, özellikle bundan önceki dizisi hayat devam ediyor muydu neydi, hep öfke hep sinir halindeydi insanlar, geriyor beni o yüzden. size de öyle geliyor mu yoksa ben mi öyle hissediyorum.
bende pazenleri giyerim görür gününü
mahsunun filmleri güzel de ben dizilerini izleyemiyorum. size de öyle geliyor mu bilmem ama onun dizilerinde, özellikle bundan önceki dizisi hayat devam ediyor muydu neydi, hep öfke hep sinir halindeydi insanlar, geriyor beni o yüzden. size de öyle geliyor mu yoksa ben mi öyle hissediyorum.
öle öle
ben de izlemedim
reklamı bile bunaltıyor insanı
ama 3. sayfa haberlerine bakınca gerçekten öle hayatlar var
demek ki adam gerçekten o çevrede yaşamış görmüş yansıtmış diyorum
ama izleyemiyorum
bu da bunaltıcı aslında
bunca olay bir insanın başına gelir mi
geliyor işte
bence bukenin babası ölsün zaten hasta
harun bukeyi alsın
niyazi de ağzı açık baksın
başka bi halt becerdiği yok zaten
sinan da gerçek babasını öğrensin artık
Allah şifasını versin kuzucugun
ancak çocuklar ölümün ne oldugunu bilmedğinden ölümcül hastalıklarda morallerini yükseltmek kolay olur. eline bir bebek, bir bsiklet, bir futbol topu, bir pasta alınır çocuk sevincinden uyuyamaz. ama yetişkinler ölünce nasıl sorgulanacagım, boşa geçirilmiş yıllara pişmanlık, geride kalanlar, tamamlanamamış işler... falan ve ölümden korkma, moralli olmak kolay değil canım
aşortmanımı ödünç vereyim mi
ben de güneşi gördüm, beyaz melek ve beş minareyi izledim. dizilerini izlemedim. güneşi gördümde yuvadaki çocuklar, beyaz melekte huzrevleri falan, hep böyle toplumun dokunaklı kedimlerini anlatıyor, haliyle seviliyor. ayrıca hep dogu kültürünü üstün tutma falan var, hep haklı ve mazlum olarak gösteriyor. subliminal mesajlar mı içeriyor acaba?
ben hala izlemedim şu gelenlerin ilgili yerelerini
aşortmanının bazı yerleri sökülmüştü. dizleri zaten erimiş
bir pazar malı aşortman aldın anlata anlata bitiremiyon
bende isterdim ablacım ama göremedimki telde oldu bu olaylar:))))karanfil, sirkeci, selin sizin kayınvalidelerden ben de ders alayım, ben de kayınvalide adayıyım nasıl olsagerçi damadım var ama o sayılmaz gelini olmayan kaynanaya kaynana demem ben
selin, sen o cevabı verdiğinde kayınvalidenin suratınıgörmek isterdimkesin böyle olmuştur
çözümleyebilcemi hiiç sanmıorum bıdıkcım amla okurken gözlerim doldu demekki senin içinde öyle bi sevgi öyle bi şevkat varki Allahım bunu dağıtmanı istedi demekki:)))bugün yeni kayıt bir öğrencim geldi başında saç bonesi var kuzucuğun
çocuk 5,5 yaşında
2,5 yaşında rahatsızlığını öğreniyor böbreğinde kist var ve böbreği alınıyor 18ay kemoterapi alıyor
ekim ayında son kemoterapiyi de alıp doktor izninde bu dönem okula başlamaya karar veriliyor
annesine okula gelmeden önce şunu soruyor anneee arkadaşlarım niye saçım olmadıgını sorarlarsa onlara hastalıgımı mı anlatayım ya da ne söyleyeyim diye soruyor
bebek olmadan çocuk olmadan olgunlaşmış kanserin ne oldugunu kendi anlamışta arkadaşlarıma anlatayayım mı diye soruyor
şefkat tokadı mı ne deydi bugün bana
eveeeeee geldiğim gibi anneme anlattım durumu dedim bak bakta bir daha sitem etme senin de bir böbreğin yok ve sende kanser tedavisi gördün ama ooooo küüüçücüüük çocuk senden dahaaaaaa hayat dolu ona göre dedim
mutluyum zor bir görev beni bekliyor tamamen bağışıklık sistemi yeniden başlamış bir çocuğa mikrop kapmadan koruyabilmem gerekiyor
aile açık açık bunu demedi ama görünen köy klavuz istemez
hatırladıgı tek şeyin hastane koridrundaki süren yaşam dışında ilk defa okul adında kendi yaşındaki çocuklarla rengarenk bir dünyaya giriyor
anladıgım tek birşey var ben hayatımda görüdügüm tanıdıgım herkeste kendimden ya bir parça arıyorum ya da onlarda bana ait birşeyler buluyorum
bu sadece şimdiki bahsettiğim olaya yönelik değil her an öyle hatta bazen burada yazarken sizlerle bile özdeştiryorum kendimi yok mu beni çözümleyebilecek birisi
şu niyaziyle bukeye bi sinir oluyorum
iki insan ikisi de bu kadar mıymıntı olabilir mi
evet haklı tutulmaya çalıştığı doğru
artık kadı kızı diyor geçiyorum
adam nerden vuracağını biliyor
ama bakıyorsun gerçek hayatta da öle
hala düşünüyorum altında birileri mi var diye
sunnycim ya kızın suçu yok ki ama
:26::26::26:
allahım korusun
kızımın ayakları üzerinde durduğunu göstersin bana inşallah
o güne kadar canımı bağışlasın amin
ama benim başıma böyle bir şey gelse
asla güçlü bir insan değilim ben
hemen çökerim
tedavi falan olacağımı da sanmıyorum
zaten ölecem geridekilere neden masraf çıkarayım diye düşünürüm
zaten beni hayata kızımdan başka bağlayan bi şey yok
mücadele edeceğim bi şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?