yoooo hiç kaçmak yok azıcık yoruver o aklını benim için sende de ne cevherler var gördük bi kere kaçış yok artık..
hadi kızlarr
tüm uyarılarıma rağmen deneyimleyen annemden nasibimi almıştım
ağustos ayında marakeş çok mu sıcak olur? Bu uçak biletleri neden bu kadar pahalı?Pegasus neden az noktaya uçuş yapıyor?
alıntı ile cevaplamanın yanında konuşma kutucuğu gibi ne idüğü belirsiz bir işaret var ya ona bas o mesaj tikli olur basa basa gel sonra cevap yaz de birden fazla altıntı yapmış olursunkaranfil daha önce anlattın galiba ama
şu toplu alıntı yapmayı yazarmısın
efenim tatlı dersen emrine amedeyim
ammavelakin yemekten bihaberim gerçekten
ama bence misafire en kolay fırın yemeği olur
atarsın fırına diğer yemeklere bakarsın
geçen papatyanın patlıcan kebab güzeldi
ne gider ki yanına
pilav
yoğurtlu bişiler
turşu murşu vardır zati
:44::44::44::44:
karanfil teyze tam vejeteryan mı yoksa ılımlı vejeteryan mı?
akıllıbıdık sistemi çözmeye çalışıyorum da hani demişsin ya 10 ayda bir bşrne ev alınıyor. Bir nevi altın gününün ev hali gibi peki o zamana kadar sizin yatırdığınız paralar nerde duruyor? Emin amca onu işletiyordur kesin yani ben olsam işletirim
sirkecim 10 ayda bi çekiliş yapılıo fakat 10 ayda hangi 10 kişiye alınca belirleniyo.... yani 80 kişinin 80 ide hemen çekilmio... bıdıkcım onu anlatmış
her ay toplanan parayla bi kişiye ev alınıo....
umarım dogru anlamışımdır
emin amca işletse işletse ilk başta herkesten aldıgı 7100 lirayı ki buda 80le çarpılınca 568.000 milyar yapar bunu işletir:)))
başka nasıl karları var anlamadım ama çözcem bu işi:))
yarın asistanlıktan en yakın arkadaşım kardeşim gibi sevdiğim birisi bursada doğum yapacak..
kısmetse oğlu olacak
haftaya haftasonu biz de geliyoruz bursaya..
heeeyy bekle beni bursa)
bıdık ben bu yılbaşında bursadaydım
özeline bakarmısın reca etsem
oraları bebemle gezerim senfat çocukla bilmediğim yerlerde gezintiler sorun olursen kıçının dibindeki yerleri gezme, elin gavurlarına para kazandır. onların hanımları kirli çıkı olsun
mesajımı gördün demi canım
küsme yine
zevkle imza atıp elinden su içicem(öle miydi o)
senin gibi beceerikli olmak için
tüm uyarılarıma rağmen deneyimleyen annemden nasibimi almıştım
ağustos ayında marakeş çok mu sıcak olur? Bu uçak biletleri neden bu kadar pahalı?Pegasus neden az noktaya uçuş yapıyor?
alıntı ile cevaplamanın yanında konuşma kutucuğu gibi ne idüğü belirsiz bir işaret var ya ona bas o mesaj tikli olur basa basa gel sonra cevap yaz de birden fazla altıntı yapmış olursun
alıntı ile cevaplamanın yanında konuşma kutucuğu gibi ne idüğü belirsiz bir işaret var ya ona bas o mesaj tikli olur basa basa gel sonra cevap yaz de birden fazla altıntı yapmış olursun
görmeyi en çok istediğim yer
resimde peru yazıyorinka mı anka mı öyle bişey mi bura
görmeyi en çok istediğim yer
yemin ederim benim de
çok yer görmek istiyorum ama
en en en çok merak ettiğim burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?