Kirli Çıkılar )))

yoooo hiç kaçmak yok azıcık yoruver o aklını benim için sende de ne cevherler var gördük bi kere kaçış yok artık..

hadi kızlarr

efenim tatlı dersen emrine amedeyim
ammavelakin yemekten bihaberim gerçekten

ama bence misafire en kolay fırın yemeği olur
atarsın fırına diğer yemeklere bakarsın
geçen papatyanın patlıcan kebab güzeldi
ne gider ki yanına
pilav
yoğurtlu bişiler
turşu murşu vardır zati

:44::44::44::44:

tüm uyarılarıma rağmen deneyimleyen annemden nasibimi almıştım

ağustos ayında marakeş çok mu sıcak olur? Bu uçak biletleri neden bu kadar pahalı? Pegasus neden az noktaya uçuş yapıyor?

sen kıçının dibindeki yerleri gezme, elin gavurlarına para kazandır. onların hanımları kirli çıkı olsun

karanfil teyze tam vejeteryan mı yoksa ılımlı vejeteryan mı?

kırmızı mercimek çorba
mantar
bulgur pilavı
taze fasulye (senin buzlukta vardır kesin)
tatlı olarak da revani

daha ne kadar alakasız olabilir

karanfil daha önce anlattın galiba ama
şu toplu alıntı yapmayı yazarmısın
alıntı ile cevaplamanın yanında konuşma kutucuğu gibi ne idüğü belirsiz bir işaret var ya ona bas o mesaj tikli olur basa basa gel sonra cevap yaz de birden fazla altıntı yapmış olursun

ortaya yogurtlu olarak, sunny ablanın mor lahana salaatası ve yogurtlu havuc salatası. birer kayık tabaklara ortaya koyarsın sofra renkli görünür.

adamların nasıl bir karı var bilemiyorum ama o kadar çalışanları var onların maaşı falan filan bu hesap bizi aşar binlerce insanda bir lira kar etseler tavan yapar rakamları yuvarlama söylemiştim
internet sitelerinde de kendileri aynı bayanların altın günü bir sistemleri oldugunu açıklamışlar
hatta oradaki müşteri temsilcileriyle tlf da konuşsanız bile isteğiniz rakamlara örnek tabloyu email adresinize gönderebilirler o zaman daha çok içinize siner hatta o kadar çok arıyorlarki bıkıyorsunuz

eşime sordumda 50tl lük düşüş sadece ilk ay olmuş diğer aylar çok cuzi bir rakammış

yarın asistanlıktan en yakın arkadaşım kardeşim gibi sevdiğim birisi bursada doğum yapacak..
kısmetse oğlu olacak
haftaya haftasonu biz de geliyoruz bursaya..
heeeyy bekle beni bursa)

bıdık ben bu yılbaşında bursadaydım

tam dileklerin kabul oldugu bir zamanmış waybeeeee başka birşey daha isteseymişim keşke
bursaya gelipte haber vermezseniz kırılırım

özeline bakarmısın reca etsem

bakıyorum canım hemen

mesajımı gördün demi canım
küsme yine
zevkle imza atıp elinden su içicem(öle miydi o)
senin gibi beceerikli olmak için

gördüm görür görmez böle oldum

karanfilcim
benim hiç vejeteryan misafirim olmadı ama olsaydı....

mercimek çorbası tercihim olurdu ama yogurt çorbasıda olabilir o zman ortaya yogurtlu bişey olmaz
ortaaya yaprak sarması uğraşamam dersen biber dolması ,kırmızı bieber közlemesi vede yoğurtlu bişey yaapardım havuçlu tarator:))) kabak tarator vs.... konugumun ne kadar vejeteryan olduguna bağlı olarakda ortaya peynirli börekde yapabilirdim:)))
ana yemek en çok zorlıcak alan bu.....
mantar sote yapabilirsin..... yanına pilav patates püresi....
sonnacıma fırında ıspanak oturtması olabilir(ıspanak haşlanır iki yumurta bi kaşık unla karıştırılır borcama dizilir üstüne kaşar peynir...
başka bi tercihde ortaya yaprak sarma yapmazsın , lahana sarması ana yemek olabilir ... ama onu nasıl sarcaksın okuldan geldikten sonna hiç pratik diil...ama kaynanana yada tanıdık birine okuldayken sardırırım diosan olabilir
karnıbahar sote yapabilirsin yanına spagetti
sonna en iyi teklifime gelio sıraaaaaa
zeytinyağlı brüksel lahana yemeği yapabilirsin devamındada pirinç pilavı sunabilirsin...
ay benden vejeteryan birine ancak bu kadar tarif çıkar:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…