ilahi canım ya akşam akşam çok güldüm
ben de 36 yımm ve tam gaz ileri doğru gitmeyi istiyorum
olu mu beeeeeaaa
o ouslar olmasa o çıkılar nasıl dolcak kuzum
bak ous yok çıkı yok
anca çene
bursa diyince aklıma gelen tek şey iskender :) bide bıdık:)))) alakaaya bak
benim için ise kestane şekeri
karanfil daha önce anlattın galiba ama
şu toplu alıntı yapmayı yazarmısın
herhalde ılımlı vejeteryan..karanfil teyze tam vejeteryan mı yoksa ılımlı vejeteryan mı?
kırmızı mercimek çorba
mantar
bulgur pilavı
taze fasulye (senin buzlukta vardır kesin)
tatlı olarak da revani
daha ne kadar alakasız olabilir
ortaya yogurtlu olarak, sunny ablanın mor lahana salaatası ve yogurtlu havuc salatası. birer kayık tabaklara ortaya koyarsın sofra renkli görünür.
maşallahın var canım daha ne olsungördüm görür görmez böle oldum
karanfilcim
benim hiç vejeteryan misafirim olmadı ama olsaydı....
mercimek çorbası tercihim olurdu ama yogurt çorbasıda olabilir o zman ortaya yogurtlu bişey olmaz
ortaaya yaprak sarması uğraşamam dersen biber dolması ,kırmızı bieber közlemesi vede yoğurtlu bişey yaapardım havuçlu tarator:))) kabak tarator vs.... konugumun ne kadar vejeteryan olduguna bağlı olarakda ortaya peynirli börekde yapabilirdim:)))
ana yemek en çok zorlıcak alan bu.....
mantar sote yapabilirsin..... yanına pilav patates püresi....
sonnacıma fırında ıspanak oturtması olabilir(ıspanak haşlanır iki yumurta bi kaşık unla karıştırılır borcama dizilir üstüne kaşar peynir...
başka bi tercihde ortaya yaprak sarma yapmazsın , lahana sarması ana yemek olabilir ... ama onu nasıl sarcaksın okuldan geldikten sonna hiç pratik diil...ama kaynanana yada tanıdık birine okuldayken sardırırım diosan olabilir
karnıbahar sote yapabilirsin yanına spagetti
sonna en iyi teklifime gelio sıraaaaaa
zeytinyağlı brüksel lahana yemeği yapabilirsin devamındada pirinç pilavı sunabilirsin...
ay benden vejeteryan birine ancak bu kadar tarif çıkar:))))))))
uff baya uğraşlı be canım :111:resimde peru yazıyor
karanfil eğer ıspanakla uğraşırım diyorsan krepe sarıp üzerine beşamel sos(ya da krema) ve kaşarla fırına da sürebilirsin.
karanfil, benim de yarın misafirim var, ben de düşünüyorum hala
bıdık elbette sen geliyorsun da senin haricinde olarak demiştim ben
yıllardır benim de en büyük hayalimsenin belki şansın olabilir ama benim için çok zor seyyahcım
olur be canım
şimdi dışarı gitmek burda gezmekten daha ucuz
patates kızartması yerine kremalı patates de yapabilirsin, pilavın yerine geçebilir
banada cuma akşamı komşular hoş geldine gelecekmiş kaç kişi bilmiyorum
ne yapsam acaba ama tepsi böreği sigara böreği kek ve poğaça dışında tarifler verirmisiniz bu aralar bunlardan bıkkınlık geldide
sanırım benim fırın teklemeye başladı son olarak fırın önerisinde neyde karar kılmıştınız benimki kumtelin fırını
aslında fırın ocak almak istemiştim ama şuan ki mutfakta yer yok onun için
kendi evime geçincede ankstre olabilir diye ertledim ama fırın tekleyince yapcak bişey yok önerilerinizi bekliyorum
haa biskolata yağuşuhlusundan bi ousda olsa fena olmaz tabi
ben bu yoğurt çorbası işinden iyice vazgeçeyim dediğiniz gibi mercimek yapayım.. hoş pek çorba içen de olmuyor yaa..
kavurmanın yanına pirinç pilavından başkası paklamaz.
pirinç de bitmek üzere ama hiç markete gidip oyalanamam ben 2 bardak ödünç isteyim komşumdan. sağolsun yüzüm tutcak insandır halden anlar.
teyze için zeytinyağlı pırasa, zeytinyağlı sarma, ortaya brokoli salatası pilav ve çorba yeterli olur sanırım..
tatlıyı bilmiyorum eşime baklava aldırabilirim gelirken.
evde açılmış süt de vardı ziyan etmeden onu da bitirsem iyi olcaktı ama şartlar bazen değiştiriyor işi..
ortaya salata turşu her türlüsünden var zaten..
her türlü eleştri ve desteğe hazırım uyuklayan bitmiş smile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?