Kirli Çıkılar )))

ilahi canım ya akşam akşam çok güldüm

ben de 36 yımm ve tam gaz ileri doğru gitmeyi istiyorum

zaten tam hız gidiyo o ama dillendirmemek gerek
yani bence öyle ne gerek var

olu mu beeeeeaaa
o ouslar olmasa o çıkılar nasıl dolcak kuzum
bak ous yok çıkı yok
anca çene

dolar dolar sen bi atan inş.
bak ous olamdan da ne güzel doluyo
haa biskolata yağuşuhlusundan bi ousda olsa fena olmaz tabi

banada cuma akşamı komşular hoş geldine gelecekmiş kaç kişi bilmiyorum
ne yapsam acaba ama tepsi böreği sigara böreği kek ve poğaça dışında tarifler verirmisiniz bu aralar bunlardan bıkkınlık geldide
sanırım benim fırın teklemeye başladı son olarak fırın önerisinde neyde karar kılmıştınız benimki kumtelin fırını
aslında fırın ocak almak istemiştim ama şuan ki mutfakta yer yok onun için
kendi evime geçincede ankstre olabilir diye ertledim ama fırın tekleyince yapcak bişey yok önerilerinizi bekliyorum

karanfil daha önce anlattın galiba ama
şu toplu alıntı yapmayı yazarmısın

herhalde ılımlı vejeteryan..
kemoterapi alırken et bile yedi mecburen vücudu kuvvetlensin diye.
sağol canım

ortaya yogurtlu olarak, sunny ablanın mor lahana salaatası ve yogurtlu havuc salatası. birer kayık tabaklara ortaya koyarsın sofra renkli görünür.

maşallahın var canım daha ne olsun
resimde peru yazıyor

karanfil eğer ıspanakla uğraşırım diyorsan krepe sarıp üzerine beşamel sos(ya da krema) ve kaşarla fırına da sürebilirsin.
uff baya uğraşlı be canım :111:

karanfil, benim de yarın misafirim var, ben de düşünüyorum hala

kızlar yazıyorlar ya bazıları evimde olmasa bile ufkumu açıyo yeni yeni şeyler keşfediyorum..

kızlar size şöyle söyleyeyim..
bol yoğurdum var hem de köy yoğurdu..
pirinçli yoğurt çorbası yaptım geçen hepsi bitti(konya düğün usülü) çok güzel olmuştu..

az bi yaprak var dolapta teyzesi benim zeytinyağlı sarmama bitmişti bi ara..
ama bugün kv yaprak sarma, tarhana çorbası, patates püresi filan yapmıştı ortada ıspanak yemeği.. ve revani.. havuç salatası..

yoğurt çorbası yaparsam ve sarma pirinç pilavı gitmez ama onun yerini tutcak ne yapmalıyım.patates kızartması olur mu mesela??bulguru pek sevmiyolar çünkü.. ayrıca kv bizde hiç et yemediğinden şikayet etmiş eşime bir zamanlar :111: daha bana kurban etinizi yemek nasip olmadı diye..(sinirlendiği zamanlar sayarken, el insaf yani oysa ki) kavurma yapmayı planlıyorum.
yani kavurma ana yemek..

kafam çok karıştı..tatlı da en kolay ve hafif irmik mi yapsam acaba..
kalkıp şimdi yapsam bu sefer de fiziksel aktivitem artınca uykum kaçıyor sabah erken kalkcam..

bıdık elbette sen geliyorsun da senin haricinde olarak demiştim ben

anneme araştırdım mini fırın olarak arçelik güzelmiş 4 taraftan da yalıtımlıymış kullananlar memnun ama annemin dolabının içi o kadar büyük olmadığından termikele bakacak onda istediği gibi varmış. Bizde son durumlar böyle.

kızlar pek geç olmuş vakit sizle nasıl geçti anlamadı ben; sirkeci yatar herkese iyi geceler

patates kızartması yerine kremalı patates de yapabilirsin, pilavın yerine geçebilir

fırında mı oluyor abla.. senin beğendiğin bi tarifin linkini versene kavurmayla gider mi??
ortaya da pırasa koyabilirim zeytin yağlı hakkaten bitiğim ben 2 gündür de karnım ağrıyor adet ağrısı..

belki tatlıyı da hazır alırım.

benim de epeydir yapmadığım yalancı içli köfte, ya da diğer adıyla bulgurlu börek yap, bayılırlar

karanfilce sizde içli köfte varmı bilmiyorum ama patatesli ıspanaklı içlik köfte var ondan yap ama uğraşatırır
patates kızartması yerine püre yapsan birde zeytinyağlı pırasa veya fasulye veya patlıcan yemeği
çorba salata, yoğurtlu bişeyler ya havuç ya makarna ya patlıcan közlemesi yaparsın
aman etsiz de zor oluyo ya

ben bu yoğurt çorbası işinden iyice vazgeçeyim dediğiniz gibi mercimek yapayım.. hoş pek çorba içen de olmuyor yaa..
kavurmanın yanına pirinç pilavından başkası paklamaz.
pirinç de bitmek üzere ama hiç markete gidip oyalanamam ben 2 bardak ödünç isteyim komşumdan. sağolsun yüzüm tutcak insandır halden anlar.
teyze için zeytinyağlı pırasa, zeytinyağlı sarma, ortaya brokoli salatası pilav ve çorba yeterli olur sanırım..

tatlıyı bilmiyorum eşime baklava aldırabilirim gelirken.
evde açılmış süt de vardı ziyan etmeden onu da bitirsem iyi olcaktı ama şartlar bazen değiştiriyor işi..

ortaya salata turşu her türlüsünden var zaten..

her türlü eleştri ve desteğe hazırım uyuklayan bitmiş smile

karanfil sen şu kremalı patatesi bi düşün canım, kremalı yemez dersen sütle de yapabilirsin hem sütün de değerlenmiş olur etle süper olur

Son düzenleme:

açılmış süt derken paket sütmü
değilse sütlaç yap diycektim kolaydan tatlı olurdu

ya da ortadakileri değiştirmeden, köfte(kavurma yerine etli bişey- hem et seven hem et sevmeyen iki grubu idare etmek çok zor.) patates kızartması, kuru biber kızartması üstü sarımsaklı yoğurtlu domates soslu..
erkek çocuklar var ve patates kızartmayı severler aman karanfil sen de taktın demeyin diye dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…