Kirli Çıkılar )))

karanfilim ellerine sağlık çok güzel ağırlamışsın misafirlerini..
Allah benim kardeşime de senin gibi aklı başında mantıklı marifetli bi eş versin AMİN..
(resimlere bakarken benimki de 86'lı, evlense de bizi de şöyle ağırlasalar, o gelini kardeşim gibi sevsem diye geçirdim de..))

Aslında para olcak altın alcan var ya ne düştü yaaa yaza tavan yapar sen gör aradaki kazancı offff

Aslında para olcak altın alcan var ya ne düştü yaaa yaza tavan yapar sen gör aradaki kazancı offff
düştükçe aldım aldıkça düştü düştükçe aldım aldıkça düştü:111:
2-3 aydır 98 den 93 e kademeli alım yaptım :111:
sonu nolcak bilmiyorum..

sağol canım..
Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın kötü insanla baş etmek çok zor..
benim kardeşim de 88 li. onun da sevgilisi var inşallah o da iyi biri çıkar ya da o nasip değilse gelinimiz her kim olacaksa

Sen erken başlamışsın canım almaya yaza kar oranın biraz daha düşük olur şimdi alıpta yaza satanlar iyi kar edecek çünkü geçen yaz gram 105 110 arasıydı düşünsene aradaki farkıı

Yarın patronun işi varmış işe gelmem gerekiyormuş yaaa offf ben yatacaktım oğlumlaaa puffffff

Sen erken başlamışsın canım almaya yaza kar oranın biraz daha düşük olur şimdi alıpta yaza satanlar iyi kar edecek çünkü geçen yaz gram 105 110 arasıydı düşünsene aradaki farkıı

benim borcum vardı canım geçen yıl mart ayında 98 di altın biz bozduğumuzda. karda bile sayılabilirim :)
ama altınlar annemin olunca üzülüyorum işte
kademeli kademeli düşsün artsın kimseler zarar görmesin

kızlar taze çekilmiş kahve aldım ev buram buram kahve kokuyor.. canım çekti tek başına da içilmez ki şimdi şöyle hep birlikte oluvereydik de içivereydik..
ama mutfağım pek dağınık sadece salona alırım sizi

yeterince dinlendim gidip toplayayım bari..
bu arada 1 gr borcum kaldı alsam mı almasam mı diye düşünmeye başladım

İnşallah herkes iyidir. Biz oğlumla gayet iyiyiz Oğluşum içimde taklalar atarak gününü gün ediyor. Ben de artık çabuk yoruluyorum Dört gözle bebeğimi bekliyorum

Altın fena düştü ve ben de hemen bu ayki birikim hedefimi altına çevirip ortalamamı düşürdüm. Biraz sabırla kazanç sağlayabilirim inşallah

Nihayet grantinin sistemini de çözdüm hem artık rahatça kullanabiliyorum

Canım ortada bişey yok derken ben mi büyütüyorum yoksa bilemedim:26:
öncelikle dünü hatırlatmamak adına yazmak istemedim ama bu yazına binaen yine yazasım geldi bacım.... yahu sen kendini üzme basite al babında ortada bişey yokdedim.. kendini üzmemen gerek.... ayrıca 2.durumu uygula sen.. emreye baksın ninesüüüüüüüüü
:)

çok öp emoçunu yerimede ....

farmasiiii hediyendeki not aldı götürdü benideee çok harika bir jestt yapmışşş bizimkide çiçek almış ama market poşetinin içinde getirdi verdi.... bişey bile yazmayı bırak söylemedi bilee....

:) buna da şükürrr dimii

dünü çoktan unuttum canım sallamıyorum artık...

Emreye yine babaanne bakacak devam hatta kadına verdiğim parayı artırıcam daha özensin gitmesin bi yere diye....öperim canım bi çıkayım işten göreyim oğlumuda...

karanfil ellerine sağlık ek güzeller
karnıbaharın üzerinde en son kaşar mı var

özlem gerçekten cennetten bir köşe valla
keşke gidebilsem ve de kalabilsem

ve ben muğlaya gidicem

Son düzenleme:

evet kaşar canım..

ha beşamel sos artı kaşar canım

Son düzenleme:
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar

nasılsınız görüşmeyeli umarım afiyettesinizdir
sayfalar baya ilerlemiş mümkün değil şu an okuyamam
ons da iyice düşmüşken benim gözler de onsa böyle bakarken başka birşeylere konsantre olamıyorum
salim bir kafayla inşaallah okurum
fazla doldurmayın

ben işi çaktım
meyra tüm hurmaları evaya götürdü,
birlikte yiyip içiyorlar
ikisi de tüydüler

seyyah muglaya atanacak

söylemeden geçemiycim bugün itibariyle 26 günde regl oldum :111:
bebek istedikten sonraki döngüm 30 du önceki 28..
ilaçların etkisiyle bi de artık kafamın tamamen rahatlamasıyla oldu sanırım

hanımlar kanda baktırdığımda negatif çıktı ama ben hala regl olmadı hiç belirtide yok hala en son 2 ocakta olmuştum nerdeyse 2 ay olacak ya hergün bugün olur diyerekten bekliyorum ama hala yok
olabilir canım ama benım gecen ay öle oldu sonbra adet oldum

eline saglık cok guzeller ayrıca etli sarma kalın olur yalancı sarma ince . biz ıkısınıde sararız sadec ıkındı oturmasına yalancı sarılır yemek olarak ise etli sarılır. babam ne o öle der ve yalancı sarma yemez mesela. ben öğrtmen oldum ve buraya atandım burda gördüm yaşlancı sarmayı en cok kaldınlar baharda kutu kutu sarıp dolaba atıyorlar. bizde olmuyor öle

seyyahcım hayırlısnı dıle bebemmm .çünkü bir arkadsım bodruma saglık sektorune atandı ve 4 yıl falan kaldı sımdı sakaryayda ama gelınceye kadar göbegı catladı. cok pahalı olması gıbı bır cok seyınden cok zorlandı. senınde bır kıızn var. mesela beım eşim antalayalı ve alanyayı ister yaşamak ıcın ben istemıyorum çünkü alanyada sokakta yururken kız erkek grup oturmuslar ve elinde teneke biralar. alanya gıbı bır yerde ben kıızma bira içmek yanlış öğretemem . benim fikrim tabı. heryer turıst . yabancı ınsanlar oraların degısık oldugunu gıdınce anlıyor ınsan .

ben işi çaktım
meyra tüm hurmaları evaya götürdü,
birlikte yiyip içiyorlar
ikisi de tüydüler

seyyah muglaya atanacak
alemsin yaa

meyraa daha işe başlamamıştır bence o yüzden giremiyordur.
güle güle git canım..

pepeti evet bizim oralarda et yemeğin içinde çok kullanılmaz sarma da dahil. daha çok sulu et yemeği ayrıca yapılır.
bir de sarmaya bulgur daha çok kullanılır ama ben pirinçli seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…