karanfilce bu arada halinin markasi padisahmi bendede war aynisindanda
düştükçe aldım aldıkça düştü düştükçe aldım aldıkça düştü:111:Aslında para olcak altın alcan var ya ne düştü yaaa yaza tavan yapar sen gör aradaki kazancı offff
karanfilim ellerine sağlık çok güzel ağırlamışsın misafirlerini..
Allah benim kardeşime de senin gibi aklı başında mantıklı marifetli bi eş versin AMİN..
(resimlere bakarken benimki de 86'lı, evlense de bizi de şöyle ağırlasalar, o gelini kardeşim gibi sevsem diye geçirdim de..))
düştükçe aldım aldıkça düştü düştükçe aldım aldıkça düştü:111:
2-3 aydır 98 den 93 e kademeli alım yaptım :111:
sonu nolcak bilmiyorum..
sağol canım..
Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsınkötü insanla baş etmek çok zor..
benim kardeşim de 88 li. onun da sevgilisi var inşallah o da iyi biri çıkar ya da o nasip değilse gelinimiz her kim olacaksa
Sen erken başlamışsın canım almaya yaza kar oranın biraz daha düşük olur şimdi alıpta yaza satanlar iyi kar edecek çünkü geçen yaz gram 105 110 arasıydı düşünsene aradaki farkıı
öncelikle dünü hatırlatmamak adına yazmak istemedim ama bu yazına binaen yine yazasım geldi bacım.... yahu sen kendini üzme basite al babında ortada bişey yokdedim.. kendini üzmemen gerek.... ayrıca 2.durumu uygula sen.. emreye baksın ninesüüüüüüüüüCanım ortada bişey yok derken ben mi büyütüyorum yoksa bilemedim:26:
öncelikle dünü hatırlatmamak adına yazmak istemedim ama bu yazına binaen yine yazasım geldi bacım.... yahu sen kendini üzme basite al babında ortada bişey yokdedim.. kendini üzmemen gerek.... ayrıca 2.durumu uygula sen.. emreye baksın ninesüüüüüüüüü
:)
çok öp emoçunu yerimede ....
karanfil ellerine sağlık ek güzeller
karnıbaharın üzerinde en son kaşar mı var
özlem gerçekten cennetten bir köşe valla
keşke gidebilsem ve de kalabilsem
olabilir canım ama benım gecen ay öle oldu sonbra adet oldumhanımlar kanda baktırdığımda negatif çıktı ama ben hala regl olmadı hiç belirtide yok hala en son 2 ocakta olmuştum nerdeyse 2 ay olacak ya hergün bugün olur diyerekten bekliyorum ama hala yok
eline saglık cok guzellermerhaba kızlaarrr..
uff yoğunluktan takip edemiyorum sizi varya..
okulda çıktım annemim isteği üzre bime gittim okula biraz yakın bi bim tam 25 dk yürüdüm :111:
3 tane tava aldımm kızlarr bimde ne güzel teflonlar vardı var yaaa...havalar güzelleşince köye gitcez geçen gelen halama yengeme filan götürcem hediye olaraktan.
hele bi tanesi 4 tane 22.5 tl idi ama ne yazık ki o bitmiş saat 11.30 da düşünün.. keşke evimin yanında bim olsa bir de sabahları dersim olmaması lazım tabi
bakın tavalarım çok güzel sağlam ve kaliteli ağır tavsiye ederim gidip bakmanızı annem aynısını iki yıldır kullanıyor:
Eki Görüntüle 633935 Eki Görüntüle 633936 Eki Görüntüle 633937
bu aldıklarım 12.5 tl.
büyük olduğunu göstermeye çalıştım ama yine küçük çıkmış resimde
sirkeci canım dünkü yaptığım irmik tatlısının tarifi:
malzemeler
9 Yk irmik
10 Yk şeker
1 lt süt
bir paket vanilya
portakal rendesi az bişey isteğe bağlı güzel oldu yeni denedim
arasına 1 adet muz istenilen miktar ceviz ben arasını boş düşünemiyorum hele ceviz çok yakışıyor.
1 litre süte malzemeleri koy kaynayana kadar karıştır. 2-3 dk kaynamanın ardından yarısını borcama boşalt bbirazcık donmasını bekle diğer yarısını da arada karıştırarak dondurtmamaya çalış. muzları diz cevizi at diğer kalan malzemeyi de üstüne dök soğuyunca dolapta biraz bekle dilimle servis et.
basitlik derecesi çoook basit.
Eki Görüntüle 633944 Eki Görüntüle 633945
banucum sağol canım güzel dileklerin için
fotoğraf işini soran sendin sanırım.
eşimin cebini kullanırken ben de çok üşeniyordum
pepeti,
sen de sağol canım
senin yaptığın kavurma en pratik ve risksiz olanı canım :))
benim bu kurban etiydi ve kolay piştiğini biliyordum bu yıl öyle nasip oldu..
o yüzden kavurma sacında yaptım canım
etkavurma sacı - Google'da Ara
eski garaj civarından aldım...
içine direk eti koyuyorum yavaş yavaş önce sulanıyor sonra suyunu çekiyor tabi nerdeyse 1 saaati buluyor ardına suyunu çekince soğanını koyuyorum biraz sıvı yağ döküyorum öyle de kavruluyor sonra biberini en son da domatesini ve tuzunu atıp servis ediyorum canım..
kızlar ya size bişey sorcam yaprak sararken kimisi kalın kimisi ince sarıyor ya o neye göre değişiyor bizim köyde hep ince sararlar annem de öyle. ama sosyetikler hep kalın sarıyor sirkecinin öyleydi mesela
benim kv de de kalın sarıyor bana bi öğretin bakimm yoksa etlisi kalın zeytinyağlısı ince mi sarılı?? ciddi bilmiyor soruyorum
benim akşamdan kalan zeytinyağlı sarmalar
Eki Görüntüle 633950
karnıbahar az yenir sadece teyze yer dedim ama herkes sevdiaz bişey kaldı.
karnıbaharı da böyle yaptım son hali yarım az önce çektim:
Eki Görüntüle 633959 Eki Görüntüle 633960 Eki Görüntüle 633961
karanfil ellerine sağlık ek güzeller
karnıbaharın üzerinde en son kaşar mı var
özlem gerçekten cennetten bir köşe valla
keşke gidebilsem ve de kalabilsem
alemsin yaaben işi çaktım
meyra tüm hurmaları evaya götürdü,
birlikte yiyip içiyorlar
ikisi de tüydüler
seyyah muglaya atanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?