ben işi çaktım
meyra tüm hurmaları evaya götürdü,
birlikte yiyip içiyorlar
ikisi de tüydüler
seyyah muglaya atanacak
ben valiz hazırlayacagım, banyoya gireceğim. gece görüşürüz, angaradan bildiririm.
seyyah muglaya atanacak
dünü çoktan unuttum canım sallamıyorum artık...
Emreye yine babaanne bakacak devam hatta kadına verdiğim parayı artırıcam daha özensin gitmesin bi yere diye....öperim canım bi çıkayım işten göreyim oğlumuda...
senin havuz benimkiyle aynı sürede doluyorrinşallah amiiiiiiiiiiiiiiiin
karanfilim tavan çok sevimliymiş demeyi unuttum
pepino etli sarmayı hiiiç sevmem
etli hiç bir yemeği sevmem
eti çok severim
bilin bakalım bu havuz kaç saatte dolar
ayrıca turistik olduğu ve de tabi arkeoloji kalıntı çok olduğu için orayı istiyorum
belki seramikten yana şansım açılır oralarda diye
çocuk için zor evet ama iyi yer kalmadı bee
ben muğlaya gidicem
kızlar halkbank hesabım var altın gramı 92,300 duruyor alayımmı ne dersiniz... vakıfgibi mantıklı bir banka değil ama maaş buna yatyorr ne yapayımmm
önerilerinizi bekliyorummm
karanfil tarif için teşekkürler biliyor musun bizim bu öğlen yemeğimizde bu senin yaptığın tatlıdan ve karnıbahardan da çıkmıştı
sabah kan vermıştim öğleden telefonla sonucu öğrendım ve negatif dedı degr kac bılmıyorum oysakı bu ay cok umutlanmıstım nasıp yaa
kızlar kanda cımayınca hamılelık süphesi devam etmıyor degılmı kendımı kandırmıyım dımı adetım 17 ocaktı yanı 2 gun daha var ama makına bozuktur belkı dıyorum zügürt teselısı gıbıı
sabah kan vermıştim öğleden telefonla sonucu öğrendım ve negatif dedı degr kac bılmıyorum oysakı bu ay cok umutlanmıstım nasıp yaa
kızlar kanda cımayınca hamılelık süphesi devam etmıyor degılmı kendımı kandırmıyım dımı adetım 17 ocaktı yanı 2 gun daha var ama makına bozuktur belkı dıyorum zügürt teselısı gıbıı
İnşallah herkes iyidir. Biz oğlumla gayet iyiyizOğluşum içimde taklalar atarak gününü gün ediyor. Ben de artık çabuk yoruluyorum Dört gözle bebeğimi bekliyorum
Altın fena düştü ve ben de hemen bu ayki birikim hedefimi altına çevirip ortalamamı düşürdüm. Biraz sabırla kazanç sağlayabilirim inşallah
Nihayet grantinin sistemini de çözdüm hem artık rahatça kullanabiliyorum
hcg değeri zaten düşükse strese bağlı bir gecikme vardır belkide hap falan antibiyotik veya soğuk algınlığı kullanıp azcıkda stres yaptıysan bu yüzden gecikmiş bile olabilir....sabah kan vermıştim öğleden telefonla sonucu öğrendım ve negatif dedı degr kac bılmıyorum oysakı bu ay cok umutlanmıstım nasıp yaa
farmasiiii hediyendeki not aldı götürdü benideee çok harika bir jestt yapmışşş bizimkide çiçek almış ama market poşetinin içinde getirdi verdi.... bişey bile yazmayı bırak söylemedi bilee....
:) buna da şükürrr dimii
badecim ben çiçek olayını evliliğimin ikinci yılı bitirdim.
bi oğlak olarak çiçek alınca havalara uçmuyor mutlu da olmuyorum.
hatta kuruyup gidiyor benim duygusal adamım sakla diy tutturuyor..
eee..
ben de kibar bi dille almamasnı istedim.
sonralardan pişman olur muyum bilmem
bdv de bişey okudum yuh dedim
kadın 1.5 aylık bebeğini kaynanasına bırakmış kaynanasıda bebeği emzirmiş
Bağışlama lütfu bol olan Allahım sen bu mübarek günde tüm günahlarımızı bağışla, tekrar aynı hataları yapmamıza mani ol, bizleri ve cocuklarımızı şerden uzak tut, hayırlı insanlarla karşılaştır.
aramızda hasta olan ve hastanelerde şifa arayan tüm kardeşlerimize şifa, sınavlara girecek kardeşlerimize haklarında hayırlısı olacak bölümde okuma imkanı, bekarlara kıymetlerini bile hayırlı eş (seyyahıma da), evli mutlu yuvalarında bebek bekleyen (karanfil, bıdık, derfat, pepeti) kardeşlerimizin hepsine kucaklarını bebekle doldurmayı, işsizlere iş (özlem ve seyyaha da), işi olanlara bol ve helalinden kazanç, borçlulara ödeme kolaylığı, vatani görev yapanlara dirayet, gereksiz harcamalarımızdan kısma ve birikim yapmayı nasip et Yarabbim.
Ey büyük Allah'ım bizlere dostlarımızın kötü günlerini gösterme, imanla öbür tarafa gitmeyi, acısız ölümle bu dünyadan sürünmeden ayrılmayı, bu dünyada iken bize ibadet yapacak güç ve takat ver Allah'ım.
senin adını melahat koydum
meraklı melahat
bi de multijet var o da avukat
sağol bacım kuvettürkde hesabım yok... zaten bi o banka kaldı bulaşamdığım ufffff maaşın yatandan hemen biriktirmek istedimde erteledim...senin havuz benimkiyle aynı sürede doluyorr
borcu bitirip 3 gr da kendime aldım delimiyim neyim altın almayı düşünmüyordum oysa
hiç adam gibi de hesap yapmadım parayı yetiririz inşallah
kuveyt de şu an 91.4
benim bugünkü ort 91.5
acemipericimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın nerelerdesin yahu
ons bize güldü :))))))
gramlar arttı
bebişinle iyi olmanıza çok sevindim Rabbim hayırlısıyla birbirinize kavuştursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?