Kirli Çıkılar )))

kızlar halkbank hesabım var altın gramı 92,300 duruyor alayımmı ne dersiniz... vakıfgibi mantıklı bir banka değil ama maaş buna yatyorr ne yapayımmm

önerilerinizi bekliyorummm

ben işi çaktım
meyra tüm hurmaları evaya götürdü,
birlikte yiyip içiyorlar
ikisi de tüydüler

seyyah muglaya atanacak

ben valiz hazırlayacagım, banyoya gireceğim. gece görüşürüz, angaradan bildiririm.

seyyah muglaya atanacak

inşallah amiiiiiiiiiiiiiiiin

karanfilim tavan çok sevimliymiş demeyi unuttum

pepino etli sarmayı hiiiç sevmem
etli hiç bir yemeği sevmem
eti çok severim
bilin bakalım bu havuz kaç saatte dolar

ayrıca turistik olduğu ve de tabi arkeoloji kalıntı çok olduğu için orayı istiyorum
belki seramikten yana şansım açılır oralarda diye
çocuk için zor evet ama iyi yer kalmadı bee

ben muğlaya gidicem

karanfil tarif için teşekkürler biliyor musun bizim bu öğlen yemeğimizde bu senin yaptığın tatlıdan ve karnıbahardan da çıkmıştı

Mevlana ne güzel demiş;"dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım..."

senin havuz benimkiyle aynı sürede doluyorr
kızlar halkbank hesabım var altın gramı 92,300 duruyor alayımmı ne dersiniz... vakıfgibi mantıklı bir banka değil ama maaş buna yatyorr ne yapayımmm

önerilerinizi bekliyorummm

borcu bitirip 3 gr da kendime aldım delimiyim neyim altın almayı düşünmüyordum oysa
hiç adam gibi de hesap yapmadım parayı yetiririz inşallah

kuveyt de şu an 91.4
benim bugünkü ort 91.5

ben yazın gidiyorum bodruma
seyyah gel annemlerin devremülkü var
ooh ye iç yat yaparız seninle)

sabah kan vermıştim öğleden telefonla sonucu öğrendım ve negatif dedı degr kac bılmıyorum oysakı bu ay cok umutlanmıstım nasıp yaa

kızlar kanda cımayınca hamılelık süphesi devam etmıyor degılmı kendımı kandırmıyım dımı adetım 17 ocaktı yanı 2 gun daha var ama makına bozuktur belkı dıyorum zügürt teselısı gıbıı

Önemli olan; hayatta en çok şeye sahip olmak değil, en az şeye ihtiyaç duymaktır.

Eflatun

çok sevdim..

yok canım devam etmiyor bidahaki aya inş hayırlısı olsun canım umutlarımızı kırmak yok sonuçta birer tane evlatlarımız var

bu ay takip yaptırdın dimi canım?
genelde ilaç kullanınca yumurta erken olgunlaşıyor erken çatlıyor.
ve kanda negatif çıkınca hamilelik şüphesi kalmıyor.

ama hiç takip yaptırmasaydın bu ay yumurtan kafana göre çatlasaydı belki çok geç çatlar adet gününde negatif çıksa bile sonradan pozitif olabilirdi.

acemipericimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın nerelerdesin yahu
ons bize güldü :))))))

gramlar arttı

bebişinle iyi olmanıza çok sevindim Rabbim hayırlısıyla birbirinize kavuştursun canım

aa sen de mi çocuk deniyordun?
vaayy yalnız dikkat et bu topiğe takılanlar erkek annesi oluyor hep
ona göre erkek istiyosan takılmaya devam edebilirsin:)
ben şahsen kız istediğim için topiği her an bırakabilirim
şaka şakaaa

hanımlar ben şimdilik çıkıyorum eşim sabah erken gitmişti şimdi geliyormuş o varken giremem sizleri öpüyorum çok yazmayın haa okumak zor oluyor

hcg değeri zaten düşükse strese bağlı bir gecikme vardır belkide hap falan antibiyotik veya soğuk algınlığı kullanıp azcıkda stres yaptıysan bu yüzden gecikmiş bile olabilir....

allah hayırlısını versin bacımmm

canım benimmmmmmm

eşim çok romantik ve şair ruhludur
ne numaralar vardır onda da
neyse ben bu kadarını paylaşmış olayım

darksea, bade teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize

ben oldum ben azcık odunum eşimde romantik yazık başlarda alırdı çiçek biz çıkarken ben de aman gerek yok dedim şimdi de söylüyorum niye almıyon diye ama dün o da bana çiçek yollamış canımın içi sağolsun not da koydurmuş sen benim her şeyim misin diye akşam da ben ağladım bi temiz ama sen yoksun diye adam ane eziyet ediyorum bu ara bilmiyorum ama içime oturdu ki bu arada biz sevgililer gnü kutlamayız kutlasak ne etcektim bilmiyorum

bdv de bişey okudum yuh dedim

kadın 1.5 aylık bebeğini kaynanasına bırakmış kaynanasıda bebeği emzirmiş

boğardım o kayınvalideyi kesin atarlardı beni içeri ne garip insanlar var yarebbim

amiinnnnn

senin adını melahat koydum
meraklı melahat

bi de multijet var o da avukat

ben de beni hatırlamamışlar didiydim

halen araları okuyorum artıkın pazartesiye Allah bilir kaç sayfa olacak

hepinizi kocaman öpüyorum pazartesi görüşürüz

sağol bacım kuvettürkde hesabım yok... zaten bi o banka kaldı bulaşamdığım ufffff maaşın yatandan hemen biriktirmek istedimde erteledim...

hedefim her ay 1 gr almak ve 1de emeklilik hesabımı yatırmak oda 1 grama denk gelen bir mebla...

evet az geelbilir sizlere amaaa paramız yokkkkk...

buna da şükürrr diyorummm

acemipericimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın nerelerdesin yahu
ons bize güldü :))))))

gramlar arttı

bebişinle iyi olmanıza çok sevindim Rabbim hayırlısıyla birbirinize kavuştursun canım

İyiyim canım. Bebek topiklerindeyim. Enerjimi ve paramı bebek hazırlıklarına harcıyorum

Gramlar arttı çok şükür. Bebeğimin kısmetine bir de kar edebilirsem süper olur.

3 ayımız kaldı teyzesi miniğimle kavuşmama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…