Kirli Çıkılar )))

yok canım devam etmiyor bidahaki aya inş hayırlısı olsun canım umutlarımızı kırmak yok sonuçta birer tane evlatlarımız var
öle tabiki derfatcım
evet klomen kullndım ve catlatma iğnesı yapıldı 30 31 ocak yumutladım yani

farketmez canım saglıklı bır evlat versınde Allhım hepimize nasıp etsın 2. evladı

hayırlıs canımmmm

üzüldüm kızlar ya aslında bılıyormuusnz bu ay klomen ve iğne yaptırınca umutlandıydım baya

inşaallah herşey gönlünce olur tatlım
Allah kazasız belasız geçirmeyi nasip etsin bu zamanları da

pepinocum hayırlısı dicez kısmet dicez allah en güzel zamanda en hayırlısını versin inşallah amiiiiiiiin

pepeti yorumun gözüme çarptı da acele yazmak istedim

kız yanımda olsan seni döverdim bakkkkkkkkkkendine gel
daha olmamış bebeğin yasını tutacağına git öteki altın topuna sarıl kıymetini bil ( burada elinde oklava modu olacaktı neyse sen anladın )

canım benimmmmmmm

eşim çok romantik ve şair ruhludur
ne numaralar vardır onda da
neyse ben bu kadarını paylaşmış olayım
oy oy oy harikaymışşş bizim adamda evlenene dek öyleydide hatta ilk 6 ayda öyleydi amaa şimdi içindeki romantizmi ben mi öldürdümmm aman herneyse...

harikaymış enişteee keşke erkekler kulübüde olsada azcık birbirlerinden bişey öğrense beyler :)

selam kızlar
herkes iidir umarım
91 den 6gram aldım
Allah bütün kazançlarımıza bereket versin
akşam menüm
tarhana çorbası
sarma
kereviz salatası

enişte ne iş yapıyor yahu bacımmm... bizim adam eve erken gelse kafayı vurup yatmış olur.... ya da ben bu 3 yılda iyi eğitemedim yaaaa ufffff...

enişte ne iş yapıyor yahu bacımmm... bizim adam eve erken gelse kafayı vurup yatmış olur.... ya da ben bu 3 yılda iyi eğitemedim yaaaa ufffff...

eşim kimyager
işletme sahibi bir ortağı var ip üretimi yapıyorlar

eşim kimyager
işletme sahibi bir ortağı var ip üretimi yapıyorlar
vallahi hani belki öğretmendir vakti vardırda onun için yapıyordur diyeee sorduydum ama maşallah

bazen öğretmenle evlenseydim belki bana yemek yapacak zamanı olurdu diye düşünürüm amaaa uffff bizim adamda sabah 9-akşam 7 mecbur ben yapyorum herşeyi.... haftasonuda dahil

iyi akşamlar kızlar,
çoook hastayım, her tarafım dökülüyor ( aksi gibi eşim nöbetçi ve okulumuzdan bir öğretmen arkadaşımızın tayini çıktı ve yemeği var döküle döküle gideceğim... ben gelene kadar çok yazmayın tamam mı

pepinocum hayırlısı dicez kısmet dicez allah en güzel zamanda en hayırlısını versin inşallah amiiiiiiiin
öle diyorum tabiki işte insan ister istemez üzülüyor

haklıısn canım da insanoğlu işte

............................. :44::44::44: Ne merak ettım

bu arada kızlar ben eylül 1 de 59 60 kıloydum 60 ı gecmezdım. Kış boyunca öküz gibi yedimmmm ve suan 75 kıloyum - bunda adet duzensızlıgımn etkısıde oldu sanırım .bılg basında oturmaktan g.tüde baya büyüttüm sayılır. Yarından ıtıbaren dıyete ve spora baslıyorum hayırlı olsun

canım sana vakit ilgi sevgi ayırmasının öğretmenlikle alakası yok kişilikle alakası var

çok yoğunsa o da yoruluyordur ama ne öğretmen arkadaşlarım var hayatta eşiyle vakit geçirmez yardım etmezler.. ama benim bi zümrem var eşi kimyager fabrikada kızın eve gelmesi 7 yi buluyor bizim arkadaş her şeyi yapıyormuş :) hiç de gocunmuyor ama diğeri var hiç öyle değil..

Son düzenleme:

canım eşim sabah 7 - akşam 20:00 çalışıyor
yeri gelir fabrikada sıkıntılı bir durum olsa 50 km yolu gecenin bir yarısı gider ve gelir

onun bence mesleğiyle alakası yok
eşlerin tamamen kişilik özelliğiyle alakalı

ya resmen vucudum psıkolojık hamıllek gıbı bısey oldu cunku ancak hamıle olsam bu kadar kılo alırdım 6 aylık falan olurdu ve ben bu kıloya o sekılde gelırdım.

bır arkadsım bebek ıstedıgımı bılıyor ve bana sordu hamılemıısn kılo almıısn dıye bende yok dedım ama ınanmamıs kesın hamıle dıye dusunmus sonra söluyro bana. hanı hamıle kalanlar nazar mazar dıye sölemıyorlar ya .

herkes hamılemıısn dıyor ya kesın zayıflamalıyım napıcam ya Allhım resmen bunalıma gırdım. kardesımnde sınavı vardı 50 kışı gecmıs sadece onada bı ayrı moralım bozuldu . jeo muhendıslıgı okuyorud hazılrıgı gecemıyor bı turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…