ya resmen vucudum psıkolojık hamıllek gıbı bısey oldu cunku ancak hamıle olsam bu kadar kılo alırdım 6 aylık falan olurdu ve ben bu kıloya o sekılde gelırdım.
bır arkadsım bebek ıstedıgımı bılıyor ve bana sordu hamılemıısn kılo almıısn dıye bende yok dedım ama ınanmamıs kesın hamıle dıye dusunmus sonra söluyro bana. hanı hamıle kalanlar nazar mazar dıye sölemıyorlar ya .
herkes hamılemıısn dıyor ya kesın zayıflamalıyım napıcam ya Allhım resmen bunalıma gırdım. kardesımnde sınavı vardı 50 kışı gecmıs sadece onada bı ayrı moralım bozuldu . jeo muhendıslıgı okuyorud hazılrıgı gecemıyor bı turlu
oy oy karanfilce bacımmmm çok yaraladın kalbimi.... anammmmcanım sana vakit ilgi sevgi ayırmasının öğretmenlikle alakası yok kişilikle alakası var
çok yoğunsa o da yoruluyordur ama ne öğretmen arkadaşlarım var hayatta eşiyle vakit geçirmez yardım etmezler.. ama benim bi zümrem var eşi kimyager fabrikada kızın eve gelmesi 7 yi buluyor bizim arkadaş her şeyi yapıyormuş :) hiç de gocunmuyor ama diğeri var hiç öyle değil..
ama evlenmeden önce öyle iyiydiki.. hastayken bana yemek bile yollatırdı çiçekelr okuluma falan .... acaip düşünmeler mutfağı temizlemelerrr nevresim değişmelerrr ohooooo bir uzmanlığna çalıştı hizmet ettik ettik adam böyle olduuu offffffcanım eşim sabah 7 - akşam 20:00 çalışıyor
yeri gelir fabrikada sıkıntılı bir durum olsa 50 km yolu gecenin bir yarısı gider ve gelir
onun bence mesleğiyle alakası yok
eşlerin tamamen kişilik özelliğiyle alakalı
akbanktan aldım cnm
önceden garantiden alıyodum,galiba en iisi o
oy oy karanfilce bacımmmm çok yaraladın kalbimi.... anammmm
ama evlenmeden önce öyle iyiydiki.. hastayken bana yemek bile yollatırdı çiçekelr okuluma falan .... acaip düşünmeler mutfağı temizlemelerrr nevresim değişmelerrr ohooooo bir uzmanlığna çalıştı hizmet ettik ettik adam böyle olduuu offffff
kızlar halkbank hesabım var altın gramı 92,300 duruyor alayımmı ne dersiniz... vakıfgibi mantıklı bir banka değil ama maaş buna yatyorr ne yapayımmm
önerilerinizi bekliyorummm
sabah kan vermıştim öğleden telefonla sonucu öğrendım ve negatif dedı degr kac bılmıyorum oysakı bu ay cok umutlanmıstım nasıp yaa
kızlar kanda cımayınca hamılelık süphesi devam etmıyor degılmı kendımı kandırmıyım dımı adetım 17 ocaktı yanı 2 gun daha var ama makına bozuktur belkı dıyorum zügürt teselısı gıbıı
niye intihar etti bu altın kızlar??:44:
durumlar kötü daha da edecek gibi duruyor.niye intihar etti bu altın kızlar??:44:
annem de hep tuttururdubenim öyle bi kapasitem var zaten..
eşim öğlen işte ne yediyse akşama ben de onu yaparım
aa sen de mi çocuk deniyordun?
vaayy yalnız dikkat et bu topiğe takılanlar erkek annesi oluyor hep
ona göre erkek istiyosan takılmaya devam edebilirsin:)
ben şahsen kız istediğim için topiği her an bırakabilirim
şaka şakaaa
hiç dinlerler mihanımlar ben şimdilik çıkıyorum eşim sabah erken gitmişti şimdi geliyormuş o varken giremem sizleri öpüyorum çok yazmayın haa okumak zor oluyor
canım benimmmmmmm
eşim çok romantik ve şair ruhludur
ne numaralar vardır onda da
neyse ben bu kadarını paylaşmış olayım
durumlar kötü daha da edecek gibi duruyor.
iki gün önce yırtındım burda kuveytte hesabı olan var mı diye? Senin hesap kuveytte mi?
bılg basında oturmaktan g.tüde baya büyüttüm sayılır.
yazarken aklıma geldı bılıyormuusn
Sen şimdi o “göt” kelimesini “g*t” diye yazdın ya; benim aklıma çiçekler, kelebekler, kuşlar, ağaçlar, tertemiz bir dünya geldi.çok kibarsın. :)
biliyordum biliyordum
bunun bir gün yeri geleceğini biliyordum
evin odun ihtiyacını ben karşılıyorum
döviz hesabından hesap işletim ücretini ne kadar alıyorlar?canım iki gündür çok yoğunum biliyorsun.. tam okuyamıyorum bazen cepten okumaya çalışıyorum
görmemişim:26:
hayırdır noldu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?