bende 2. cocugu ısteyıp cesaret edemeyenlerdenımıbrde omrumde ılk kez adet duzensızlıgı yasıyordum kıs boyunca ve hastaneye gıde gele farkettım kı cogu baynada war acabası dıyorum mevsımlerın duzensızlıgı bızedemı etkı edıyor???
döviz hesabından hesap işletim ücretini ne kadar alıyorlar?
ben de aynısını hissettim bugün farmasim.nihayetttttttttttttttttttttttttttt atlaya zıplaya sayfaları bitirdim
aklımda kalanları yazayım
seyyah anladık muğlayagidiyorsun
sevimsiz biz de kız tez haber derler rüyan güzel
karanfilce geçmiş olsun misafirleri ağırlamışsın
seyyah 1000 tl para yıllık inan çok iiyi pahalı değil canım
pepeti ve derfat dayak geliyor kuzucuklarınıza sarılın gerisini boşverinnnnnnnnnnnnnnn
senfat canım sen de iyisindir
banucum ne zamandır ağız tadıyla görüşemedik özledim seni
badezuzum aynı şeyler senin için de geçerli canım
meyraa nerelerdesin kuzummmmmmmmmmmm
sirkencim altınların hayırlı olsun
papatya neredesinnnnnnnnnnnnnn umarım bugünün güzel geçmiştir seni de özledim
allright her zamanki gibi çok tatlısın bacımmm
multijet güzel haftasonları dileğiyle canım
bıdıkçım takma kafana kayınbiraderini bildir haddini gitsin
aklıma gelenler bunlar gelmemiş olanlar kusura bakmasınlar
Sen şimdi o “göt” kelimesini “g*t” diye yazdın ya; benim aklıma çiçekler, kelebekler, kuşlar, ağaçlar, tertemiz bir dünya geldi.çok kibarsın. :)
biliyordum biliyordum
bunun bir gün yeri geleceğini biliyordum
bir kere üste yazmaya unutmuşsun,olmaz.atlamaman lazım.bkz.takıntı zorlantılı banu.
ben muğlaya gidiyorum
Özlemcim bende 2. çocuk için çok cesaretsizim. Kızım için onun kardeş duygusunu yaşaması için 2. çocuğu istiyorum fakat kendim için istemiyorum :26: Sanırım artık rahatlığa iyice alıştım. Sonuçta uykumuz düzene girdi, tuvalet alışkanlığımız çözüldü eeee büyüdü artık. Bana çok yükü kalmadı. Sanırım biraz bencillik yapıyorum. :26:
iyice düşünülmeden verilecek bir karar değil zaten 2. çocuk.
ben bir yedi sene düşündüm,baktım yaş 33 olmuş 1 ayda kararımı veriverdim.düşün düşün nereye kadar dedim.
üstelik kızımı tedavilerle 7 senede ancak getirmiştik dünyaya.kıymetlimiz olduğundan onun üzüleceği bir durum yaratmaktan korktuk.
nitekim 7 yaşında abla oldu,o yaz sıkıntıdan sağlık sorunları yaşadı,kıskançlık temelli bunalımlara girdi.aklıma gelen herşey başıma geldi yani.
şimdi sarıla dövüşe anlaşıyorlar.ben onların sayesinde kardeş konularında okunmadık kitap,yayın bırakmadım.en sonunda eskilerin yaptığını yaptım,akışına bıraktım.ufaklık büyüdükçe
ilişkileri de değişiyor.izlemek çok güzel yalnız.kardeş gerçekten başka birşey.
oluyoken yapın arkadaş yaa(değişik bakış açısıBanucum benim kızım 5 yaşında. Arkadaşlarının kardeşi oldukça kardeş istemeye başladı. Bende senin gibi kızıma kıyamıyorum sanki onun hakkını yiyiyormuşum gibi geliyor. Ona haksızlık ediyormuşum gibime geliyor. Bu sene kızım ilkokula başlayacak. Zaten 1 sene erken başlayacak okula eee uyum sağlaması, okuma yazma öğrenmesi birde kardeş olursa çok bocalar diye düşünüyorum. Offf birde çevreden çok baskı var 2. çocuk konusunda offffff bilmiyorum.:44:
karanfilim,tavalar güzelmiş gerçekten.güle güle hediye et.
yanlış bakmadıysam insertte 2 li teflon tepsi vardı, kek için alayım demiştim.
pandispanya için iyi olur.
sunny apla misafirlerle meşgul galiba.
mutnojmet hep yazacağım,geçmiş olsun güzelim,allah başka dert vermesin.
karanfil ah böleleri bana denk gelmez işte gelmez
ah bi gelse bi karşıma çıksa
bütün hıncımı ondan alsam
geçen seneki okulda gün falan yapıyolar yemekler düzenliyorlar
beni de çağırıyolar
hayır dedim
şimdi gelcem gitcem alışıcam
samimi olmaya gerek yok dedim
sonra özlerim falan sizi
gülüyorlar
kız fazla mı mazlum acaba
öle görüp de egosunu tatmin etmeye çalışan biri de yapmış olabilir
bana kimse yapamaz mesela
bi burda temizlikçi dediler işte
ben muğlaya gidicem
doğru düşünmüşsün gülçin.ilk dönem en zeki çocuk için bile sıkıntılı geçiyor.okula adapte olmak kolay değil.Banucum benim kızım 5 yaşında. Arkadaşlarının kardeşi oldukça kardeş istemeye başladı. Bende senin gibi kızıma kıyamıyorum sanki onun hakkını yiyiyormuşum gibi geliyor. Ona haksızlık ediyormuşum gibime geliyor. Bu sene kızım ilkokula başlayacak. Zaten 1 sene erken başlayacak okula eee uyum sağlaması, okuma yazma öğrenmesi birde kardeş olursa çok bocalar diye düşünüyorum. Offf birde çevreden çok baskı var 2. çocuk konusunda offffff bilmiyorum.:44:
o mazlum da gün gelir kendini savunmayı öğrenir canım.ortalık edepsiz kaynıyor,başka birini aşağılayarak kendini üstün gösterebileceğini sanan zavallıların sayısı kalabalık ülkemizde.neden insan daha biriyle hiç samimi bile olmadan oturup kalkmadan bi kişiden negatif enerji alır ve gün gelir onun boşuna olmadığını anlar...
okulda zümrem var ücretli..
bugün konuştuk onla..
üzülmüş canım benim(
yine okuldan başka bi öğretmen üzmüş.
üzen öğretmen bizim okula geçen yıl atandı.benden bi yaş büyük bi türlü samimi olmamıştık.ısınamamıştım
neden bilmiyorum hiç ısınamadım.
benim zümrem boş derslerde kpss çalışıyor..
buna demiş ki şimdi mi başladın çalışmaya.
yüzünü kırıştırmış atanabileceğini sanıyor musun demiş ben kaç yıl çalıştım
kendi de ev ekonomisi tarzı bi bölümde kpss de tr 1.si olmuş zaten 2 kişi atamışlar. 86 puan ile. sanırım onun verdiği bi hava var.bi de genç ve bekar ya gözler de üstünde.
oysa bizim bölüm 300 kişi almış geçen yıl ve 86 ile kapatıyor.
kendi de zorlandığı için daha da destek olması lazımdı.
bu kız da çok masum. bişey diyememiş çıkmış öğretmenler odasından gidene kadar ağlamış kız yurtta kalıyor azcık bi ücretle geçinmeye çalışıyor ayakları üstünde durmaya çalışıyor.ailesi başka bi şehirde durumları kötü. çok üzüldüm ya.. hani şu 1. dönem eve yemeğe çağırdığım kız..(
ahh orda olsaydım böylelerine yapıştırcaksın cevabı. bu kız daha yeni mezun olmuş. sen kaç yıl çalışmışsın bunun o kadar çalışmasına gerek yok tarih anayasa çalışsa yeter diyip bozup geçceksin bak nasıl düzeliyor..
mazlumların üzülmesine hiç dayanamıyorum
burası ufak yer bacım.mutlaka kalmıştır.yarın bakarım inşallah.oluyoken yapın arkadaş yaa(değişik bakış açısı)
evet onlar da güzeldi banucum. ihtiyacın varsa al. bi de kaldıysa
aahhh o dörtlüler bitmeseymiş tanesi 5.5 tl ye geliyorduve ihtiyacımdı.
ewet genelde ayni seyler dusunuluyo ama ben birazda yasadiklarimdan dolayi cekiniyorum. dogum sonrasinda yalniz kalisim felan bide su atanma sureci derken zaman konusunda kararsizim. yoksa sartlar uygun olsa ben ikinciyi coktan dogurmustum.... cok yas farki istemiyorum ama iste sartlar... ah annem olsaydi......
yok canim calismiyorum da atanmayi bekliyorum haziranda baklim kismet. kizim. 2.5 yasinda canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?