aslında doğrusun çalışmamak çocuk ve anne için iyidir ama çalışmak da eş ve eşin ailesi için büyük bir koz bence.
ailem çok endişe duymuştu seni zorlarlar üzerler, serbest yetiştin sen kafanı kapatmaya zorlarlar sen alışkın değilsin kılık kıyafetine karışırlar felan demişlerdi..
ailem çok evham yapmış ne zorlaması ne baskısı gittiğimde dedesi bile doktor hanım diyerek kalkıp yer veriyor bana..benim eşimin ailesindeki konumumu gören eşimin kuzenleri ufak kızlar biz de okuyacağız diye ayaklanma çıkarttılar:))))
ben 2010 temmuz annesiyim. sende mi yazın doğurdun bıcırığı? ben bi daha yazın doğurmak istemiorum ya.. aslında bebek için iyi güzel büyüyorlar ama ben çok bunalmıştım terlemekten sütüm bile gittiydi bi ara..inşallah yaza gelmez
kendime ciciler aldım bugün defactoda indirimler dikkatimi çekti değişiklik güzel oldu
Super Skinny Pantolon | DeFacto.com.tr bu pantolonum
Armalı Sweatshirt | DeFacto.com.tr bu sweatshirtim
Armalı Sweatshirt | DeFacto.com.tr bu da diğer bir rengi
birde tunik kazak aldım bordo dur onun da linkini buluvereyim
bir kaç tanede takı seti aldım iyi oldu süslendim püslendim
en güzeli de hesap direk eşimden taksit değil tirink parayla artık kredi karıt kullanımı çok büyük meblalarda kullanacağız o nu da mümkünse hiçççççç kullanmayacağız
geçenlerde dişim için 2800ü 10 taksit yapmıştık uzuzn zamandır da kullanmadık öncekileri ödemekle mesgulüz
olmadıysa oldururuz
ama ikizim senfatımdan başkası bana dua etmedi ki
ben muğlaya gidicem
bu arada dark sahiden uğramadı
kıızzz ben de 13 temmuzda doğurdum o 2 gün o kadar sıcaktı ki doğum yapan herkesin sütü gittiewet canım temmuz 15 benım cadı aslında bende tam yaz ortası ıstemıyorum sole mart nısan mayıs ıyıdıroyazda cok sıcaktı ama yaa ben sıcaktan zaten son ıkı gun mahvolmustum... bıse dıyımmı benım kız hala emıyo
dua etmediğimiz nerde biliyosunnn
allrigt hayırlı olsun tencerelerin..
4 lü tava setinden de kalmış mıydı
yok sadece bu tencereler vardı.
hep tava gelirdi takip ediyordum ama tencere lazımdı bana çok isabet oldu
bime olan sevgim arttı
kıızzz ben de 13 temmuzda doğurdum o 2 gün o kadar sıcaktı ki doğum yapan herkesin sütü gittibütün bebekler ateşlendi enfeksiyondan şüphelendiler meğer susuz kalmışlar..kuzucuklarla tam 3 gün yattık hastanede ölüyorum nefes alamıyorum sandım..
ya özlem hala emmesi iyi mi bilemedim biz 7 ay emdik. o senle oynuyodur süt geldiğinden değil:))
kıızzz ben de 13 temmuzda doğurdum o 2 gün o kadar sıcaktı ki doğum yapan herkesin sütü gittibütün bebekler ateşlendi enfeksiyondan şüphelendiler meğer susuz kalmışlar..kuzucuklarla tam 3 gün yattık hastanede ölüyorum nefes alamıyorum sandım..
ya özlem hala emmesi iyi mi bilemedim biz 7 ay emdik. o senle oynuyodur süt geldiğinden değil:))
canım güle güle giy hepsine baktım eminim çok yakışırlar..
ben böyle dapdar pantolonlar giyemiyorum bildiğin sucuk gibi oluyorum tip meselesi
karın göbek yok ama bacak baldır var bende
diz altı uzun çizme bile giyemiyorum bacaklarımın kalınlığı herşeye engel:)))
artık bi bahane bulup hepimizi sezercik yapıyorlar maalesef.ıste ben o ıkı gun susuz kalmısım aslında damacanayla su ıcen bı tıpım ama o ıkı gun kotu oldum ben wc cok sok gıdıyodum zannedıyorumkı cok su ıctıgımden megersem suyum gelıyormus az az
kontrole gıttım 14u su az dıye yattım sabah ertseı gun oglen sonu 4 e kadar sancı bu seferde acılma olmadı yıne susuzluk etkılı tabı. nıhayetınde sezar amcayla tanıstım
ya memeyı dogru dıyosun su son bır aydır uyumak ve oglenlerı oynamak ıcın alıyo ama onun oncesı saka gıbı sutum gelıodu hala. ıkı kere denedım bıraktırmayı hem o hem ben zorlandık.. sımdı soranlara amannn kocaya gıdene kadar emzırcem sıze ne dıyorum
bi kere de hascevher marka çelik küçük tencere seti gelmişti. ben almıştım. onlar da çok kaliteli ve kullanışlıydılar. annem de 2 yıldır onu bekliyo
bundan 4 yıl önce 150tl lik philips epilady makinasını 50 tlye satmışlardı..
ben gidememiştim babamı yollamıştım sabahtan
kadınlar babamı geçip kapış kapış yapmışlar babama da sonucusu kalmış
rezil ettniz beni diye anlatır hala
annem hala o makinadan bekliyor
13 temmuz 2011 de doğum yapmıştım bende
benimde basenlerim var ama pantolon üzeri kısa kazak gömlke giymediğim için sıkıntı olmuyor
ben daha çok pantolan üstü tunik giyiyorum yaz da kış ta en rahat ettiğim giyim tipi
tunik mukakak basenlerimi örtecek ama sarmayacak yoksa aynen kendimi sucuk gibi streç giymiş gibi hissediyorum
çizmeyi canım kalıpla genişletiyorlar diye duymuştum
bugün kadın doğuma gittim smear tesitmin sonucu geçenlerde burada payaştıgım tahlilerin sonucu gösterdim
herşey iyi dedi tsh biraz fazla dahilye gidebilirsin dedi ama
bebek düşünüyorsan şunu kullan filan demedi ne bileyim önceside folik asit filan vermiyorlar mı
artık bi bahane bulup hepimizi sezercik yapıyorlar maalesef.
daha dün en yakın arkadaşımı çocuğun kafası büyük diye 3.7kg lık çocuğu sezeryanla aldılar
olacak iş mi yaa
sapasağlam bir hamilelik geçirdi karnı burnınmda benden hızlı yürüyordu
son hafta hala temizlik yapıyordu
genelde aktif kadınlar daha kolay doğum yapıyor biliyorsun
kızı kestiler boşu boşuan cık cık cık
bıdıkcım gule gule gıy cıcılerını... dr ye sen soylemezsen onlar soramıyorlar nedenseaslında gebelıkten 3 ay once baslamak mantıklıymıs ama ıste kısmet nezaman kalınacagını kestırebılsek zaten ohooooo....
benım kuzenımın esıde cıft rahımlı yanı senınkı gıbı kalp seklındeymıs(bak nekadar sadık bır okuyucuyum) onun bır oglu war allah bagıslasın bı tanede aldırmak zorunda kaldı oglandan sona yanısı bunu nıye yazdım bılmıyorum ama rahatlamanı ıstıyorum anlaa ıste...
canım benim çok teşekkür ederimçok mutlu oldum oooo anla işte yazmana
allah razı olsun ne kadar benimsemişiz burada hepimiz birbirimizi
aslında farkındayım kaynımın borcu diye bebeğimi kaybettim diye oydu buydu şuydu diye çok bunaltım aslında sizleri
hakkınızı helal edin bir daha bahsetmem desemde elde değil gönlüme bir ağırlık çöker bırakırım göz yaşlarımı bu sayfalara işte öyle benimsemişim sizleri
seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şöyle sımsıkı sarılasım geldi hepinize hani böyle boynuna dayarsın başını hissedersin küt küt atan kalbini seni saran elleri değilde samimiyeti sıcaklıgıdır ya onu hissettiğin anda bırakırsın kendini gevşersin işte öyleeeeeeeeeeeeee
birçoğunuz benim ablamlarımsınız bazılarıda küçük kardeşim
buarda kanal d ferhat gçöeri izliyorum böyle sevgiden aşktan meşkten konuşasım dans edesim var
ben son hafta cam sılıp gıttım bılıyomusun ustelık bılırsın maltepenın oraları gmk bulvarı warya kızlaydan caydanlıga( makına kımyanın ora)kadar yuruyodum pehhhh
asırı aktıftım wc sıkıntısı dısında oda suymus ıste zaten
zaten normale kendımı okadar hazırlamısımkı sezaryen psıkolojısınden kurtulamadım uzun sure.. yarım kaldım dıyee. ben okadar sancıyı cektım hocam geldı kızım beklermısın dedı geceyı beklerım hocam ne olur benı kesmeyın ben masada kalırım dıye agladım dusun yanı
cok korkuyodum amelıyattan ama ıste basa gelebılıyoo yapacak bısey yok. bıde bızımkılerı ewe gondermıstım yakın dıye hacettepede dogurdum ewde kızılayda onlar gıder gıtmez aldılar benı ben salya sumuk gırdım amelıyataahatırladıkca bıle gerı vazgecıyorum
canım gerçekten bimin bazı ürünleri fiyat ve kalite açısından kendini aşıyor
tabi eşimin zorla aldığı laptop soğutucu gibi ürünler de çıkabiliyor
akıllıbıdık
canım eğer istersen folic asit testi var benim aile hekimim bana önce onu uyguladı yüksek çıktı kullanmana gerek yok dedi.
ben de çok istemiştim ama kısmet olmadı..
doktorla sohpet ede ede doğurdum
doğurmadım aslında aldılar..hep öyle anlatıyorum.
biliyo musun bende de o his var
annelik görevimi tam yapamamışım gibi
o sancıyı çekip çocuğu ben çıkarabilseydim vicdanen daha iyi olurdum
çok saçma düşünceler ama elimde değil
zaten istesem de zor olurdu duru 4.5 kg doğdu
kistlerim vardı onlar da alındı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?